Gordum guzelmis canim bunu da degerlendireyim
canim arada kacamak yapiyor musun? Bende de seker cikti da ama mesela dun aksam cok canim cekti 1 top dondurma aldim yarimini yedim yaninda suyla. Yada arada canim cekiyo bi kare cikolata atiyorum agzima. Sen nasilsin bu konuda?
ben muzu ve dondurmayi 2 aydir yemiyorum canim. Karpuzda yasak. Iste diyetisyenim haftada 1, 1 top dondurmaya izin verdi bende dun aksam yarim yedim. Bide gunde 1 kare cikolata yiyebilirsin dedi. Oyle yiyiyorum ama dikkat ediyorum yinedecanım geçen haftya kadar fazla dikkat etmiyordum mesela buzluğu dondurma doldurmuştumcanım çektikçe yiyordum
muz filanda yiyordum ama dr dedi şekerine dikkat etmiyormusun suyun çoğalmış,
o lafı duyunca dondurmayı da muzuda çıkardım hayatımdan
canım tatlı çekerse erik şeftali vs yiyorum
aslında hiçbir meyve yasak dedğil dedi
ama gene de ymiyoum
kaçamak yapmıyorum
Doktora sordum. 32. Haftada dedi..Kızlar ne zaman nst ye girmeye başlayacağız 32.haftada mi
Benim doktor 32. Haftada dedi..Erken başlamışsınız canım nst ye bebişler üçüz erken doğum riski var diye mi dr mu böyle tercih ediyor acaba
Çok çok sağolasın canım Allah razı olsun inşallah hepimiz iyi haberler alalım yavrularimizi sağlıklı bir şekilde kucagimiza alalım. Allah'ım uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin yavrularımiza..Canim cok gecmis olsun 41 kere Masallah bebeginden cok şukur Allah a ki guzel mujdeli haberler almissin yuregin her daim bu gibi sıķıntılardan uzak olsun insallah zaman gectikce tamamen kaybolup gitsin seni uzen olumsuzluklar..
Mallah kuzuna varsin geriden gelsin yetisir senin minik evelAllah kankalarina .cok sevindim aldigin habere artik hersey daha guzel olsun Allah in izniyle canim.
Bizim de öyle başlıyor sanırım canımBenim doktor 32. Haftada dedi..
Cocuk cıkcakmıs gibi hissediyor musun yada karnın patlıcak gibiMesaneye baskı olduğundan.aynisi bana da oluyor
Çok erken değil mi?Ben başladım nst ye her hafta cekilecek bundan sonra .
Aynen.. doktora sordum. Normal bu,mesaneye baskı yapıyor dedi.Cocuk cıkcakmıs gibi hissediyor musun yada karnın patlıcak gibi
Ben daha bikaç gün once gittim dra ve o zmn yoktu bu durum. Simdi beklemek zorundayım sormak icin ikibucuk hafta daha. İçim rahatladı sen sordum diyince teşekkürler canımAynen.. doktora sordum. Normal bu,mesaneye baskı yapıyor dedi.
Benim epeydir böyle.. her tuvalet ihtiyacında olmuyor. Arada öyle oluyor ki koşarak gidiyorum.Ben daha bikaç gün once gittim dra ve o zmn yoktu bu durum. Simdi beklemek zorundayım sormak icin ikibucuk hafta daha. İçim rahatladı sen sordum diyince teşekkürler canım
Google a "hamilelikte mesaneye baskı" yazarsanız detaylı bilgi var.Ben daha bikaç gün once gittim dra ve o zmn yoktu bu durum. Simdi beklemek zorundayım sormak icin ikibucuk hafta daha. İçim rahatladı sen sordum diyince teşekkürler canım
Bende tam hatırlayamadım ama sanki 34 ten sonra falan girmeye başlamıştım 2 haftada bir çağırıyordu zaten o aralar ama ekstra kasılma olanlar belki daha erkendir benim bir sorunum yoktu ama yinede kasılmalar çıkıyordu nstde doktorumda çok gezme fln diyordu ama ben yinede oturmuyordum evde 39. Haftamda sezeryan olmuştumSon ay olmuyor mu ya da sancı olunca? Onun dışında düzenli giriliyor mu hiç bilmiyorum tecrubeliler aydinlatsa hiç aklıma gelmemişti bu:)
Uygun 150tllik bir üründe işinizi görür yerde titreyen bir iki oyuncağı sallanan birşey yani çok uzun süre kullanılmıyor 6-8ay kadar kullanılıyor ama iş görüyor getçektenChicco Pocket Relax ana kucağını inceleyen oldu mu? Çok sallanan bişey almak istemiyorum bu hafif sallanıyormuş ama fazla mı basit acaba.
Chicco Balloon Ana Kucağı daha çok hoşuma gitti ama sağlam indirime girmesi lazım. Çok para vermek istemiyorum uzun vadede kullanmayacağı şeylere.
Tecrübeli anneler tam olarak nasıl bişeye ihtiyaç var önüne oyuncak alınanlardan mı baksam?
Bebekten bebeğe değşir tabi benim kızım sakindi ama tabi arada huysuzlukları falan oluyordu ben çok rahat ettim hatta 1 yaş sonrası bile oturup tv fln izlerdi sandalye olarak kullandı bir süre alt kısmında birşey var mavi onu açınca titriyodu pilli hafif bir titreme yani ve müzik çalıyordu uykuya dlaınca kapıyodum rahatsız ılmadık biz hiç yani :)titresim ne peki yani bildigin titriyo mu? Bebegi rahatsiz etmiyo mu?
gordum canim yorumlara baktim iyi diyende var memnun kalmayanda var. Aklimda olsjn eger ihtiyac duyarsam bunu alayim. Cok sagol
bence de canim. En onemlileri sampuan pisik kremi ve masaj icin krem yada yag
Evet canim sana katiliyorum
Gordum guzelmis canim bunu da degerlendireyim
canim arada kacamak yapiyor musun? Bende de seker cikti da ama mesela dun aksam cok canim cekti 1 top dondurma aldim yarimini yedim yaninda suyla. Yada arada canim cekiyo bi kare cikolata atiyorum agzima. Sen nasilsin bu konuda?
Nst; bi sancılarda bi de 32. Haftadan sonra 15 günde 1 olan kontrollerde dedi doktor.. tabi hastane ve doktordan doktora farklılık olabilirSon ay olmuyor mu ya da sancı olunca? Onun dışında düzenli giriliyor mu hiç bilmiyorum tecrubeliler aydinlatsa hiç aklıma gelmemişti bu:)
Cogul gebelik benimÇok erken değil mi?
Evet benim doğuma en fazla 8 haftam kaldı tabii rabbim bilir hayırlı zamanını . O yüzden takip ediyor doktor. Sancı var mı yok mu diye. Şu an izine çıktı bir an önce tatili bitsin sag salim gelsin diye dualarım .Erken başlamışsınız canım nst ye bebişler üçüz erken doğum riski var diye mi dr mu böyle tercih ediyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?