jnternette de hemen hemen ayni fiyat. Siparis verebilirim. Ahh yavrum benim ya. Ben kimyasal degil o acidan z.yagi demistim ama tabiki denemeden tum vucuda uygulamamak gerek. Kremler losyonlar ne kadar dogal deselerde fabrikasyon. O yuzden mjmkun oldugunca surmek istemiyorum. Kendimde seytinyagli sabun falan kullaniyorum vucudumda. Bakalim her seyi zaman gosterecek.Ben de sampuanını alcam. Sudocrem babymall dan 125ml 30tl ye aldım. Saf zeytinyağında yazlıkta bir bebek alerji olmuştu gözümün onunde o yüzden tırsıyorum. Bir de saf dediğimiz ne kdr safki acaba o da var... Annesi anneannesi dus aldırdı kuruladı zeytinyağı sürüp bi müslin beze kundak gibi yaptılar çeksin yağını falan diye sonra bebek ağlamaya huzursuzlanmaya basladı bi açtılar vücudu dokuntu icinde kalmış. O yüzden biraz tırsıyorum zeytinyağı işinden. Kremde de olma ihtimali yok mu var tabi. Önce kücük bir bolgede denemek lazım heralde.
aynen canim denemeden tum vucuda surulmemeliPisik kremi bile bazi bebeklerde lazim olmayabiliyr. Ama tabi evde bulunmali bencede. Bide sampuan. Bende sizinle ayni fikirdym. Kullanmadm gerek de olmadi. Arkadsta demis zeytnyagini once kucuk bi bolgede denenebilir. Benm kizimda bisy olmadi ama yinede yagi sur sarmala dikkat etmek lazim:)))
fisher price.a bakayim canim tesekkur ederimBende baktım o çantaya ama bence şampuan ve pişik kremi yeterli yağ da iseteğe göre alınabilir ama losyon sürmeyw gerek yok sanıyorum bebeklere ..buarada ben kızımda anakucağı fisher price almıştım oahalıda değildi yine onu kullanacağım çok işimş görmğştü foto ekleyeniyorum buraya malesef titreşimliydi
canim bu mu?Bende baktım o çantaya ama bence şampuan ve pişik kremi yeterli yağ da iseteğe göre alınabilir ama losyon sürmeyw gerek yok sanıyorum bebeklere ..buarada ben kızımda anakucağı fisher price almıştım oahalıda değildi yine onu kullanacağım çok işimş görmğştü foto ekleyeniyorum buraya malesef titreşimliydi
Bende oluyor canım, instagramda yenidoğan bebek fotolarına denk geliyorum gözlerim doluyor, eşim bişey diyor hemen ağlıyorumSizde de hamileliğin ilk zamanları gibi duygusallık başladı mı hanımlar?
Sürekli ağlamaya başladım hemen duygulanıyorum yine 2. 3. ayımda böyleydim sadece sonra düzelmişti yine başladı sanki :/
Yok bu değil daha eski modelidir 2013 te almıştım uygundudda fiyatı çok pahalı birley almaya gerek yok yani iş görüyor uxuz olanlarda içinde uyuyordu mutfakta salonda fln yanıma alıyordum yemek yaparken müzikli titreşimliydicanim bu mu?
Eki Görüntüle 2170724
Canım ben de fikrimi yazayım istedim kızımda ilk aylarda bepantol kullandım fena değildi ne zaman ki dişler çıktı katı gıda almaya başladık maalesef ciddi pişik oldu ve o geçiremedi zeytinyağı falan filan derken en eon sudokrem kullandım öyle geçti. Tavsiyem zaten sürekli kullanmamak her ne kadar sıkça değiştirsek de kalıntılar oluyor kremde. Diğer ürünlere gelince set olarak almamıştım banyo köpüğü şampuan ve bebek yağı bize yetmişti yine öyle düşünüyorum. Bazen setlerin içinde çok da kullanışlı olmayan ürünler olabiliyor ihtiyaç doğrultusunda almak daha mantıkşısudokrem ne kadara aldin canim? Bende yeni dogan bebeklerde bu kadar krem kullanilmamamsi taraftariyim. Ben sampuan olarak mustela alicam. Sudokremi dusuneyim birde saf zeytinyagiyla masaj yapmayi dusunuyorum.
