- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Evet kesinlikle çok işimi gördü kızımda seviyordu umarım oğlanda sever 2013te almıştık yenisi öıkmıştır muhakak yoktur aanırım artık ama benzeri olabilir ..bizde chicco polly kullandık yine onu kullanacağız saklamıştım :) onun içindede baZen uyurdu kızım arkası yatıyır falan baya kullnışlı ama tabi almayanlar için erken henüz 6 ay sonrası alınabilirBegeniyorum bunu stoklarda yok hic.
Alternatif urunler var baby plus vs.
Bende hem alcak hem katlanabilir olusu sevdim.Dogduktan sonraya birakayim diyorum.Buyugunde de bayaa is gormustu,prego kullanmistik o zaman.
Bide mama sandalyesi chicco polly kullanmistim cok.Yukseklik ve sirt ayari oldugundan cabuk kullanmaya baslayabilmistim,mutfakta cok isimi goruyorduk birlikte :)
O
28 haftalık kontrlmzü olduk bizde:) kalp atışlarımız iyi çok şükür. İkinci olunca kuzuma veremiyrm sadece kafayı. İlkinde ne çok kendimi dinlerdim oram buram diye:)) şmdi yine bel ağrıları başladı ama arka planda kalıyor çoğu zaman:)
Ama halsızlık yorgunluk şu yaz mevsiminde Allah hepimize kolaylık versin arkadaşlr. Bidaha ki hamileleğimi yaZa getrmemeye gayret edicem. Eylül ekim annesi olmak bence ayrı bi annelik. Daha zormuş gerçkten
Kızlar günaydın nasılsınızzz size bir sorum olacak iki gecedir bebeğim o kasık vajina kısmama oyle bir baskı yapıyorki tuvalete zor koşuyorum sanki tuvalete gidene kadar karnımdan birşey kopcak gibi oluyor hiç tuvaletim yokken o baskıdan deli gibi sıkısmıs hissediyorum. O an wc bulamasam kaçırcak gibi. Yani tarif edilemez bir baskı. Boyle birşey hisseden var mı?
Bir de hala anakucağına karar veremedim joie sansa bana mantıklı geliyor ama benden baska herkes tam sallanan alıyor o kadar sallamak istemiyorum ben. Özellikle cocuğu olanlar bilir sizce bu joie sansa nın hareketlerini sever mi bebekler yoksa tam sallanan mı lazım ya
Kızlar ne zaman nst ye girmeye başlayacağız 32.haftada mi
Kızlar ne zaman nst ye girmeye başlayacağız 32.haftada mi
Anladım canim gidince sorayim ne zaman baslayacagiz28 haftadan sonra baslanabiliyor.
Ama cok gerekli bi rutin degil aslinda.
Doktora ve hastaya bagli canim.
Benim doktorum her hafta aliyor nst ye canim ama 30 ya da 32 de başlıyor herhalde pzt.gisince sorarım Allah izin verirseSon ay olmuyor mu ya da sancı olunca? Onun dışında düzenli giriliyor mu hiç bilmiyorum tecrubeliler aydinlatsa hiç aklıma gelmemişti bu:)
Bilmiyordum bunu, ben haftaya gidicem 28. haftanın içindeyken. Şeker yüklemesi falan yapılacak istersem ki hala kararsızım. Ama nst hiç aklıma gelmemişti.Anladım canim gidince sorayim ne zaman baslayacagiz
Benim doktorum her hafta aliyor nst ye canim ama 30 ya da 32 de başlıyor herhalde pzt.gisince sorarım Allah izin verirse
Mesaneye baskı olduğundan.aynisi bana da oluyorKızlar günaydın nasılsınızzz size bir sorum olacak iki gecedir bebeğim o kasık vajina kısmama oyle bir baskı yapıyorki tuvalete zor koşuyorum sanki tuvalete gidene kadar karnımdan birşey kopcak gibi oluyor hiç tuvaletim yokken o baskıdan deli gibi sıkısmıs hissediyorum. O an wc bulamasam kaçırcak gibi. Yani tarif edilemez bir baskı. Boyle birşey hisseden var mı?
Ben başladım nst ye her hafta cekilecek bundan sonra .Kızlar ne zaman nst ye girmeye başlayacağız 32.haftada mi
Var canım bebeğin pozisyonuyla alakalı oluyor genelde en som dr a gittiğimde sormuştum ayakları aşağıdaydı mesaneme dediğin gibi baskı yapıyordu dr normal olduğunu söyledi pozisyonu değişince rahatlayacaksın demişti sanırım oğluş pozisyonunu değiştirdi ki o rahatsızlık hissi azaldı. Şu da bir gerçek ki artık bebişler daha fazla yer kaplıyor organlarımızın çoğunun yeri daraldı mesanemiz de aynı şekilde o yüzden bundan sonra kaçaklar da olur. Dün kızımın lavabodan çıkmasını beklerken sıkışmıştım hapşırınca kaçırdım ilk defa. Bundan sonra normal sanırımKızlar günaydın nasılsınızzz size bir sorum olacak iki gecedir bebeğim o kasık vajina kısmama oyle bir baskı yapıyorki tuvalete zor koşuyorum sanki tuvalete gidene kadar karnımdan birşey kopcak gibi oluyor hiç tuvaletim yokken o baskıdan deli gibi sıkısmıs hissediyorum. O an wc bulamasam kaçırcak gibi. Yani tarif edilemez bir baskı. Boyle birşey hisseden var mı?
