haklısın canım amin inşallahInş cnn aman çok dikkat etmemiz lazım.kendimize minnaklarimiz için.
Çok geçmiş olsun, hiç önemli değilAyağa kalkınca ağrıyor diyince aklım direk oraya gitti kendimden yordum pardon :)
Ne güzel geri gelmesin insallah :) Bende 1-2 aydır var. Teşhis konulmadi doktora gitmedim de annemde vardı ne illet bişey biliyorum oradan anladım. Insallah doğumdan sonra kalmaz.
Gelmiş olsun, temziliği de yapmışsınız bol bol dinleninİyi akşamlar hepinize kızlar bşz dün akşam geç saatlerde evimize döndük altınoluktan eşim aldı bizi iki gün bizimle kaldı ordayken ufak bi kaza geçirdik çok şükür hepimiz iyiyizbugunde eşimle evi temizledik yorulduk evde çok toz olmuş heryeri temizledik akşama kadar uğraştık ter içinde kaldım ne zormuş yazın hamişlik bi arada sağlık ocağına gidip iğnemi yazdırdık hemşirem takibi yaptı çok şükür oda bitti
Çok geçmiş olsun, maşallah minnağınıza da, amin inşallah sağlıkla kucaklarınıza alalımKızlar merhaba, bi süredir yazdıklarınızı okuyorum gece gece. İstanbul a geldik apar topar, babacığım hastanede yatıyor. Kontrolume de gidemedim haliyle. Az önce özel bi hastaneye uğradım. Bebisimi gördüm çok şükür 1284 gr olmuş miniğim. Bunca üzüntünün arasında onu görmek çok iyi geldi. Sevincimi sizlerle de paylaşmak istedim. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı.
teşekkür ederim aynen dinlenme vaktiGelmiş olsun, temziliği de yapmışsınız bol bol dinlenin
Çok geçmiş olsun canım.. Gerçekten sıcaklarda baya zorluyor bende bugün evi temizledim epey bi yoruldumİyi akşamlar hepinize kızlar bşz dün akşam geç saatlerde evimize döndük altınoluktan eşim aldı bizi iki gün bizimle kaldı ordayken ufak bi kaza geçirdik çok şükür hepimiz iyiyizbugunde eşimle evi temizledik yorulduk evde çok toz olmuş heryeri temizledik akşama kadar uğraştık ter içinde kaldım ne zormuş yazın hamişlik bi arada sağlık ocağına gidip iğnemi yazdırdık hemşirem takibi yaptı çok şükür oda bitti
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versinEvet canım 26+3 üm ama 28+3 görünüyor ultrasonda. Babamın ciğerleri su toplamış canım Allah razı olsun dualarınıza ihtiyacımız var
Allah korusun canım ne tuhaf insanlar var ya anlam veremiyorum.. Ben genelde yenidoğan ve 0-3ay aldımHastane çıkışı hediye geldi standart olduğunu bilmiyordum.Kafasını kolunu ilk bebek giydirecek olan biri yapamaz sakatlarsın kolu elinde kalır dediler çok moralim bozuldu mümkünse lohusalıkta gelmesinler fazla depresyona sokarlar.Fakat kordon tokasını düşününce acaba haklılar mi dar mi gelir acaba diye aklıma takıldı.Yandan çıt çıtlı olanlardan da alayım bari ama ark tenine değecek ilk Kıyafet benden olsun istiyorum dedi ayıp olur mu diye ikilemde kaldım.İkili Takımları da 3-6-9 aylık aldık ikişer adet..3 aylık Olanlardan bir tane,kilolu olursa diye de 6 aylıktan 1 tane koydum büyük dediler.
Yandan çıt çıtlı daha mı kullanıslı oluyor.. Benim aldıklarım genelde alttan çıtçıtlı6 aylık büyük gelebilir canım ama arkadaşların biraz abartmış olabilirler hiç daha zıbın giydirilirken kolu çıkan bebek duymadım bir de ne giydirirsen giydir sonuçta o kordona değecek yandan da olsa çıt-çıt ı. Hiç takılma bence almak istersen tabi ki de al o türlerden kullanışlı ama o kadar da takılma bebekler o kadar narin değiller.
