2018 Ekim Anneleri

İki aydan sonra cocuk donmek istiyormus ve kundak yapmamak gerekitormus bir uzman oyle demiş youtubeda iki aylıkken bu tulumlar olur heralde dimi siz kac ay kundakladınız

Kızlar doğum odasını süslemek için neler yapmayı planlıyorsunuz? Benim hastanemde organizasyon hizmeti yok kendim ayarlamam gerekicek nereden alınır bu bebek puseti örtüleri falan araştıran var mı?

Ya açıp okuyunca sizin dediğiniz gibi olması doğrusu ama sokakta etrafta su yaz günü bile battaniyeye sarılı bebekler hep. Ne yapcam kararsız kaldım bu konuda. İlk olunca bide sıfır tecrübe :/
Aynen bende geçen sene ilk tecrübemi yaşadım. Sen nasıl istiyosan öyle yapmalısın. Bizde sadece fikir vereblrz bence:)) bazı annelern de ince giydrmek içine sinmiyo mesela. O da olabilir. Fzşa yapana da az yapana müdahale etmek doğru değil tabi.
Mesela benm bi tanıdğm kızmla yaşıt oğlu vardı. O zmn 6 aylıktı bebeklermz. Ve erkek bebeğe şapka atkı ayakkabı kapkalın mont:)) o anne böyle rahat belki. Çocuğuda böyle alışıyo belkide. Benm yapamam haytta:)) sende içine sindiği gibi. Benm annemde kvde de çok söylerdi ört giydir şöyle böyle. Yok bide kız çocuğu sıcağı sever sözü:)) sevmiyo arkadşm. Nasıl alışırsa öyle yanii.

K

Kundak yapmak hep ilkel yontem gibi gelirdi simdi arastırıyorum da meğersem drlar bile yarım kundak oneriyor
Kesinlkle canım. Ben yurtdşndaym bizim drlar ne düşünüyo bilmyrm. Ama burda doğar doğmaz kundak yaptılar. Ayaklar serbest tabi. Dr da her kontrlde açıyo bakıyo sonra kendi kundaklap veriyodı:) çok hoşuma gidiyodu.

Kızlar doğum odasını süslemek için neler yapmayı planlıyorsunuz? Benim hastanemde organizasyon hizmeti yok kendim ayarlamam gerekicek nereden alınır bu bebek puseti örtüleri falan araştıran var mı?
Benim de doğum paketinde süsleme yok ben kendimde süsleme sevmediğimden yapmayacam. Ama size tavsiyede bulunayım dedim. Gittigidiyor ve n11de satılıyor...

Topuk dikeninden kaynaklanıyor genelde o. Bende de var bir süredir hamilelikte karsilasiliyor sanırım.

Yataktan kalkmadan önce ve her ayaklarımı uzatisimda bi kaç egzersizi var onu yapıyorum iyi geliyor.

Topuk dikeni ayak altından başlayıp dize kadar devam eden bi bağın kisalmasindan dolayı oluyormuş ayağa kalkmadan ayağı bacağı gerip bağı gerince birazda olsa rahatlatıyor insanı ağrıyı alıyor hemen. Nette egzersizleri var hatta ünlü bi doktor var o anlatıyor ismini hatırlayamadım. Bana çok iyi geldi hareketler sende dene istersen.

TŞKR ederim ama bnm bacakalrımda yada ayağımda ağrı yok, vajinamın iç kısmında, rahimde galiba bugün YÖK çok şükür

Bende vardı topuk dikeni canim kurtajdan sonra olmuştu 2 yıldan fazla çektim şimdi kendiliğinden geçti gitti:)

