- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Camda satılan yoğurt yiyin deniyorBazen çelişiyorlar evet diyetisyen sokaklarda satılan inek sütünü kullanmayın derken emzirme konusu için gelen Kışı alabilirsiniz diyor.
Ya bu arada ben hep hazır yoğurt yiyorum ev Yapımı olmalıymış canım sıkıldı boşuna yedim onca yoğurdu o zaman ben
Amin canım sağol un hepinize. Teker teker teşekkür ederimSelam canim...
Hiccccc dert etme yanliz degilsin her birimiz zaman zaman senin gibi hiss3diyoruz ama burdaki taze anneler hic yanlizlik koymuyor masallah..
İkizlerin hayirli saglikli vijdanli birer evlat olsun insallah.. bu topic 41 kere masallah cok berekerli ikizlerimiz var ucuzlerimiz var hey Masallahheyyy Allah im bu duyguyu yasamak isteyen tum kadinlara tez vakitte yasatsin kimseyi evlat hasretinde koymasin insallah
Anlamadim desem:)) o kadr video izledim. Yazin neyi yanlis yapiyrm anlamadm. Kisin miss gibi oluyor ama yaz gelinceK kubra2553Purpplee Yoğurt icin belki fikir olur kızlar.Bana da kayinpederim tarif etti :)))))
Mayalamak icin hazirlayinca cam kavanoza koyup sonra hani seffaf yumusak gıda posetleri oluyor ya,kavanozun agzini kapatmadan ona koyuyorsunuz poseti bagliyorsunuz.Ekstra bisy sarmaniza ortmenize gerek yok.4 saat ya da hafif katilasinca posetten cikarip yine agzi acik buzdolabina koyuyorsunuz.Biraz dursun sonra agzini kapatabilirsiniz.
Bende makinede var kucuk kavanozlarda yapinca iyi oluyor tabii onda da acilmiyor ama simdi kizim daha cok yiyince buyuk kabinda yapiyordum :) Bunu da denedim guzel oldu.Yine uzun saat evde fln olmayacaksam makineyle yapiyorum.
Tabi canım mutlaka almak gerekiyor da iki haftam yanıyor.Müdür de okuldan çıkarken rapor getirmemi istemişti 17 Ağustos ta inş 32+0 oluyorumCanım tatile de denk gelse senin yine çalışır raporu alman gerekiyor hele de seminere gitmeyi düşünüyorsan. Dr a gittiğin zaman idarenle de dr unla da konuş istersen ben kızımda da ekimde doğum yaptığım için almıştım o zaman
Tşkr ederim, sağolun evet çalışamaz raporu olacakDr umuza bildirip rapor alacağız canım hastanede onaylatacağız öyle iş yerimize götüreceğiz. Siz 32 de çalışabilir değil çalışamaz raporu almış olacaksınız.yine 32+0 da almanız gerekecek. Dr a söylediğinizde yönlendirme yaparlar
Evet aynen öyle,bide çok alacaktım allahtan 3 taneyle yetinmişim,çok güzel şeyler bunlar Allah aldıklarımızı giydirmeyi nasip etsin hepimizeTecrube olmayınca bilmiyoruz ki :) aynen kafasını geçirmek yandan çıtçıtlıda daha rahat olur ilk zamanlar bakalım alalım yine onlardan da
Tşkr ederimHastane raporu şart 32+0 da.
Okullar açılmadan önceki iki haftalık Seminer 35/36 ya denk geliyor mutlaka katılmaya çalışıcam işime gelir tabi.İnşallah hayırlısıyla haftalarımızı dolduralım.Allah korusun erken dogum olsa ekleniyor bildigim ama calisma olmayinca eklenmiyor sanirim.
Ama calisabilir durumda olmanda onemli degil mi?Sonucta mesleginden dolayi bi sans aslinda.
Birde canim acilma tarihinden once olan gorevlere denk geliyorsa yine de ise yarayabilir,seminerler programlar vs?
Rica ederim buarada ne demek.Hem duyduklarimizi,hem deneyim ettiklerimizi yaziyoruz.2.de olsa yine de bilmedigimiz bi durumun icinde olacaz bizde belki farkli seyler ogrenecez,belki ilklerden sebep farkli seyleri goz onunde bulunduracaz :)
Nasip bakalim
Anlamadim desem:)) o kadr video izledim. Yazin neyi yanlis yapiyrm anlamadm. Kisin miss gibi oluyor ama yaz gelince((
İyi akşamlar kızlar çok afedersiniz vajinamdaki kemikler çok agriyo böyle olan var mı normal mi acaba bebek ters durduğu için mi? Özellikle ayaktayken ve abdest alırken çok agriyo.
Okullar açılmadan önceki iki haftalık Seminer 35/36 ya denk geliyor mutlaka katılmaya çalışıcam işime gelir tabi.İnşallah hayırlısıyla haftalarımızı dolduralım.
Şöyle bir soru işaretim var : Planlı sezaryen ile 30+0 da doğum istesem sırf iki haftayı doğum sonrasına atmak için.Olur mu ki acaba ? Doktora sorcam bunu
Canım çok Sağol bunu uygulayayım.bu arada günlük pastörize sütten yapacakmışız yoğurdu,tutar mi ki bi deneyeyim bakalımK kubra2553Purpplee Yoğurt icin belki fikir olur kızlar.Bana da kayinpederim tarif etti :)))))
Mayalamak icin hazirlayinca cam kavanoza koyup sonra hani seffaf yumusak gıda posetleri oluyor ya,kavanozun agzini kapatmadan ona koyuyorsunuz poseti bagliyorsunuz.Ekstra bisy sarmaniza ortmenize gerek yok.4 saat ya da hafif katilasinca posetten cikarip yine agzi acik buzdolabina koyuyorsunuz.Biraz dursun sonra agzini kapatabilirsiniz.
