2018 Ekim Anneleri

canım geçen haftya kadar fazla dikkat etmiyordum mesela buzluğu dondurma doldurmuştum canım çektikçe yiyordum
muz filanda yiyordum ama dr dedi şekerine dikkat etmiyormusun suyun çoğalmış,
o lafı duyunca dondurmayı da muzuda çıkardım hayatımdan
canım tatlı çekerse erik şeftali vs yiyorum
aslında hiçbir meyve yasak dedğil dedi
ama gene de ymiyoum
kaçamak yapmıyorum

ben muzu ve dondurmayi 2 aydir yemiyorum canim. Karpuzda yasak. Iste diyetisyenim haftada 1, 1 top dondurmaya izin verdi bende dun aksam yarim yedim. Bide gunde 1 kare cikolata yiyebilirsin dedi. Oyle yiyiyorum ama dikkat ediyorum yinede

Çok çok sağolasın canım Allah razı olsun inşallah hepimiz iyi haberler alalım yavrularimizi sağlıklı bir şekilde kucagimiza alalım. Allah'ım uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin yavrularımiza..

Son ay olmuyor mu ya da sancı olunca? Onun dışında düzenli giriliyor mu hiç bilmiyorum tecrubeliler aydinlatsa hiç aklıma gelmemişti bu:)
Bende tam hatırlayamadım ama sanki 34 ten sonra falan girmeye başlamıştım 2 haftada bir çağırıyordu zaten o aralar ama ekstra kasılma olanlar belki daha erkendir benim bir sorunum yoktu ama yinede kasılmalar çıkıyordu nstde doktorumda çok gezme fln diyordu ama ben yinede oturmuyordum evde 39. Haftamda sezeryan olmuştum

Uygun 150tllik bir üründe işinizi görür yerde titreyen bir iki oyuncağı sallanan birşey yani çok uzun süre kullanılmıyor 6-8ay kadar kullanılıyor ama iş görüyor getçekten

Bebekten bebeğe değşir tabi benim kızım sakindi ama tabi arada huysuzlukları falan oluyordu ben çok rahat ettim hatta 1 yaş sonrası bile oturup tv fln izlerdi sandalye olarak kullandı bir süre alt kısmında birşey var mavi onu açınca titriyodu pilli hafif bir titreme yani ve müzik çalıyordu uykuya dlaınca kapıyodum rahatsız ılmadık biz hiç yani :)

Son ay olmuyor mu ya da sancı olunca? Onun dışında düzenli giriliyor mu hiç bilmiyorum tecrubeliler aydinlatsa hiç aklıma gelmemişti bu:)
Nst; bi sancılarda bi de 32. Haftadan sonra 15 günde 1 olan kontrollerde dedi doktor.. tabi hastane ve doktordan doktora farklılık olabilir

Erken başlamışsınız canım nst ye bebişler üçüz erken doğum riski var diye mi dr mu böyle tercih ediyor acaba
Evet benim doğuma en fazla 8 haftam kaldı tabii rabbim bilir hayırlı zamanını . O yüzden takip ediyor doktor. Sancı var mı yok mu diye. Şu an izine çıktı bir an önce tatili bitsin sag salim gelsin diye dualarım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…