Günaydın canım iyiyim dün evime geldim çok şükür evdeki işlerle uğraşıyorum. Ayaklarım bileklerim çok şişti ne zaman geçecek diye bekliyorum sen nasılsın?günaydn kızlar nasılsınız
Cnm gitti gidiyordan daha ucuza aldım benGünaydın :)
Hepsiburada da Mustela merhaba bebek seti indirime girmiş, bugün bakıp alabilirim düşünen varsa bi bakın isterseniz.
ben haftasonu n11 den aldım 141 tL ye çanta ve alt açma pedi hediyeliydi
Cnm gitti gidiyordan daha ucuza aldım ben
Dün gündüz gebelik okuluna gittim oradan sonra da muayenemiz vardı 1100gr olmuş bizim minik. Bir hafta geride ama Dr bişey demedi. Çok şükür kalbindeki leke kuculuyormus Dr geçer tamamen dedi. Çok sevindik Allah'im herkesi sevindirsin. Ben toplamda 4.5kilo almışım. İki haftada bir çağırıyor artık. İshalim için birtakım testler istedi. Bir dahaki gittiğimde göstereceğim. Resmini verdi Dr oğlum çok suratsızmis:). Dudakları kaşları aynı babasi. Hala ters duruyo kafasi yukarida
Günaydın canım iyiyim dün evime geldim çok şükür evdeki işlerle uğraşıyorum. Ayaklarım bileklerim çok şişti ne zaman geçecek diye bekliyorum sen nasılsın?
Sağolasin cnm amin inşallah. Suratsız olmasına takilmiyorum çünkü babamız başından beri çok geriyo bizi. Hep yorgun, bazen konuşmuyor bile gülmüyor, herşeyi kendim halletmeye çalışıyorum. Doğduğunda bakalım nasıl olacak babamız.Benimki de suratsız görünüyor resimde çok moralim bozulmuştu.O an öyle denk gelmiştir diye kendimi avutuyorum
Lekenin küçülüyor olmasına sevindim canım iyi haberlerin daim olsun
Bizimki de öyleydi de biraz topladı kendini.Oysaki mutluluk hormonuna da ihtiyacı var bebişlerin,en çok mutlu edilmemiz gereken dönemdeyiz.Her şey güzel olur inşallsh mutlu çocuk mutlu birey olurlarSağolasin cnm amin inşallah. Suratsız olmasına takilmiyorum çünkü babamız başından beri çok geriyo bizi. Hep yorgun, bazen konuşmuyor bile gülmüyor, herşeyi kendim halletmeye çalışıyorum. Doğduğunda bakalım nasıl olacak babamız.
Geçmiş olsun canım inş hafifler ağrıların benim çok şükür şimdilik yok ağrılarım bir ara bel ağrısı yaşamıştım geçti. Tatile çıkmadan da kramplar başlamıştı bol bol maden suyu içtim oradayken sıcaktan tercih etmek zorunda kaldım o iyi geldi galiba biraz da muz yemeyi artırdım kramplarım geçti gibibenim son iki gündür kramplarıma bel ağrısıda eklendi canım
magnezyum süt idare ediyorum
Sağol canım ben çıktım bugün. Daha iyiyim arada bi sancı giriyor o kadar. Haftaya kontrole çağırdı. Allah hepimizin bebeğini korusun sağlıkla kucagimiza alalım inşallah@pembeseccadegulse14 Allah yardımcınız olsun.İnşallah en kısa vakitte hayırlı haberlerle hastaneden çıkarsınız bebişlerimizi vaktinde ve saplıcakla alalım inşallsh kucağımıza
İnşallah canım bunun için elimden geleni yapıyorumBizimki de öyleydi de biraz topladı kendini.Oysaki mutluluk hormonuna da ihtiyacı var bebişlerin,en çok mutlu edilmemiz gereken dönemdeyiz.Her şey güzel olur inşallsh mutlu çocuk mutlu birey olurlar
Acaba markasi modeli ne canim?canım benim arkadaşım anakucağı almak istedi o alacak şu titreşimli müzikli olanlardan e-bebekte var adını unuttum şimdi
benimde anlam veremedigim sekilde arada mide bulantim oluyor ama kusma kadar degil bulaniyo geciyo ve bence bebeginin kilosu normalGecirdigin ameliyat icin cok gecmis olsun canim
Aynen senin dediklerini dediler banada nasipse bende 2 yada 3 tane alirim insallah..pompada senle ayni fikirdeyim sonrasi ne olur tabi bilemeyiz ihtiyaca gore hareket edicez artik..
Birde mutlaka hasta bezi klotlu al dediler bana buda aklinda olsun belki daha kullanisli olur senin icin ve diyer anneler icin dogumdan sonra...
