merhaba canim daha onceki fiyatlarina bakmismiydin uygun mu? Ay bende sivi deterjan almistim 30lu biseydi bak simdi dusmusGğnaydın kızlar ..jokerde indirimler var yine unibaby mendilde 30 lu 148tl aldım ben alacak olanların bilgisine
benim ikizlerden dolayi sezeryan olacak ama sezeryandan dolayi korkum basladiDaha erken ama bende doğum korkusu başladı ya
kiz yaptirmasam nereden bilicem yaptirdigim icin biliyorumSeker yüklemesi yaptırmadın mı
ya zaten kendini bilen de gelmez hastaneye, ağrı heyecan korku vs kişinin kendisine gelmesi bi zaman alacak zaten.Ben sadece kapı süsü düşünüyordum ama onu bile belki götürmem hastaneye. Çok fazla kişinin gelmesini istemiyoruz hastanedeyken. Eşime sürekli tembihliyorum. Doğurana kadar teyze hala aramak haber vermek yok diye. Ailelere de bu şekilde söyleyeceğiz. İnşallah anlayışlı olurlar.
Siz n11 den fln bakabilirsiniz hazır örtülere. İnstagramda biraz daha pahalı oluyor ama n11 daha normal.
Evet 184tl normalde baya uyguna geliyor tanesi 4,9tlye geliyor en uygun jokerde şuan sende araştır istersenmerhaba canim daha onceki fiyatlarina bakmismiydin uygun mu? Ay bende sivi deterjan almistim 30lu biseydi bak simdi dusmus
ben alayim diyordum da ama daha vakot var diye bekletiyordum. Bakmadim hic fiyatlarina. Birde bez olarak ne yaptin?Evet 184tl normalde baya uyguna geliyor tanesi 4,9tlye geliyor en uygun jokerde şuan sende araştır istersen
Evet bende aslında vakit var diye düşünüyodum ama tekrar indirim olmazsa diye alalım dedim eşime heralde birkaç ay yeter bize diye düşünüyorum 30adet ..bez aldım normal prima yenidoğn kızımdada kullanmadım premium ben bir sorunda yaşmadık hiç pişik olmadı bembeyaz tenli olmasına rağmen ama bir sorun yaşarsak değiştiririm beziben alayim diyordum da ama daha vakot var diye bekletiyordum. Bakmadim hic fiyatlarina. Birde bez olarak ne yaptin?
premiumla prima farkli mi? Hic yogunlasmadim bezler uzerine :)Evet bende aslında vakit var diye düşünüyodum ama tekrar indirim olmazsa diye alalım dedim eşime heralde birkaç ay yeter bize diye düşünüyorum 30adet ..bez aldım normal prima yenidoğn kızımdada kullanmadım premium ben bir sorunda yaşmadık hiç pişik olmadı bembeyaz tenli olmasına rağmen ama bir sorun yaşarsak değiştiririm bezi
Primanın da premium care serisi var daha pahalı daha kaliteli olan serisi :) kimisi kullanıyor yenidoğnda yada sürekli ama fiyat farkı var baya biz kullanmadık normal prima kullandıkpremiumla prima farkli mi? Hic yogunlasmadim bezler uzerine :)
Benim şeker yüklemesinde de istememişti canım açlık hep normal çıkıyordu zaten şükür tokluk da normal çıkmıştı inş senin de normal çıkar. Bebişine de maşallah gayet iyi boyu kilosu ben de çok özledim cumartesi göreceğim inş. Artık alan daraldığı için yüzünü pek fazla göremeyebiliriz
Masaallah büyüyüp gidiyor annesi
Benimki de geçen gittiğimde yüzünü kapatmıştı bakalim ne yapacak şimdi
Açlık sekerim 83 cıktı benim yüklemeyi yaptılar 1.saat 157 2.saat 106 cikti. Komşumun biri ayyy niye yaptırdın o çok kötü bisey dedi bana kadının açlık şekeri yulsekken yükleme yapmışlar hamileliginde nerdeyse komaya girecekmiş
Bana da hastanede eğer açlık yüksekse yüklemeye gerek yok demişlerdi
ya zaten kendini bilen de gelmez hastaneye, ağrı heyecan korku vs kişinin kendisine gelmesi bi zaman alacak zaten.
Herkesin görüşü farklıdır bu konuda belkü ama kalabalık olmaması cidden rahatlık oluyor. İlk kızımda da memleketten uzakta doğum yaptığım için sadece annem kayınvalidem eşim vardı yanımda onlar bile kendi arasında gerginlik yaşamıştı kalabalık olunca dediğin gibi herkes bir şeyler söyleyecek sen bebeğinle yalnız kalmak isteyeceksin falan... dediğim gibi herkes farklı düşünebilir bu konıda ama gelecek insan birkaç gün sonra toparlanınca gelse daha güzel olurBugüne kadar hiç göstermedi zaten net şekilde. Hep eli kolu kapatıyor. Babası da aşırı yakışıklı olduğu için kendini gizliyor benim gibi diyorhemen kendine pay
Benim genelde açlık 65-70 arası çıkıyor. Doktor aç karna vermene gerek yok fazla kan almayalım dedi. Herkesin görüşü farklı oluyor.
Bence de. Bi de odaya gelecekler bebek doğunca her kafadan ses çıkacak. Şöyle yap, böyle emzir.
anladim canim bende bakayimPrimanın da premium care serisi var daha pahalı daha kaliteli olan serisi :) kimisi kullanıyor yenidoğnda yada sürekli ama fiyat farkı var baya biz kullanmadık normal prima kullandık
Çok tşkr ederim canım, çok şükür şimdilik yok,inşallah olmaz , çarşamba günü kontrolüm var bende söyleyim bari dr a, sağol canım inşallah böyle böyle vakitlerini doldursun minnaklarGünaydın cnn.... ara ara bende oluyor o bende dikisliyim. Dra sordum olabilir ama çok şiddetlenirse çok rahatsızlık duyarsan ağrın çok olursa muhakkak beni ara dedi. Ara ara olması normal.ddi. kimi zaman bildiğin ağrıyor kimi zaman da sızlama gib oluyor yatarken bisey yok oturunca ve yürürken oluyor wc de oluyor
açlık gebelikte 60-90 aralığında diye biliyorum, sizinki gayet iyi.Kizlar bugun yine aclik ve tokluk sekerime baktirdim
Tokluk daha cikmadi
Ama aclik 73 sizce nasil?
Cumartesi kontrolum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?