Allah yardımcın olsun, moralini cok bozmuştun 3lü teste, o etkilemiştir, inşallah atlatırsın bunu da.. Allah zamanında,saglıklı bir şekilde doğurmayı nasip etsin..Kizlar biz beklemedeyiz yatıyorum hastanede ara ara suyum gelmeye devam ediyor.. dua edin nolur
Yarın kendi Dr Uma muayeneye gideceğim cnm o yüzden bekliyorum. Geçen hafta acildeydim sancimdan ama ishali söylemiştim keşke söyleseymisim. İnşallah yoluna girer senin ve @pembeseccade arkadaşımızın. Allah yardımcınız olsunDoktora git hemen çok tehkeliymiş. 3 tane serum taktılar hala ishalim ben. Kaka tahlili verdim sonucu sabah doktor söyler
Amin canim inşallah seninn de bi sıkıntı olmazYarın kendi Dr Uma muayeneye gideceğim cnm o yüzden bekliyorum. Geçen hafta acildeydim sancimdan ama ishali söylemiştim keşke söyleseymisim. İnşallah yoluna girer senin ve @pembeseccade arkadaşımızın. Allah yardımcınız olsun
Evet yinede oluyo bigün bile içmesem daha şiddetli oluyo yeterli gelmiyo demekki bilmiyorumki cnmCnm ben hergun içtiğim halde oluyo gecmiyo hiç. Niye gecmiyo ki bende
Ben onlari baya ihmal ettim çünkü cay gibi sut ve sut ürünleri de demir emilimini azaltirmis kan degerlerim cok dusuk çünkü Allah yardimcimiz olsunKramplar beni gece ağlatarak uyandıriyor..her gün 1 toz magnezyum içiyorum oysa. Doktoru aradım. Süt ve yoğurdu artır dedi..
Ana kucağı dediğn araba koltuğu mu? Yoksa elde çanta gibi taşınan mı? Hepsinin ismi aynı ben karıştıryom artk:))Iyi geceler kizlar
Ana kucagi aldiniz mi sizce gerekli mi
Ben bebislere kismetse tek bakacagim cok ihtiyacim olur mu?
Aldiysaniz hangi marka aldiniz?
ev tipi ana kucagi canim. Sallananlardan yaniAna kucağı dediğn araba koltuğu mu? Yoksa elde çanta gibi taşınan mı? Hepsinin ismi aynı ben karıştıryom artk:))
Hee bide o var:)) bazı bebekler çok seviyor. Alınabilck bişey bence. Geçen biride sormuştu.ev tipi ana kucagi canim. Sallananlardan yani
Cok gecmis olsun. Insaallah hic bisey olmayacak bebeginjze... Dualarimiz seninle.Kizlar biz beklemedeyiz yatıyorum hastanede ara ara suyum gelmeye devam ediyor.. dua edin nolur
Allah yardimci olsun. Insallah normal zamaninda saglikli dogumun olsunKizlar biz beklemedeyiz yatıyorum hastanede ara ara suyum gelmeye devam ediyor.. dua edin nolur
Allah yardımcın olsun insaallahKizlar meraba dun gece suyum geldi. Slimdi hastanedeyiz dogumu geciktirmeye calusiyorlar. Açılma yok sanci yok şükür . Dualarinizi bekleriz
Çok geçmiş olsunKizlar biz beklemedeyiz yatıyorum hastanede ara ara suyum gelmeye devam ediyor.. dua edin nolur
ev tipi ana kucagi canim. Sallananlardan yani
Canim cok geçmiş olsun Allah esirgesin bebiside senideKizlar biz beklemedeyiz yatıyorum hastanede ara ara suyum gelmeye devam ediyor.. dua edin nolur
Kizlar meraba dun gece suyum geldi. Slimdi hastanedeyiz dogumu geciktirmeye calusiyorlar. Açılma yok sanci yok şükür . Dualarinizi bekleriz
gecmis olsun, ben 10 gün öksürük ve boğaz agrisindan kendime gelemedim..gecen hafta da bacak krampı icin doktoru aradım. sut ve yoğurdu artir dedi..gunde 1 de toz magnezyum alıyorum..Günaydın hanımlar,
Giremiyorum geçen haftadan beri hala iyilesemedimÖksürmekten sesim kısıldı, antibiyotiğin bitmesine 3 gün kaldı bi kutu daha kullanmak zorunda kalmam inşallah
Öksürdükce kasıklarıma ağrı giriyor, bacak kramplarim basladi onlarında ağrısı geçmiyor kolay kolay kontrolüm haftaya nasıl geçecek günler bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?