Günaydın size de. Ne guzel dun gece hdm Doga Rutkay'in hem de Tarkan'in bebeleri dunyaya geldi. Ben Doga Rutkay'icok seviyorum. Cok pozitif bir insan..Günaydınlar kızlar hepimize mutlu bir gün diliyorum
Endise etmeyin bazen ultrason cihazlari da yanlis sonuç verebiliyor. Şekerinize bakilsinda bi olmadi ona gore dikkat edersiniz.Benimki kız. Kıza göre iri gidiyomş kız daha narin gelişirmiş öyle dedi dr.um. benimkide 35 cm. Pazartesi açlık şekerime bakılacak sonra sonuca göre şeker yüklemesi yapılacakmş.
Ev içinde sürekli kullanabileceğim bir ürün olmasını istiyorum. Çiçek taş tüyler tüller o kadar çok şey koyuyorlar ki taçlara terliklere...Ne güzel kendiniz yapabiliyorsunuz.. Sade olması iyi olur, satılanlar aşırı abartı ve kaba geliyo bana.. lohusa tacları da hep bol çiçek, bol abartı..nette birkac foto gordum, kafanin yarisi cicek icinde
Aynen.. sonra evde kullanılması imkansız. Daha sonra ikinci el sitelerinde satışa konuluyorEv içinde sürekli kullanabileceğim bir ürün olmasını istiyorum. Çiçek taş tüyler tüller o kadar çok şey koyuyorlar ki taçlara terliklere...
Ben kendim de yapılıyım:)sağlıkla vaktinde gelsinler de inşallahBebişler yapılı gidiyo ileride daha da alırsalar nasıl doğum yapıcaz diye düşünüyorum.
Erken Doğum riskim var benim, bu yüzden biraz önden gitmesi beni sevindiriyor, ama böyle bi riskim olmasaydı kesinlikle zayıf olsun isterdim, hayatım boyunca kilodan hep çektim ha belki çaba da sarfetmedim, normal olan senin ki canım bence hiç takılmaBenim bebikom kilolu değil doktorum kız çocuğu öyle olur dedi ama şimdi okuyorum herkesin ki kilolu ama kıyaslama yapmamaya karar verdim genetik olabilir eşim de bende minyon tipliyiz çünkü
En son 25+2 de 32 cm boy 705 gr
Di
Canım sen hiiç takılma kiloya kızım da öyle gelişiyordu hatta dr çok kilolu olmayacak muhtemelen diye hatta o kadar orantısız büyüyordu ki karın çevresi baş çevresi en az 10 gün geride bacak boyu 1 hafta ileride çıkıyordu Allahım nasıl bir çocuk doğuracağım böyle diye düşünüyordum bir doğdu 50 cm 3670 gr. Bazen ultrson cihazından kaynaklı da oluyor bir de kız ve erkek gelişimi farklı oluyor doğduktan sonra bile öyle. Kilo konusu takılacağın son şey olsun canım zeynep hanım seni bile şaşırtacak bak görürsün. Ha bu arada bebekler göbüşü büyük olur ya normalde kızımn iki yaşına kadar hiç göbüşü yoktu pantolonların beli bir türlü olmazdı sonradan normale döndü
Gayet rahat davranmaya çalışıyorum mesela kaynanam birinde eşim gidip bebeğin kilosunu soylediginde aaa cok zayif demistiona kızdım kizdigim şeyi kendi kendime yapmamak için susmaya karar verdim. Sağlıklı olsun da. Bende fazla kilo almadim bundan sonrada almam insaallahSaskinAnne evet kesinlikle kiloya takılmayın normal kiloda olması yeterlidir arkadşımada doktoru son ana kadar çok kilolu normal doğum yapamazsın falan demişti 41haftaya kadar bekledi hatta 4kiloyu geçti dedi doktoru sezeryan yapalım demişti son anda doktor değiştirdi normal doğumla 3500kilo erkek bebek dünyaya getirdi ..cihazlara görede değişiyor kimi zaman 3-3500kilo arası doğması normaldir zaten diye düşünüyorum..