TŞKR ederim ama bnm bacakalrımda yada ayağımda ağrı yok, vajinamın iç kısmında, rahimde galiba bugün YÖK çok şükür
Günaydın cnn.... ara ara bende oluyor o bende dikisliyim. Dra sordum olabilir ama çok şiddetlenirse çok rahatsızlık duyarsan ağrın çok olursa muhakkak beni ara dedi. Ara ara olması normal.ddi. kimi zaman bildiğin ağrıyor kimi zaman da sızlama gib oluyor yatarken bisey yok oturunca ve yürürken oluyor wc de oluyor

biz eşimle iri sayılacak gruptayız ama sizin haftanızda bizimki de öyleydi :)

Günaydın hanımlar herkese mutlu bir hafta başlangıcı diliyorum. Artık çok şükür evime döndüm ev moduna geçiyorum çok şükür bolca gezdim tatilimde bebişim çok yormadı ama bundan sonra yorulacağa benziyorum hareketler iyice canımı acıtmaya başldı eve eğilip kalkmalarım fazlaysa kasıklarım ağrıyor resmen. Neyse bugünümüze bin şükür bugünleri aramayalım inş.

Günaydın hanımlar, bugün şeker yüklemesi yaptırdım ben de. Açlık şekerini istemedi doktor, 1 saat sonra fln sonucun çıkacak. Bebiş 38.5 cm 1200 gr olmuş. İyi gidiyor dedi. Hiç yüzünü çekemiyoruz çocuğun, doğunca göreceğiz herhalde.

Ben sadece kapı süsü düşünüyordum ama onu bile belki götürmem hastaneye. Çok fazla kişinin gelmesini istemiyoruz hastanedeyken. Eşime sürekli tembihliyorum. Doğurana kadar teyze hala aramak haber vermek yok diye. Ailelere de bu şekilde söyleyeceğiz. İnşallah anlayışlı olurlar.
Siz n11 den fln bakabilirsiniz hazır örtülere. İnstagramda biraz daha pahalı oluyor ama n11 daha normal.

Benim şeker yüklemesinde de istememişti canım açlık hep normal çıkıyordu zaten şükür tokluk da normal çıkmıştı inş senin de normal çıkar. Bebişine de maşallah gayet iyi boyu kilosu ben de çok özledim cumartesi göreceğim inş. Artık alan daraldığı için yüzünü pek fazla göremeyebiliriz

Masaallah büyüyüp gidiyor annesi
Benimki de geçen gittiğimde yüzünü kapatmıştı bakalim ne yapacak şimdi
Açlık sekerim 83 cıktı benim yüklemeyi yaptılar 1.saat 157 2.saat 106 cikti. Komşumun biri ayyy niye yaptırdın o çok kötü bisey dedi bana kadının açlık şekeri yulsekken yükleme yapmışlar hamileliginde nerdeyse komaya girecekmiş
Bana da hastanede eğer açlık yüksekse yüklemeye gerek yok demişlerdi

Kundak yapmak hep ilkel yontem gibi gelirdi simdi arastırıyorum da meğersem drlar bile yarım kundak oneriyor

Iste o heryerini dümdüz fln sararlarmis sımsıkı eskiden ayaklar dümdüz vs,kundak deyince akla o geliyor o yanlis olan :)
Ama bu bahsettigimizde elleriyle kendini uyandirmadigi icin ve anne karnını andirdigi icin gercekten bebekte rahat ediyor zaman zaman.

İki aydan sonra cocuk donmek istiyormus ve kundak yapmamak gerekitormus bir uzman oyle demiş youtubeda iki aylıkken bu tulumlar olur heralde dimi siz kac ay kundakladınız

Ay olarak dusunme canim.
Anlarsin zaten onun hareketlerinden,uyku rahatligindan.Bi sure sonra sere serpe yatarak daha cok rahat ediyorlar
Bebisler daha cok ogretecek bizlere :)

günaydın arkadaşlar,musmutlu gün olsun hepimiz için..
Watsons ta uni baby sıvı deterjan ve unı baby ıslak havlu ikilisi 19.90 tl henüz almayanlar için paylaşmak istedim.Ben daha önce uni baby sıvı deterjanı tek başına 36.90 tl ye almıştım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…