Teşekkürler, en korktuğum şey ateş o olmadıkça şükür diyorum kızıma zarar vermesin diye ama korkuyorum da bi yandan :/gecmis olsun, ben 10 gün öksürük ve boğaz agrisindan kendime gelemedim..gecen hafta da bacak krampı icin doktoru aradım. sut ve yoğurdu artir dedi..gunde 1 de toz magnezyum alıyorum..
Merhaba, şimdilik almayi düşünmüyorum...Iyi geceler kizlar
Ana kucagi aldiniz mi sizce gerekli mi
Ben bebislere kismetse tek bakacagim cok ihtiyacim olur mu?
Aldiysaniz hangi marka aldiniz?
krampı duyan doktorlar genelde veriyor magnezyum ama.. siz ilk kontrolde danisin doktora..ben içtiğim halde hala kramplar var diye aradım doktoru.. o da sut yoğurdu artar dedi iste..Teşekkürler, en korktuğum şey ateş o olmadıkça şükür diyorum kızıma zarar vermesin diye ama korkuyorum da bi yandan :/
Ben magnezyum kullanmıyorum onun eksikliği mi var acaba haftaya gidince söyleyeceğim mutlaka belki takviye verir. Kramplar çok şiddetli oluyor çünkü ağrısına ağlayasım geliyor artık.
Sütü de bol tüketmeye basladim bogazim yumusasin diye mecbur. Yoğurdu da arttırsın biraz daha.
Ben joie sansa alacağım.Iyi geceler kizlar
Cnm yatakodandaki bebeğin yatagi tasinmiyosa salonda otururken lazım olabilir.Iyi geceler kizlar
Geçmiş olsunGünaydın hanımlar,
Giremiyorum geçen haftadan beri hala iyilesemedimÖksürmekten sesim kısıldı, antibiyotiğin bitmesine 3 gün kaldı bi kutu daha kullanmak zorunda kalmam inşallah
Öksürdükce kasıklarıma ağrı giriyor, bacak kramplarim basladi onlarında ağrısı geçmiyor kolay kolay kontrolüm haftaya nasıl geçecek günler bilmiyorum
Benim oglusumda öyle teyzesi uyutmuyor hic yataga girince senin kiz gibi dönüp duruyor hem kasigimda hem mide tarafimda tekme yiyorumKızlar benim gibi hisseden var mı
Zeynep geceleri uyumuyor. Sanki takla atar gibi ordan oraya dönüp duruyor
Saat 2.30 da uyuyabildim sanirim onda da tam dalamadım
Sanirim doğunca da hareketli olacak kızım
O ürünler elektriğe bağlı çalışmıyor muBen joie sansa alacağım.
Dün geceki atraksiyonumuz göbek üstünde hareket etmesiydi. Coştu masaallah ordan oraya gitti geldi. Amann hareketli olsun sağlıklı olsunda kuzucuklarimizBenim oglusumda öyle teyzesi uyutmuyor hic yataga girince senin kiz gibi dönüp duruyor hem kasigimda hem mide tarafimda tekme yiyorum
aminnnDün geceki atraksiyonumuz göbek üstünde hareket etmesiydi. Coştu masaallah ordan oraya gitti geldi. Amann hareketli olsun sağlıklı olsunda kuzucuklarimiz
modeli nedir acabaGunaydin, bizde istiyoruz ama henuz almadik cunku dogar dogmaz degilde 3 aylikken falan koyabiliriz icine tahmin ediyorum. Bu urunde uzman fisher price ama bebegin kullanip kullanmayacagini dusunursek maliyetli olur diye dusunduk 4momslar zaten acayip pahali bebek sevmezse elimizde kalabilir
Biz bu urunde chiccoya karar verdik zaten bebek arabasida chicco yesil gri ve lacivert renkleri var en onemlisi zamanla ortasi cokmemeliymis chiccodaki yorumlar cokmedigine dair.. fiyatida 150 tl civari
yok canim iki tane park yatak aldik ikisi de tasiniyor.(bebeler ikiz:) )Cnm yatakodandaki bebeğin yatagi tasinmiyosa salonda otururken lazım olabilir.
