2018 Ekim Anneleri

Canim meme buyudukce ki sut doldukca cok buyuyor onun gerginligi bi yandan birde gorursun emme baslayinca uç sekil degistiriyor buyuyor,onun etkisiyle aci azda olsa oluyor.Ama dedigin gb evet sadece ucu tutturmamak kahverengi kismida agzina yerlestirmek,ucun bogazina yakin olmasini saglamak gerek.Boylece bebegin emerken memeye yaptigi masajda,beyne giden uyarida daha saglikli.

Kalkan ic cikartmak icin degil aslinda ama farkli seylerden bahsettik galiba :)

Evet yastik konusu dogru aslinda ama onda uyuyakalip alisip uyuyan bebiste cok olabiliyor.
Sagma aynen elle tavsiye ediliyor.
Kundak aynen hafifce anne karnini animsattigindan ilk zamanlarda uyku adamasinda Normalde ve emzirirken ozellikle rahat olursa bebek daha iyi.Ben mesela eldivende hic kullanmadim kizimda.
Cok guzel bilgiler❤

32de mi cikiyorsun buarada?O mu yaz tatiline denk geliyor?

plojovic canım senin ilk Kızın son hafta doğum pozisyonu almıştı diye biliyorum sezaryen olmanı doktor mu önerdi sen mi istedin ? Bi de alttan elle mi baktılar ?

Tam tersi oldu canim.
Kizim dogum pozisyonundaydi baş gelisti.
Beklemedeydik.
40.hafta ters döndü yani makat gelisli oldu ve oyle kaldi.Sancilarla donebilme ihtimaline karsi 5 gun daha beklemistim.Saglik problemleri sebebiyle muayene sonrasi sezeryana girmistim.39+5 te doğdu.

Aynen oyle canim :)
Oyy bi gelsinlerdeeee❤

En cok bu giydirme konusu kafamı karıstırıyor.. :) tecrubesizlik işte :)
Genelde kendi giydygnn bi tik ustu derler. Ben ona da katilmyrm:) kendim ne giyersem o:)) hatta benm doktrm senden de bi tik asagi der. Sen de duruma gore icine sinen ve bebbegnn huzurlu oldugu sekle gore davranirsin. Evin icini guzel isittik sonra abartmaya gerek yok mesela. O kadr garip ki dogurur dogurmaz sanki hem hersyi biliyosn ayni zamanda da hicbsy bilmiyomus gibi olunuyo:)

32.haftam Ağustos ortasına geliyor ve Öğretmen Olduğum için zaten yaz tatilinde oluyorum Çalışır izni alma şansım yok.35-36 da seminere denk geliyo gidebilirsem belki ona giderim bSkslım kısmet artık.Sağol canım senden de Bayağı Bişdy öğreniyoruz :)

Dogunca zaten genelde kafalar buyuk oluyor. Belki kendi drn bu yuzden onemseyp soylememstr.

Tersinden hatırlamışım :)

Genelde farkli gorusler cok mevcut. Artik hepsini arastrp kendimze uyani yapcaz. Kafamiza mantkli geleni tercih edecegiz. Onlarn dedkleriyle doktrlarinki farkli oluyor genelde.
Yani daha gecen kizimi gotrmstm hemsire farkli acil farkli doktru farkli konusuyo:))
Benmde dogumdan sonra emzirme hemsiresinin dediklerini doktrm bosver sen bunlari gibi konusmustu mesela. Ben doktrmu sevyrm goruslerini begenyrm. O yuzden onun fikri onemlidr benm icin.

Bazen çelişiyorlar evet diyetisyen sokaklarda satılan inek sütünü kullanmayın derken emzirme konusu için gelen Kışı alabilirsiniz diyor.
Ya bu arada ben hep hazır yoğurt yiyorum ev Yapımı olmalıymış canım sıkıldı boşuna yedim onca yoğurdu o zaman ben

Biz de kuzenim için oradan sipariş vermiştik. Etiketli gelmişti ürünler ve özel hazırlayan pek çok yere göre uyguna gelmişti fiyatı da. Ben de oradan söylemeyi düşünüyorum.

Bosuna olmamistir ins :)) bende yazin tutturamiyrm hazir tuketiyorz. Ama normlde ev yapimi en guzeli tabi

Canım tatile de denk gelse senin yine çalışır raporu alman gerekiyor hele de seminere gitmeyi düşünüyorsan. Dr a gittiğin zaman idarenle de dr unla da konuş istersen ben kızımda da ekimde doğum yaptığım için almıştım o zaman

Allah korusun erken dogum olsa ekleniyor bildigim ama calisma olmayinca eklenmiyor sanirim.
Ama calisabilir durumda olmanda onemli degil mi?Sonucta mesleginden dolayi bi sans aslinda.
Birde canim acilma tarihinden once olan gorevlere denk geliyorsa yine de ise yarayabilir,seminerler programlar vs?

Rica ederim buarada ne demek.Hem duyduklarimizi,hem deneyim ettiklerimizi yaziyoruz.2.de olsa yine de bilmedigimiz bi durumun icinde olacaz bizde belki farkli seyler ogrenecez,belki ilklerden sebep farkli seyleri goz onunde bulunduracaz :)
Nasip bakalim

K kubra2553 Purpplee Yoğurt icin belki fikir olur kızlar.Bana da kayinpederim tarif etti :)))))
Mayalamak icin hazirlayinca cam kavanoza koyup sonra hani seffaf yumusak gıda posetleri oluyor ya,kavanozun agzini kapatmadan ona koyuyorsunuz poseti bagliyorsunuz.Ekstra bisy sarmaniza ortmenize gerek yok.4 saat ya da hafif katilasinca posetten cikarip yine agzi acik buzdolabina koyuyorsunuz.Biraz dursun sonra agzini kapatabilirsiniz.

Bende makinede var kucuk kavanozlarda yapinca iyi oluyor tabii onda da acilmiyor ama simdi kizim daha cok yiyince buyuk kabinda yapiyordum :) Bunu da denedim guzel oldu.Yine uzun saat evde fln olmayacaksam makineyle yapiyorum.

Kizim nisan dogumlu bende mayis bende kalin giyinmeyi sevmem kizimida oyle alistirdim galiba benim sucum :))) dogdugundan beri ince giydirdim kisinda uyku tulumu fazla geldi cocuga :))) surekli ustunu acar cok deli yatar ama yine de giydiremedim uyku tulumu cok sukur hic hastada olmadi :)

Biz de kuzenim için oradan sipariş vermiştik. Etiketli gelmişti ürünler ve özel hazırlayan pek çok yere göre uyguna gelmişti fiyatı da. Ben de oradan söylemeyi düşünüyorum.

Siz yazınca şimdi baktım uygun fiyatı görselleri de güzel görünüyor. Hiç fikrim yoktu nereden alsam diye iyi oldu teşekkürler not alayım bu markayı :)

Merhaba yine de raporu alıp okulunuza vermeniz gerekiyor seminer dönemine gidebilmeniz için ben de aynı durumdayım çünkü. Beni de doktorum uyarmıştı

Purpplee canım bizde yaz tatil yok çalışabilir raporu alcam bayram sonu
Çok heyecanlıyım :)
Bu arada yarın doktora giriş sınavım var ama rapordan dolayı donduracaktim kazanırsam eğer bende erteledim doktora işini ilk 1 sene bebeğime ayırayim kendimi dedim

Kavun karpuz = full şeker.. aman dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…