- 23 Aralık 2016
- 402
- 684
- 33
- 40
Çok yapmamaya çalışıyorum ben de ama bazen olmuyor. Evet çok şükür allah bana 1 kez daha anne olmayı nasip ediyor. Çocukların için herşeye değer.Ben de aynen senin gibi kendi istediğim icin cocuk yaptım ve cok sıkıstırırsam sen istedin der :) o yzdn kabullenmek lazım... Hastaysam bi sıkıntı varsa gozle gorulen dile getirirsem yardımcı olur ama onun dısında o hamile eşinin peşinde deli divane adamlardan değil. Bebekle ilgili bir muhabbet attığımda maximum bir dk sürer sen bilirsin bilmemki dr a sormak lazım birşey olmaz bence vs bunlar klasik cevapları :) bazen üzüldüğüm olsa da iyi tarafından bakmaya calısıyorum en azından cok karısan bir adam olsa daha cok sıkılırdım diyorum. Bebeği ben istedim Allah da verdi diyorum. En azından maddi konuda özgür bırakıyor diyorum. Falan filan sen de sallama kendini mutsuz etme sakın.
bu urunNasıl uyku tulumlarınız şu kolsuz fermuarlı olanlar mı yoksa tek parca patikli üstlü olanlar mı
Cnm endiselenme bu kadar enfeksiyonu önemsemiyor Dr lar benim gebeliğin başından beri her tahlilde çıkıyor Dr ilaç vermedi. Genelde idrarda kan da çıkıyor ben de böbreklerde taş ve kum var ondan. İdrarda protein de vardı çok şükür bu ay çıkmadı ama lökosit hep var. Şekerim de yıllardır 60civari Dr önemli değil diyo
Aynısından almışım :)) ama bunu doğduğu gibi giydirebiliyor muyuz yani
Az kaldı biraz daha sabır cnm bir günleri bir günlerini tutmuyor bu erkeklerin. İnşallah lohusa döneminde anlayışlı olurlarYa çocuk bütün gün hareket etmemiş zaten sinirlerim yıprandı eşim eve geldi sinirden bağırdım sürekli beni eleştiriyor her konuda ya yine aynı şeyi yaptı bana bıktım artık her bagirmamda düşüreceksin çocuğu az kaldı diyor. Bıktım valla bıktım
. Benim aldığim uyku tulumu da bu cnmBana fotosunu atar mısın
Hep düşük çıkıyor cnm yıllardır. Şeker yükleme de biraz yüksek cikti ikinci yükleme normal çıktı. Ama açlık şekerim 60larda hepCnm öncelikle geçmiş olsun. Lökosit bende de her daim var orta düzeyde bakteri görüldü de diyor ama ilç falan vermiyorlar bol su iç diyorlar doktorlar. Birde burda daha önce sordum ama kimseden ses çıkmadı. Sen şekerim 60 deyince tekrar sorma ihtiyacı hissettim. Benim de açlık 65 tokluk 68 çıktı. Senin bu değerlerde mi çıkıyor cnm.
Hep düşük çıkıyor cnm yıllardır. Şeker yükleme de biraz yüksek cikti ikinci yükleme normal çıktı. Ama açlık şekerim 60larda hepCnm öncelikle geçmiş olsun. Lökosit bende de her daim var orta düzeyde bakteri görüldü de diyor ama ilç falan vermiyorlar bol su iç diyorlar doktorlar. Birde burda daha önce sordum ama kimseden ses çıkmadı. Sen şekerim 60 deyince tekrar sorma ihtiyacı hissettim. Benim de açlık 65 tokluk 68 çıktı. Senin bu değerlerde mi çıkıyor cnm.
Hep düşük çıkıyor cnm yıllardır. Şeker yükleme de biraz yüksek cikti ikinci yükleme normal çıktı. Ama açlık şekerim 60larda hep
Bende kizima hamileyken herseyi kafama takardim en ufak yada buyuk bir olayda gunlerce aglar kendime zehir ederdim hayati simdi buyuk kucuk hic bir seyi takmayip huzurlu bi hamileleik gecirmeyi hedefledim kendime rahat olup takmadikca takmayin geliyo hirmonlar geregi zor ama ama inan takmamaya alisinca ohhhh misss rahatsin inan bana bosverrrr kim ne derse desin sen icindeki mucizenin keyfini yasa kuzum takma hic bir seyi... :)Ya çocuk bütün gün hareket etmemiş zaten sinirlerim yıprandı eşim eve geldi sinirden bağırdım sürekli beni eleştiriyor her konuda ya yine aynı şeyi yaptı bana bıktım artık her bagirmamda düşüreceksin çocuğu az kaldı diyor. Bıktım valla bıktım
evet canim sekerim ciktiNeden bu kdr sıkı diyet yapıyorsunuz seker mi çıktı
canim sen bunun kac aylik yada kac yaşıni aldin?
