Bende ilk defa kuaföre gittim cekinirim saniyodum o bile olmadi 5 dk da bitti evde saatlerce şekilden sekile girdigine değmiyorGiyinince değil cnm ayaktayken oluyo. Çatı kemiği orası mıymış:) hep merak ederdim. Sen de olmasan cnm bişey ogrenemicez:) haftaya gittiğimde söyleyim. Bir de kisisel temizliği artık çok zor yapıyorum ne önerirsiniz
Aynen ben de ütüyu bir saat yapıyorum dinlenip biraz daha yapıyorum. Hem kemikleri çok agriyo hem de ayağıyla tam genital bolgemin oraya vuruyo felaket agriyo! Ah sağlıkla bı doğsun insallah. hamilelik =ağrı oldu benim icin. Dr un bişey önerdi mi? Senin bebiş normal mi ters mi duruyo? Nasıl vuruyo şimdi oraya anlatamam. Hayırlısıyla bı dönüp yerini bulsaBen bugun sordum doktora bendede ayni ayri var servisk boyuna bakalim erken dogum ihtimaline karsi dedi oda normal çıktı. Cati agrisi olmasi normal dedi kaygilanacak bir durum yok yani. Benim ayaklarimin altida açıyor artik yemek yaparken fln zorlaniyorum ayakta durunca
Evet acisi da daha çok oluyo artık. Kuaföre gitmek çok istemiyorum hem hijyen için hem de başkasının görmesi hoşuma gitmiyoAyy bende yaa. En guzeli agdaciya gitmek ama ben gidemyrm. Gecen cok zor yaptim. Bildgin iskence artik
O kadar kısa mi suruyo? Evde mahvoluyorumBende ilk defa kuaföre gittim cekinirim saniyodum o bile olmadi 5 dk da bitti evde saatlerce şekilden sekile girdigine değmiyor
Canım çok Sağol bunu uygulayayım.bu arada günlük pastörize sütten yapacakmışız yoğurdu,tutar mi ki bi deneyeyim bakalım
evet canım almasına alıyorum da 33-34 yanıyo 35-36 da Allah Kerim...
yaz tatilinde evde istirahat halinde olmak bana çok iyi geliyor ama iste minimum iki haftanın yanıyor olması kötüheyet eklicem başka çare yok tabi kısmetse
bunu duymamıştım canım mantıklı tşk ederim
38+0 demek istemiştim aslında yanlış oldu
Benm becerksizligm bence:)) o kavanozlarda hiic beceremedm ben ya. Bildgn su gibi kaldi hep. Ben yine tencerede battaniyeye sarip yapiyorm en guzel oyle tutuyo. Kavanzda kizim icin denemstm ama hep cope gittiler
Giyinince değil cnm ayaktayken oluyo. Çatı kemiği orası mıymış:) hep merak ederdim. Sen de olmasan cnm bişey ogrenemicez:) haftaya gittiğimde söyleyim. Bir de kisisel temizliği artık çok zor yapıyorum ne önerirsiniz
Yani bende gitmem normlde. Hijyen temz biyer bulursan aslnda sikinti degl de. Ama tabi baskasinin gormesi meselesini siz bilirsiniz:)Evet acisi da daha çok oluyo artık. Kuaföre gitmek çok istemiyorum hem hijyen için hem de başkasının görmesi hoşuma gitmiyo
yaptıgım tüm yoğurtlar cop oldu benim de... pastörize sütten yapamadım, cam da satılanlar var, onu alinBenm becerksizligm bence:)) o kavanozlarda hiic beceremedm ben ya. Bildgn su gibi kaldi hep. Ben yine tencerede battaniyeye sarip yapiyorm en guzel oyle tutuyo. Kavanzda kizim icin denemstm ama hep cope gittiler
Canım çok geçmiş olsun inş bebişler biraz daha durur dualarımızdasın canım hayırlısı olsun hakkınızdaKızlar idrarda proteinim cok yüksek geldi ve kasılmalarkm cok arttı istanbul çağıner hastNesine sevk oldum dularınızı esirgemeyin benden. Daha cok küçükler bebekler . Bu hastane ile ilgili bilgi sahşbi olan var mı içinizde ?
