geçmiş olsun.Merhabalar,
Şimdi sağlık ocağından geliyorum. ben ne güzel oh miss derken 10 kilo almış olduğumu gördüm bugun.
Dr fazla buldu kiloyu.
Tetanoz aşısının 2. vuruldu.
bir de ben de ishal ve mide bulantısı var. şimdilik ilaç vermicem izlicez dedi. umarım başıma bela olmaz.
teşekkür ederimgeçmiş olsun.
Geçmiş olsun canım Ishal ve mide bulantısı bu dönemde önemli çabucak atlatırsın inşallah.Merhabalar,
Şimdi sağlık ocağından geliyorum. ben ne güzel oh miss derken 10 kilo almış olduğumu gördüm bugun.
Dr fazla buldu kiloyu.
bir de ben de ishal ve mide bulantısı var. şimdilik ilaç vermicem izlicez dedi. umarım başıma bela olmaz.
Kizlar merhaba. Nasilsiniz? Biz hala hastanede yatiyoruz miniğim karnimda. Suyum gelmişti biliyorsunuz 9 gün önce. Henüz beklemedeyiz. Bebegin suyu çok az .Ne kadar dayanabilirse bekliycez. Dualarinizi beklerim. Bir yasin ya da bir ayetel kürsi...
Merhabalar,
Dr fazla buldu kiloyu.
bol su için. sıvı kaybı olmasın.teşekkür ederim
Merhaba Ben de öğretmenim tam anlamadım konuyu 32. haftada rapor alıp okula mı vercez seminere gidebilmek icin açıklar mısınızMerhaba yine de raporu alıp okulunuza vermeniz gerekiyor seminer dönemine gidebilmeniz için ben de aynı durumdayım çünkü. Beni de doktorum uyarmıştı
Canım Seminere gitsek de gitmesek de okula bir rapor vermemiz Şart.Müdür bugün bana yine hatırlattı 32.hafta raporu istiyorum dedi.Çalışabilir raporu alırsak Seminere gidebiliriz,hayır Seminere gidemem diyorsak da ça çalışamaz raporu Alıp doğum iznini başlatmamız gerekiyo ben çalışabilir raporu alıcam inş.Seminere gidemeyecek gibi olursam da çalışmaz raporu almam gerekir herhaldeMerhaba Ben de öğretmenim tam anlamadım konuyu 32. haftada rapor alıp okula mı vercez seminere gidebilmek icin açıklar mısınız
Bu arada seninle beklenen doğum günlerimiz aynıymış :) 17 Ağustos'ta 32+0 oluyoruz o gün bu rapor işini halletmeliyizMerhaba Ben de öğretmenim tam anlamadım konuyu 32. haftada rapor alıp okula mı vercez seminere gidebilmek icin açıklar mısınız
hafif bir halsizlik dışında birşeyim yok aslında.gokbulutt canım çk geçmiş olsun inşallah iyisinizdir
Merhaba Ben de öğretmenim tam anlamadım konuyu 32. haftada rapor alıp okula mı vercez seminere gidebilmek icin açıklar mısınız
Kizlar merhaba. Nasilsiniz? Biz hala hastanede yatiyoruz miniğim karnimda. Suyum gelmişti biliyorsunuz 9 gün önce. Henüz beklemedeyiz. Bebegin suyu çok az .Ne kadar dayanabilirse bekliycez. Dualarinizi beklerim. Bir yasin ya da bir ayetel kürsi...
Ayyy hiç bilmiyordum çok teşekkür ederimPurpplee nun da dediği gibi canım her koşulda rapor alıyorsun doktordan çalışacaksan çalışır raporu çalışmayacaksan izin raporu alıyorsun müdüre ister faxla ister elden ver nasıl kabul edecekse müdürün yoksa direk izne ayiriyormus milli eğitim
Rica ederim tabi benim ögrendigim bu kadar yine de daha iyi bilene sormak lazım canımAyyy hiç bilmiyordum çok teşekkür ederim
Merhabalar,
Dr fazla buldu kiloyu.
bende dun yaptırdım butun degerler normal cıktı ona ragmen bebek ılerde gıdıyor banada kavun karpuz yeme dedi şekerim yok yine yasak anlamadım kiBugün sabah 75 gr şeker ile açlık ve yükleme sonrası şekerlerime bakıldı. Doktoru aradım sonucu öğrenmek için, 1 saat sonraki sınırda çıkmış diğeri daha normal dedi. Şeker ile yapılan yiyecekleri tüketme, meyve yeme dedi. Yaz günü dondurma yemeden nasıl duracağım diye düşünmeye başladım şimdiden ve de muz yemeden. Şekeri yüksek çıkanlar nasıl besleniyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?