2018 Ekim Anneleri

gecmis olsun, ben 10 gün öksürük ve boğaz agrisindan kendime gelemedim..gecen hafta da bacak krampı icin doktoru aradım. sut ve yoğurdu artir dedi..gunde 1 de toz magnezyum alıyorum..
Teşekkürler, en korktuğum şey ateş o olmadıkça şükür diyorum kızıma zarar vermesin diye ama korkuyorum da bi yandan :/

Ben magnezyum kullanmıyorum onun eksikliği mi var acaba haftaya gidince söyleyeceğim mutlaka belki takviye verir. Kramplar çok şiddetli oluyor çünkü ağrısına ağlayasım geliyor artık.

Sütü de bol tüketmeye basladim bogazim yumusasin diye mecbur. Yoğurdu da arttırsın biraz daha.

Iyi geceler kizlar
Ana kucagi aldiniz mi sizce gerekli mi
Ben bebislere kismetse tek bakacagim cok ihtiyacim olur mu?
Aldiysaniz hangi marka aldiniz?
Merhaba, şimdilik almayi düşünmüyorum...
Onu al, bunu al.. o kadar cok şey cikiyor ki karsimiza, bazıları ihtiyac ,bazıları gereksiz bosa kalabalık geliyo bana. Birseye ihtiyac duyarsam alacam artık...dolayisiyla şimdilik almayacam..

krampı duyan doktorlar genelde veriyor magnezyum ama.. siz ilk kontrolde danisin doktora..ben içtiğim halde hala kramplar var diye aradım doktoru.. o da sut yoğurdu artar dedi iste..

Geçmiş olsun
Ben ne çektim öksürükten 2 hafta sürdü
Pekmez karabiber iyi geldi bana da birde boğaz pastili

Kızlar benim gibi hisseden var mı
Zeynep geceleri uyumuyor. Sanki takla atar gibi ordan oraya dönüp duruyor
Saat 2.30 da uyuyabildim sanirim onda da tam dalamadım
Sanirim doğunca da hareketli olacak kızım
Benim oglusumda öyle teyzesi uyutmuyor hic yataga girince senin kiz gibi dönüp duruyor hem kasigimda hem mide tarafimda tekme yiyorum

Benim oglusumda öyle teyzesi uyutmuyor hic yataga girince senin kiz gibi dönüp duruyor hem kasigimda hem mide tarafimda tekme yiyorum
Dün geceki atraksiyonumuz göbek üstünde hareket etmesiydi. Coştu masaallah ordan oraya gitti geldi. Amann hareketli olsun sağlıklı olsunda kuzucuklarimiz

Kızlar bundan sonra takviye güçlere başvurmak gerekiyo, yani ilaç-vitamin alımı.. ben bu haftaya kadar hiç kullanmadım demirden başka, ama su an magnezyum-kalsiyum günde birer tane alıyorum ve faydasını gördüm. Hem kasılmaya hem de bahsettiğiniz kemik agrısına.. dayanılcak gibi degildi cünkü..

modeli nedir acaba

Cnm yatakodandaki bebeğin yatagi tasinmiyosa salonda otururken lazım olabilir.
yok canim iki tane park yatak aldik ikisi de tasiniyor.(bebeler ikiz:) )

Iyi geceler kizlar
Ana kucagi aldiniz mi sizce gerekli mi
Ben bebislere kismetse tek bakacagim cok ihtiyacim olur mu?
Aldiysaniz hangi marka aldiniz?

canım benim arkadaşım anakucağı almak istedi o alacak şu titreşimli müzikli olanlardan e-bebekte var adını unuttum şimdi

Bende uyuyamıyorum artık başıma ağrılar çıkıyor zaten migrenim de var

Doğum çantası soracaktım herşeyi aldim hazırlasam mi diyorum

Herseyini tamamen hazirlayip sonrada hazirlayabilirsin canim.Ozellikle buyuk esyalarda kat izi vs cok oluyor sıkıstıkca.
Bebisinkini,bezini icine at dursun yavas yavas eksikleri eklersin :) acele etmeden sakince.

