Teşekkür ederim canım bakayımHerseyini tamamen hazirlayip sonrada hazirlayabilirsin canim.Ozellikle buyuk esyalarda kat izi vs cok oluyor sıkıstıkca.
Bebisinkini,bezini icine at dursun yavas yavas eksikleri eklersin :) acele etmeden sakince.
Ilk suyunu alip alttakine yatirmak iyi oluyor.Ince bez almissin zaten.
Belki yikanir daha kurumamis olursa yedege ihtiyac duyabilirsin.
Malesef ara ara fazlalasiyor.
Cok gecmis olsun canim.
Bende bayramda oyleydim hemen gitmistim.
Insallah cabuk atlatirsin.
En az 5 dk beklet yeterli canim 15 dk tutmasanda.Kaynak suda etkiler.
-Dalan Granül Sabun
-Green Mom's
-Green Clean Baby
Bi goz atabilirsin canim.
Bide yaparim dersen sabun cevizi var ona da goz atabilirsin.Bikac yapilabilecek deterjan daha var.
Bide bebek deterjanlarinin cogunda yumusatici kullanmak gerekmiyor aslinda.
Allah yardimcin olsun❤
Insallah iyi haberlerini duyariz.
Galiba,biraz.
Bence Sansa :)
Aynen oyleler canim hic kafaya takma :)
Bol bol elini koy,oku.
Ilk kizimda boyleydi fazlacada hareketliydi hala oyledir,simdide esime diyorum yine aynisindan yapmisiz:)))))))
3 ay beklemeye gerek kalmiyor canim.Zaten ondan sonra cok az zaman kullanilir.Fikir olsun.Bu sekilde düz yatak gb sallanan kucucuklerde var gunicinde baska odada kullanilabilecek aslinda.Onlarada goz atilabilir.
Teşekkür ederim
Pekmez karabiber karışımını kaşıkla mı yedin sütle suyla sulandırarak mı?
Bende zencefil bal yemeye başlıcam deli gibi su. süt içiyorum bana mısın demiyor.
Selamlar,
Bugün kızımın kıyafetlerini yıkamaya başladım. 2 makine yıkadım astım kuruyor kendi halinde. Ablasının kiyafetlerinide seçip ekledim yikanicaklar içinde. Zaten tertemiz mis kokuyordu ablasininkiler ama yinede hepsi bi yikansin diye aticam makineye. Toplamda belki 4 makine olur. Tıkabasa doldurmuyorum tabi
Biliyorum çok erken ama aklımda duracağına yapayım dolapta duzenlice dursun
Varmı benim gibi tez canlı sizler ne durumdasınız?
Kızlar tecrübeli anneler iyi bilir ama yeni arkadaşlara örnek olsun diye koydum resmi. Ben bu şekilde steril ettigim herşeyi kilitli poşetlere koyup valide yerlestiriyorum
Bezleri de 10 lü iki paket halinde koydum emzik biberon bez gogus kalkani gogus pedi kremi yeni dogan kıyafetleri mendil bu şekilde hazırlıyorum yavaş yavaş insaallah
Selamlar,
Bugün kızımın kıyafetlerini yıkamaya başladım. 2 makine yıkadım astım kuruyor kendi halinde. Ablasının kiyafetlerinide seçip ekledim yikanicaklar içinde. Zaten tertemiz mis kokuyordu ablasininkiler ama yinede hepsi bi yikansin diye aticam makineye. Toplamda belki 4 makine olur. Tıkabasa doldurmuyorum tabi
Kızlar tecrübeli anneler iyi bilir ama yeni arkadaşlara örnek olsun diye koydum resmi. Ben bu şekilde steril ettigim herşeyi kilitli poşetlere koyup valide yerlestiriyorum
Bezleri de 10 lü iki paket halinde koydum emzik biberon bez gogus kalkani gogus pedi kremi yeni dogan kıyafetleri mendil bu şekilde hazırlıyorum yavaş yavaş insaallah
Ben aldıklarımi hep yıkadım canim. Hatta bi posta utu yaotim birazı duruyor
Cok rahat hareket edemiyorum birde doktorum kendini yorma dedi yapayım dolapta dursun dedim. Surda çok bi vakit kalmadı 1 ay sonra hareketlerim ne kadar kısıtlanır bilmiyorum yıkanmasında bisey yok ama ütü kısmı yoruyor beni
Selam..