Bende makinede var kucuk kavanozlarda yapinca iyi oluyor tabii onda da acilmiyor ama simdi kizim daha cok yiyince buyuk kabinda yapiyordum :) Bunu da denedim guzel oldu.Yine uzun saat evde fln olmayacaksam makineyle yapiyorum.
evet canım almasına alıyorum da 33-34 yanıyo 35-36 da Allah Kerim...Merhaba yine de raporu alıp okulunuza vermeniz gerekiyor seminer dönemine gidebilmeniz için ben de aynı durumdayım çünkü. Beni de doktorum uyarmıştı
yaz tatilinde evde istirahat halinde olmak bana çok iyi geliyor ama iste minimum iki haftanın yanıyor olması kötüPurpplee canım bizde yaz tatil yok çalışabilir raporu alcam bayram sonu
Çok heyecanlıyım :)
Bu arada yarın doktora giriş sınavım var ama rapordan dolayı donduracaktim kazanırsam eğer bende erteledim doktora işini ilk 1 sene bebeğime ayırayim kendimi dedim
bunu duymamıştım canım mantıklı tşk ederimCamda satılan yoğurt yiyin deniyor
38+0 olacaktıOkullar açılmadan önceki iki haftalık Seminer 35/36 ya denk geliyor mutlaka katılmaya çalışıcam işime gelir tabi.İnşallah hayırlısıyla haftalarımızı dolduralım.
Şöyle bir soru işaretim var : Planlı sezaryen ile 30+0 da doğum istesem sırf iki haftayı doğum sonrasına atmak için.Olur mu ki acaba ? Doktora sorcam bunu
38+0 demek istemiştim aslında yanlış olduO zaman rapor senin isine cok yariyor.
40+0 mı demek istedin canim?
Yani ayarlayabilirsin tabii ama bekleyebilirsinde.Tamamen senin kararin sonrasinda bebeginin yaninda durmak istediginden.
Benm becerksizligm bence:)) o kavanozlarda hiic beceremedm ben ya. Bildgn su gibi kaldi hep. Ben yine tencerede battaniyeye sarip yapiyorm en guzel oyle tutuyo. Kavanzda kizim icin denemstm ama hep cope gittilerMesela sutun ılık serce parmagin dayanabilecegi kadar.
Mayalik yogurdunu karistirdin.
Artik hazir.
Cam kavanoza döküyorsun canim.
Cam kavanozuda seffaf gida posetinin icine koyup kapagini kapatmadan,poseti bagliyorsun.Oyle 4 saat fln duruyor.Sonra buzdolabina aliyorsin yine kavanozun agzini kapatmadan.Bi sure dursun sonra kapatabilirsin kapagini.
Bu kadar.
Bilmiyorum ki neden oluyordur yaz kis farki.
Mesela gyinirken sadece birine yukelnince fln mi :)
Cati kemikleri canim.
Doktoruna soyle.
Belki ilac takviyesi verir.
Siz yazınca şimdi baktım uygun fiyatı görselleri de güzel görünüyor. Hiç fikrim yoktu nereden alsam diye iyi oldu teşekkürler not alayım bu markayı :)
Biz de kuzenim için oradan sipariş vermiştik. Etiketli gelmişti ürünler ve özel hazırlayan pek çok yere göre uyguna gelmişti fiyatı da. Ben de oradan söylemeyi düşünüyorum.
Giyinince değil cnm ayaktayken oluyo. Çatı kemiği orası mıymış:) hep merak ederdim. Sen de olmasan cnm bişey ogrenemicez:) haftaya gittiğimde söyleyim. Bir de kisisel temizliği artık çok zor yapıyorum ne önerirsinizMesela sutun ılık serce parmagin dayanabilecegi kadar.
Mayalik yogurdunu karistirdin.
Artik hazir.
Cam kavanoza döküyorsun canim.
Cam kavanozuda seffaf gida posetinin icine koyup kapagini kapatmadan,poseti bagliyorsun.Oyle 4 saat fln duruyor.Sonra buzdolabina aliyorsin yine kavanozun agzini kapatmadan.Bi sure dursun sonra kapatabilirsin kapagini.
Bu kadar.
Bilmiyorum ki neden oluyordur yaz kis farki.
Mesela gyinirken sadece birine yukelnince fln mi :)
Cati kemikleri canim.
Doktoruna soyle.
Belki ilac takviyesi verir.
Ayy bende yaa. En guzeli agdaciya gitmek ama ben gidemyrm. Gecen cok zor yaptim. Bildgin iskence artikGiyinince değil cnm ayaktayken oluyo. Çatı kemiği orası mıymış:) hep merak ederdim. Sen de olmasan cnm bişey ogrenemicez:) haftaya gittiğimde söyleyim. Bir de kisisel temizliği artık çok zor yapıyorum ne önerirsiniz
Ben bugun sordum doktora bendede ayni ayri var servisk boyuna bakalim erken dogum ihtimaline karsi dedi oda normal çıktı. Cati agrisi olmasi normal dedi kaygilanacak bir durum yok yani. Benim ayaklarimin altida açıyor artik yemek yaparken fln zorlaniyorum ayakta duruncaİyi akşamlar kızlar çok afedersiniz vajinamdaki kemikler çok agriyo böyle olan var mı normal mi acaba bebek ters durduğu için mi? Özellikle ayaktayken ve abdest alırken çok agriyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?