2018 Ekim Anneleri

Küçük bi kahve fincanına pekmez koydum Üstüne karabiber döktüm benim midem sıkıntılı o yüzden çok koymadım karabiberi sonra da içtim öylece
Teşekkürler canım, aklımda bulunsun olmadı bunu da denerim ne iyi gelirse artik

Ben kızımda kullandım hemen pompa çokta işimi gördü olmasa napardım bilmiyorum avent marka kullandım göğüslerim tenim çok hassas olmasına rapmen hiç yara olmadı birde avent göğüs kalkanı kullandım oda gerekli bence pomba yine avent aldım ben süt fazla gelebiliyoe ve bebek hepsini çekemiyor boşaltmazsan eğer ağrı yapıyor şişiyor göğüsler ama çok sütün olmaZsa gerek olmaz ama bence almakta fayda var önce yada doğumdan sonra farketmez canım..mustela şampuan kullandım ben biraz pahalı ama 6 ay kadar kullanılıyor ve çok gğzeö kokuyor:) hergün yıkadım ben hergün şampuan kullanmadım ama ..suyunu önce kaynatıyordum ılıtıyordum derece de almıştım sonra yıkıyordum ama yaz bebeğiydi şimdi kış olacağı için 2 günde bir yıkarım ve yıkandıktan sonra masaj çok iyi geliyor bebeklere :)

Teşekkürler canım, aklımda bulunsun olmadı bunu da denerim ne iyi gelirse artik

Canim seni senden daha iyi bilemem tabiki s3n zarari olmaz diye dusunuyorsan hic sıkıntı yok.. insallah t3z zamanda atlatirsin ustundeki hastaligini...

Ilk hamileligim canim sut nasil olur bilmiyorum ki. Ama anlattiklarin cok mantikli almakda fayda var pompayi kampanyalari takibe gireyim belki guzel bi kampanyadan nasiplenirim...

Mustela sampuani not ettim insallah bende ondan alayim..dedigin gibi nasipse kişa gelecek bebekler 2 gune bir bilen birinin yardimiyla bende yikayim..kalkani hastane cantasina koymayi planliyorum senin gibi cok met ettiler islak kalmiyormus hava aliyormus onunla rahat oluyormus...
Şoyle bi bakinca cok alicak seyvar 8nsallah guzel guzel tum eksiklerimizi tamamlariz.

Süt meselesi normal oldugu kadar zor da.
Mesela dogum yapanlari oku aslinda hepsi ayni seyden bahsederler.Cok emiyor,uyumuyor vs.Temmuz annelerinde mesela şu an aksiyon tavan :)
Cok kabullenip gidisata ayak uydurmakta gerekiyor.Hazirlikli olmak acisindan okunabilir

Cok ama ok sag ol canim ben orayi bi okuyum dedigin gibi en azindan kafamda bir tercih olusur.

Dün gündüz gebelik okuluna gittim oradan sonra da muayenemiz vardı 1100gr olmuş bizim minik. Bir hafta geride ama Dr bişey demedi. Çok şükür kalbindeki leke kuculuyormus Dr geçer tamamen dedi. Çok sevindik Allah'im herkesi sevindirsin. Ben toplamda 4.5kilo almışım. İki haftada bir çağırıyor artık. İshalim için birtakım testler istedi. Bir dahaki gittiğimde göstereceğim. Resmini verdi Dr oğlum çok suratsızmis:). Dudakları kaşları aynı babasi. Hala ters duruyo kafasi yukarida

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…