2018 Ekim Anneleri

Çok geçmiş olsun, hiç önemli değil

Gelmiş olsun, temziliği de yapmışsınız bol bol dinlenin

Çok geçmiş olsun, maşallah minnağınıza da, amin inşallah sağlıkla kucaklarınıza alalım

Çok geçmiş olsun canım.. Gerçekten sıcaklarda baya zorluyor bende bugün evi temizledim epey bi yoruldum

Allah korusun canım ne tuhaf insanlar var ya anlam veremiyorum.. Ben genelde yenidoğan ve 0-3ay aldım

Yenidoğan lar gözüme pek küçük geldi benimde ama bebekler minnacık oluyolar
Hayırlısı ile zamanında gelsinler de

Yandan çıt çıtlı daha mı kullanıslı oluyor.. Benim aldıklarım genelde alttan çıtçıtlı

Bi kaç tane de yandan alayım

Cok gecmis olsun.Allah acil sifalar versin insallah❤

Benimde kasilmalar fazlaca var.Bazi gun daha fazla.
Buarada benimde hastane cantasi namina bisey yok :)))) Bikac parca aldim sadece o kadar.Yavas yavas devam ediyorum.

Hickirik bizde de cokk :)

Buarada kullanis acisindan evet kolay yandan olanlar ya da sadece hirka tipinde zibinlar oluyor bazi hastane cikislarinda ama oyle zorlayici birsey yok cidden.
Sonrasinda da bol bol kullanacaksin zaten cocuk kafasini gecirsin kolunu gecirsin diye ugrasmiyorsun ki,avucunun icinden hopp giydirmia oluyorsun :)))
Kendine guven

Bizim kontrolümüz iyiydi çok şükür
Erken doğum riski yokmuş rahim ağzı kapalı dedi doktorum
Zeynep hanım 1092 gr. Olmuş masaallah
Uyuyordu kuzucum doktor görüntü aldı rahat rahat burnu ağzı aynı ben :) eşim de bana benzetti :)
Herşey yolunda
Ya 37.ye kadar çalışır raporunu 31 hafta bitince mi 32.hafta bitmeden mi alıyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…