- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
babanıza çok geçmiş olsun.. Bebeğiniz de vaktinde sağlıkla doğsun.Kızlar merhaba, bi süredir yazdıklarınızı okuyorum gece gece. İstanbul a geldik apar topar, babacığım hastanede yatıyor. Kontrolume de gidemedim haliyle. Az önce özel bi hastaneye uğradım. Bebisimi gördüm çok şükür 1284 gr olmuş miniğim. Bunca üzüntünün arasında onu görmek çok iyi geldi. Sevincimi sizlerle de paylaşmak istedim. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı.
bi de her kafadan ses çıkma durumu, yok anneye yok babaya benzetme tuhaflığı, bebeği kucaklamaya kalkmalar vs Zaten kışa doğru ve gribal enfeksiyon vs olunabilir.Ben sadece kapı süsü düşünüyordum ama onu bile belki götürmem hastaneye. Çok fazla kişinin gelmesini istemiyoruz hastanedeyken. Eşime sürekli tembihliyorum. Doğurana kadar teyze hala aramak haber vermek yok diye. Ailelere de bu şekilde söyleyeceğiz. İnşallah anlayışlı olurlar.
Siz n11 den fln bakabilirsiniz hazır örtülere. İnstagramda biraz daha pahalı oluyor ama n11 daha normal.
canim islak mendilin icinde yani bir paketin icinde kac tane var?Primanın da premium care serisi var daha pahalı daha kaliteli olan serisi :) kimisi kullanıyor yenidoğnda yada sürekli ama fiyat farkı var baya biz kullanmadık normal prima kullandık
Evet n11e de baktım hatta orda indirim çekimde vardı ama yinede daha pahalıya geliyordu şuan şçin en uygun bu gibi ama daha sonra ne olur bilemem unibaby genel olrak çok çok ta ucuza düşmez zaten :)Kızlar bu arada bez ıslak mendil vb ihtiyaçlarda sadece bebek mağazalarının internet sitelerine bakmayın mutlaka n11 gittigidiyor gibi siteleri de karşılaştırın bazen oralarda çok daha uyguna geliyor biz geçen temizleme pamuklarından sipariş verdik kızıma en son 1.5 sene sipariş vermiştik aynısından şimdi fiyatı daha uygun bir kampayada bulupNazz3416 canım gerçekte fiyatını bilmiyorum daha araştırmadım ama bakılabilir sanırım uygunluk durumuna
40 adet var sanıyorumcanim islak mendilin icinde yani bir paketin icinde kac tane var?
tesekkurleraçlık gebelikte 60-90 aralığında diye biliyorum, sizinki gayet iyi.
canim bime ugramistim uni baby 4lu islak mendil 15.9040 adet var sanıyorum
Adapte olmaya çalışıyorum ama yoğun bakımdayım ve hastaları öyle görmek bi de ölenler psikolojik olarak yordu. 27haftam bugün doldu. Bayramdan sonraki ilk pazartesi 32 hafta olacak hemen doğum iznine çıkacam. Doğum çantasında neler var ? Ya 31 yaşındayım ama ilk bebek olunca kendimi o kadar bilgisiz hissediyorum ki. Ben montessori yatak yaptıracam odasına uzun ömürlü olsun istedim ve bi de internetten ebebekten parkyatak alaçam uyguna ki özellikle taşınabilir olmasindan dolayı. Onun dışında kafamda net hiçbirşey yok.inşallah canım amin.Hayırlı olsun yeni işin.Çabucak adapte olursun inşallah.Kaçıncı haftandasın ? Ben de 3 hafta önce beşik ve araba dışındaki eşyaları aldım ama kıyafetleri çoğaltmam lazım.Acil doğum çantası hazırladım.Vaktinde ve sağlıkla gelsinler inşallah :)
Helinnnn( etiketleyemedim pc den)
Evet bu daha uygun oluyor normalde daha sonrası için kullanılavilir ama yenidoğan için değil bucanim bime ugramistim uni baby 4lu islak mendil 15.90
Ama yeni dogan degil
Sence farkli midir alayim mi?
