Uyku tulumu aldım cnm ilk yıl için. Seneye inşallah uyku seti yada yorgan düşünüyorum. Bu sene uyku tulumu inşallahKızlar bizimkiler ekim bebekleri olcak inşallah. Havalar soğuyacak nasıl uyutacaksınız ne giydirceksiniz boğulur diye battaniye ortulmez diyor uzmanlar siz napcaksınız kaç kat ve neler giydirmek gerekcek. Bebek doğunca Benim kayınvalidem gelecek ama onla kültürümüz farklı ve yaptığı bazı seylerin kesin yanlıs olduğunu biliyorum (misal ateşi çıkanın üstünü deli gibi örtüp terletmek gibi adetleri var. Allah korusun kücük bebekte havale yapar bu cok yanlış ama oyle gormusler. ) bu nedenle onun her doğru bu dediğini yapmayı dusunmuyorum. Ama ne giydirip uyutcam kaç kat giydircem falan bilmiyorum. Tecrübeli anneler azcık aydınlatsa bizi :)
Dinlenip soluna uzanıp takip et cnm mutlakaBebeğim bugün hiç hareket etmedi kızlar akşamı bekleyeceğim olmazsa doktora gideceğim
Nasıl uyku tulumlarınız şu kolsuz fermuarlı olanlar mı yoksa tek parca patikli üstlü olanlar mıUyku tulumu aldım cnm ilk yıl için. Seneye inşallah uyku seti yada yorgan düşünüyorum. Bu sene uyku tulumu inşallah
Ne tarz tulum hani fermuarlı elbise gibi olanlar mı yoksa tek parça patikli kollu olan mıH&m uyku tulumu aldım.
Idrar enfeksiyonu yok protein Kaçağı da yok ben bunları anladımSonuclari doktora sali gunu gosterecem..sizce nasil.cikmis....
İdrar yolu enfeksiyonun varmışSonuclari doktora sali gunu gosterecem..sizce nasil.cikmis....
Lokosit var enfeksiyon var yani?Idrar enfeksiyonu yok protein Kaçağı da yok ben bunları anladım
Benim de birbucuk gün etmediği oldu dr a gittim hiçbirşey yoktu. Olabilir dedi.Bebeğim bugün hiç hareket etmedi kızlar akşamı bekleyeceğim olmazsa doktora gideceğim
Dün öğleden sonra ben de hissetmemiştim dokununca zorla minik bi iki tekme bi de Hıçkırıklar hissettim sadece.Sabah uyanınca da hissetmeyince çok tedirgin oldum ama sesimi çıkartamadım eşim abartıyorsun dicek diye..bir de dün sabah kontrolden geçmiştim eve geldim tık yok canım sıkıldı.Bugün çok şükür çok abartılı olmasa da hareket hissettim.Bi ara oturdum konuştum onunla okşadım başladı harekete sen de dene canım denemediysen eğer..Bebeğim bugün hiç hareket etmedi kızlar akşamı bekleyeceğim olmazsa doktora gideceğim
Hımm" nitrit negatif " ibaresine bakarak enfeksiyon yok demiştim lokosite bakmadımLokosit var enfeksiyon var yani?
Çok yordun mu kendini ya da ayakta mıydın hep? Benimki yatıp uzandığımda hareket ediyor hareket halinde isem ya da o gün çok yorulduysam hissedemiyorum.Bebeğim bugün hiç hareket etmedi kızlar akşamı bekleyeceğim olmazsa doktora gideceğim
Ben h&m den kolsuz citcitli olanı aldım. Annem de başlığı ve patiği ayrı ayrı olan tulum almis cnm bu kış yeter inşallah bunlar. H&m e bak istersen indirimli çok güzel ürünler varNasıl uyku tulumlarınız şu kolsuz fermuarlı olanlar mı yoksa tek parca patikli üstlü olanlar mı
Idrar enfeksiyonu yok protein Kaçağı da yok ben bunları anladım
İdrar yolu enfeksiyonun varmış
Cnm endiselenme bu kadar enfeksiyonu önemsemiyor Dr lar benim gebeliğin başından beri her tahlilde çıkıyor Dr ilaç vermedi. Genelde idrarda kan da çıkıyor ben de böbreklerde taş ve kum var ondan. İdrarda protein de vardı çok şükür bu ay çıkmadı ama lökosit hep var. Şekerim de yıllardır 60civari Dr önemli değil diyoEvet simdi bende baktim internetten enfeksiyon var sanirim...