Sicak olmak icin corap felandami alsam acaba sag ol canim bunu yeni ogrendim.. Allah im o gunlerimiz hayirlisiyla bi gelse ahhhhhh ahhhh hastaned3n yazsak sukurler olsun zamaninda dogdu bebegimiz die ne guzel heycan Allahim hayirlisi ile nasip olsun hepimize insallah
41 kere Masallah canim gozun aydin gonlun ferah olsyn boyle her daim.. Amin 8nsallah her kadin bu duyguyu saglikla yasasin... seninki Masallah uzun boylu kime benziyor sence sanami babayami ben hep baktigimda acaba diyorum ne garip seyler yasiyoruz 1 saatimiz diyerine uymuyor
Ya benim anne biraz canimi sikti 1.200gr dedim cok zayif dedi kafama taktim acikcasi sabah beri.. ben aksamlari zor yemek yiyiyorum soylem3si ayip fena halde bulantim oluyor ve cogu zaman cikariyorum bu ayda bu nedir bilem3dim simdi kendime kiziyorum belki ondan bebegin zayif die ..Allah bilir en guzelini tabi ama iste hep bi acaba..
Hakkimizda hayirlisi olsun insallah...
hadi ya bebimde ihtiyacim vardi bende takipteyim135 liraya sipariş ettim kızlar kaldırdılar indirimi sanırım.
Çanta ve alt açması var yine aynı şekilde.
N11de 135tl[/QUOTE]aa gormedim bakayimhadi ya bebimde ihtiyacim vardi bende takipteyim
Sepete ekleyince oluyor indirim. Ben tecrübesizim ama bebek yağı ve pişik kremi gerekli diye düşünüyorum. Fakat ben bundan almadım zaten. Fiyatı bildiğim icin yazdım. Krem olarak sudokremi aldım. ingilteredeki drlar bile bunu oneriyor. Ablam orda ve iki bebeğinde de bunu kullandırmıslar. Onun dısında mustela iyi marka ben de kullanıyorum kendi tenime ama bu ürünlerin hepsi normal ciltler icin belki benim bebeğimin cildi hassas olcak ve dr başka birşey onercek bana simdiden almak cok da mantıklı gelmedi. Zaten tek tek alınca da 150tl oluyor hepsi. Gerekirse alırım diye düsündüm.A Anneoluyorumbennnn canim yok goremedim ama
Birde bu urunlerin hepsi kullanilir mi ki? Bebek losyonu yetmez mi sadece birde sampuan?
sudokrem ne kadara aldin canim? Bende yeni dogan bebeklerde bu kadar krem kullanilmamamsi taraftariyim. Ben sampuan olarak mustela alicam. Sudokremi dusuneyim birde saf zeytinyagiyla masaj yapmayi dusunuyorum.Sepete ekleyince oluyor indirim. Ben tecrübesizim ama bebek yağı ve pişik kremi gerekli diye düşünüyorum. Fakat ben bundan almadım zaten. Fiyatı bildiğim icin yazdım. Krem olarak sudokremi aldım. ingilteredeki drlar bile bunu oneriyor. Ablam orda ve iki bebeğinde de bunu kullandırmıslar. Onun dısında mustela iyi marka ben de kullanıyorum kendi tenime ama bu ürünlerin hepsi normal ciltler icin belki benim bebeğimin cildi hassas olcak ve dr başka birşey onercek bana simdiden almak cok da mantıklı gelmedi. Zaten tek tek alınca da 150tl oluyor hepsi. Gerekirse alırım diye düsündüm.
Ben de sampuanını alcam. Sudocrem babymall dan 125ml 30tl ye aldım. Saf zeytinyağında yazlıkta bir bebek alerji olmuştu gözümün onunde o yüzden tırsıyorum. Bir de saf dediğimiz ne kdr safki acaba o da var... Annesi anneannesi dus aldırdı kuruladı zeytinyağı sürüp bi müslin beze kundak gibi yaptılar çeksin yağını falan diye sonra bebek ağlamaya huzursuzlanmaya basladı bi açtılar vücudu dokuntu icinde kalmış. O yüzden biraz tırsıyorum zeytinyağı işinden. Kremde de olma ihtimali yok mu var tabi. Önce kücük bir bolgede denemek lazım heralde.sudokrem ne kadara aldin canim? Bende yeni dogan bebeklerde bu kadar krem kullanilmamamsi taraftariyim. Ben sampuan olarak mustela alicam. Sudokremi dusuneyim birde saf zeytinyagiyla masaj yapmayi dusunuyorum.
Pisik kremi bile bazi bebeklerde lazim olmayabiliyr. Ama tabi evde bulunmali bencede. Bide sampuan. Bende sizinle ayni fikirdym. Kullanmadm gerek de olmadi. Arkadsta demis zeytnyagini once kucuk bi bolgede denenebilir. Benm kizimda bisy olmadi ama yinede yagi sur sarmala dikkat etmek lazim:)))sudokrem ne kadara aldin canim? Bende yeni dogan bebeklerde bu kadar krem kullanilmamamsi taraftariyim. Ben sampuan olarak mustela alicam. Sudokremi dusuneyim birde saf zeytinyagiyla masaj yapmayi dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?