2018 Ekim Anneleri

Az kaldı biraz daha sabır cnm bir günleri bir günlerini tutmuyor bu erkeklerin. İnşallah lohusa döneminde anlayışlı olurlar

Korkutup duruyor beni ya
Benimde huyum değişti sürekli bağırasım geliyor kendimi tutamıyorum

Bu uyku tulumunu uzun kollu mu kolsuz mu almak lazım?
Ben incecik yorgan almıştım örtemem herhalde

O tulumları kaç aylıkken giyebilir?

Oda ısısını kaç yapıyorsunuz

O tulumları kaç aylıkken giyebilir?

Kolsuz torba olanlarda da diger giyilenlerde de yenidogandan basliyor galiba ama genelde 3.aydan sonra canim.
O ara kollari tutturulup ayaklati serbest kundak gb daha saglikli gecebilir uyku konusunda.
Diger durumlarda eve,yasanilan yere,cocuga bagli.
Bazimiz cok soguk sehirlerdeyiz belki sobasi var belki zor isinan bir evde.Bazisi daha az soguk kaloriferli sicak evlerde.
Boyle etkenlere bagli olarak uzun kollu bady ustune yine uzun kollu tulum giydirilebilir.Ya da uzun kollu tulumla torba tulum giydirilebilir.
Benim evim sicak mesela en cok soguklarda uzun kollu tulum uzerine kolsuz ayaksiz tulum kullanmistim.
Aslinda hareketlendikce buyudukce daha cok lazim oluyor ustlerini ortmediklerinden.
Kizim sicagi sevmez mesela bebekliginden beri corapsiz ayaklari acik uyur :)
Torba tulumu hic sevmemisti ayaklari kapandigi icin.Biraz buyudugunde ayaksiz bile alip denemistim kalkip gece cikartmisti :)
Buarada tuniko sitesine goz gezdirilebilir.

Bu kolsuz uyku tulumunun giydirirken kolunu içine koymayacagiz değil mi aklıma takildi? Bilmediğimden:)

Kızlar bugün yataktan Ayağa kalkarken hafif bi ağrı mı desem acı mı sanki rahim içinde mi bilmiyorum , böyle bişey hissediyorum bnm gibi olan var mı, serklajlıyım , yatınca yok, wc gitmeye falan kalkınca ilk kalktığımda sanki oluyor

Oda ısısını kaç yapıyorsunuz
Evin sıcaklığı genelde 21 dereceydi ortalama. Duruma göre değişebilr tabi.
Ben sıcaktan yana olmadım hiçbir zaman. Mesela uyanınca yelek giydrmek falan asla yapmadm. Hiç terlemedi kızım. Yani herkesin kendince belirli noktaları vardr. Kar kışta bile sadece bi tulum giydrp çıkardım. Öyle sar sarmala ayy h benlik değil. Ki öyle çocuklar daha çok hasta oluyr. Sıcakta bakteri çoğalması falan biliyosnzdr sizde

Bu kolsuz uyku tulumunun giydirirken kolunu içine koymayacagiz değil mi aklıma takildi? Bilmediğimden:)
İlk aylar ellerini sarmak isteyeblrsnz. Çnkü sürekli kendilerini uyandırıyorlar. Aklınzda bulunsun. İlk aylar tulum zor yani. Bide sürekli uyanmak emzirmek derken. Ne kadr rahat olur bilemedm.

Korkutup duruyor beni ya
Benimde huyum değişti sürekli bağırasım geliyor kendimi tutamıyorum
Hic korkma icimizdekiler bizden de guclu rabbimin izniyle hic bir sey olmaz onlara hic merak etme kuzum kendini sakin tutmaya calis inan bir kac gun bunu basarirsan sonra aliskanlik haline gelir hep sakin kalirsin ben cozumu oyle buldum sende bulabilirsin insallah

İlk aylar ellerini sarmak isteyeblrsnz. Çnkü sürekli kendilerini uyandırıyorlar. Aklınzda bulunsun. İlk aylar tulum zor yani. Bide sürekli uyanmak emzirmek derken. Ne kadr rahat olur bilemedm.

Katiliyorum benim kizim tulum giydiginde uyumazdi aldigim gibi duruyo 2 defa denedim bir daha da giymedi giydirmedim biraz cocuklada alakali kalin hic giydiremedim kizimi hemen huzursuzlandi cikarttirdi :)) o yuzden bunda da uyku tulumu almayi dusunmuyorum.

Aynen. Şmdi arkadşlara tavsye olark yazmk istedm. Çnkü gerçktn ilk aylar kullanılması zor bence.
İlk kışı nasıl yaptın canım. Uyku tulumu büyük nimet:)) bulana dua ediyom valla. Hatta kızım 1 yaşnda ona da bu kış alcam. Çnkü üstünde durdurmaz bişeyi çok harektli. Ama torba gibi olanlarda da rahat edemez tabi

Ya açıp okuyunca sizin dediğiniz gibi olması doğrusu ama sokakta etrafta su yaz günü bile battaniyeye sarılı bebekler hep. Ne yapcam kararsız kaldım bu konuda. İlk olunca bide sıfır tecrübe :/

K
Kundak yapmak hep ilkel yontem gibi gelirdi simdi arastırıyorum da meğersem drlar bile yarım kundak oneriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…