2018 Ekim Anneleri

Çok yapmamaya çalışıyorum ben de ama bazen olmuyor. Evet çok şükür allah bana 1 kez daha anne olmayı nasip ediyor. Çocukların için herşeye değer.

Cnm öncelikle geçmiş olsun. Lökosit bende de her daim var orta düzeyde bakteri görüldü de diyor ama ilç falan vermiyorlar bol su iç diyorlar doktorlar. Birde burda daha önce sordum ama kimseden ses çıkmadı. Sen şekerim 60 deyince tekrar sorma ihtiyacı hissettim. Benim de açlık 65 tokluk 68 çıktı. Senin bu değerlerde mi çıkıyor cnm.

Az kaldı biraz daha sabır cnm bir günleri bir günlerini tutmuyor bu erkeklerin. İnşallah lohusa döneminde anlayışlı olurlar

Hep düşük çıkıyor cnm yıllardır. Şeker yükleme de biraz yüksek cikti ikinci yükleme normal çıktı. Ama açlık şekerim 60larda hep

Hep düşük çıkıyor cnm yıllardır. Şeker yükleme de biraz yüksek cikti ikinci yükleme normal çıktı. Ama açlık şekerim 60larda hep

Ben daha şeker yüklemesi yaptırmadım cnm. Tahlil sonucunu gönderdim ama birşey söylemedi doktor. Açıkcası korktum biraz hipoglisemimden.

Yine uzun bir aradan sonra soyle bi bakayim dedim neler var neler yok rabbim hepimizin yardimcisi olsun sicaklar artti haftamiz geregince agirliklarimiz artti gece uykusuzluklari sismeler basladi saglikla bebeleri kucaklamayi nasip etsin bu donemlerde de rabbim yardimcimiz olsun insallah :)

Bende kizima hamileyken herseyi kafama takardim en ufak yada buyuk bir olayda gunlerce aglar kendime zehir ederdim hayati simdi buyuk kucuk hic bir seyi takmayip huzurlu bi hamileleik gecirmeyi hedefledim kendime rahat olup takmadikca takmayin geliyo hirmonlar geregi zor ama ama inan takmamaya alisinca ohhhh misss rahatsin inan bana bosverrrr kim ne derse desin sen icindeki mucizenin keyfini yasa kuzum takma hic bir seyi... :)

Senin eşini biraz eski tip babalara benzettm. Benm eşimde alışveşr işine karışmaz AMA karnmda kızıyla konşur. Dra hep beraber gideriz. Doğumlarıma da girer

Ben ilk 4 ay kundak yapıyrm içinede bi zıbın bi tulum yeter. Evin ısısıda ayarlandın mı tamam. 4 aydan sonrada uyku tulumu kolsuz tabikide ohh mis:)) ilk kızımda böyleydi çok rahattı. Zaten yastık yanında yatrma yada örtmek falan drmn kesin yasakladğı şeylerdi

Ya kızlar bebeğin hareketi konusunda hemenceck korkmayın. Doktorlarınz belli tavsyeler vermştr kesin. Gün boyu etmeyebilir. Yorulunca etmeyebilir.
Benim şöyle bi tavsyem var drum söylemişti bebeğnz uzun süre harekt etmeyince bişeyler yiyip sola dönüp yatıyosunz. En fazla 2 saat içinde 10 defa harekt etmesini bekliyosunuz. Zatem her yemekten sonra yatarsanz görcksnz hareketleri:)) ben sürekli yorul yat yorul yat olduğumdan hep içerden tık tık geliyo:))) bide bizde babamızn sesini duymak işe yarardı. İlk kızım hemen tepki verirdi. Bu da babasıyla arasında bağ kurması açsından çok güzel bişey. Ve birdeeee parmaklarnzla hafif dokunuş yapark karşılık bekleyebilirsinz:))

Gunaydin kizlar bugun kpss ye giricem bakalim nasil gececk aclik sekerim 84 cikti bu sabah
Babalarin ilgisiz olduğunu okudum herkesten herkese değişiyor sanirim moralinizi bozmayin
Benim esimde alışveriş vs isi dolayisiyla yanimda olamaz bende netten aldim hemen herseyi ama dr kontrolu vs hep yanimdadir haftasinu vardiyasi varda hafta ici aksam bile gitmisizdir kontrole
Karnıma cok ilgi gosterir tekmeleri hissetmeye basladigindn beri her firsatta eli karnimdadir sola yatiyorum mesela arkadan bana sarilir eli yine göbeğim de cok şükür ilgili sadece ben alışverişi cok severim askim cok cabuk büyüyecek giyemeden küçülürse üzülürsün abartma der

Her zaman kendinden dusuneceksin,senden 1 fazla olmasi yeterli canim uzeri.
Örtme mevzusu ilk zamanlar kollarini tutturabilirsin kundak gb acilmazda uzeri iyide uyur.Zamanla kolsuz penye tulumlardan alabilirsin hatta torba gb dikilebilir bile elinden geliyorsa.
Kvni gercekten dinleme :))))
Bide usumesinden degilde daha cok giydirip terlemesinden korkmalisin.Teri ensede kafada uzerinde kurumasin.Terletmek daha tehlikeli soguktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…