- 30 Ocak 2018
- 476
- 234
- 103
İki aydan sonra cocuk donmek istiyormus ve kundak yapmamak gerekitormus bir uzman oyle demiş youtubeda iki aylıkken bu tulumlar olur heralde dimi siz kac ay kundakladınızHer zaman kendinden dusuneceksin,senden 1 fazla olmasi yeterli canim uzeri.
Örtme mevzusu ilk zamanlar kollarini tutturabilirsin kundak gb acilmazda uzeri iyide uyur.Zamanla kolsuz penye tulumlardan alabilirsin hatta torba gb dikilebilir bile elinden geliyorsa.
Kvni gercekten dinleme :))))
Bide usumesinden degilde daha cok giydirip terlemesinden korkmalisin.Teri ensede kafada uzerinde kurumasin.Terletmek daha tehlikeli soguktan.
Aynen bende geçen sene ilk tecrübemi yaşadım. Sen nasıl istiyosan öyle yapmalısın. Bizde sadece fikir vereblrz bence:)) bazı annelern de ince giydrmek içine sinmiyo mesela. O da olabilir. Fzşa yapana da az yapana müdahale etmek doğru değil tabi.Ya açıp okuyunca sizin dediğiniz gibi olması doğrusu ama sokakta etrafta su yaz günü bile battaniyeye sarılı bebekler hep. Ne yapcam kararsız kaldım bu konuda. İlk olunca bide sıfır tecrübe :/
Kesinlkle canım. Ben yurtdşndaym bizim drlar ne düşünüyo bilmyrm. Ama burda doğar doğmaz kundak yaptılar. Ayaklar serbest tabi. Dr da her kontrlde açıyo bakıyo sonra kendi kundaklap veriyodı:) çok hoşuma gidiyodu.K
Kundak yapmak hep ilkel yontem gibi gelirdi simdi arastırıyorum da meğersem drlar bile yarım kundak oneriyor
Benim de doğum paketinde süsleme yok ben kendimde süsleme sevmediğimden yapmayacam. Ama size tavsiyede bulunayım dedim. Gittigidiyor ve n11de satılıyor...Kızlar doğum odasını süslemek için neler yapmayı planlıyorsunuz? Benim hastanemde organizasyon hizmeti yok kendim ayarlamam gerekicek nereden alınır bu bebek puseti örtüleri falan araştıran var mı?
Topuk dikeninden kaynaklanıyor genelde o. Bende de var bir süredir hamilelikte karsilasiliyor sanırım.Kızlar bugün yataktan Ayağa kalkarken hafif bi ağrı mı desem acı mı sanki rahim içinde mi bilmiyorum , böyle bişey hissediyorum bnm gibi olan var mı, serklajlıyım , yatınca yok, wc gitmeye falan kalkınca ilk kalktığımda sanki oluyor
TŞKR ederim ama bnm bacakalrımda yada ayağımda ağrı yok, vajinamın iç kısmında, rahimde galiba bugün YÖK çok şükürTopuk dikeninden kaynaklanıyor genelde o. Bende de var bir süredir hamilelikte karsilasiliyor sanırım.
Yataktan kalkmadan önce ve her ayaklarımı uzatisimda bi kaç egzersizi var onu yapıyorum iyi geliyor.
Topuk dikeni ayak altından başlayıp dize kadar devam eden bi bağın kisalmasindan dolayı oluyormuş ayağa kalkmadan ayağı bacağı gerip bağı gerince birazda olsa rahatlatıyor insanı ağrıyı alıyor hemen. Nette egzersizleri var hatta ünlü bi doktor var o anlatıyor ismini hatırlayamadım. Bana çok iyi geldi hareketler sende dene istersen.
Bende vardı topuk dikeni canim kurtajdan sonra olmuştu 2 yıldan fazla çektim şimdi kendiliğinden geçti gitti:)Topuk dikeninden kaynaklanıyor genelde o. Bende de var bir süredir hamilelikte karsilasiliyor sanırım.
Yataktan kalkmadan önce ve her ayaklarımı uzatisimda bi kaç egzersizi var onu yapıyorum iyi geliyor.
Topuk dikeni ayak altından başlayıp dize kadar devam eden bi bağın kisalmasindan dolayı oluyormuş ayağa kalkmadan ayağı bacağı gerip bağı gerince birazda olsa rahatlatıyor insanı ağrıyı alıyor hemen. Nette egzersizleri var hatta ünlü bi doktor var o anlatıyor ismini hatırlayamadım. Bana çok iyi geldi hareketler sende dene istersen.
Günaydın cnn.... ara ara bende oluyor o bende dikisliyim. Dra sordum olabilir ama çok şiddetlenirse çok rahatsızlık duyarsan ağrın çok olursa muhakkak beni ara dedi. Ara ara olması normal.ddi. kimi zaman bildiğin ağrıyor kimi zaman da sızlama gib oluyor yatarken bisey yok oturunca ve yürürken oluyor wc de oluyorTŞKR ederim ama bnm bacakalrımda yada ayağımda ağrı yok, vajinamın iç kısmında, rahimde galiba bugün YÖK çok şükür
biz eşimle iri sayılacak gruptayız ama sizin haftanızda bizimki de öyleydi :)Benim bebikom kilolu değil doktorum kız çocuğu öyle olur dedi ama şimdi okuyorum herkesin ki kilolu ama kıyaslama yapmamaya karar verdim genetik olabilir eşim de bende minyon tipliyiz çünkü
En son 25+2 de 32 cm boy 705 gr
Di
Kızlar doğum odasını süslemek için neler yapmayı planlıyorsunuz? Benim hastanemde organizasyon hizmeti yok kendim ayarlamam gerekicek nereden alınır bu bebek puseti örtüleri falan araştıran var mı?
Benim şeker yüklemesinde de istememişti canım açlık hep normal çıkıyordu zaten şükür tokluk da normal çıkmıştı inş senin de normal çıkar. Bebişine de maşallah gayet iyi boyu kilosu ben de çok özledim cumartesi göreceğim inş. Artık alan daraldığı için yüzünü pek fazla göremeyebilirizGünaydın hanımlar, bugün şeker yüklemesi yaptırdım ben de. Açlık şekerini istemedi doktor, 1 saat sonra fln sonucun çıkacak. Bebiş 38.5 cm 1200 gr olmuş. İyi gidiyor dedi. Hiç yüzünü çekemiyoruz çocuğun, doğunca göreceğiz herhalde.
Masaallah büyüyüp gidiyor annesiGünaydın hanımlar, bugün şeker yüklemesi yaptırdım ben de. Açlık şekerini istemedi doktor, 1 saat sonra fln sonucun çıkacak. Bebiş 38.5 cm 1200 gr olmuş. İyi gidiyor dedi. Hiç yüzünü çekemiyoruz çocuğun, doğunca göreceğiz herhalde.
Kundak yapmak hep ilkel yontem gibi gelirdi simdi arastırıyorum da meğersem drlar bile yarım kundak oneriyor
İki aydan sonra cocuk donmek istiyormus ve kundak yapmamak gerekitormus bir uzman oyle demiş youtubeda iki aylıkken bu tulumlar olur heralde dimi siz kac ay kundakladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?