2018 Ekim Anneleri

Sonuclari doktora sali gunu gosterecem..sizce nasil.cikmis....

Eklentiler

• 20180721_161238.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 55
  • 20180721_161303.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 52
Uyku tulumu aldım cnm ilk yıl için. Seneye inşallah uyku seti yada yorgan düşünüyorum. Bu sene uyku tulumu inşallah

Bebeğim bugün hiç hareket etmedi kızlar akşamı bekleyeceğim olmazsa doktora gideceğim
Dün öğleden sonra ben de hissetmemiştim dokununca zorla minik bi iki tekme bi de Hıçkırıklar hissettim sadece.Sabah uyanınca da hissetmeyince çok tedirgin oldum ama sesimi çıkartamadım eşim abartıyorsun dicek diye..bir de dün sabah kontrolden geçmiştim eve geldim tık yok canım sıkıldı.Bugün çok şükür çok abartılı olmasa da hareket hissettim.Bi ara oturdum konuştum onunla okşadım başladı harekete sen de dene canım denemediysen eğer..

Bebeğim bugün hiç hareket etmedi kızlar akşamı bekleyeceğim olmazsa doktora gideceğim
Çok yordun mu kendini ya da ayakta mıydın hep? Benimki yatıp uzandığımda hareket ediyor hareket halinde isem ya da o gün çok yorulduysam hissedemiyorum.

Öyle bişey olabilir mi uzanıp konuş onunla dinlen tepki vermeye başlar muhtemelen. Bana da oluyor arada bazı günler oynamıyor endişelenmeye başlayınca ben buradayım diye tekme atıyor bi ıki tane.

Nasıl uyku tulumlarınız şu kolsuz fermuarlı olanlar mı yoksa tek parca patikli üstlü olanlar mı
Ben h&m den kolsuz citcitli olanı aldım. Annem de başlığı ve patiği ayrı ayrı olan tulum almis cnm bu kış yeter inşallah bunlar. H&m e bak istersen indirimli çok güzel ürünler var

Idrar enfeksiyonu yok protein Kaçağı da yok ben bunları anladım

İdrar yolu enfeksiyonun varmış

Evet simdi bende baktim internetten enfeksiyon var sanirim...
Hay allah birde bu cikti...
Umarim.ilac kullanmaya gerek kalmaz..
Internetten baktim da erken dogum bile yaoabilirmis bu enfeksiyon.arastirdikca bir korktum valla

Birde tokluk sekerim bu sefer de cok dusuk cikmamis mi
On gundur diyet yapiyordum
Neyseki en azindan gizli seker cikmadi yada sekerim yuksek cikmadi
Birde unsulin kullanmaktan kurtuldum...

Cnm endiselenme bu kadar enfeksiyonu önemsemiyor Dr lar benim gebeliğin başından beri her tahlilde çıkıyor Dr ilaç vermedi. Genelde idrarda kan da çıkıyor ben de böbreklerde taş ve kum var ondan. İdrarda protein de vardı çok şükür bu ay çıkmadı ama lökosit hep var. Şekerim de yıllardır 60civari Dr önemli değil diyo

Ya çocuk bütün gün hareket etmemiş zaten sinirlerim yıprandı eşim eve geldi sinirden bağırdım sürekli beni eleştiriyor her konuda ya yine aynı şeyi yaptı bana bıktım artık her bagirmamda düşüreceksin çocuğu az kaldı diyor. Bıktım valla bıktım

Enfeksiyondan korkma ama kültür yaptır üreme yoksa bieşey olmaz. Bende dördüncü aydan beri var. Üreme olanlar tehlikeli oluyor erken doğum vs için. Bol bol su iç aklına geldikçe tuvalete git yani sıkıstığını hissetmesen bile git.iç Camasırlarını 90derecede yıka ve utule. Benimki geçmiyor ama ilerlemiyor da. bazı hamileliklerde sonuna kdr devam ediyor.

Benim eşim para konusunda da sıkıntılı. ilk oğlum da bütün bebek giyim yatak vs masrafları annem karşıladı eşim sadece 40 tl aylık muayene ve 600 lira hastane masrafını ödedi ama onun için bile aylarca söylendi durdu. Bunda da elini hiç cebine atmak istemiyor alacağı bu park yatak onunda en ucuzunu alalım diyor. Bu adam 3 ay önce 65000 liraya araba aldı ama bebek için 300ün 500ün hesabını yapıyor ışte. Eşimin iyi tarafı geç de olsa büyük oğluma iyi bir baba olması. Şu an birlikte köye gittiler mesela baba oğul yarına kadar yoklar. Ama adamın babalığını görmek için hazır büyütülmüş çocuğu eline vermek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…