2018 Ekim Anneleri

Kızlar ne zaman nst ye girmeye başlayacağız 32.haftada mi

Evet kesinlikle çok işimi gördü kızımda seviyordu umarım oğlanda sever 2013te almıştık yenisi öıkmıştır muhakak yoktur aanırım artık ama benzeri olabilir ..bizde chicco polly kullandık yine onu kullanacağız saklamıştım :) onun içindede baZen uyurdu kızım arkası yatıyır falan baya kullnışlı ama tabi almayanlar için erken henüz 6 ay sonrası alınabilir

Masallah minişe :)
Benimde buyugu Mayis 10 dogumlu cidden iyiydi :) simdi hem buyuguyle hem sicaklarla daha da karmaşa yorgunluk.
Kaybim var o da mayista dogmus olacakti,aklimda da hep eylul ekim vardi demek bu nasipmis :)

Durusundan sebep olabilir canim.
Bazen karistiriyormus gb resmen ayaga dikiyor.

Kendi sallantisi belli ayarda olacaktir.
Elle salladiginda fazla.
Bence fazla sallamaya gerek yok bu alinan zaten kendi kendinede durabilsin diye.
Sallanma bence annelerin sectigi bi yontem.
evet bebekler anne karnindan alisik bi tempoya hafif salladikca rahatliyorlar ama bu bence illa yataginin sallanmasi ya da ayakta salamak degil.Kucaginda oldugunda yurusen bile o yurume temposu yetiyor mesela.
Ben buyugunude sallamadim hic yatagida oyle degildi,kucugunun yataginida oyle almadim.Nasip bakalim neler gorecez

28 haftadan sonra baslanabiliyor.
Ama cok gerekli bi rutin degil aslinda.
Doktora ve hastaya bagli canim.
Anladım canim gidince sorayim ne zaman baslayacagiz

Son ay olmuyor mu ya da sancı olunca? Onun dışında düzenli giriliyor mu hiç bilmiyorum tecrubeliler aydinlatsa hiç aklıma gelmemişti bu:)
Benim doktorum her hafta aliyor nst ye canim ama 30 ya da 32 de başlıyor herhalde pzt.gisince sorarım Allah izin verirse

Kızlar benim ev giriş üstü dışarı çıkıyordum asansöre binmiyorum 1 kat olunca. Merdivenden inerken ayağım kaydı zor toparladım çok şükür düşmedim ama aklım çıktı

Anladım canim gidince sorayim ne zaman baslayacagiz

Benim doktorum her hafta aliyor nst ye canim ama 30 ya da 32 de başlıyor herhalde pzt.gisince sorarım Allah izin verirse
Bilmiyordum bunu, ben haftaya gidicem 28. haftanın içindeyken. Şeker yüklemesi falan yapılacak istersem ki hala kararsızım. Ama nst hiç aklıma gelmemişti.

Aylık kontrole gidenler hala aynı mi 2 haftaya düşünüyorlar mi bundan sonra?

A Anneoluyorumbennnn canim ben o dediğini karnım tümden kasılıp gerildiği zamanlar hissediyorum kasılma bitince idrar isteği de geçiyo plojovic in de dediği gibi bazen Bebeğin duruşuyla ilgili de olabiliyor gerinik vaziyetteyken mesela
SaskinAnne gebelik okulunda nst lere 34.haftada başlandığını söylemişlerdi

Mesaneye baskı olduğundan.aynisi bana da oluyor

Chicco Pocket Relax ana kucağını inceleyen oldu mu? Çok sallanan bişey almak istemiyorum bu hafif sallanıyormuş ama fazla mı basit acaba.
Chicco Balloon Ana Kucağı daha çok hoşuma gitti ama sağlam indirime girmesi lazım. Çok para vermek istemiyorum uzun vadede kullanmayacağı şeylere.

Tecrübeli anneler tam olarak nasıl bişeye ihtiyaç var önüne oyuncak alınanlardan mı baksam?

