Ben bide pedde sunu farkttm. Gogus ucu icine cokuyodu:)) o yuzden de evde ayakta oldgm surece kalkn iyi gelmsti. Onda boyle disarda kaliyodu. Kizim daha kolay tutuyodu.O nemle arkadasin dedigi farkli aslinda biraz.
Eger kurursa cok acı verici oluyor.Bebek alirkende,esya yapisirsada.
Ama mesela gogus pedini cok uzun tutsan o nem ve havasizlik enfeksiyon yapar
Sağolasin cnm çok teşekkür ederim. Çok ağladım bugün moralim çok bozuk. Kimse anlamıyor halimden, düşüncelerimden, hayallerimden...Gecmis olsun diyelim artik. Kendini iyi hisstgnde bidahaki alisverisleri kendin yaparsn ins canim. Gordgn begendn seyleride imkan dahilinde alirsin. Bende baskasinn aldklari icime sinmiyor. Zevkler farkli. Ama merk etme sen zaten zamnla oturcak hesry. Uzme kendini lutfen
Canım seni gözlemlediğim kadarıyla durumlara genelde olumsuz yaklaşıyorsun o da seni mutsuz ediyor evet yıllarca beklemişsin bu bebişi hayırlısıyla gelsin ama senin kadar başkaları da bu bebeği bekliyor hem takılma bence arkadaşın biri söylemiş doğumdan sonra insanın gözü bebişten başka hiçbir şey görmüyor ana odaklanıyorsun. Hem beğenmediysen aç interneti oradan al bazı sitelerde kilon için arayıp beden önerisi de yapıyorlar hiçbir şey bitmiş değil ki. Hem belki bir dahaki doktor randevunda bir sorun görmeyecek dr gidip kendin alışveriş yapacaksın. İnsan takılmak istedikten sonra her şey onu mutsuz edebilir sen biraz daha olumlu yaklaşmayı deneyebilirsin böylece inan kendini daha iyi hissedeceksinSağolasin cnm çok teşekkür ederim. Çok ağladım bugün moralim çok bozuk. Kimse anlamıyor halimden, düşüncelerimden, hayallerimden...
Yine en iyi biz anlariz. Takma desek de hepimize oluyor bisyler:) sen yinede bebegnn saglikli olacagini dusun. Diger seylere canini sikmamaya gayret et. Yoksa haklisin kesnlikle. Evden kndince bisyler yapabilrsin bebegn icin belki. Mesela battaniyesine ismini isleyebilirsin. Yikama utuleme onlari da mi ailen yapcak?Sağolasin cnm çok teşekkür ederim. Çok ağladım bugün moralim çok bozuk. Kimse anlamıyor halimden, düşüncelerimden, hayallerimden...
Ben bide pedde sunu farkttm. Gogus ucu icine cokuyodu:)) o yuzden de evde ayakta oldgm surece kalkn iyi gelmsti. Onda boyle disarda kaliyodu. Kizim daha kolay tutuyodu.
Herseyi deneye deneye kendm ogrendm. Hemsirelerde saolsun tavsyeleri inanilmaz ise yaramsti. Bazilarimz eger anlayisli buyukler varsa yanlarinda bence biraz daha sanslilar:) ama bi yandan da kimsenin olmamasi da avantaj olabiliyor daha ozgur ve rahat oldgmzdan sut gelmesiydi pskljtdi rahat olabiliyor.
InsALLAH. Benm kizim hic istahla emmemisti. Surekli de kusuyodu. Bakalim bu kizim nasil olcak. Sutumuz saglikla huzurla gelsin de emsinler ins. Ozledim valla.Evet,iz flnda yapıyor.Kurtarıcı ama evde uzun zamanlida olmuyor bence de surekli.
Gercekten deneye deneye oluyor :) Neler yapmadim bende.Sütte ayri bi emek işi.
Cok merak ediyorum bu kizimda da uzun uzun emzirmek nasip olur insallah,hepimize❤
Kızlar bizde bebeğim için yatak odasına anne yanı olarak bunu aldık kendi odasına da ikea beşik alacağız annemin evinde kurduk çok hafif ve kullanışlı bişeye benziyor her yere taşınabilir olması çok iyi düşünenlere fikir olabilir
Teşekkürler herkese evet bende bu fikirdeyim astranot daha kullanışlı olur gibi giydirmesi belki zor olabilir ama kızım yazın doğmuştu kışın kullanmıştık 6-8aylıkken büyüdüğü için giydirmek kolay olmuyordu ama şimdi daha kolay olur sanıyorumDisarda da en guzeli tulum ilk sene icin bence. Mont yurumeyn bebeklerde benm hosuma gitmiyor hic. Ama kullanan var tabi.
Aslında instagramdan falanda alabilrisiniz kendi beğendiklerşnizi biraz daha pahalıya gelir ama isteidğiniz olmuş olurSağolasin cnm çok teşekkür ederim. Çok ağladım bugün moralim çok bozuk. Kimse anlamıyor halimden, düşüncelerimden, hayallerimden...
Canım civilimden çok uyguna aldık indirimdeydi 130 tlMarka ve fiyat bilgisi verirsen çok sevinirim. Ben de böyle bir şey istiyorum
Günaydın canım Civilimden çok uyguna aldık indirimdeydi 130 tl bende her yere taşırım diye düşündüm annemlere bile gitsem katlayıp götürebilirimdilekyildizim canim aldigin urunle ilgili marka ve fiyat bilgisi verir misin? Bn de besigi disinda odada salonda koltuga saga sola yatirmak istemiyorum..guzel bi alternatif olabilir
Astront tulum ne bilmyrm :) smdi baktim. Ayni sey herlde. Benmde kizim yazin dogmustu. Kisin tulumu kolay giydrdm. Bilmyrm ama onlari 4 aydan sonra giydrmk daha kolay herlde. 4 aydan once harekt etmiyorlar cok fazla o yuzden puset(araba koltugu) koyup uzerine orterim ben muhtmelen.Teşekkürler herkese evet bende bu fikirdeyim astranot daha kullanışlı olur gibi giydirmesi belki zor olabilir ama kızım yazın doğmuştu kışın kullanmıştık 6-8aylıkken büyüdüğü için giydirmek kolay olmuyordu ama şimdi daha kolay olur sanıyorum
Ben 6 aydır makarna hiç yemedim hamur işide yemiyorm tadına bakıyorum sadece çok canm isterse pilavda az yerim nasıl alıyorum hiç anlamadım canmMoonfacedMom cok karbonhidrata yuklenme canim o zaman cok almiyosun. Bende senin gibi basta cok aldim simdi diyetle dengelemeye calisiyorum
Şu aralar en çok kilo aldıran şey meyveler..Ben 6 aydır makarna hiç yemedim hamur işide yemiyorm tadına bakıyorum sadece çok canm isterse pilavda az yerim nasıl alıyorum hiç anlamadım canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?