2018 Ekim Anneleri

babanıza çok geçmiş olsun.. Bebeğiniz de vaktinde sağlıkla doğsun.

bi de her kafadan ses çıkma durumu, yok anneye yok babaya benzetme tuhaflığı, bebeği kucaklamaya kalkmalar vs Zaten kışa doğru ve gribal enfeksiyon vs olunabilir.

Primanın da premium care serisi var daha pahalı daha kaliteli olan serisi :) kimisi kullanıyor yenidoğnda yada sürekli ama fiyat farkı var baya biz kullanmadık normal prima kullandık
canim islak mendilin icinde yani bir paketin icinde kac tane var?

Evet n11e de baktım hatta orda indirim çekimde vardı ama yinede daha pahalıya geliyordu şuan şçin en uygun bu gibi ama daha sonra ne olur bilemem unibaby genel olrak çok çok ta ucuza düşmez zaten :)

Adapte olmaya çalışıyorum ama yoğun bakımdayım ve hastaları öyle görmek bi de ölenler psikolojik olarak yordu. 27haftam bugün doldu. Bayramdan sonraki ilk pazartesi 32 hafta olacak hemen doğum iznine çıkacam. Doğum çantasında neler var ? Ya 31 yaşındayım ama ilk bebek olunca kendimi o kadar bilgisiz hissediyorum ki. Ben montessori yatak yaptıracam odasına uzun ömürlü olsun istedim ve bi de internetten ebebekten parkyatak alaçam uyguna ki özellikle taşınabilir olmasindan dolayı. Onun dışında kafamda net hiçbirşey yok.

Bebişine maşallah canım önden mi gidiyor haftasına göre? Babana da çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin çok ciddi bir durum değildir umarım

Evet n11e de baktım hatta orda indirim çekimde vardı ama yinede daha pahalıya geliyordu şuan şçin en uygun bu gibi ama daha sonra ne olur bilemem unibaby genel olrak çok çok ta ucuza düşmez zaten :)
Haklısın canım çok da uygun olmuyor bir süredir almadığım için tekli paket fiyatı ne kadara geliyor ne kadarı için uygun diyebilirim bilemiyorum ama bakacağım yine de teşekkür ederim:)

Çok teşekkür ederim bakıniyim n11 e inşallah

merhaba hanımlar, umarım herkes iyidir :)

lohusa gcelik, pijama aldım fakat yalnızca sabahlığım eksik kaldı. bana önerebileceğiniz bir yer var mı?

50 gr şeker ile 150 çıkmış tokluk şekerim. Çarşamba günü 75 gr ile tekrarlayacağız bakalım testi.

CANIM GEÇMİŞ OLSUN ACİL ŞİFALAR

Bebişine maşallah canım önden mi gidiyor haftasına göre? Babana da çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin çok ciddi bir durum değildir umarım

Evet canım 26+3 üm ama 28+3 görünüyor ultrasonda. Babamın ciğerleri su toplamış canım Allah razı olsun dualarınıza ihtiyacımız var

Elimdeki listeyi paylaşayım csnım :
Hastane çıkışı (2 adet )
Ikili ya da üçlü takım ( 2-3 adet )
Bebek bezi (5 adet en az )
Penye battaniye
Kundak
Yenidoğan Islak mendil
Hasta bezi (2 adet )
Pijama ve gecelik
Emzirme sütyeni ,atleti

Evet canım 26+3 üm ama 28+3 görünüyor ultrasonda. Babamın ciğerleri su toplamış canım Allah razı olsun dualarınıza ihtiyacımız var
Canım babana acil şifalar diliyorum çabucak sağlıklı bir şekilde hastaneden çıkar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…