2018 Ekim Anneleri

inşallah canım amin.Hayırlı olsun yeni işin.Çabucak adapte olursun inşallah.Kaçıncı haftandasın ? Ben de 3 hafta önce beşik ve araba dışındaki eşyaları aldım ama kıyafetleri çoğaltmam lazım.Acil doğum çantası hazırladım.Vaktinde ve sağlıkla gelsinler inşallah :)
Helinnnn( etiketleyemedim pc den )

ya zaten kendini bilen de gelmez hastaneye, ağrı heyecan korku vs kişinin kendisine gelmesi bi zaman alacak zaten.

Günaydın kızlar
Biz tatilden döndük iş bası yaptık herkes ıyıdır insallah yarın da seker yüklemesi ve kontrolum var bebiş ne durumda ögrenıcez insallah
Suyu gelen arkadastan haber varmı okumaya çaliştım ama kacırmış olabilirim.

ben alayim diyordum da ama daha vakot var diye bekletiyordum. Bakmadim hic fiyatlarina. Birde bez olarak ne yaptin?
Evet bende aslında vakit var diye düşünüyodum ama tekrar indirim olmazsa diye alalım dedim eşime heralde birkaç ay yeter bize diye düşünüyorum 30adet ..bez aldım normal prima yenidoğn kızımdada kullanmadım premium ben bir sorunda yaşmadık hiç pişik olmadı bembeyaz tenli olmasına rağmen ama bir sorun yaşarsak değiştiririm bezi

premiumla prima farkli mi? Hic yogunlasmadim bezler uzerine :)

Bugüne kadar hiç göstermedi zaten net şekilde. Hep eli kolu kapatıyor. Babası da aşırı yakışıklı olduğu için kendini gizliyor benim gibi diyor hemen kendine pay

Benim genelde açlık 65-70 arası çıkıyor. Doktor aç karna vermene gerek yok fazla kan almayalım dedi. Herkesin görüşü farklı oluyor.

ya zaten kendini bilen de gelmez hastaneye, ağrı heyecan korku vs kişinin kendisine gelmesi bi zaman alacak zaten.

Bence de. Bi de odaya gelecekler bebek doğunca her kafadan ses çıkacak. Şöyle yap, böyle emzir.

Herkesin görüşü farklıdır bu konuda belkü ama kalabalık olmaması cidden rahatlık oluyor. İlk kızımda da memleketten uzakta doğum yaptığım için sadece annem kayınvalidem eşim vardı yanımda onlar bile kendi arasında gerginlik yaşamıştı kalabalık olunca dediğin gibi herkes bir şeyler söyleyecek sen bebeğinle yalnız kalmak isteyeceksin falan... dediğim gibi herkes farklı düşünebilir bu konıda ama gelecek insan birkaç gün sonra toparlanınca gelse daha güzel olur

Kızlar bu arada bez ıslak mendil vb ihtiyaçlarda sadece bebek mağazalarının internet sitelerine bakmayın mutlaka n11 gittigidiyor gibi siteleri de karşılaştırın bazen oralarda çok daha uyguna geliyor biz geçen temizleme pamuklarından sipariş verdik kızıma en son 1.5 sene sipariş vermiştik aynısından şimdi fiyatı daha uygun bir kampayada bulup Nazz3416 canım gerçekte fiyatını bilmiyorum daha araştırmadım ama bakılabilir sanırım uygunluk durumuna

Kizlar bugun yine aclik ve tokluk sekerime baktirdim
Tokluk daha cikmadi
Ama aclik 73 sizce nasil?
Cumartesi kontrolum var

Çok tşkr ederim canım, çok şükür şimdilik yok,inşallah olmaz , çarşamba günü kontrolüm var bende söyleyim bari dr a, sağol canım inşallah böyle böyle vakitlerini doldursun minnaklar

Kızlar merhaba, bi süredir yazdıklarınızı okuyorum gece gece. İstanbul a geldik apar topar, babacığım hastanede yatıyor. Kontrolume de gidemedim haliyle. Az önce özel bi hastaneye uğradım. Bebisimi gördüm çok şükür 1284 gr olmuş miniğim. Bunca üzüntünün arasında onu görmek çok iyi geldi. Sevincimi sizlerle de paylaşmak istedim. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…