2018 Ekim Anneleri

Idrarda protein bende de cikmisti ilk gebelikte. Gecmis olsun canim. InsaAllah hayrli zamanda saglicakla gelirler

Çok geçmiş olsun. Vaktinde doğsun inşallah..

Cnm çok geçmiş olsun. Allahın izniyle vakti saatinde gelecekler inşallah.

Allah yardımcın olsun canım bebeğin sağlıkla vaktinde gelsin inş

batirfilay Öyle oluyor mu ki ? Ne dedi Müdürün idari görev konusunda ?
Ya o kadar kızıyorum ki bazen şu sisteme.Doğum sonrası iki ay izin veriyorlar iki aylık bebeğin anneden uzak olmaması gerektiğini herkes bilmeli.6 aylık verilmesi gerekiyor en az

Ama ne zaman siparis vermemiz lazim ona karar veremiyorum

Normal doğum olacaksa beklenen tarihten 2 hafta önce olabilir bence. Dolapta saklanır.

Çok geçmiş olsun, inşallah bekler bebekler daha.

Kesinlikle katılıyorum arkadaşım da işte düşün yani bize süt izni bile verilmiyor işte bu arkadaşım öyle yapmıştı dönem başı olduğu icin onların da isine geliyor dedi işler aksamıyormuş ücretli öğretmen başlıyor ya. idarecimle görüştüm rica ettim o da milli eğitimi arayacak bugün kabul ederler bence insallah

yaptıgım tüm yoğurtlar cop oldu benim de... pastörize sütten yapamadım, cam da satılanlar var, onu alin

Ben kapalı günlük süt ile yapıyorum çok güzel oluyor tadı da sertliği de. Günlük sütü denedin mi?

Allah yardımcın olsun inşallah biraz daha bekleyebilir, 24. haftadan sonra yaşam sınırı geçildiği icin hayatı riski çok yok diye biliyorum ama ne kadar kalırsa anne karnında o kadar iyi olur. Bi kaç hafta daha sabredebilir inşallah.

Canım çok geömiş olsun sağlıkla zamanında doğsun inşallah bebekler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…