2018 Ekim Anneleri

32+0 da dedi dr.un sekreteri

Ben güveniyorum kendime de o kadınlar öyle konuşunca bi an kendimi sorguladım.Halbuki bir anne tabiki nasıl Yaparım da incitmem bebeğimi diye düşünüp en titiz davranandır.

Gozunaydin canim daim olsun iyi haberleri❤
Bende Carsamba soracagim.
Bi arkadas daha yazmis gerci.
Bebiside cok ozledim 1 ay oldu.

Ben güveniyorum kendime de o kadınlar öyle konuşunca bi an kendimi sorguladım.Halbuki bir anne tabiki nasıl Yaparım da incitmem bebeğimi diye düşünüp en titiz davranandır.

O zaman gerisi bos❤
Insan oyle kiyamiyor,oyle dikjat ediyor ki❤

O zaman gerisi bos❤
Canım bişey sorcam..elimi gün içinde sık sık karnımda istemli istemsiz gezdiriyorum.bazen ayağına dokunmuş oluyorum bilmeden ve tsm Zıt yönde bulunan başını bir anda hareket ettiriyor zarar vermiş olmuyorum dimi daha şimdi de oldu aynısı

Kolay kolay zarar veremezsin canim.
Hatta tepki veriyor bile olabilir❤
O arada konus,sesinide alsin❤
Senin canin yaniyorsa bil ki dikkat etmelisin mesela haftalar daha da ilerledikce hic egilememek gb

32+0 da dedi dr.un sekreteri

O zaman gerisi bos❤
32.hafta bayramda başlıyor bayram sonrası 32+5 oluyorum olur mu acaba yoksa devlet otomatik ayırıyor mu izine 32ye kalirsa

Kizlar Rhogam aşisi yaptiran var mi aranizda? Benim kan grubu negatif oldugu icin yaptirdim. Bide doguma girdigimde yapilacak denildi. Yani ilk aşidan sonra tekrar kan tahliline gerek var mi acaba?

Kizlar Rhogam aşisi yaptiran var mi aranizda? Benim kan grubu negatif oldugu icin yaptirdim. Bide doguma girdigimde yapilacak denildi. Yani ilk aşidan sonra tekrar kan tahliline gerek var mi acaba?
Ben oldum ama dogumda bebek anneyle ayni kani tasiyosa gerek yok. Ilk kizimda dogumdan sonra olmadi mesela. Eger bu pozitif olursa o zmn yapilcak

Günaydın
Bugün diş doktoruna gideceğim. Dolgu yapılacak kendi doktorum ilk 3 ay dışında gidilir dedi :) çok ağrı yaptı dışımın biri

32.hafta bayramda başlıyor bayram sonrası 32+5 oluyorum olur mu acaba yoksa devlet otomatik ayırıyor mu izine 32ye kalirsa
hayir, rapor almaniz sart, isyeri sizin kaç haftalık oldugunuzu bilemez ki..hastane ile gorusun ayrıca kurum personel dairesi ile, resmi tatile denk geldiginden nasıl olacak bilgi alin

hayir, rapor almaniz sart, isyeri sizin kaç haftalık oldugunuzu bilemez ki..hastane ile gorusun ayrıca kurum personel dairesi ile, resmi tatile denk geldiginden nasıl olacak bilgi alin
Peki şimdi 37.ye kadar çaldırır raporu aldim ama 38.de doğum yaptım 40.haftaya kadar olan 2 haftada doğum sonrasına eklenir mi

Benim de 32+0 kurban bayramının 4.günü cumaya denkgeliyor. Haftasonu açık olursa 32+1 de alacağım izni. Özlük haklarında çalışan memura sormuştum birkaç günde birşey olmaz dedi ama vakit yaklaşınca tekrar soracağım.

Peki şimdi 37.ye kadar çaldırır raporu aldim ama 38.de doğum yaptım 40.haftaya kadar olan 2 haftada doğum sonrasına eklenir mi
Evet ekleniyor.

“4) Erken doğum halinde analık izni

a) Beklenen doğum tarihinden önce doğum yapan memurun, doğum yapmadan önce kullanamadığı doğum öncesi analık izni süresi, doğum sonrası analık izni süresine ilave edilecektir”

ama şöyle bir durum var. Zaten 37 de mecbur ayrılmak zorundasınız..

Günaydın Güzel Anneler;
Uzun zamandır giremedim ben de ama kaçırdığım bütün yazışmaları tek tek okudum.
İyi olanlar daha da iyi, sıkıntı yaşayanlarında Rabbim yardımcısı olsun.
Ben hastane çantası hazır olanlardanım. Fikir amaçlı paylaşayım. (abarttığım noktalar olabilir )

Bebek;
Hastane çıkış seti iki adet (şapka eldiven zıbın içinde var tabi)
sezerayanda 2 gün kalındığı için gece uykusuna da tüm tulumlardan koydum.
Çorap (2 çift)
Pamuklu battaniye
Puset için organik battaniye
Müslin Örtü
Bez
Islak mendik
Temizleme pamuğu
Sudokrem
Avent emzik
Avent Biberon (ne olacağı belli olmaz)
Avent göğüs pompası
Ağız mendili (3-4 adet)
Ter havlusu ( 2 adet)
Puset

Anne;
Süslü Sabahlık
İç geceliği (2 adet)
Pijama takımı (3 lü setlerden)
İç çamaşırı (2 adet)
Ped
Kullan At lohusa külodu (5 li paket)
Havlu
Makyaj Malzemeleri
Kol altı roll-on (malum parfüm sıkamıyoruz) bebek kolonyası olabilir
Çorap (bu çok önemliymiş)
Terlik
Taç (henüz almasamda)
Hastane Hediyelikleri
Çikolatalar
Oda süslemeleri

Sanırım bişey unutmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…