2018 Ekim Anneleri

Camda satılan yoğurt yiyin deniyor

Amin canım sağol un hepinize. Teker teker teşekkür ederim

Anlamadim desem:)) o kadr video izledim. Yazin neyi yanlis yapiyrm anlamadm. Kisin miss gibi oluyor ama yaz gelince ((

İyi akşamlar kızlar çok afedersiniz vajinamdaki kemikler çok agriyo böyle olan var mı normal mi acaba bebek ters durduğu için mi? Özellikle ayaktayken ve abdest alırken çok agriyo.

Tabi canım mutlaka almak gerekiyor da iki haftam yanıyor.Müdür de okuldan çıkarken rapor getirmemi istemişti 17 Ağustos ta inş 32+0 oluyorum

Tşkr ederim, sağolun evet çalışamaz raporu olacak

Tecrube olmayınca bilmiyoruz ki :) aynen kafasını geçirmek yandan çıtçıtlıda daha rahat olur ilk zamanlar bakalım alalım yine onlardan da
Evet aynen öyle,bide çok alacaktım allahtan 3 taneyle yetinmişim,çok güzel şeyler bunlar Allah aldıklarımızı giydirmeyi nasip etsin hepimize

Okullar açılmadan önceki iki haftalık Seminer 35/36 ya denk geliyor mutlaka katılmaya çalışıcam işime gelir tabi.İnşallah hayırlısıyla haftalarımızı dolduralım.
Şöyle bir soru işaretim var : Planlı sezaryen ile 30+0 da doğum istesem sırf iki haftayı doğum sonrasına atmak için.Olur mu ki acaba ? Doktora sorcam bunu

Anlamadim desem:)) o kadr video izledim. Yazin neyi yanlis yapiyrm anlamadm. Kisin miss gibi oluyor ama yaz gelince ((

Mesela sutun ılık serce parmagin dayanabilecegi kadar.
Mayalik yogurdunu karistirdin.
Artik hazir.
Cam kavanoza döküyorsun canim.
Cam kavanozuda seffaf gida posetinin icine koyup kapagini kapatmadan,poseti bagliyorsun.Oyle 4 saat fln duruyor.Sonra buzdolabina aliyorsin yine kavanozun agzini kapatmadan.Bi sure dursun sonra kapatabilirsin kapagini.
Bu kadar.

Bilmiyorum ki neden oluyordur yaz kis farki.

İyi akşamlar kızlar çok afedersiniz vajinamdaki kemikler çok agriyo böyle olan var mı normal mi acaba bebek ters durduğu için mi? Özellikle ayaktayken ve abdest alırken çok agriyo.

Mesela gyinirken sadece birine yukelnince fln mi :)
Cati kemikleri canim.
Doktoruna soyle.
Belki ilac takviyesi verir.

O zaman rapor senin isine cok yariyor.

40+0 mı demek istedin canim?
Yani ayarlayabilirsin tabii ama bekleyebilirsinde.Tamamen senin kararin sonrasinda bebeginin yaninda durmak istediginden.

Canım çok Sağol bunu uygulayayım.bu arada günlük pastörize sütten yapacakmışız yoğurdu,tutar mi ki bi deneyeyim bakalım
Merhaba yine de raporu alıp okulunuza vermeniz gerekiyor seminer dönemine gidebilmeniz için ben de aynı durumdayım çünkü. Beni de doktorum uyarmıştı
evet canım almasına alıyorum da 33-34 yanıyo 35-36 da Allah Kerim...
yaz tatilinde evde istirahat halinde olmak bana çok iyi geliyor ama iste minimum iki haftanın yanıyor olması kötü heyet eklicem başka çare yok tabi kısmetse
Camda satılan yoğurt yiyin deniyor
bunu duymamıştım canım mantıklı tşk ederim

38+0 olacaktı

O zaman rapor senin isine cok yariyor.

40+0 mı demek istedin canim?
Yani ayarlayabilirsin tabii ama bekleyebilirsinde.Tamamen senin kararin sonrasinda bebeginin yaninda durmak istediginden.
38+0 demek istemiştim aslında yanlış oldu

Benm becerksizligm bence:)) o kavanozlarda hiic beceremedm ben ya. Bildgn su gibi kaldi hep. Ben yine tencerede battaniyeye sarip yapiyorm en guzel oyle tutuyo. Kavanzda kizim icin denemstm ama hep cope gittiler

Biz de kuzenim için oradan sipariş vermiştik. Etiketli gelmişti ürünler ve özel hazırlayan pek çok yere göre uyguna gelmişti fiyatı da. Ben de oradan söylemeyi düşünüyorum.

Ama ne zaman siparis vermemiz lazim ona karar veremiyorum

Giyinince değil cnm ayaktayken oluyo. Çatı kemiği orası mıymış:) hep merak ederdim. Sen de olmasan cnm bişey ogrenemicez:) haftaya gittiğimde söyleyim. Bir de kisisel temizliği artık çok zor yapıyorum ne önerirsiniz

Ayy bende yaa. En guzeli agdaciya gitmek ama ben gidemyrm. Gecen cok zor yaptim. Bildgin iskence artik

Ben bugun sordum doktora bendede ayni ayri var servisk boyuna bakalim erken dogum ihtimaline karsi dedi oda normal çıktı. Cati agrisi olmasi normal dedi kaygilanacak bir durum yok yani. Benim ayaklarimin altida açıyor artik yemek yaparken fln zorlaniyorum ayakta durunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…