Iyi geceler kizlar
Geçmiş olsun, birazcık daha beklesin bebeğin inşallah, sağlıkla kucağına almak nasip olsunKizlar meraba dun gece suyum geldi. Slimdi hastanedeyiz dogumu geciktirmeye calusiyorlar. Açılma yok sanci yok şükür . Dualarinizi bekleriz
Bende uyuyamıyorum artık başıma ağrılar çıkıyor zaten migrenim de var
Doğum çantası soracaktım herşeyi aldim hazırlasam mi diyorum
Kızlar banyo havlusu bir tane yeter mi? Bir de ince kurulama bezi aldım havluyla direkt vücudu temas etmesin diye. Havlusunu içine onu serecegim
Kızlar bı 25+3 deyim bı haftanın başından beri kasık ve sanki çatı ağrım var gibi sizin de oldumu normalmidir
Selam kızlar. Bayadır girmiyordum sizi de bilgilendirmek için gireyim bi dedim. 12 gündür ishalim ve kasik agrım çoktu. Şansıma doktorumun tayini çıktı gitti bende doktor arayışına girdim ha geçti ha geçer diye 12 gün ıshal devam etti bende. Bugün geldim ve hemen yatış verdiler. Kasılmalarım çok fazla erken doğum riski var. Nst ye bağladılar. Serum takılı şuan. Inşallah bi sıkıntı olmadan çıkıp evime giderim. Aklınızda olsun benim gibi süründürmeyin çok hata yaptım beklemekle. Ishal olunca hemen gidin hastaneye
Ben bu biberon kaynatma isini beceremedim ya
Ilk biberon temizleyici ile yıkadım duruladım kaynayan suya attim 15 dk. Sonr çıkardım üstünde beyaz lekeler olmuş ama deterjanı iyice durulamıştım acaba sterilazator mu alsam
Tşk ederim bende alacağım da araştırıyorum şuan.
Kizlar meraba dun gece suyum geldi. Slimdi hastanedeyiz dogumu geciktirmeye calusiyorlar. Açılma yok sanci yok şükür . Dualarinizi bekleriz
Ben joie sansa almaya karar verdim. Joie serina var bide ama o cok sallıyor cok sallamak iyi değil diyor bazı uzmanlar. Sen tecrubelisin ikinci bebekin geliyor bi baksan ya sana zahmet.şu joie sansa alınır mı? Yoksa joie serina mı almalı? Youtube da ikisinin de videosu var keske bakabilsen cok makbule gecer. Onceden de kullanmıssın ya o yzdn iyi bi yorum yapabilirsin diye düsünüyorumplojovic
Kızlar benim gibi hisseden var mı
Zeynep geceleri uyumuyor. Sanki takla atar gibi ordan oraya dönüp duruyor
Saat 2.30 da uyuyabildim sanirim onda da tam dalamadım
Sanirim doğunca da hareketli olacak kızım
Gunaydin, bizde istiyoruz ama henuz almadik cunku dogar dogmaz degilde 3 aylikken falan koyabiliriz icine tahmin ediyorum. Bu urunde uzman fisher price ama bebegin kullanip kullanmayacagini dusunursek maliyetli olur diye dusunduk 4momslar zaten acayip pahali bebek sevmezse elimizde kalabilir
Biz bu urunde chiccoya karar verdik zaten bebek arabasida chicco yesil gri ve lacivert renkleri var en onemlisi zamanla ortasi cokmemeliymis chiccodaki yorumlar cokmedigine dair.. fiyatida 150 tl civari
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Ben ne çektim öksürükten 2 hafta sürdü
Pekmez karabiber iyi geldi bana da birde boğaz pastili
Küçük bi kahve fincanına pekmez koydum Üstüne karabiber döktüm benim midem sıkıntılı o yüzden çok koymadım karabiberi sonra da içtim öyleceTeşekkür ederim
Pekmez karabiber karışımını kaşıkla mı yedin sütle suyla sulandırarak mı?
Bende zencefil bal yemeye başlıcam deli gibi su. süt içiyorum bana mısın demiyor.
Ben aldıklarımi hep yıkadım canim. Hatta bi posta utu yaotim birazı duruyorSelamlar,
Bugün kızımın kıyafetlerini yıkamaya başladım. 2 makine yıkadım astım kuruyor kendi halinde. Ablasının kiyafetlerinide seçip ekledim yikanicaklar içinde. Zaten tertemiz mis kokuyordu ablasininkiler ama yinede hepsi bi yikansin diye aticam makineye. Toplamda belki 4 makine olur. Tıkabasa doldurmuyorum tabi
Biliyorum çok erken ama aklımda duracağına yapayım dolapta duzenlice dursun
Varmı benim gibi tez canlı sizler ne durumdasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?