Hiç takılma canım gerçek olmasa çok kilo almış olsan bile gidecek o kilolar. Kilo alma işi çok değişiyor ya hem bünyeyle hem de dikkat edip etmemeyle alakası oluyor.Aynen canim belkide diyorum zayıf hamile kalsam 30kilo almis olurdum daha cok moralim bozulurdu
Zayiflar daha cok alirmis diyorlarbende kendimi öyle teselli ediyorum ama görenler hep diyor göbeğinde büyüme var sismanlamamissin acep moral icin mi diyorlar
Dr ayakta kalma eğilme yorulma deyince annemle ablam gitti eminonune hastane çıkışı, lohusa terliği, çanta, alt degistirme, kapı süsüne bakacaklar. Off ne hayallerim vardı yıllardır kendi istediğim gibi olmayacak
İnşallah cnm ama kendi beğendiklerini atıyorlar kac saattir. Strese girdim. Sade olsun diyorum abartılı şeyleri atıyorlar. Çoğu şeyi de resmini çekmeden almışlar. Çok kötü oldu böyle.Size fotoğraf atarlar istediğiniz gibi alırlar, moraliniz bozmayın. Güzel olur inşallah hepsi.
Hiç öyle düsünmeyin. Bahsettiğiniz şeylerde hepsi abartılı zaten, bol süslü.. sizin için en iyisini seçmeye çalışmışlardır.. ayrıca inanın doğumun olacağı gun bunların hiçbiri aklınizda olmayacak. Alınanları güle güle kullanın...zaten 1-2 günlük kullanılan şeyler için kafaya takmayın (not: ben hiçbirini almayacam mesela)İnşallah cnm ama kendi beğendiklerini atıyorlar kac saattir. Strese girdim. Sade olsun diyorum abartılı şeyleri atıyorlar. Çoğu şeyi de resmini çekmeden almışlar. Çok kötü oldu böyle.
Selamlar,
Dün h&m'den aldıklarımı gordum sonunda annemlerdeydim penyesi çok hoşuma gitti dokusu güzel ihtiyacım oldukça uygun bulursam alırım bol bol. @SaskinAnne canım sormuştun bence bakabilirsin memnun kalırsın diye düşünüyorum.
Ama bedenleri biraz büyükçe geldi bana. 1-2 yaş uyku tulumu almıştık benim kadar boyu var neredeyse senelerce kullanır onu diye düşünüyorum. Hoşuma gitti bi tane de bu sene için küçük boyunu alacağım.
Birde chester besigimiz geldi henüz kurmadım ama bayıldım beklediğimden güzel çıktı o fiyata.
Disarda da en guzeli tulum ilk sene icin bence. Mont yurumeyn bebeklerde benm hosuma gitmiyor hic. Ama kullanan var tabi.Bebeklere mont alacakmısınız kızlar yoksa astranot mu alacaksınız ?
Saglikla giysnler insaAllah. Kalkan cok iyi olmus. Bende cok ise yaramisti. Hem surekli nemli kaliyor hemde gogus ucu iceri kacmiyor. Bebek de daha kolay emebiliyor. Pedlerde maalesf tam tersi durum oluyor. Ama disarda da ped mecbur oluyor. Yatarken de hep ped kullanmstm. Kalkandan dokulebiliyor:))Kizlar bugun joker bebeden aldigim sutsagma makinem geldi
Ayrica babymalle gittik
(Aldiklarim hep cift ikiz oldugu icin)
5li takim
Zibin ve ayakli pantolon
Gogus kalkani
Gogus pedi
Biberon
Sut saklama kabi
Sade zibin
Muslin bez
Havlu aldik
1 hafta içinde 5 kilo almıştm 4 kilo daha aldım 9 kilo almış oldum
Nette araştırdım.nemli kalınmamalı enfeksiyon olur deniyor.. ayrıca 8. Ayda E vitamini ampul ise yarıyo diye okudum tabi uzman görüşü daha kesin olur.Saglikla giysnler insaAllah. Kalkan cok iyi olmus. Bende cok ise yaramisti. Hem surekli nemli kaliyor hemde gogus ucu iceri kacmiyor. Bebek de daha kolay emebiliyor. Pedlerde maalesf tam tersi durum oluyor. Ama disarda da ped mecbur oluyor. Yatarken de hep ped kullanmstm. Kalkandan dokulebiliyor:))
Merhaba chester beşiği ben de merak ediyorum. Kurunca bilgi verir misiniz
evet satici disarida kalkan takamayacagin icin pedler iyi olur dediSaglikla giysnler insaAllah. Kalkan cok iyi olmus. Bende cok ise yaramisti. Hem surekli nemli kaliyor hemde gogus ucu iceri kacmiyor. Bebek de daha kolay emebiliyor. Pedlerde maalesf tam tersi durum oluyor. Ama disarda da ped mecbur oluyor. Yatarken de hep ped kullanmstm. Kalkandan dokulebiliyor:))
yok canim ben senden daha vahimim 12 kilo aldim1 hafta içinde 5 kilo almıştm 4 kilo daha aldım 9 kilo almış oldum
gule gule kullanin camimKurunca fotoğrafını atarım tabi. Bunun pembesini aldık. Çok cici duruyor.
Eki Görüntüle 2168845
. Hiçbirini beğenmedim cnm boşuna bir sürü param gitti. Hiç hayalimdeki gibi olmadı bişey. Çok teşekkür ederim cnmHiç öyle düsünmeyin. Bahsettiğiniz şeylerde hepsi abartılı zaten, bol süslü.. sizin için en iyisini seçmeye çalışmışlardır.. ayrıca inanın doğumun olacağı gun bunların hiçbiri aklınizda olmayacak. Alınanları güle güle kullanın...zaten 1-2 günlük kullanılan şeyler için kafaya takmayın (not: ben hiçbirini almayacam mesela)
yok canim ben senden daha vahimim 12 kilo aldim
Ben birden aldım kiloyu canm bu şekilde almaya devam edersem diye korkuyorm
Bebeklere mont alacakmısınız kızlar yoksa astranot mu alacaksınız ?
Nette araştırdım.nemli kalınmamalı enfeksiyon olur deniyor.. ayrıca 8. Ayda E vitamini ampul ise yarıyo diye okudum tabi uzman görüşü daha kesin olur.
Aksine bana hep nemli tutmam soylendi. Siz sorun tabi. Ama kalkan oyle yapiyor haberinz olsun. Yani kurutmuyor. Zaten kremleride nemlendrsin diye kullaniyrz hep.Nette araştırdım.nemli kalınmamalı enfeksiyon olur deniyor.. ayrıca 8. Ayda E vitamini ampul ise yarıyo diye okudum tabi uzman görüşü daha kesin olur.
Gecmis olsun diyelim artik. Kendini iyi hisstgnde bidahaki alisverisleri kendin yaparsn ins canim. Gordgn begendn seyleride imkan dahilinde alirsin. Bende baskasinn aldklari icime sinmiyor. Zevkler farkli. Ama merk etme sen zaten zamnla oturcak hesry. Uzme kendini lutfen. Hiçbirini beğenmedim cnm boşuna bir sürü param gitti. Hiç hayalimdeki gibi olmadı bişey. Çok teşekkür ederim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?