2018 Ekim Anneleri

Hiç takılma canım gerçek olmasa çok kilo almış olsan bile gidecek o kilolar. Kilo alma işi çok değişiyor ya hem bünyeyle hem de dikkat edip etmemeyle alakası oluyor.

Size fotoğraf atarlar istediğiniz gibi alırlar, moraliniz bozmayın. Güzel olur inşallah hepsi.

Size fotoğraf atarlar istediğiniz gibi alırlar, moraliniz bozmayın. Güzel olur inşallah hepsi.
İnşallah cnm ama kendi beğendiklerini atıyorlar kac saattir. Strese girdim. Sade olsun diyorum abartılı şeyleri atıyorlar. Çoğu şeyi de resmini çekmeden almışlar. Çok kötü oldu böyle.

İnşallah cnm ama kendi beğendiklerini atıyorlar kac saattir. Strese girdim. Sade olsun diyorum abartılı şeyleri atıyorlar. Çoğu şeyi de resmini çekmeden almışlar. Çok kötü oldu böyle.
Hiç öyle düsünmeyin. Bahsettiğiniz şeylerde hepsi abartılı zaten, bol süslü.. sizin için en iyisini seçmeye çalışmışlardır.. ayrıca inanın doğumun olacağı gun bunların hiçbiri aklınizda olmayacak. Alınanları güle güle kullanın...zaten 1-2 günlük kullanılan şeyler için kafaya takmayın (not: ben hiçbirini almayacam mesela)

Merhaba chester beşiği ben de merak ediyorum. Kurunca bilgi verir misiniz

Kizlar bugun joker bebeden aldigim sutsagma makinem geldi
Ayrica babymalle gittik
(Aldiklarim hep cift ikiz oldugu icin)
5li takim
Zibin ve ayakli pantolon
Gogus kalkani
Gogus pedi
Biberon
Sut saklama kabi
Sade zibin
Muslin bez
Havlu aldik
Saglikla giysnler insaAllah. Kalkan cok iyi olmus. Bende cok ise yaramisti. Hem surekli nemli kaliyor hemde gogus ucu iceri kacmiyor. Bebek de daha kolay emebiliyor. Pedlerde maalesf tam tersi durum oluyor. Ama disarda da ped mecbur oluyor. Yatarken de hep ped kullanmstm. Kalkandan dokulebiliyor:))

Nette araştırdım.nemli kalınmamalı enfeksiyon olur deniyor.. ayrıca 8. Ayda E vitamini ampul ise yarıyo diye okudum tabi uzman görüşü daha kesin olur.

evet satici disarida kalkan takamayacagin icin pedler iyi olur dedi

1 hafta içinde 5 kilo almıştm 4 kilo daha aldım 9 kilo almış oldum
yok canim ben senden daha vahimim 12 kilo aldim

Kurunca fotoğrafını atarım tabi. Bunun pembesini aldık. Çok cici duruyor.
Eki Görüntüle 2168845
gule gule kullanin camim

. Hiçbirini beğenmedim cnm boşuna bir sürü param gitti. Hiç hayalimdeki gibi olmadı bişey. Çok teşekkür ederim cnm

Kızlar bizde bebeğim için yatak odasına anne yanı olarak bunu aldık kendi odasına da ikea beşik alacağız annemin evinde kurduk çok hafif ve kullanışlı bişeye benziyor her yere taşınabilir olması çok iyi düşünenlere fikir olabilir

Eklentiler

• 5F88E238-982F-4485-974A-A3E50471191C.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 91
Bebeklere mont alacakmısınız kızlar yoksa astranot mu alacaksınız ?

Ben tulum aldim tüylü,kizimdada kullanmistim

Nette araştırdım.nemli kalınmamalı enfeksiyon olur deniyor.. ayrıca 8. Ayda E vitamini ampul ise yarıyo diye okudum tabi uzman görüşü daha kesin olur.

O nemle arkadasin dedigi farkli aslinda biraz.
Eger kurursa cok acı verici oluyor.Bebek alirkende,esya yapisirsada.
Ama mesela gogus pedini cok uzun tutsan o nem ve havasizlik enfeksiyon yapar

Aksine bana hep nemli tutmam soylendi. Siz sorun tabi. Ama kalkan oyle yapiyor haberinz olsun. Yani kurutmuyor. Zaten kremleride nemlendrsin diye kullaniyrz hep.

. Hiçbirini beğenmedim cnm boşuna bir sürü param gitti. Hiç hayalimdeki gibi olmadı bişey. Çok teşekkür ederim cnm
Gecmis olsun diyelim artik. Kendini iyi hisstgnde bidahaki alisverisleri kendin yaparsn ins canim. Gordgn begendn seyleride imkan dahilinde alirsin. Bende baskasinn aldklari icime sinmiyor. Zevkler farkli. Ama merk etme sen zaten zamnla oturcak hesry. Uzme kendini lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…