Senin eşini biraz eski tip babalara benzettm. Benm eşimde alışveşr işine karışmaz AMA karnmda kızıyla konşur. Dra hep beraber gideriz. Doğumlarıma da girerKızlar sizin eşlerinizin hamileliğinize tepkileri nasıl. Yani sizinle seviniyorlar mı? Ne biliyim karnınıza dokunuyorlar mı? Bebek alışverişi hakkında konuşuyor ya da birlikte alışveriş yapıyor musunuz? Kısacası baba olacaklarını bilmek onları heyecanlandırıp mutlu ediyor mu? Ben iki hamileliğimde de eşimde bi mutluluk bi heves görmedim. Bebeğim hareketlendiğinde elini karnına koyuyorum hemen geri çekiyor. Ya da sallıyorum bu kıyafet beğendim tlfdan gösteriyim diyorum. Gözucuyla bakıp sen bilirsin diyor. Ayrıntılı ultrasonda 3 boyutlu resmini verdiler eşime gösterdiğinde eline alıp bakmadı yorum bile yapmadı. Büyük oğlumda işim var diye doğuma gelmemişti. Akşamına da biz hastanedeyiz köyde dıdısının düğünü var diye oraya gidip kaldı. 1.5 aylık bebeği 39 derece ateşle baygın yatarken evde ne bir ağrı kesici ne ateş düşürücü yokken yine köyüne düğüne gitti. Bebeği hastaneye götürelim diye 3 gün yalvarmıştım. Galiba 2. Bebekte de eşim var diyemiycem.
Ben ilk 4 ay kundak yapıyrm içinede bi zıbın bi tulum yeter. Evin ısısıda ayarlandın mı tamam. 4 aydan sonrada uyku tulumu kolsuz tabikide ohh mis:)) ilk kızımda böyleydi çok rahattı. Zaten yastık yanında yatrma yada örtmek falan drmn kesin yasakladğı şeylerdiKızlar bizimkiler ekim bebekleri olcak inşallah. Havalar soğuyacak nasıl uyutacaksınız ne giydirceksiniz boğulur diye battaniye ortulmez diyor uzmanlar siz napcaksınız kaç kat ve neler giydirmek gerekcek. Bebek doğunca Benim kayınvalidem gelecek ama onla kültürümüz farklı ve yaptığı bazı seylerin kesin yanlıs olduğunu biliyorum (misal ateşi çıkanın üstünü deli gibi örtüp terletmek gibi adetleri var. Allah korusun kücük bebekte havale yapar bu cok yanlış ama oyle gormusler. ) bu nedenle onun her doğru bu dediğini yapmayı dusunmuyorum. Ama ne giydirip uyutcam kaç kat giydircem falan bilmiyorum. Tecrübeli anneler azcık aydınlatsa bizi :)
H&m in kalıpları büyük oluyor. Ona göre terch etmeni tavsye ederim canım. Bide en az ilk 2 ay bence bunu giyemez. Ben işte 4 aydan sonra buna geçiyorum:)) kolsuz inanılmaz kullanışlı.evet canim sekerim cikti
merhaba, 50-56 yazılı, 0-2 ay ama kalıbı büyük.. kolsuz olması avantaj, rahat hareket edebilme adina.evet canim sekerim cikti
Kızlar bizimkiler ekim bebekleri olcak inşallah. Havalar soğuyacak nasıl uyutacaksınız ne giydirceksiniz boğulur diye battaniye ortulmez diyor uzmanlar siz napcaksınız kaç kat ve neler giydirmek gerekcek. Bebek doğunca Benim kayınvalidem gelecek ama onla kültürümüz farklı ve yaptığı bazı seylerin kesin yanlıs olduğunu biliyorum (misal ateşi çıkanın üstünü deli gibi örtüp terletmek gibi adetleri var. Allah korusun kücük bebekte havale yapar bu cok yanlış ama oyle gormusler. ) bu nedenle onun her doğru bu dediğini yapmayı dusunmuyorum. Ama ne giydirip uyutcam kaç kat giydircem falan bilmiyorum. Tecrübeli anneler azcık aydınlatsa bizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?