2018 Ekim Anneleri

bende dun yaptırdım butun degerler normal cıktı ona ragmen bebek ılerde gıdıyor banada kavun karpuz yeme dedi şekerim yok yine yasak anlamadım ki
Bebek iriliğini şekere bağlıyorlar da yoksa niye öyle dedi ki? Hergün yiyordum ben de meyveyi, onun dışında tatlı düşkünlüğüm dondurma dışında yoktur. Ama şimdi yasak diyince şeker canım çekecek.

Geçmiş olsun..

Allah Şafi ismiyle şifa versin inşallah birazcık daha beklesin kuzularımız, dualarım buradaki tüm arkadaşlara ve sana

Çok şükür canım, aklımdaydın bol bol dua et, ya Şafi çek 451 kere, inşirah oku, Ayetel kürsi okudum senin için, Yasin de okuyacağım aklımda, bnm de bugün kontrolüm vardı, dr dua edeceğiz,yatacağiz dedi, zaten yatıyordum, çok şükür bugünümüze, böyle böyle 30ları görelim inşallah

aynen ben öyleyim tatlı aklıma gelmezdi sürekli eksi yerdim şeker çıkınca canım baklava çekiyor dondurmayı da geçtim

Ben
Kızlar doğum odasını süslemek için neler yapmayı planlıyorsunuz? Benim hastanemde organizasyon hizmeti yok kendim ayarlamam gerekicek nereden alınır bu bebek puseti örtüleri falan araştıran var mı?

Ben öncekinde bebek küvezine tülden bir cibinlik yaptırmıştım. Kapı süsümüz vardı. Hediyelik olarak da şeker hamurlu kurabiye ve içi renkli şekerli kutular hazırlamıştım. Bu seferki de erkek. Aynılarını kullanırım :) hediyeliği düşünmedim daha henüz.

32ye kadar bekletmeye calisirlar muhtemelen. Saglikla huzurla kavusun insaAllah en onemlisi

Hangi yiyeckler canim ya? Benmki relax oyle yeme etme demez:))

Selam arkadaşlar,sanki birkaç arkadaşımızdan uzun zamandır ses çıkmıyor gibi inşallah herkes için her şey yolundadır
yalansindunya @Helinnnnn @Darmiss @irmila @PeriLous Aklımda kalanlar

Hatırlanmak ne güzel teşekkür ederim canım. İyiyim çok şükür. Haftaya cuma dr a gideceğim inş. Geçen cuma oğlum karnıma vurdu kanamam olmadı ama 28 . Hafta da vurulması gereken rhogam iğnem 3 gün önce vurulmuş oldu. Şuan çalışıyorum hafta sonları oğlumu oyun alanlarına götürüyoruz. Allah nasip ederse Eylül’ün 15 ine kadar çalışmak istiyorum. Havalar çok sıcak ilerleyen zamandA sıkıntı yaşamayız inşallah

Gecelik alırken lohusa geceliği diye bakmanıza gerek yok. Önü açılan tüm gecelikleri rahatlıkla kullanabilirsiniz. Lohusa geceliği diye ekstra para vermeye gerek yok.

Bebekler zaten çok esnekler. Öyle kolu çıkacak diye korkmayın. Penye birşey giydiriyorsunuz sonuçta. Nasıl abartmışlar. Bazı bebekler baya iri doğabiliyor. 0-1 ay çok almayın. İri bebekse zaten 1-3 aylar çok daha işinize yarayacak.

Kış bebeği diye telaş yapmayın. Siz ne giyiyorsanız bir kat fazlasını giyecek. Sıcak hele de erkek bebekler için kesinlikle tavsiye edilmiyor.

Aaaa Hoşgeldin canım :) daha da eksikler var nick leri aklıma gelmiyo iyi olmana çok sevindim.Karnına darbe Alman kötü olmuş neyseki bişeyin yokmuş.Evet havalar epey sıcak ben de 3-14 Eylül arası okula Seminere gitmeyi planlıyorum o vakit gelince halim kalır mi bilmfm bSkslım

Demek erkek bebeği çok sıcak tutmak iyi değil bilmiyordum canım tşk ederim

Hoşbuldum canım :) arada aklıma geliyor ama yoğunluktan giremiyorum. Hiç takip edemedim . Önceden sabahtan akşama kadar evde yatınca sıkı takipçiydim ama Gönüller’ bir olsun yeterki dua edince aklıma gelirsiniz cümleten derim. Suyum hafif azalmış demişlerdi ayrıntılıda ama şimdi yeterli dediler. Haftaya ne derler bilmiyorum. Sadece iri bebek dedi ben de herhangi bir test yaptırmadım şeker felan fırsatım olmadı diyeyim. Ama her gün sabah poğaça yiyorum ondan olabilir diye düşünüyorum. Kan ilacımı da sabah kullanıyorum. Öğlen de magnezyum içmeye başladım yeni çünkü gece bacaklarıma kramp giriyordu çalıştığım yerde aile hekimime reçete ettirdim. Hala dramamin kullanıyorum sabah akşam yarım şekilde.

Hangi yiyeckler canim ya? Benmki relax oyle yeme etme demez:))

Benimkide hicbisy dememisti :)
Sadece son 2 ay daha hizli gececek diye hamurisi,tatli,kizartmalara,tuza yönelme pek az tut dedi :) Genel yani yine.

Benimkide hicbisy dememisti :)
Sadece son 2 ay daha hizli gececek diye hamurisi,tatli,kizartmalara,tuza yönelme pek az tut dedi :) Genel yani yine.
Dogru demis:)) zaten normlde de zararli bunlar. Kizartma hiic yapmam. Hamusisinide bulamiyorm olsa yerdim de:)) ama tatli konusuna girmiyrm. Aslnda herkes kendini biliyo. Benmde tatliya dikkat etmem lazim.

Arkadaşlar, yeni doğum yapan arkadaşlarım göğüs yarası, kanamasından çok şikayetçiler.. silverette gümüş çok iyiymiş ama çok pahalı o da.. şimdiden bilgilenmek gerek. Ne yapmalı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…