Kızlar banyo havlusu bir tane yeter mi? Bir de ince kurulama bezi aldım havluyla direkt vücudu temas etmesin diye. Havlusunu içine onu serecegim

Ilk suyunu alip alttakine yatirmak iyi oluyor.Ince bez almissin zaten.
Belki yikanir daha kurumamis olursa yedege ihtiyac duyabilirsin.

Kızlar bı 25+3 deyim bı haftanın başından beri kasık ve sanki çatı ağrım var gibi sizin de oldumu normalmidir

Malesef ara ara fazlalasiyor.

Cok gecmis olsun canim.
Bende bayramda oyleydim hemen gitmistim.
Insallah cabuk atlatirsin.

En az 5 dk beklet yeterli canim 15 dk tutmasanda.Kaynak suda etkiler.

Tşk ederim bende alacağım da araştırıyorum şuan.

-Dalan Granül Sabun
-Green Mom's
-Green Clean Baby
Bi goz atabilirsin canim.
Bide yaparim dersen sabun cevizi var ona da goz atabilirsin.Bikac yapilabilecek deterjan daha var.
Bide bebek deterjanlarinin cogunda yumusatici kullanmak gerekmiyor aslinda.

Kizlar meraba dun gece suyum geldi. Slimdi hastanedeyiz dogumu geciktirmeye calusiyorlar. Açılma yok sanci yok şükür . Dualarinizi bekleriz

Allah yardimcin olsun❤
Insallah iyi haberlerini duyariz.

Galiba,biraz.

Bence Sansa :)

Kızlar benim gibi hisseden var mı
Zeynep geceleri uyumuyor. Sanki takla atar gibi ordan oraya dönüp duruyor
Saat 2.30 da uyuyabildim sanirim onda da tam dalamadım
Sanirim doğunca da hareketli olacak kızım

Aynen oyleler canim hic kafaya takma :)
Bol bol elini koy,oku.
Ilk kizimda boyleydi fazlacada hareketliydi hala oyledir,simdide esime diyorum yine aynisindan yapmisiz:)))))))

3 ay beklemeye gerek kalmiyor canim.Zaten ondan sonra cok az zaman kullanilir.Fikir olsun.Bu sekilde düz yatak gb sallanan kucucuklerde var gunicinde baska odada kullanilabilecek aslinda.Onlarada goz atilabilir.

Geçmiş olsun
Ben ne çektim öksürükten 2 hafta sürdü
Pekmez karabiber iyi geldi bana da birde boğaz pastili
Teşekkür ederim
Pekmez karabiber karışımını kaşıkla mı yedin sütle suyla sulandırarak mı?
Bende zencefil bal yemeye başlıcam deli gibi su. süt içiyorum bana mısın demiyor.

Teşekkür ederim
Pekmez karabiber karışımını kaşıkla mı yedin sütle suyla sulandırarak mı?
Bende zencefil bal yemeye başlıcam deli gibi su. süt içiyorum bana mısın demiyor.
Küçük bi kahve fincanına pekmez koydum Üstüne karabiber döktüm benim midem sıkıntılı o yüzden çok koymadım karabiberi sonra da içtim öylece

Selamlar,

Bugün kızımın kıyafetlerini yıkamaya başladım. 2 makine yıkadım astım kuruyor kendi halinde. Ablasının kiyafetlerinide seçip ekledim yikanicaklar içinde. Zaten tertemiz mis kokuyordu ablasininkiler ama yinede hepsi bi yikansin diye aticam makineye. Toplamda belki 4 makine olur. Tıkabasa doldurmuyorum tabi

Biliyorum çok erken ama aklımda duracağına yapayım dolapta duzenlice dursun

Varmı benim gibi tez canlı sizler ne durumdasınız?

Ben aldıklarımi hep yıkadım canim. Hatta bi posta utu yaotim birazı duruyor
Cok rahat hareket edemiyorum birde doktorum kendini yorma dedi yapayım dolapta dursun dedim. Surda çok bi vakit kalmadı 1 ay sonra hareketlerim ne kadar kısıtlanır bilmiyorum yıkanmasında bisey yok ama ütü kısmı yoruyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…