Idrarda protein bende de cikmisti ilk gebelikte. Gecmis olsun canim. InsaAllah hayrli zamanda saglicakla gelirlerKızlar idrarda proteinim cok yüksek geldi ve kasılmalarkm cok arttı istanbul çağıner hastNesine sevk oldum dularınızı esirgemeyin benden. Daha cok küçükler bebekler . Bu hastane ile ilgili bilgi sahşbi olan var mı içinizde ?
Ben pastorizeden yapiyrm. Eski usul tencerede:))yaptıgım tüm yoğurtlar cop oldu benim de... pastörize sütten yapamadım, cam da satılanlar var, onu alin
Içinde katkı maddesi olmadığına pek inanamıyorum ama yine atabilirsin canım tşkyok cam da satılanlar aynı günlük süt gibi kısa sürede tüketilmesi gerekiyor. İstersen özelden fotosunu atayım mı?
ben de çok yaptım ama hep kötü oldu. yenecek gibi olmadı yani..Ben pastorizeden yapiyrm. Eski usul tencerede:))
Çok geçmiş olsun. Vaktinde doğsun inşallah..Kizlar merhaba. Nasilsiniz? Biz hala hastanede yatiyoruz miniğim karnimda. Suyum gelmişti biliyorsunuz 9 gün önce. Henüz beklemedeyiz. Bebegin suyu çok az .Ne kadar dayanabilirse bekliycez. Dualarinizi beklerim. Bir yasin ya da bir ayetel kürsi...
attım.Içinde katkı maddesi olmadığına pek inanamıyorum ama yine atabilirsin canım tşk
Kızlar idrarda proteinim cok yüksek geldi ve kasılmalarkm cok arttı istanbul çağıner hastNesine sevk oldum dularınızı esirgemeyin benden. Daha cok küçükler bebekler . Bu hastane ile ilgili bilgi sahşbi olan var mı içinizde ?
Allah yardımcın olsun canım bebeğin sağlıkla vaktinde gelsin inşKizlar merhaba. Nasilsiniz? Biz hala hastanede yatiyoruz miniğim karnimda. Suyum gelmişti biliyorsunuz 9 gün önce. Henüz beklemedeyiz. Bebegin suyu çok az .Ne kadar dayanabilirse bekliycez. Dualarinizi beklerim. Bir yasin ya da bir ayetel kürsi...
Canım çok Sağol bunu uygulayayım.bu arada günlük pastörize sütten yapacakmışız yoğurdu,tutar mi ki bi deneyeyim bakalım
evet canım almasına alıyorum da 33-34 yanıyo 35-36 da Allah Kerim...
Evet haklısın canım da işte ne kadar doğumdan sonraya kalırsa o kadar iyi olur diye düşündüm ben de kendi acımdan hatta hiç başlamak bule istemiyorum da müdürden rica ettim idari görev verirler belki iki hafta için çocuklara da yazık hayırlısı olsun hakkımızda
Ama ne zaman siparis vermemiz lazim ona karar veremiyorum
Kızlar idrarda proteinim cok yüksek geldi ve kasılmalarkm cok arttı istanbul çağıner hastNesine sevk oldum dularınızı esirgemeyin benden. Daha cok küçükler bebekler . Bu hastane ile ilgili bilgi sahşbi olan var mı içinizde ?
Kesinlikle katılıyorum arkadaşım da işte düşün yani bize süt izni bile verilmiyor işte bu arkadaşım öyle yapmıştı dönem başı olduğu icin onların da isine geliyor dedi işler aksamıyormuş ücretli öğretmen başlıyor ya. idarecimle görüştüm rica ettim o da milli eğitimi arayacak bugün kabul ederler bence insallahbatirfilay Öyle oluyor mu ki ? Ne dedi Müdürün idari görev konusunda ?
Ya o kadar kızıyorum ki bazen şu sisteme.Doğum sonrası iki ay izin veriyorlar iki aylık bebeğin anneden uzak olmaması gerektiğini herkes bilmeli.6 aylık verilmesi gerekiyor en az
Yok canım geç döllenme dedi bana tarih değişti o yüzdenCanım günlüğündeki tarih doğruysa bayramdan öncesine geliyor bizim alacağımız zaman 16 ağustos gibi. Bayram 21 inde başlamıyor mu ben mi yanlış hesaplıyorum
yaptıgım tüm yoğurtlar cop oldu benim de... pastörize sütten yapamadım, cam da satılanlar var, onu alin
Allah yardımcın olsun inşallah biraz daha bekleyebilir, 24. haftadan sonra yaşam sınırı geçildiği icin hayatı riski çok yok diye biliyorum ama ne kadar kalırsa anne karnında o kadar iyi olur. Bi kaç hafta daha sabredebilir inşallah.Kizlar merhaba. Nasilsiniz? Biz hala hastanede yatiyoruz miniğim karnimda. Suyum gelmişti biliyorsunuz 9 gün önce. Henüz beklemedeyiz. Bebegin suyu çok az .Ne kadar dayanabilirse bekliycez. Dualarinizi beklerim. Bir yasin ya da bir ayetel kürsi...
Anladım canım o zaman dediğin gibi bayram oluyor sonrasında alsan da problem olmazYok canım geç döllenme dedi bana tarih değişti o yüzdenpessinus
Canım çok geömiş olsun sağlıkla zamanında doğsun inşallah bebekler ..Kızlar idrarda proteinim cok yüksek geldi ve kasılmalarkm cok arttı istanbul çağıner hastNesine sevk oldum dularınızı esirgemeyin benden. Daha cok küçükler bebekler . Bu hastane ile ilgili bilgi sahşbi olan var mı içinizde ?
Normal doğum olacaksa beklenen tarihten 2 hafta önce olabilir bence. Dolapta saklanır.
bebek dönmüş dedi dr. ama normal mi olur sezeryanmi bilmiyorum
Ben kapalı günlük süt ile yapıyorum çok güzel oluyor tadı da sertliği de. Günlük sütü denedin mi?
Denedim, gene başaramadım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?