2018 Ekim Anneleri

Bende baktım o çantaya ama bence şampuan ve pişik kremi yeterli yağ da iseteğe göre alınabilir ama losyon sürmeyw gerek yok sanıyorum bebeklere ..buarada ben kızımda anakucağı fisher price almıştım oahalıda değildi yine onu kullanacağım çok işimş görmğştü foto ekleyeniyorum buraya malesef titreşimliydi

jnternette de hemen hemen ayni fiyat. Siparis verebilirim. Ahh yavrum benim ya. Ben kimyasal degil o acidan z.yagi demistim ama tabiki denemeden tum vucuda uygulamamak gerek. Kremler losyonlar ne kadar dogal deselerde fabrikasyon. O yuzden mjmkun oldugunca surmek istemiyorum. Kendimde seytinyagli sabun falan kullaniyorum vucudumda. Bakalim her seyi zaman gosterecek.

aynen canim denemeden tum vucuda surulmemeli

fisher price.a bakayim canim tesekkur ederim

canim bu mu?

Sizde de hamileliğin ilk zamanları gibi duygusallık başladı mı hanımlar?
Sürekli ağlamaya başladım hemen duygulanıyorum yine 2. 3. ayımda böyleydim sadece sonra düzelmişti yine başladı sanki :/
Bende oluyor canım, instagramda yenidoğan bebek fotolarına denk geliyorum gözlerim doluyor, eşim bişey diyor hemen ağlıyorum

sudokrem ne kadara aldin canim? Bende yeni dogan bebeklerde bu kadar krem kullanilmamamsi taraftariyim. Ben sampuan olarak mustela alicam. Sudokremi dusuneyim birde saf zeytinyagiyla masaj yapmayi dusunuyorum.
Canım ben de fikrimi yazayım istedim kızımda ilk aylarda bepantol kullandım fena değildi ne zaman ki dişler çıktı katı gıda almaya başladık maalesef ciddi pişik oldu ve o geçiremedi zeytinyağı falan filan derken en eon sudokrem kullandım öyle geçti. Tavsiyem zaten sürekli kullanmamak her ne kadar sıkça değiştirsek de kalıntılar oluyor kremde. Diğer ürünlere gelince set olarak almamıştım banyo köpüğü şampuan ve bebek yağı bize yetmişti yine öyle düşünüyorum. Bazen setlerin içinde çok da kullanışlı olmayan ürünler olabiliyor ihtiyaç doğrultusunda almak daha mantıkşı

Arkadaşlar bende bebek setlerini set alma taraftarı değilim .İlm çocukta öyle bir gaflete düştük ve kullanamadığımız ürünler oldu.Şu an en acili bana kalırsa; şampuanı,bebek yağı (bu tercihe göre zeytinyağı vb olabilir) ve pişik kremi.

Canim cok gecmis olsun 41 kere Masallah bebeginden cok şukur Allah a ki guzel mujdeli haberler almissin yuregin her daim bu gibi sıķıntılardan uzak olsun insallah zaman gectikce tamamen kaybolup gitsin seni uzen olumsuzluklar..

Mallah kuzuna varsin geriden gelsin yetisir senin minik evelAllah kankalarina .cok sevindim aldigin habere artik hersey daha guzel olsun Allah in izniyle canim.

Yğkleyebildim :)

Begeniyorum bunu stoklarda yok hic.
Alternatif urunler var baby plus vs.
Bende hem alcak hem katlanabilir olusu sevdim.Dogduktan sonraya birakayim diyorum.Buyugunde de bayaa is gormustu,prego kullanmistik o zaman.
Bide mama sandalyesi chicco polly kullanmistim cok.Yukseklik ve sirt ayari oldugundan cabuk kullanmaya baslayabilmistim,mutfakta cok isimi goruyorduk birlikte :)
O

28 haftalık kontrlmzü olduk bizde:) kalp atışlarımız iyi çok şükür. İkinci olunca kuzuma veremiyrm sadece kafayı. İlkinde ne çok kendimi dinlerdim oram buram diye:)) şmdi yine bel ağrıları başladı ama arka planda kalıyor çoğu zaman:)
Ama halsızlık yorgunluk şu yaz mevsiminde Allah hepimize kolaylık versin arkadaşlr. Bidaha ki hamileleğimi yaZa getrmemeye gayret edicem. Eylül ekim annesi olmak bence ayrı bi annelik. Daha zormuş gerçkten

Maşallah kuzucuğuna annesi hayırlısıyla gelir inş dünyaya. Ben ilk hamileliğimde de aynı şeyleri yaşadım kızım da ekim 2015 doğumlu ve tüm yazı hamile olarak geçirmek felaket bir şey bu kez belki farklı olur demiştim ama kısmet yine ekime oldu. Şimdilik çok şükür iyiydi ama ağustosta daha da zorlanacağımı düşünüyorum hem bebek kendine yer açarken ciğerleri daralttığından nefes almak zorlaşacak hem de sıcaklar... Allah hepimizin yardımcısı olsun

Sen bile bile lades demişsşn:)) ben temmuz başında doğum yapmıştım. Tam sıcaklar başladı ben doğurdum:) ekim zormuş gerçktn

Ben de aynen boyle dusunuyorum canım

Kızlar günaydın nasılsınızzz size bir sorum olacak iki gecedir bebeğim o kasık vajina kısmama oyle bir baskı yapıyorki tuvalete zor koşuyorum sanki tuvalete gidene kadar karnımdan birşey kopcak gibi oluyor hiç tuvaletim yokken o baskıdan deli gibi sıkısmıs hissediyorum. O an wc bulamasam kaçırcak gibi. Yani tarif edilemez bir baskı. Boyle birşey hisseden var mı?

Bir de hala anakucağına karar veremedim joie sansa bana mantıklı geliyor ama benden baska herkes tam sallanan alıyor o kadar sallamak istemiyorum ben. Özellikle cocuğu olanlar bilir sizce bu joie sansa nın hareketlerini sever mi bebekler yoksa tam sallanan mı lazım ya

muz malesef yemiyorum canım çok sevdiğim halde hamilelik şekerinden dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…