Bende yigenimin ufakliklarini almistim 2 makina kadar onlari 2 hafta once yikadim utuledim beyazlar renkliler ayri .Belki son haftalara dogru halim olmaz belki erken bi mujde olur diye senin gibi yaptim canim bende. En azindan bakinca oh be iyi bari bunlari hallettim diyorum icimden ..kendi aldigim bi kac parca seyvar daha onlari halletmedim..insallah hayirlisi ile guzel gunlerde giydirmek nasip olsun her birimize.
canım bende senin gibiyim bu haftadan sonra kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip dolabına yerleştiririm artık inşallah
içim içime sığmıyor bir an önce bende kıfetlerini dolapta görmek istiyorum
Slm anneler Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin ikizlerim olucak yalnızım o yüzden herşeyi ufak ufak hazırlamaya başladım
Tşklr paylaştığın için çok güzel olmuşKızlar tecrübeli anneler iyi bilir ama yeni arkadaşlara örnek olsun diye koydum resmi. Ben bu şekilde steril ettigim herşeyi kilitli poşetlere koyup valide yerlestiriyorum
Bende bende:)) sabredemedim daha fazlaaSelamlar,
Pompa bende almadım elimde kalırsa diye düşündüm ebebek falan yakın bana eşime acil durum dediğimde alıp gelir diye düşündüm ise başlayınca mecburen alınacak zatenSelam....
Canim cok gecmis olsun Allah şifani tez versin insallah.. ayni durumu 15. Haftalarda yasamistim ustelik kulak agrisida dahildi ama dr kesinlikle pastil yeme dedi aklinda olsun ..
Bol bol su tuketmemi vucudun her turlu enfeksyonu bununla cok daha cabuk atabileceg8ni soylemisti.. sekerin varmi yokmu bilmiyorum o yuzden pekmez gibi urunler tuketm3den ince mutlaka bu ihtimalide gozunden gecir canim . Yedigin ictigin bebegine ve sana şifa olup iylestirsin insallah...
Selam..
Bende yigenimin ufakliklarini almistim 2 makina kadar onlari 2 hafta once yikadim utuledim beyazlar renkliler ayri .Belki son haftalara dogru halim olmaz belki erken bi mujde olur diye senin gibi yaptim canim bende. En azindan bakinca oh be iyi bari bunlari hallettim diyorum icimden ..kendi aldigim bi kac parca seyvar daha onlari halletmedim..insallah hayirlisi ile guzel gunlerde giydirmek nasip olsun her birimize.
Vallahi guzel fikir iyi dusunmussun . Krem ile kalkan daha almadim insallah ciktigimda alcam pompa da cik kararsizim kimisi al kimisi simdi alma duruma gore alirsin zaten hersey ellerinizin altinda diyor.
Hastane icin alt ust tak8m alcam nasip olursa gecelik tum olani tqvsiye etmiyorlar kontrole geldiklerinde komple alttan siyirmak gerekiyormus yatark3nde toplaniyormus etegi felan .