Teşekkür ederim canim unutmamış yazmissin. Benim bebekken bi uyku tulumu birde şimdi ki astronot tulumu gibi bisey varmış annem saklamış yeni gibi hic biseyi yok onları kullansam mi bile dedim :)Selamlar,
Dün h&m'den aldıklarımı gordum sonunda annemlerdeydim penyesi çok hoşuma gitti dokusu güzel ihtiyacım oldukça uygun bulursam alırım bol bol.SaskinAnne canım sormuştun bence bakabilirsin memnun kalırsın diye düşünüyorum.
Ama bedenleri biraz büyükçe geldi bana. 1-2 yaş uyku tulumu almıştık benim kadar boyu var neredeyse senelerce kullanır onu diye düşünüyorum. Hoşuma gitti bi tane de bu sene için küçük boyunu alacağım.
Birde chester besigimiz geldi henüz kurmadım ama bayıldım beklediğimden güzel çıktı o fiyata.
Benim kardesimin vardı astronot tulumu şeklinde çok rahattı hemde seninse kullan bence :)Teşekkür ederim canim unutmamış yazmissin. Benim bebekken bi uyku tulumu birde şimdi ki astronot tulumu gibi bisey varmış annem saklamış yeni gibi hic biseyi yok onları kullansam mi bile dedim :)
Aynen canim belkide diyorum zayıf hamile kalsam 30kilo almis olurdum daha cok moralim bozulurduŞansa bak hem günlerimiz hem kilolarımız aynı desenesağlık olsun canım elbet gidecek bir şekilde bu kilolar ben kızımda da aynı kiloyla hamile kalıp 91 le doğuma gittim sonra bir senenin içinde hamilelik öncesine düştüm 19 alıp 22 vermiştim sonra tabi o üç kiloyu bir senede tekrar almıştım orası ayrı. Eşim bu hamilelikte kilodan dolayı moralimin bozulduğunu gördükçe moral vermeye çalışıyor bebeğimiz için alıyorsun bak kızımızda vermiştin zaten bunlar da gidecek diye. Ben de çok aşırı kilo almadıkça takılmamaya karar verdim doğum sonrası gidecek elbet yavaş da olsa
Ben astronot alacağım canım bi tanede peluşlu mont aldım lcw de görmüştüm tek kalmış 25 tl idi :) yine lcw de tek kalan bir polar tulum gördüm baya kalın onu da aldım 20 tl idi o da kışlıklar tek tük olduğu için artık çok uygun şeyler oluyor tekleme gruplarına bakın giderseniz ..Bebeklere mont alacakmısınız kızlar yoksa astranot mu alacaksınız ?
Iki parca yerine tek parça astronot kullanışlı bence..h&m ve lcw de çıkar yakında..Bebeklere mont alacakmısınız kızlar yoksa astranot mu alacaksınız ?
Mont bu sene düşünmüyorum cnm baharda belki Chicco nun sarı yagmurlugunu çok beğenmiştim onu alirim. Astronot değil de tüylü olanlar var çok tatlı kostüm gibi çok hoşuma gidiyor onlarBebeklere mont alacakmısınız kızlar yoksa astranot mu alacaksınız ?
Cnm internetten mi aldın mağazadan miBen astronot alacağım canım bi tanede peluşlu mont aldım lcw de görmüştüm tek kalmış 25 tl idi :) yine lcw de tek kalan bir polar tulum gördüm baya kalın onu da aldım 20 tl idi o da kışlıklar tek tük olduğu için artık çok uygun şeyler oluyor tekleme gruplarına bakın giderseniz ..
Bende çok ani kilo aldım sonumu iyi görmüyorm doğuma yuvarlanıp gidicem herhalde :)Ben kendim de yapılıyım:)sağlıkla vaktinde gelsinler de inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?