2018 Ekim Anneleri

Bende ilk defa kuaföre gittim cekinirim saniyodum o bile olmadi 5 dk da bitti evde saatlerce şekilden sekile girdigine değmiyor

Aynen ben de ütüyu bir saat yapıyorum dinlenip biraz daha yapıyorum. Hem kemikleri çok agriyo hem de ayağıyla tam genital bolgemin oraya vuruyo felaket agriyo! Ah sağlıkla bı doğsun insallah. hamilelik =ağrı oldu benim icin. Dr un bişey önerdi mi? Senin bebiş normal mi ters mi duruyo? Nasıl vuruyo şimdi oraya anlatamam. Hayırlısıyla bı dönüp yerini bulsa

Canim hic denemedim,yogurt oluyor diye aldigim suten yapiyorum.Guvendigim bi yerdende aliyorum cok guzel bide sut,yogutduda cok guzel oluyor.
Dene tabii denemeden anlasilmaz.

38+0 demek istemiştim aslında yanlış oldu

O hafta iznin zaten ama o etkilemez sanirim hic?
Yani tabii sadece beklememis o 2 hafta bebeginle gecirmis olursun.
Ne kadar dursa kâr aslinda.2 hafta guzel bi zaman dilimi.Normal olmasa bile sancilarini,dogumu bebegin haber etmesini bekleyebilirsin tercihinse.

Benm becerksizligm bence:)) o kavanozlarda hiic beceremedm ben ya. Bildgn su gibi kaldi hep. Ben yine tencerede battaniyeye sarip yapiyorm en guzel oyle tutuyo. Kavanzda kizim icin denemstm ama hep cope gittiler

Iste bende bunu degisik duyunca yaptim tuttu.
Daha ince birseye sarip denedin mi belki olur?

Yok giyinince degilde,giyinirken hani bi ayagini kaldirirsin ya.Iste ben ayakta giyinemiyorum zaman zaman o acidan.Tek ayagi kaldirinca diger kemigim kasigimdan iceri girecek gb aciyor.Merdiven cikarken mesela tek tek bi ayaga yuklendikce.
Buara iyiyim ama Allah'a sukur :)

Kisisel temizlik gidebiliyorsan tabii agdacida en kolaydir :) Ben gidemiyorum hic,ayna ve el yordamı ancakk :))))))))
Gecen kuzenimle gittim o da hamile,10 dk bile sürmedi cikti.Kolaylik aslinda gidebilene :))))

Kızlar idrarda proteinim cok yüksek geldi ve kasılmalarkm cok arttı istanbul çağıner hastNesine sevk oldum dularınızı esirgemeyin benden. Daha cok küçükler bebekler . Bu hastane ile ilgili bilgi sahşbi olan var mı içinizde ?

Benm becerksizligm bence:)) o kavanozlarda hiic beceremedm ben ya. Bildgn su gibi kaldi hep. Ben yine tencerede battaniyeye sarip yapiyorm en guzel oyle tutuyo. Kavanzda kizim icin denemstm ama hep cope gittiler
yaptıgım tüm yoğurtlar cop oldu benim de... pastörize sütten yapamadım, cam da satılanlar var, onu alin

Canım çok geçmiş olsun inş bebişler biraz daha durur dualarımızdasın canım hayırlısı olsun hakkınızda

Çok geçmiş olsun inşallah biraz daha sabreder kuzular ne kadar daha kalsalar kardır. Moralini yüksek tut strese girmesin bebeklerde inşallah daha vardır zamanı.

Geçmiş olsun vaktini beklerler inşallah

Insallah saglikla vakti zamanini beklesinler bebisler. Oranin yogun bakiminda kv yatmisti birkac sene evvel. Kadikoyde di mi? Bana kucuk bir hastane gibi geldi. Seninkiler ucuz yeterli gelecek mi oranin donanimi daha buyuk bilinen bir hastaneye gecebilsen daha iyi olur diye dusunuyorum.

Canim cok geçmiş olsun insallah saglikla zamanini bekler bebislerin

Cok gecmis olsun canim,insallah bekler minikler❤ Saglikla,hayirlisiyla olsun hersey❤

Çok geçmiş olsun cnm inşallah bunu da sağlıkla atlatirsin. Durabildigi kadar dururlar seninle. Allah yardımcın olsun canım

Çok geçmiş olsun. İnşallah düzelir, hastaneden çıkarsınız. Vaktinde sağlıkla doğsunlar inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…