- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
32+0 da dedi dr.un sekreteriBizim kontrolümüz iyiydi çok şükür
Erken doğum riski yokmuş rahim ağzı kapalı dedi doktorum
Zeynep hanım 1092 gr. Olmuş masaallah
Uyuyordu kuzucum doktor görüntü aldı rahat rahat burnu ağzı aynı ben :) eşim de bana benzetti :)
Herşey yolunda
Ya 37.ye kadar çalışır raporunu 31 hafta bitince mi 32.hafta bitmeden mi alıyoruz?
Ben güveniyorum kendime de o kadınlar öyle konuşunca bi an kendimi sorguladım.Halbuki bir anne tabiki nasıl Yaparım da incitmem bebeğimi diye düşünüp en titiz davranandır.Cok gecmis olsun.Allah acil sifalar versin insallah❤
Benimde kasilmalar fazlaca var.Bazi gun daha fazla.
Buarada benimde hastane cantasi namina bisey yok :)))) Bikac parca aldim sadece o kadar.Yavas yavas devam ediyorum.
Hickirik bizde de cokk :)
Buarada kullanis acisindan evet kolay yandan olanlar ya da sadece hirka tipinde zibinlar oluyor bazi hastane cikislarinda ama oyle zorlayici birsey yok cidden.
Sonrasinda da bol bol kullanacaksin zaten cocuk kafasini gecirsin kolunu gecirsin diye ugrasmiyorsun ki,avucunun icinden hopp giydirmia oluyorsun :)))
Kendine guven
Bizim kontrolümüz iyiydi çok şükür
Erken doğum riski yokmuş rahim ağzı kapalı dedi doktorum
Zeynep hanım 1092 gr. Olmuş masaallah
Uyuyordu kuzucum doktor görüntü aldı rahat rahat burnu ağzı aynı ben :) eşim de bana benzetti :)
Herşey yolunda
Ya 37.ye kadar çalışır raporunu 31 hafta bitince mi 32.hafta bitmeden mi alıyoruz?
Ben güveniyorum kendime de o kadınlar öyle konuşunca bi an kendimi sorguladım.Halbuki bir anne tabiki nasıl Yaparım da incitmem bebeğimi diye düşünüp en titiz davranandır.
Canım bişey sorcam..elimi gün içinde sık sık karnımda istemli istemsiz gezdiriyorum.bazen ayağına dokunmuş oluyorum bilmeden ve tsm Zıt yönde bulunan başını bir anda hareket ettiriyor zarar vermiş olmuyorum dimiGozunaydin canim daim olsun iyi haberleri❤
Bende Carsamba soracagim.
Bi arkadas daha yazmis gerci.
Bebiside cok ozledim 1 ay oldu.
O zaman gerisi bos❤
Insan oyle kiyamiyor,oyle dikjat ediyor ki❤
Canım bişey sorcam..elimi gün içinde sık sık karnımda istemli istemsiz gezdiriyorum.bazen ayağına dokunmuş oluyorum bilmeden ve tsm Zıt yönde bulunan başını bir anda hareket ettiriyor zarar vermiş olmuyorum dimidaha şimdi de oldu aynısı
32+0 da dedi dr.un sekreteri
32.hafta bayramda başlıyor bayram sonrası 32+5 oluyorum olur mu acaba yoksa devlet otomatik ayırıyor mu izine 32ye kalirsaGozunaydin canim daim olsun iyi haberleri❤
Bende Carsamba soracagim.
Bi arkadas daha yazmis gerci.
Bebiside cok ozledim 1 ay oldu.
O zaman gerisi bos❤
Insan oyle kiyamiyor,oyle dikjat ediyor ki❤
Ben almadm ama evet kesnlikle daha kullanisliYandan çıt çıtlı daha mı kullanıslı oluyor.. Benim aldıklarım genelde alttan çıtçıtlı
Bi kaç tane de yandan alayım
Ben oldum ama dogumda bebek anneyle ayni kani tasiyosa gerek yok. Ilk kizimda dogumdan sonra olmadi mesela. Eger bu pozitif olursa o zmn yapilcakKizlar Rhogam aşisi yaptiran var mi aranizda? Benim kan grubu negatif oldugu icin yaptirdim. Bide doguma girdigimde yapilacak denildi. Yani ilk aşidan sonra tekrar kan tahliline gerek var mi acaba?
Dogum aninda mi yapiliyor yoksa dogumdan sonra mi acaba?Ben oldum ama dogumda bebek anneyle ayni kani tasiyosa gerek yok. Ilk kizimda dogumdan sonra olmadi mesela. Eger bu pozitif olursa o zmn yapilcak
Dogumdan sonraki 72 saat sonra. Dogum aninda yapmazlar cnku bebegin kanina bakiliyorDogum aninda mi yapiliyor yoksa dogumdan sonra mi acaba?
hayir, rapor almaniz sart, isyeri sizin kaç haftalık oldugunuzu bilemez ki..hastane ile gorusun ayrıca kurum personel dairesi ile, resmi tatile denk geldiginden nasıl olacak bilgi alin32.hafta bayramda başlıyor bayram sonrası 32+5 oluyorum olur mu acaba yoksa devlet otomatik ayırıyor mu izine 32ye kalirsa
Gecmis olsun canimGünaydın
Bugün diş doktoruna gideceğim. Dolgu yapılacak kendi doktorum ilk 3 ay dışında gidilir dedi :) çok ağrı yaptı dışımın biri
Peki şimdi 37.ye kadar çaldırır raporu aldim ama 38.de doğum yaptım 40.haftaya kadar olan 2 haftada doğum sonrasına eklenir mihayir, rapor almaniz sart, isyeri sizin kaç haftalık oldugunuzu bilemez ki..hastane ile gorusun ayrıca kurum personel dairesi ile, resmi tatile denk geldiginden nasıl olacak bilgi alin
32.hafta bayramda başlıyor bayram sonrası 32+5 oluyorum olur mu acaba yoksa devlet otomatik ayırıyor mu izine 32ye kalirsa
Evet ekleniyor.Peki şimdi 37.ye kadar çaldırır raporu aldim ama 38.de doğum yaptım 40.haftaya kadar olan 2 haftada doğum sonrasına eklenir mi
ama şöyle bir durum var. Zaten 37 de mecbur ayrılmak zorundasınız..Benim de 32+0 kurban bayramının 4.günü cumaya denkgeliyor. Haftasonu açık olursa 32+1 de alacağım izni. Özlük haklarında çalışan memura sormuştum birkaç günde birşey olmaz dedi ama vakit yaklaşınca tekrar soracağım.
Evet ekleniyor.
“4) Erken doğum halinde analık izni
a) Beklenen doğum tarihinden önce doğum yapan memurun, doğum yapmadan önce kullanamadığı doğum öncesi analık izni süresi, doğum sonrası analık izni süresine ilave edilecektir”
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?