Bak bu
Bebişine maşallah canım önden mi gidiyor haftasına göre? Babana da çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin çok ciddi bir durum değildir umarımKızlar merhaba, bi süredir yazdıklarınızı okuyorum gece gece. İstanbul a geldik apar topar, babacığım hastanede yatıyor. Kontrolume de gidemedim haliyle. Az önce özel bi hastaneye uğradım. Bebisimi gördüm çok şükür 1284 gr olmuş miniğim. Bunca üzüntünün arasında onu görmek çok iyi geldi. Sevincimi sizlerle de paylaşmak istedim. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı.
Haklısın canım çok da uygun olmuyor bir süredir almadığım için tekli paket fiyatı ne kadara geliyor ne kadarı için uygun diyebilirim bilemiyorum ama bakacağım yine de teşekkür ederim:)Evet n11e de baktım hatta orda indirim çekimde vardı ama yinede daha pahalıya geliyordu şuan şçin en uygun bu gibi ama daha sonra ne olur bilemem unibaby genel olrak çok çok ta ucuza düşmez zaten :)
Çok teşekkür ederim bakıniyim n11 e inşallahBen sadece kapı süsü düşünüyordum ama onu bile belki götürmem hastaneye. Çok fazla kişinin gelmesini istemiyoruz hastanedeyken. Eşime sürekli tembihliyorum. Doğurana kadar teyze hala aramak haber vermek yok diye. Ailelere de bu şekilde söyleyeceğiz. İnşallah anlayışlı olurlar.
Siz n11 den fln bakabilirsiniz hazır örtülere. İnstagramda biraz daha pahalı oluyor ama n11 daha normal.
Kızlar merhaba, bi süredir yazdıklarınızı okuyorum gece gece. İstanbul a geldik apar topar, babacığım hastanede yatıyor. Kontrolume de gidemedim haliyle. Az önce özel bi hastaneye uğradım. Bebisimi gördüm çok şükür 1284 gr olmuş miniğim. Bunca üzüntünün arasında onu görmek çok iyi geldi. Sevincimi sizlerle de paylaşmak istedim. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı.
Bebişine maşallah canım önden mi gidiyor haftasına göre? Babana da çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin çok ciddi bir durum değildir umarım
Elimdeki listeyi paylaşayım csnım :Adapte olmaya çalışıyorum ama yoğun bakımdayım ve hastaları öyle görmek bi de ölenler psikolojik olarak yordu. 27haftam bugün doldu. Bayramdan sonraki ilk pazartesi 32 hafta olacak hemen doğum iznine çıkacam. Doğum çantasında neler var ? Ya 31 yaşındayım ama ilk bebek olunca kendimi o kadar bilgisiz hissediyorum ki. Ben montessori yatak yaptıracam odasına uzun ömürlü olsun istedim ve bi de internetten ebebekten parkyatak alaçam uyguna ki özellikle taşınabilir olmasindan dolayı. Onun dışında kafamda net hiçbirşey yok.
Canım babana acil şifalar diliyorum çabucak sağlıklı bir şekilde hastaneden çıkar inşallah.Evet canım 26+3 üm ama 28+3 görünüyor ultrasonda. Babamın ciğerleri su toplamış canım Allah razı olsun dualarınıza ihtiyacımız var
Morhipo dan bakabilirisiniz Dagi markaya.. H&M de de var.merhaba hanımlar, umarım herkes iyidir :)
lohusa gcelik, pijama aldım fakat yalnızca sabahlığım eksik kaldı. bana önerebileceğiniz bir yer var mı?
canim sen morhipodan lohusa geceligi mi aldin? Ben simdi baktimda bulamadim sade gecelikler yada alt ust takimlar varMorhipo dan bakabilirisiniz Dagi markaya.. H&M de de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?