Dogru demis:)) zaten normlde de zararli bunlar. Kizartma hiic yapmam. Hamusisinide bulamiyorm olsa yerdim de:)) ama tatli konusuna girmiyrm. Aslnda herkes kendini biliyo. Benmde tatliya dikkat etmem lazim.
Her yolu denemek mubah diyorum:))))Arkadaşlar, yeni doğum yapan arkadaşlarım göğüs yarası, kanamasından çok şikayetçiler.. silverette gümüş çok iyiymiş ama çok pahalı o da.. şimdiden bilgilenmek gerek. Ne yapmalı acaba?
MasaAllah sana. Valla kizlarimda tatli konusunda babalarina benzesin diye dua bile edyrm. Cnku ben midem bulanana kadar yerim:))) neyseki hazir almyrm. Kendimde anca basit seyleri yapablyrm da cook cokk tehlikeli olmuyor inş.Aynen herkes kendini biliyor.Dikkat edeceklerimizide biliyoruz.
Iste kiloyu konusunca hatirlatti :)
Bende yapmam hic kizartma canim esimde koku takintisi var hic hic sevmez :) Tefal actifry aldim hatta onda yapiyorum o tarz yapacaklarimida guzelde oluyor.
Hamuriside yemiyorum ama simit cok yiyordum.Tatliylada aram yok ilk kizimda da hep sevdigim seylerden tiksinmistim :))))
Bakalim bu zamana kadar geldik istemezde insallah canim :))))
Cok canim ceksede az yiyip birakabiliyorum bide,seviyorum bu huyumu :)
Markaları neydi?Her yolu denemek mubah diyorum:))))
Dogru emzirmeyle bu oran cok azaliyor ama hic olmuyor diyemem tabi. Herkesin ki farkli. Sadece almak istersen alcagm yeri belirle derim. Smdiden almaya gerk yok diyorum ben. Fiyatini falan bilmyrm. Bana krem ve kalkan yetmisti. Cok sukur sikintim olmamisti. Olumsuz dusunmyrm yine:))
Ya acaba xRica ederim tabi benim ögrendigim bu kadar yine de daha iyi bilene sormak lazım canım
Tam 32+0 olunca mı alınıyor ayyy hiçbir şey bilmiyormuşum.peki acaba bu calısabilir raporunu aldıktan sonra seminer doneminde ikinci hafta hastalık raporu alamaz mıyız? Bir sürü iş oluyor ikinci hafta ve okulda olursam kesin bana da yaptırırlar yani. Bu arada son adet tarihin ne benim 4ocak ve diğer her yerde beklenen doğum 11.10 ama bu sitede 12.10Bu arada seninle beklenen doğum günlerimiz aynıymış :) 17 Ağustos'ta 32+0 oluyoruz o gün bu rapor işini halletmeliyiz
Benim de şekerim 135 cıktı ve bana da tatlı ve karbonhidratı yasakladı ama ben yiyorum tatlısız durmak cok zor bu gebelik iyice iradesiz yaptı beni dayanamıyorum. Bugün bir büyük paket cipsin yarısınddan fazlasını götürdüm napım tutamadım kendimi.Bugün sabah 75 gr şeker ile açlık ve yükleme sonrası şekerlerime bakıldı. Doktoru aradım sonucu öğrenmek için, 1 saat sonraki sınırda çıkmış diğeri daha normal dedi. Şeker ile yapılan yiyecekleri tüketme, meyve yeme dedi. Yaz günü dondurma yemeden nasıl duracağım diye düşünmeye başladım şimdiden ve de muz yemeden. Şekeri yüksek çıkanlar nasıl besleniyorsunuz?
Kalkanın aventti. Krem de lansinoh.Marka
Markaları neydi?
Ne güzel bende 2017 temmuz annesiyim. Özel olark görüştüklerim var ama şehir olark uzak oldüğmzdan görüşemedk henüzEki Görüntüle 2172424
Kızlar ikinci bebeğimde buraya çok yazamıyorum ama ilk çocuğumda ağustos 2018 annelerindeydim. Ve çok güzel arkadaşlıklar olmuştu. Hatta Anadolu yakasında oturan arkadaşlarla çok güzel bir grubumuz oldu. Dün çocuklarımıza toplu doğumgünü yaptık. 1. Yaş günlerinde de yapmıştık.
Yeni miniklerimizde de olur inşallah
Ayyy bencede cok gûzellll bende anadolu yakasindayimm ne guzel olur yaa..Eki Görüntüle 2172424
Kızlar ikinci bebeğimde buraya çok yazamıyorum ama ilk çocuğumda ağustos 2018 annelerindeydim. Ve çok güzel arkadaşlıklar olmuştu. Hatta Anadolu yakasında oturan arkadaşlarla çok güzel bir grubumuz oldu. Dün çocuklarımıza toplu doğumgünü yaptık. 1. Yaş günlerinde de yapmıştık.
