Teşekkürler canım, aklımda bulunsun olmadı bunu da denerim ne iyi gelirse artikKüçük bi kahve fincanına pekmez koydum Üstüne karabiber döktüm benim midem sıkıntılı o yüzden çok koymadım karabiberi sonra da içtim öylece
Selam....
Canim cok gecmis olsun Allah şifani tez versin insallah.. ayni durumu 15. Haftalarda yasamistim ustelik kulak agrisida dahildi ama dr kesinlikle pastil yeme dedi aklinda olsun ..
Bol bol su tuketmemi vucudun her turlu enfeksyonu bununla cok daha cabuk atabileceg8ni soylemisti.. sekerin varmi yokmu bilmiyorum o yuzden pekmez gibi urunler tuketm3den ince mutlaka bu ihtimalide gozunden gecir canim . Yedigin ictigin bebegine ve sana şifa olup iylestirsin insallah...
[\QUOTE]
Teşekkürler inşallah bi düzelsem başka bişey istemiyorum su an.
Su çok fazla içiyorum çünkü inanılmaz gıcık yapıyor konuşamıyorum bile. Çok iyi geliyor su içmek bu vesile ile arttırdım. Şekeri daha olcturmedim ama bence yok :) Şifa olsun da bi kaşık bal, pekmez ne kadar zarar verebilir ki diye düşünüyorum açıkçası.
Ben kızımda kullandım hemen pompa çokta işimi gördü olmasa napardım bilmiyorum avent marka kullandım göğüslerim tenim çok hassas olmasına rapmen hiç yara olmadı birde avent göğüs kalkanı kullandım oda gerekli bence pomba yine avent aldım ben süt fazla gelebiliyoe ve bebek hepsini çekemiyor boşaltmazsan eğer ağrı yapıyor şişiyor göğüsler ama çok sütün olmaZsa gerek olmaz ama bence almakta fayda var önce yada doğumdan sonra farketmez canım..mustela şampuan kullandım ben biraz pahalı ama 6 ay kadar kullanılıyor ve çok gğzeö kokuyor:) hergün yıkadım ben hergün şampuan kullanmadım ama ..suyunu önce kaynatıyordum ılıtıyordum derece de almıştım sonra yıkıyordum ama yaz bebeğiydi şimdi kış olacağı için 2 günde bir yıkarım ve yıkandıktan sonra masaj çok iyi geliyor bebeklere :)Canim insallah gonlune gore olur dogum gunu haklisin kiz cocugu nekadar narin okadar sevimli oluyor.. emdimi kizin sen tecrubelisin Masallah..
Gogus pompasi almayi dusunuyormusun..cevremdekilere sordum dogumdan sonra gerek gorurs3niz alirsin dediler..
Bide bu bebek banyosu malzemelerini dogar dogmaz aldinmi sen hemen banyo yaptirmalimi s3nce .
Teşekkürler canım, aklımda bulunsun olmadı bunu da denerim ne iyi gelirse artik
Ben kızımda kullandım hemen pompa çokta işimi gördü olmasa napardım bilmiyorum avent marka kullandım göğüslerim tenim çok hassas olmasına rapmen hiç yara olmadı birde avent göğüs kalkanı kullandım oda gerekli bence pomba yine avent aldım ben süt fazla gelebiliyoe ve bebek hepsini çekemiyor boşaltmazsan eğer ağrı yapıyor şişiyor göğüsler ama çok sütün olmaZsa gerek olmaz ama bence almakta fayda var önce yada doğumdan sonra farketmez canım..mustela şampuan kullandım ben biraz pahalı ama 6 ay kadar kullanılıyor ve çok gğzeö kokuyor:) hergün yıkadım ben hergün şampuan kullanmadım ama ..suyunu önce kaynatıyordum ılıtıyordum derece de almıştım sonra yıkıyordum ama yaz bebeğiydi şimdi kış olacağı için 2 günde bir yıkarım ve yıkandıktan sonra masaj çok iyi geliyor bebeklere :)
pembeseccade Cnn çok çok geçmiş olsun. Yavrularımız zamanında gelsin inş. Son durum nedir ? Nasılsınız?[/QUOTE
Elhamdülillah sancı yok açılma yok suyumun gelmesi de çok azaldi. Bebeğin az da olsa suyu var diyor doktor . Yatıp dinleniyorum. Dua ediyorum.
Ya hakli olabilirsin canim benim de aklima öyle geliyor. Stres herşeyi etkiliyor. Insallah hepimiz saglikla kucağımıza alalimAllah yardımcın olsun, moralini cok bozmuştun 3lü teste, o etkilemiştir, inşallah atlatırsın bunu da.. Allah zamanında,saglıklı bir şekilde doğurmayı nasip etsin..
az az ara ara geliyordu dün ama bugün sadece iki kez az az geldi. Tesekkur ederimÇok geçmiş olsun cnm Allah yardımcın olsun. İnşallah zamaninda ve sağlıkla doğum yaparsin. Birden mi geldi suyun az az mi
Birşey demiyorlar cnmSebebini öğrenebldn mi canım?
Sagol cnm Allah razi olsunCanım daha yeni gördüm yazdığını inş her şey yolundadır dualarımızdasın canım daha çok erken bebişe
Aman o da ayrı saçma. Bilmemek de bazen sinir ediyo ya. İnşaAllah zamannda sağlkcakla kavuşursunzBirşey demiyorlar cnm
Canim seni senden daha iyi bilemem tabiki s3n zarari olmaz diye dusunuyorsan hic sıkıntı yok.. insallah t3z zamanda atlatirsin ustundeki hastaligini...
Ilk hamileligim canim sut nasil olur bilmiyorum ki. Ama anlattiklarin cok mantikli almakda fayda var pompayi kampanyalari takibe gireyim belki guzel bi kampanyadan nasiplenirim...
Mustela sampuani not ettim insallah bende ondan alayim..dedigin gibi nasipse kişa gelecek bebekler 2 gune bir bilen birinin yardimiyla bende yikayim..kalkani hastane cantasina koymayi planliyorum senin gibi cok met ettiler islak kalmiyormus hava aliyormus onunla rahat oluyormus...
Şoyle bi bakinca cok alicak seyvar 8nsallah guzel guzel tum eksiklerimizi tamamlariz.
Cok ama ok sag ol canim ben orayi bi okuyum dedigin gibi en azindan kafamda bir tercih olusur.Süt meselesi normal oldugu kadar zor da.
Mesela dogum yapanlari oku aslinda hepsi ayni seyden bahsederler.Cok emiyor,uyumuyor vs.Temmuz annelerinde mesela şu an aksiyon tavan :)
Cok kabullenip gidisata ayak uydurmakta gerekiyor.Hazirlikli olmak acisindan okunabilir
Günaydıngünaydn kızlar nasılsınız
Rica ederim cnm dikkat et kendine dua etaz az ara ara geliyordu dün ama bugün sadece iki kez az az geldi. Tesekkur ederim
Günaydın :)
Hepsiburada da Mustela merhaba bebek seti indirime girmiş, bugün bakıp alabilirim düşünen varsa bi bakın isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?