Var canım bebeğin pozisyonuyla alakalı oluyor genelde en som dr a gittiğimde sormuştum ayakları aşağıdaydı mesaneme dediğin gibi baskı yapıyordu dr normal olduğunu söyledi pozisyonu değişince rahatlayacaksın demişti sanırım oğluş pozisyonunu değiştirdi ki o rahatsızlık hissi azaldı. Şu da bir gerçek ki artık bebişler daha fazla yer kaplıyor organlarımızın çoğunun yeri daraldı mesanemiz de aynı şekilde o yüzden bundan sonra kaçaklar da olur. Dün kızımın lavabodan çıkmasını beklerken sıkışmıştım hapşırınca kaçırdım ilk defa. Bundan sonra normal sanırım

muz malesef yemiyorum canım çok sevdiğim halde hamilelik şekerinden dolayı
Doğrudur canım süt ürünlerine dediğin gibigibi ağırlık verebilirsin o zaman bir de tansiyon problemin yoksa maden suyu... Allah yardımcımız olsın

Canım aslına bakarsan ben kızımda da almadım şimdi de pek düşünmüyorum çok uzun vadeli kullanacağı şeyler değil kızımda zorda kaldığım zamanlarda otokoltuğu anakucağı olarak da kullanılabildiği için ona koyup yanıma alıyordum zaten mutfağım baya soğuktu pek yanıma alamadım onun dışında da zaten hep bebişin yanındaydım. Tabi ki de herkesin tercihine bağlı bir durum bu ama bebek araç gereçleri söz konusu olunca bazı şeyler hem gereksiz pahalı hem de kullanım süresi kısa olabiliyor. Bakıcım ben izindeyken de devam edeceği için bebek bakım işinin bir yolunu buluruz diye düşünüyorum. Sallama meselesine gelince yatağında da sallamamıştım hiç başka herhangi bir araçla da gerek duymadık

Doğrudur canım süt ürünlerine dediğin gibigibi ağırlık verebilirsin o zaman bir de tansiyon problemin yoksa maden suyu... Allah yardımcımız olsın

tansiyon problemim yok çok şükür canım evet maden suyuna ve süte ağırlık vericem

Bu cok keyfii bisy aslinda.
Ozellikle yalniz anneler icin cok kullanisli geliyor bana.
Tam anlamiyla ihtiyac denemez yani :)
Ama bazi uykularini uyuma,zaman zaman oyalanma anlaminda kolayliklari var.Yemek yaparken,wc girerken,yere de birakirsin ama hep oyle de olmuyor malesef.
Basit bisyde alinabilir ki bebeklerin sevmeme ihtimalide var tabii :)

Cocuk esyalarinda boyle bisy var en kullabislisi bile kisa donem :)

titresim ne peki yani bildigin titriyo mu? Bebegi rahatsiz etmiyo mu?

Yğkleyebildim :)
gordum canim yorumlara baktim iyi diyende var memnun kalmayanda var. Aklimda olsjn eger ihtiyac duyarsam bunu alayim. Cok sagol

bence de canim. En onemlileri sampuan pisik kremi ve masaj icin krem yada yag

Evet canim sana katiliyorum
https://www.e-bebek.com/bondigo-ana-kucagi-ana-dizi-titresimli-muzikli-p-bon-bl7100/

bu canım bende bunu almak istiyordum,sonra yazdı bana gönlümden sana geçen hediye bu nasıl beğendinmi diye
Gordum guzelmis canim bunu da degerlendireyim
muz malesef yemiyorum canım çok sevdiğim halde hamilelik şekerinden dolayı
canim arada kacamak yapiyor musun? Bende de seker cikti da ama mesela dun aksam cok canim cekti 1 top dondurma aldim yarimini yedim yaninda suyla. Yada arada canim cekiyo bi kare cikolata atiyorum agzima. Sen nasilsin bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…