2018 Ekim Anneleri

Doktora git hemen çok tehkeliymiş. 3 tane serum taktılar hala ishalim ben. Kaka tahlili verdim sonucu sabah doktor söyler
Yarın kendi Dr Uma muayeneye gideceğim cnm o yüzden bekliyorum. Geçen hafta acildeydim sancimdan ama ishali söylemiştim keşke söyleseymisim. İnşallah yoluna girer senin ve @pembeseccade arkadaşımızın. Allah yardımcınız olsun

Amin canim inşallah seninn de bi sıkıntı olmaz

Kızlar ağrılara dayanamayıp acile gittim nst ye girdim sancı yok muayene oldum açıklık ta yok çok şükür idrarda verdim enfeksiyonda çıkmadı bukadar ağrı bormal mi dedim aslında değil ama şuan ağrını açıklayacak bi bulgu yok dedi pelvis kemikleri genişlediği için ağrı hissediyo olabilrsin dedi geçmezse 3 gün sonra doktoruna kontrole git dedi valla jiç bişe anlamadım bu ağrı neyin nesi

Kramplar beni gece ağlatarak uyandıriyor..her gün 1 toz magnezyum içiyorum oysa. Doktoru aradım. Süt ve yoğurdu artır dedi..
Ben onlari baya ihmal ettim çünkü cay gibi sut ve sut ürünleri de demir emilimini azaltirmis kan degerlerim cok dusuk çünkü Allah yardimcimiz olsun

Iyi geceler kizlar
Ana kucagi aldiniz mi sizce gerekli mi
Ben bebislere kismetse tek bakacagim cok ihtiyacim olur mu?
Aldiysaniz hangi marka aldiniz?

Kızlar benim gibi hisseden var mı
Zeynep geceleri uyumuyor. Sanki takla atar gibi ordan oraya dönüp duruyor
Saat 2.30 da uyuyabildim sanirim onda da tam dalamadım
Sanirim doğunca da hareketli olacak kızım

ev tipi ana kucagi canim. Sallananlardan yani

Gunaydin, bizde istiyoruz ama henuz almadik cunku dogar dogmaz degilde 3 aylikken falan koyabiliriz icine tahmin ediyorum. Bu urunde uzman fisher price ama bebegin kullanip kullanmayacagini dusunursek maliyetli olur diye dusunduk 4momslar zaten acayip pahali bebek sevmezse elimizde kalabilir
Biz bu urunde chiccoya karar verdik zaten bebek arabasida chicco yesil gri ve lacivert renkleri var en onemlisi zamanla ortasi cokmemeliymis chiccodaki yorumlar cokmedigine dair.. fiyatida 150 tl civari

Kizlar meraba dun gece suyum geldi. Slimdi hastanedeyiz dogumu geciktirmeye calusiyorlar. Açılma yok sanci yok şükür . Dualarinizi bekleriz

Allah yardımcın olsun umarım bir süre daha bekletebilirler.
Bebekler yaşam sınırını 24. haftada geçti çok şükür ama zamanını bekleyip sağ salim doğar inşallah.

Günaydın hanımlar,

Giremiyorum geçen haftadan beri hala iyilesemedim Öksürmekten sesim kısıldı, antibiyotiğin bitmesine 3 gün kaldı bi kutu daha kullanmak zorunda kalmam inşallah

Öksürdükce kasıklarıma ağrı giriyor, bacak kramplarim basladi onlarında ağrısı geçmiyor kolay kolay kontrolüm haftaya nasıl geçecek günler bilmiyorum

gecmis olsun, ben 10 gün öksürük ve boğaz agrisindan kendime gelemedim..gecen hafta da bacak krampı icin doktoru aradım. sut ve yoğurdu artir dedi..gunde 1 de toz magnezyum alıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…