Arkadaşlar, yeni doğum yapan arkadaşlarım göğüs yarası, kanamasından çok şikayetçiler.. silverette gümüş çok iyiymiş ama çok pahalı o da.. şimdiden bilgilenmek gerek. Ne yapmalı acaba?
MasaAllah sana. Valla kizlarimda tatli konusunda babalarina benzesin diye dua bile edyrm. Cnku ben midem bulanana kadar yerim:))) neyseki hazir almyrm. Kendimde anca basit seyleri yapablyrm da cook cokk tehlikeli olmuyor inş.
Hamilelik emzirme dönemi Allah yardımcımız olsun.
Eki Görüntüle 2172424
Arkadaslar uzun zamandir bakamadim .. nasilsiniz nasil geciyor hamilelikler..?? Benim bugun nedense afedersiniz hemen vajina nin üst kisminda agri oluyor bebek oymadikca sanci gibi buda beni korkutuyorrr dogurcam saniyorum normalmi bu?
Canım benim de 4 ocak ama 11 ekim çıkarıyor bir yerlerde hata mı var acaba? Bu arada artık çalışabilir raporu aldıktan sonra normal rapor alamıyoruz diye biliyorum öyle durumda sanki çalışamaz raporu almamız gerek. Sen yine araştır da 32 den sonra sıkıntı raporYa acaba x
Tam 32+0 olunca mı alınıyor ayyy hiçbir şey bilmiyormuşum.peki acaba bu calısabilir raporunu aldıktan sonra seminer doneminde ikinci hafta hastalık raporu alamaz mıyız? Bir sürü iş oluyor ikinci hafta ve okulda olursam kesin bana da yaptırırlar yani. Bu arada son adet tarihin ne benim 4ocak ve diğer her yerde beklenen doğum 11.10 ama bu sitede 12.10
Yıllık izin alınıyor mu ki 32-37 arası?Canım benim de 4 ocak ama 11 ekim çıkarıyor bir yerlerde hata mı var acaba? Bu arada artık çalışabilir raporu aldıktan sonra normal rapor alamıyoruz diye biliyorum öyle durumda sanki çalışamaz raporu almamız gerek. Sen yine araştır da 32 den sonra sıkıntı rapor
Ben şeker testi yaptırmıştım normal çıkmıştı ama eskiden tatlıyla hiç aram olmamasına rağmen son aylarda deli gibi tatlı Şeyler çekiyor canım daha şimdi de Bisküvi yedimHoşbuldum canım :) arada aklıma geliyor ama yoğunluktan giremiyorum. Hiç takip edemedim . Önceden sabahtan akşama kadar evde yatınca sıkı takipçiydim ama Gönüller’ bir olsun yeterki dua edince aklıma gelirsiniz cümleten derim. Suyum hafif azalmış demişlerdi ayrıntılıda ama şimdi yeterli dediler. Haftaya ne derler bilmiyorum. Sadece iri bebek dedi ben de herhangi bir test yaptırmadım şeker felan fırsatım olmadı diyeyim. Ama her gün sabah poğaça yiyorum ondan olabilir diye düşünüyorum. Kan ilacımı da sabah kullanıyorum. Öğlen de magnezyum içmeye başladım yeni çünkü gece bacaklarıma kramp giriyordu çalıştığım yerde aile hekimime reçete ettirdim. Hala dramamin kullanıyorum sabah akşam yarım şekilde.
Çok şükür şimdilik olumsuz bişey söylenmedi günler azaldı Bakslım tamamına etsin hepimizin saplıklaPurpplee sen nasılsın bi sıkıntın yoktur inşallah canım .
Benim son adet tarihim 5 Ocak ..böyle yazınca başka sitelerdekinden 1 fazka çıkarıyor dşye 4 Ocak olarak girdim hamilelik tarihineYa acaba x
Tam 32+0 olunca mı alınıyor ayyy hiçbir şey bilmiyormuşum.peki acaba bu calısabilir raporunu aldıktan sonra seminer doneminde ikinci hafta hastalık raporu alamaz mıyız? Bir sürü iş oluyor ikinci hafta ve okulda olursam kesin bana da yaptırırlar yani. Bu arada son adet tarihin ne benim 4ocak ve diğer her yerde beklenen doğum 11.10 ama bu sitede 12.10
Onu bilmiyorum ki canım öğretmen olduğum için yıllık izin kullanmadığımızdan süreç nasıl ilerliyor bir fikrim yokYıllık izin alınıyor mu ki 32-37 arası?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?