2018 Ekim Anneleri

E
Benimki kız. Kıza göre iri gidiyomş kız daha narin gelişirmiş öyle dedi dr.um. benimkide 35 cm. Pazartesi açlık şekerime bakılacak sonra sonuca göre şeker yüklemesi yapılacakmş.
Endise etmeyin bazen ultrason cihazlari da yanlis sonuç verebiliyor. Şekerinize bakilsinda bi olmadi ona gore dikkat edersiniz.

Ne güzel kendiniz yapabiliyorsunuz.. Sade olması iyi olur, satılanlar aşırı abartı ve kaba geliyo bana.. lohusa tacları da hep bol çiçek, bol abartı..nette birkac foto gordum, kafanin yarisi cicek icinde
Ev içinde sürekli kullanabileceğim bir ürün olmasını istiyorum. Çiçek taş tüyler tüller o kadar çok şey koyuyorlar ki taçlara terliklere...

SaskinAnne evet kesinlikle kiloya takılmayın normal kiloda olması yeterlidir arkadşımada doktoru son ana kadar çok kilolu normal doğum yapamazsın falan demişti 41haftaya kadar bekledi hatta 4kiloyu geçti dedi doktoru sezeryan yapalım demişti son anda doktor değiştirdi normal doğumla 3500kilo erkek bebek dünyaya getirdi ..cihazlara görede değişiyor kimi zaman 3-3500kilo arası doğması normaldir zaten diye düşünüyorum..

Erken Doğum riskim var benim, bu yüzden biraz önden gitmesi beni sevindiriyor, ama böyle bi riskim olmasaydı kesinlikle zayıf olsun isterdim, hayatım boyunca kilodan hep çektim ha belki çaba da sarfetmedim, normal olan senin ki canım bence hiç takılma

Selamlar,

Dün h&m'den aldıklarımı gordum sonunda annemlerdeydim penyesi çok hoşuma gitti dokusu güzel ihtiyacım oldukça uygun bulursam alırım bol bol. SaskinAnne canım sormuştun bence bakabilirsin memnun kalırsın diye düşünüyorum.

Ama bedenleri biraz büyükçe geldi bana. 1-2 yaş uyku tulumu almıştık benim kadar boyu var neredeyse senelerce kullanır onu diye düşünüyorum. Hoşuma gitti bi tane de bu sene için küçük boyunu alacağım.

Birde chester besigimiz geldi henüz kurmadım ama bayıldım beklediğimden güzel çıktı o fiyata.

Gayet rahat davranmaya çalışıyorum mesela kaynanam birinde eşim gidip bebeğin kilosunu soylediginde aaa cok zayif demistiona kızdım kizdigim şeyi kendi kendime yapmamak için susmaya karar verdim. Sağlıklı olsun da. Bende fazla kilo almadim bundan sonrada almam insaallah
Teşekkür ederim canim unutmamış yazmissin. Benim bebekken bi uyku tulumu birde şimdi ki astronot tulumu gibi bisey varmış annem saklamış yeni gibi hic biseyi yok onları kullansam mi bile dedim :)

Teşekkür ederim canim unutmamış yazmissin. Benim bebekken bi uyku tulumu birde şimdi ki astronot tulumu gibi bisey varmış annem saklamış yeni gibi hic biseyi yok onları kullansam mi bile dedim :)
Benim kardesimin vardı astronot tulumu şeklinde çok rahattı hemde seninse kullan bence :)

Benim, eşimin bir sürü hırkası yeleği falan var çok hoşuma giyiyor hatıra annesinin babasının kıyafetini giyecek :)

Aynen canim belkide diyorum zayıf hamile kalsam 30kilo almis olurdum daha cok moralim bozulurdu
Zayiflar daha cok alirmis diyorlar bende kendimi öyle teselli ediyorum ama görenler hep diyor göbeğinde büyüme var sismanlamamissin acep moral icin mi diyorlar

Bebeklere mont alacakmısınız kızlar yoksa astranot mu alacaksınız ?
Ben astronot alacağım canım bi tanede peluşlu mont aldım lcw de görmüştüm tek kalmış 25 tl idi :) yine lcw de tek kalan bir polar tulum gördüm baya kalın onu da aldım 20 tl idi o da kışlıklar tek tük olduğu için artık çok uygun şeyler oluyor tekleme gruplarına bakın giderseniz ..

C
Cnm internetten mi aldın mağazadan mi

Dr ayakta kalma eğilme yorulma deyince annemle ablam gitti eminonune hastane çıkışı, lohusa terliği, çanta, alt degistirme, kapı süsüne bakacaklar. Off ne hayallerim vardı yıllardır kendi istediğim gibi olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…