Hay allah birde bu cikti...
Umarim.ilac kullanmaya gerek kalmaz..
Internetten baktim da erken dogum bile yaoabilirmis bu enfeksiyon.arastirdikca bir korktum valla
Birde tokluk sekerim bu sefer de cok dusuk cikmamis mi
On gundur diyet yapiyordum
Neyseki en azindan gizli seker cikmadi yada sekerim yuksek cikmadi
Birde unsulin kullanmaktan kurtuldum...
Enfeksiyondan korkma ama kültür yaptır üreme yoksa bieşey olmaz. Bende dördüncü aydan beri var. Üreme olanlar tehlikeli oluyor erken doğum vs için. Bol bol su iç aklına geldikçe tuvalete git yani sıkıstığını hissetmesen bile git.iç Camasırlarını 90derecede yıka ve utule. Benimki geçmiyor ama ilerlemiyor da. bazı hamileliklerde sonuna kdr devam ediyor.Evet simdi bende baktim internetten enfeksiyon var sanirim...
Hay allah birde bu cikti...
Umarim.ilac kullanmaya gerek kalmaz..
Internetten baktim da erken dogum bile yaoabilirmis bu enfeksiyon.arastirdikca bir korktum valla
Birde tokluk sekerim bu sefer de cok dusuk cikmamis mi
On gundur diyet yapiyordum
Neyseki en azindan gizli seker cikmadi yada sekerim yuksek cikmadi
Birde unsulin kullanmaktan kurtuldum...
Bana fotosunu atar mısınBen h&m den kolsuz citcitli olanı aldım. Annem de başlığı ve patiği ayrı ayrı olan tulum almis cnm bu kış yeter inşallah bunlar. H&m e bak istersen indirimli çok güzel ürünler var
Benim eşim para konusunda da sıkıntılı. ilk oğlum da bütün bebek giyim yatak vs masrafları annem karşıladı eşim sadece 40 tl aylık muayene ve 600 lira hastane masrafını ödedi ama onun için bile aylarca söylendi durdu. Bunda da elini hiç cebine atmak istemiyor alacağı bu park yatak onunda en ucuzunu alalım diyor. Bu adam 3 ay önce 65000 liraya araba aldı ama bebek için 300ün 500ün hesabını yapıyor ışte. Eşimin iyi tarafı geç de olsa büyük oğluma iyi bir baba olması. Şu an birlikte köye gittiler mesela baba oğul yarına kadar yoklar. Ama adamın babalığını görmek için hazır büyütülmüş çocuğu eline vermek gerekiyorCanım benimki de boyle ama seninkinin yaptığı kadar rahat davranmasına izin vermediğimden bir tık daha iyi. Simdiye kadar sadece bir kere hareketini hissetti hic koymaz koysam ceker yok hissetmedim diye. Meraklı değil. Bütün alışverişi internetten yaptım onla cıkıp yapamıcamız icin ama hakkını yemiyim para pul konularında karısmaz en azından. Hatta en iyisini al cocuğa der. Bir arkadasımın esinden duymustum bebek doğunca bile tam anlamıyoruz baba olduğumuzu o sevgi bağı zamanla olusuyor bizde demişti. Bunu duyunca biraz rahatladım. Kiminin eşi de ultrosonda ayılıp bayılıyor bebeği gordu diye. Kısmet napalım bizimkiler de boyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?