Kızlar merhaba, bi süredir yazdıklarınızı okuyorum gece gece. İstanbul a geldik apar topar, babacığım hastanede yatıyor. Kontrolume de gidemedim haliyle. Az önce özel bi hastaneye uğradım. Bebisimi gördüm çok şükür 1284 gr olmuş miniğim. Bunca üzüntünün arasında onu görmek çok iyi geldi. Sevincimi sizlerle de paylaşmak istedim. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı.
Hanımlar herkese selamlar...
Uzun süredir giremiyorum ben yine. Ancak arada girip okuyabiliyorum. Bel ağrılarım çok fazlalaştı bir de oğluşumla ben bu ara sık sık hasta oluyoruzHiç fırsat bulamadım.
meki0306 Babana acil şifalar dilerim, Rabbim yardımcınız olsun..
Sizlere bir sorum olacak hanımlar: kasılma hissedeniniz var mı? Ben ilk oğlumda da 20 li haftaların başında hissetmeye başlamıştım ama bunda daha erken başladı ve günde sadece 1-2 kez oluyordu. Ama özellikle son günlerde gün içinde toplam 9-10 kez yaşamaya başladım: her biri yaklaşık 8-10sn. sürüyor ama düzenli değil tabii ki. Genellikle çok ayakta kalırsam oluyor. İlk başladığında sormuştum doktoruma ikinci gebeliklerde daha erken olabilir bunlar rahmin büyümesi için şart zaten demişti. Korkulacak bir şey yok demişti ama son günlerde çok olunca şimdi de kafayı buna taktım. Nedense son zamanda çok şüpheci oldum hep kafama takacak bir şey buluyorumMerakımdan bir de sizlere sorayım dedim :)
Bir de son paylaşımları şöyle bir okudum da maşallah bebişler hızla büyüyor, kiloları boyları artık daha da hızlı büyüyecek inşallah. Ama benim bu paşa biraz minnak olacak sanırım, kilomuz biraz düşük gidiyor. Sağlıklı sıhhatli olsun da hiç önemli değil...
Bu arada bende rahimde yapışma olduğu için erken doğum riskim var ama henüz çanta namına hiçbir şey yapmadım. Bu haftasonu inşallah minişe bi şeyler alıp yıkayıp çanta hazırlığına koyulmayı düşünüyorum. Sizler ne yaptınız herkesin çantası hazır gibi okudum sanki
Canım benim kasılmalar yorulunca ve çok ayakta kalınca oluyo dün Temixlik yaptım mesela ve resmen kaskatı kesildi karnım.Belli bir düzeni yok bu kasılma bana bağlı,o Yüzden takmıyorum.
Bu arada benim minnağı günde bikaç defa hıçkırık tutuyo sonra sinirleniyor sanırım uzun sürünce başlıyo o yana bu yana tur atmayasende de sık hıçkırık tutuyor mu ?
Bu arada ben de Çanta hazırladım 3 hafta olmuştur.Çantadakileri iki anneye gösterdim ikili Takımları büyük buldular dalyan doğurmayı düşünüyorsun galiba dedilerbirinin gözden geçirmedi laxım çantayı :) ya bi de hastane çıkışındaki zıbını uygun bulmadılar kısa kollu zıbın alttan çit çıtlı.Kafasını kolunu geçiremezsin kolu çıkar dediler Göbek kordonuna takacakları o koca toka bu zıbını sığmaz dediler.Sağdan ya da soldan çıt çıtlı al dediler sığmaz mi cidden
Teşekkür ederim canım
Amiiiin
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım.. Gerçekten sıcaklarda baya zorluyor bende bugün evi temizledim epey bi yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?