Doğrudur canım süt ürünlerine dediğin gibigibi ağırlık verebilirsin o zaman bir de tansiyon problemin yoksa maden suyu... Allah yardımcımız olsınmuz malesef yemiyorum canım çok sevdiğim halde hamilelik şekerinden dolayı
Erken başlamışsınız canım nst ye bebişler üçüz erken doğum riski var diye mi dr mu böyle tercih ediyor acabaBen başladım nst ye her hafta cekilecek bundan sonra .
Canım aslına bakarsan ben kızımda da almadım şimdi de pek düşünmüyorum çok uzun vadeli kullanacağı şeyler değil kızımda zorda kaldığım zamanlarda otokoltuğu anakucağı olarak da kullanılabildiği için ona koyup yanıma alıyordum zaten mutfağım baya soğuktu pek yanıma alamadım onun dışında da zaten hep bebişin yanındaydım. Tabi ki de herkesin tercihine bağlı bir durum bu ama bebek araç gereçleri söz konusu olunca bazı şeyler hem gereksiz pahalı hem de kullanım süresi kısa olabiliyor. Bakıcım ben izindeyken de devam edeceği için bebek bakım işinin bir yolunu buluruz diye düşünüyorum. Sallama meselesine gelince yatağında da sallamamıştım hiç başka herhangi bir araçla da gerek duymadıkChicco Pocket Relax ana kucağını inceleyen oldu mu? Çok sallanan bişey almak istemiyorum bu hafif sallanıyormuş ama fazla mı basit acaba.
Chicco Balloon Ana Kucağı daha çok hoşuma gitti ama sağlam indirime girmesi lazım. Çok para vermek istemiyorum uzun vadede kullanmayacağı şeylere.
Tecrübeli anneler tam olarak nasıl bişeye ihtiyaç var önüne oyuncak alınanlardan mı baksam?
Doğrudur canım süt ürünlerine dediğin gibigibi ağırlık verebilirsin o zaman bir de tansiyon problemin yoksa maden suyu... Allah yardımcımız olsın
Chicco Pocket Relax ana kucağını inceleyen oldu mu? Çok sallanan bişey almak istemiyorum bu hafif sallanıyormuş ama fazla mı basit acaba.
Chicco Balloon Ana Kucağı daha çok hoşuma gitti ama sağlam indirime girmesi lazım. Çok para vermek istemiyorum uzun vadede kullanmayacağı şeylere.
Tecrübeli anneler tam olarak nasıl bişeye ihtiyaç var önüne oyuncak alınanlardan mı baksam?
Mağazadan aldım canımC
Cnm internetten mi aldın mağazadan mi
titresim ne peki yani bildigin titriyo mu? Bebegi rahatsiz etmiyo mu?Yok bu değil daha eski modelidir 2013 te almıştım uygundudda fiyatı çok pahalı birley almaya gerek yok yani iş görüyor uxuz olanlarda içinde uyuyordu mutfakta salonda fln yanıma alıyordum yemek yaparken müzikli titreşimliydi
gordum canim yorumlara baktim iyi diyende var memnun kalmayanda var. Aklimda olsjn eger ihtiyac duyarsam bunu alayim. Cok sagolYğkleyebildim :)
bence de canim. En onemlileri sampuan pisik kremi ve masaj icin krem yada yagCanım ben de fikrimi yazayım istedim kızımda ilk aylarda bepantol kullandım fena değildi ne zaman ki dişler çıktı katı gıda almaya başladık maalesef ciddi pişik oldu ve o geçiremedi zeytinyağı falan filan derken en eon sudokrem kullandım öyle geçti. Tavsiyem zaten sürekli kullanmamak her ne kadar sıkça değiştirsek de kalıntılar oluyor kremde. Diğer ürünlere gelince set olarak almamıştım banyo köpüğü şampuan ve bebek yağı bize yetmişti yine öyle düşünüyorum. Bazen setlerin içinde çok da kullanışlı olmayan ürünler olabiliyor ihtiyaç doğrultusunda almak daha mantıkşı
Evet canim sana katiliyorumArkadaşlar bende bebek setlerini set alma taraftarı değilim .İlm çocukta öyle bir gaflete düştük ve kullanamadığımız ürünler oldu.Şu an en acili bana kalırsa; şampuanı,bebek yağı (bu tercihe göre zeytinyağı vb olabilir) ve pişik kremi.
Gordum guzelmis canim bunu da degerlendireyimhttps://www.e-bebek.com/bondigo-ana-kucagi-ana-dizi-titresimli-muzikli-p-bon-bl7100/
bu canım bende bunu almak istiyordum,sonra yazdı bana gönlümden sana geçen hediye bu nasıl beğendinmi diye
canim arada kacamak yapiyor musun? Bende de seker cikti da ama mesela dun aksam cok canim cekti 1 top dondurma aldim yarimini yedim yaninda suyla. Yada arada canim cekiyo bi kare cikolata atiyorum agzima. Sen nasilsin bu konuda?muz malesef yemiyorum canım çok sevdiğim halde hamilelik şekerinden dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?