Çok geçmiş olsun inşallah biraz daha sabreder kuzular ne kadar daha kalsalar kardır. Moralini yüksek tut strese girmesin bebeklerde inşallah daha vardır zamanı.Kızlar idrarda proteinim cok yüksek geldi ve kasılmalarkm cok arttı istanbul çağıner hastNesine sevk oldum dularınızı esirgemeyin benden. Daha cok küçükler bebekler . Bu hastane ile ilgili bilgi sahşbi olan var mı içinizde ?
Ama kötü olan şey içinde katkı maddesi olması değil mi cam kap olması bunu engellemiyoryaptıgım tüm yoğurtlar cop oldu benim de... pastörize sütten yapamadım, cam da satılanlar var, onu alin
Geçmiş olsun vaktini beklerler inşallahKızlar idrarda proteinim cok yüksek geldi ve kasılmalarkm cok arttı istanbul çağıner hastNesine sevk oldum dularınızı esirgemeyin benden. Daha cok küçükler bebekler . Bu hastane ile ilgili bilgi sahşbi olan var mı içinizde ?
Insallah saglikla vakti zamanini beklesinler bebisler. Oranin yogun bakiminda kv yatmisti birkac sene evvel. Kadikoyde di mi? Bana kucuk bir hastane gibi geldi. Seninkiler ucuz yeterli gelecek mi oranin donanimi daha buyuk bilinen bir hastaneye gecebilsen daha iyi olur diye dusunuyorum.Kızlar idrarda proteinim cok yüksek geldi ve kasılmalarkm cok arttı istanbul çağıner hastNesine sevk oldum dularınızı esirgemeyin benden. Daha cok küçükler bebekler . Bu hastane ile ilgili bilgi sahşbi olan var mı içinizde ?
Kızlar idrarda proteinim cok yüksek geldi ve kasılmalarkm cok arttı istanbul çağıner hastNesine sevk oldum dularınızı esirgemeyin benden. Daha cok küçükler bebekler . Bu hastane ile ilgili bilgi sahşbi olan var mı içinizde ?
Kızlar idrarda proteinim cok yüksek geldi ve kasılmalarkm cok arttı istanbul çağıner hastNesine sevk oldum dularınızı esirgemeyin benden. Daha cok küçükler bebekler . Bu hastane ile ilgili bilgi sahşbi olan var mı içinizde ?
Çok geçmiş olsun cnm inşallah bunu da sağlıkla atlatirsin. Durabildigi kadar dururlar seninle. Allah yardımcın olsun canımKızlar idrarda proteinim cok yüksek geldi ve kasılmalarkm cok arttı istanbul çağıner hastNesine sevk oldum dularınızı esirgemeyin benden. Daha cok küçükler bebekler . Bu hastane ile ilgili bilgi sahşbi olan var mı içinizde ?
yok cam da satılanlar aynı günlük süt gibi kısa sürede tüketilmesi gerekiyor. İstersen özelden fotosunu atayım mı?Ama kötü olan şey içinde katkı maddesi olması değil mi cam kap olması bunu engellemiyor
Çok geçmiş olsun. İnşallah düzelir, hastaneden çıkarsınız. Vaktinde sağlıkla doğsunlar inşallah..Kızlar idrarda proteinim cok yüksek geldi ve kasılmalarkm cok arttı istanbul çağıner hastNesine sevk oldum dularınızı esirgemeyin benden. Daha cok küçükler bebekler . Bu hastane ile ilgili bilgi sahşbi olan var mı içinizde ?
Çok geçmiş olsun. İnşallah düzelir, hastaneden çıkarsınız. Vaktinde sağlıkla doğsunlar inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?