En iyileri nasip olsun canim sağlıkla kullanalım insaallahcanım maşallah ellerine sağlık ne güzel hazırlamışsın
bende böyle hazırlayacağım inşallah
sağlıkla giydirmek kullanmak nasip olsun hepimize
Pompa bende almadım elimde kalırsa diye düşündüm ebebek falan yakın bana eşime acil durum dediğimde alıp gelir diye düşündüm ise başlayınca mecburen alınacak zaten
Ben doğum yapmadım ama myom ameliyatı oldum sezeryan gibi oldu açık ameliyat neyse gecelik yanına almıştım pijamada almıştım yanıma ve gecelik giyemedim sürekli muayene için geceliğin tümünü kaldırmak gerekiyor o sebeble pantolon takım aldim ben. Birde olursa sezeryan gerekirse gaz çıkarabilmek için sıcak olman gerekiyor
En iyileri nasip olsun canim sağlıkla kullanalım insaallah
Selam kızlar bende ağustos ayında başlayacağım yıkayıp ütülemeye inşallah bayram sonrasındada artık hastahane süsleriyle uğraşırım :) bugün kontrolümüz vardı 1100gr olmuş oğlum 37cm çok tatlıydı renkli gösterdi yüzü gözü elleri tombik tombik heryeri belli Allahım nasıl güzel bir duygu herkese nasip olsun isteyen şnşallah
Haklısın ütü kısmı gerçekten yorucu oluyor birde havalar sıcaksa ordada dahada çekilmez oluyor. Ama en azindan agirlasmadan yapman cok iyi olmuş nasıl olacağımızı bilmiyoruz
Evet canım zaten bi iş bitti diye o rahatlama hissi güzel oluyor. Erkenden bitsin müjde falan olmadanamin canım inşallah güzel günlerde sağlıcakla giydiririz hepimizde.
inşallah canım başlarsın sende. Uzun sürmüyor 1inci gün yıkasan 2inci gün ütüleyip yerlestirsen çok yormadan bitirirsin işlerini
Ben kendime benzettim :) ama kızımada benzettim biraz daha çok değişecektir eminim ..kilo konusuna gelince 1200 hangi haftadaydı doktorun ne dedği önemli normal dediyse sorun yok kimseyi takma kafana genetiktw önemli benim boyum 172 eşim 182 uzunuz ikimizde..Gecirdigin ameliyat icin cok gecmis olsun canim
Aynen senin dediklerini dediler banada nasipse bende 2 yada 3 tane alirim insallah..pompada senle ayni fikirdeyim sonrasi ne olur tabi bilemeyiz ihtiyaca gore hareket edicez artik..
Birde mutlaka hasta bezi klotlu al dediler bana buda aklinda olsun belki daha kullanisli olur senin icin ve diyer anneler icin dogumdan sonra...
Sicak olmak icin corap felandami alsam acaba sag ol canim bunu yeni ogrendim.. Allah im o gunlerimiz hayirlisiyla bi gelse ahhhhhh ahhhh hastaned3n yazsak sukurler olsun zamaninda dogdu bebegimiz die ne guzel heycan Allahim hayirlisi ile nasip olsun hepimize insallah
41 kere Masallah canim gozun aydin gonlun ferah olsyn boyle her daim.. Amin 8nsallah her kadin bu duyguyu saglikla yasasin... seninki Masallah uzun boylu kime benziyor sence sanami babayami ben hep baktigimda acaba diyorum ne garip seyler yasiyoruz 1 saatimiz diyerine uymuyor
Ya benim anne biraz canimi sikti 1.200gr dedim cok zayif dedi kafama taktim acikcasi sabah beri.. ben aksamlari zor yemek yiyiyorum soylem3si ayip fena halde bulantim oluyor ve cogu zaman cikariyorum bu ayda bu nedir bilem3dim simdi kendime kiziyorum belki ondan bebegin zayif die ..Allah bilir en guzelini tabi ama iste hep bi acaba..
Hakkimizda hayirlisi olsun insallah...
Ben kendime benzettim :) ama kızımada benzettim biraz daha çok değişecektir eminim ..kilo konusuna gelince 1200 hangi haftadaydı doktorun ne dedği önemli normal dediyse sorun yok kimseyi takma kafana genetiktw önemli benim boyum 172 eşim 182 uzunuz ikimizde..