Dün gündüz gebelik okuluna gittim oradan sonra da muayenemiz vardı 1100gr olmuş bizim minik. Bir hafta geride ama Dr bişey demedi. Çok şükür kalbindeki leke kuculuyormus Dr geçer tamamen dedi. Çok sevindik Allah'im herkesi sevindirsin. Ben toplamda 4.5kilo almışım. İki haftada bir çağırıyor artık. İshalim için birtakım testler istedi. Bir dahaki gittiğimde göstereceğim. Resmini verdi Dr oğlum çok suratsızmis:). Dudakları kaşları aynı babasi. Hala ters duruyo kafasi yukarida
Yğkleyebildim :)
Maşallah kuzucuğuna annesi hayırlısıyla gelir inş dünyaya. Ben ilk hamileliğimde de aynı şeyleri yaşadım kızım da ekim 2015 doğumlu ve tüm yazı hamile olarak geçirmek felaket bir şey bu kez belki farklı olur demiştim ama kısmet yine ekime oldu. Şimdilik çok şükür iyiydi ama ağustosta daha da zorlanacağımı düşünüyorum hem bebek kendine yer açarken ciğerleri daralttığından nefes almak zorlaşacak hem de sıcaklar... Allah hepimizin yardımcısı olsun28 haftalık kontrlmzü olduk bizde:) kalp atışlarımız iyi çok şükür. İkinci olunca kuzuma veremiyrm sadece kafayı. İlkinde ne çok kendimi dinlerdim oram buram diye:)) şmdi yine bel ağrıları başladı ama arka planda kalıyor çoğu zaman:)
Ama halsızlık yorgunluk şu yaz mevsiminde Allah hepimize kolaylık versin arkadaşlr. Bidaha ki hamileleğimi yaZa getrmemeye gayret edicem. Eylül ekim annesi olmak bence ayrı bi annelik. Daha zormuş gerçkten
Sen bile bile lades demişsşn:)) ben temmuz başında doğum yapmıştım. Tam sıcaklar başladı ben doğurdum:) ekim zormuş gerçktnMaşallah kuzucuğuna annesi hayırlısıyla gelir inş dünyaya. Ben ilk hamileliğimde de aynı şeyleri yaşadım kızım da ekim 2015 doğumlu ve tüm yazı hamile olarak geçirmek felaket bir şey bu kez belki farklı olur demiştim ama kısmet yine ekime oldu. Şimdilik çok şükür iyiydi ama ağustosta daha da zorlanacağımı düşünüyorum hem bebek kendine yer açarken ciğerleri daralttığından nefes almak zorlaşacak hem de sıcaklar... Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ben de aynen boyle dusunuyorum canımCanım ben de fikrimi yazayım istedim kızımda ilk aylarda bepantol kullandım fena değildi ne zaman ki dişler çıktı katı gıda almaya başladık maalesef ciddi pişik oldu ve o geçiremedi zeytinyağı falan filan derken en eon sudokrem kullandım öyle geçti. Tavsiyem zaten sürekli kullanmamak her ne kadar sıkça değiştirsek de kalıntılar oluyor kremde. Diğer ürünlere gelince set olarak almamıştım banyo köpüğü şampuan ve bebek yağı bize yetmişti yine öyle düşünüyorum. Bazen setlerin içinde çok da kullanışlı olmayan ürünler olabiliyor ihtiyaç doğrultusunda almak daha mantıkşı
Acaba markasi modeli ne canim?
Geçmiş olsun canım inş hafifler ağrıların benim çok şükür şimdilik yok ağrılarım bir ara bel ağrısı yaşamıştım geçti. Tatile çıkmadan da kramplar başlamıştı bol bol maden suyu içtim oradayken sıcaktan tercih etmek zorunda kaldım o iyi geldi galiba biraz da muz yemeyi artırdım kramplarım geçti gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?