Ay ne güzel kızıl bebekler çok tatlı oluyor kızmı erkekmi? Kızım 51cm doğmuştu 3700kg ydu onunla kıyasladığımda biraz önde boy ve kilo olarak o haftalarında yani 52-53 cm olue heralde kiloda yine bu civar olur diye düşünüyorum doktorumda 38 bitince alırız dedi 10 ekim istiyorum kısmetse bakalım.. doktor normal dediyse takılma kimseye bence boşver1.72 1.82 Masallahhhsenin kuzun 60 70 cm dogarsa hicde sasirma anam sen yeni dogan zibinlarindan fazla alma annesi
29 olcak Allah nasip ederse insallah teyzesi ..
Dr normal dedi cok sukur ama iste kulaga gelen laflar ne kadar bosver desemde arada aklima takilmiyo desem yalan olur..
7 gobekden gen aldigi icin hic umadigimiz bi akrabayada benzeye bilirmis.. ayyyytam bi kapali kutu cok heycanliyim vallahi herseyimiz yolunda olsun saglikli olsunlar yeter degilmi gerisi bos...benim esim kızıl ben esmer bu beni cok merak etiriyor offf bir solukda saglikla gecsin guzel gunlerimiz miniklerimizi kucaklayalim
Ay ne güzel kızıl bebekler çok tatlı oluyor kızmı erkekmi? Kızım 51cm doğmuştu 3700kg ydu onunla kıyasladığımda biraz önde boy ve kilo olarak o haftalarında yani 52-53 cm olue heralde kiloda yine bu civar olur diye düşünüyorum doktorumda 38 bitince alırız dedi 10 ekim istiyorum kısmetse bakalım.. doktor normal dediyse takılma kimseye bence boşver
Çok gerilmeden alırız dedi doktorum hem sezeryan olduğum için öncesşnde hem histerskopi olmuştum oyüzden 10-10-18 uyumlu (kızımda 10 haziran doğumlu) olsun diye istedim:) oda olur dedi daha da geciktiremeyiz sanıyorum 38+2 oluyor yani ..kızımda 38+5te doğmuştu evet tombikti ama 6aydan sonra yavaş yavaö azaldı kilo şimdi incecik :)) 5 yaşında 17-18kg benim kilo takıntım hiç yok açıkçası zayıf olması daha iyi özellikle kız için erkek hadi yine yapılı falan olabilir kızlar narin ince yapılı olmalı bana göre :) sonra kilo vermeye uğraşacaklar ..Canim benim ki kizmis ..51 cm cok nadir olurmus hey Masallahsen guzel besliyorsun Masallah 3.700 tombik ne tatli dir onun bebekligi yumuk yumuk sezeryan olcak nasipse sanirim seninki insallah Allah 38. Haftani saglicakla kucaklatsin sana .neden 10 ekim birinizin dogum gunu felanmi yoksa
Ekim bir bizim evlilik yildonumuz en yakin tarih o ozel olarak ama sanmam benim minik daha gec digcak galiba gerci ben hic akil edip sormadim tahmini dogumu ama simdi bunuda merak ettim bak sorcam
Çok gerilmeden alırız dedi doktorum hem sezeryan olduğum için öncesşnde hem histerskopi olmuştum oyüzden 10-10-18 uyumlu (kızımda 10 haziran doğumlu) olsun diye istedim:) oda olur dedi daha da geciktiremeyiz sanıyorum 38+2 oluyor yani ..kızımda 38+5te doğmuştu evet tombikti ama 6aydan sonra yavaş yavaö azaldı kilo şimdi incecik :)) 5 yaşında 17-18kg benim kilo takıntım hiç yok açıkçası zayıf olması daha iyi özellikle kız için erkek hadi yine yapılı falan olabilir kızlar narin ince yapılı olmalı bana göre :) sonra kilo vermeye uğraşacaklar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?