2018 Ekim Anneleri

Canım bana doktor 13 ağustosa gün verdi bu tarih önemli rapor yazicam demişti benim 32+1 oluyor o gün pazara denk geliyor çünkü bir gün öncesi sonrasında hastalık raporu alamıyorsun galiba yani kendi dogum iznini baslatabiliyorsun sadece diye biliyorum

Benim çok şükür iradem var o konularda. Ev yemeği haricindeki şeyleri çok tüketmeyi sevmiyorum, ama beyaz ekmeği çok seviyorum. Onu azaltabilirim umarım biraz.

Öğretmen arkadaşlar 32.hafta Ağustos içine denk geliyor yine de çalışabilir raporu alıyor muyuz acaba? Aslında ikinci ama hatırlamıyorum.

Malesef ben de 10 kilo aldım aşırı yemiyorum ama

Öğretmen arkadaşlar 32.hafta Ağustos içine denk geliyor yine de çalışabilir raporu alıyor muyuz acaba? Aslında ikinci ama hatırlamıyorum.
Evet canım alıyoruz yine kızım da ekim doğumlu yine almıştım sonuçta seminer dönemi var ona gideceğiz gidebilirsek o yüzden lazım

Benim çok şükür iradem var o konularda. Ev yemeği haricindeki şeyleri çok tüketmeyi sevmiyorum, ama beyaz ekmeği çok seviyorum. Onu azaltabilirim umarım biraz.
Ya eskiden benim de vardı 58kiloydum hamile kalmadan sigarayı bırakmalıyım diye bırakmaya calısken 67kilo oldum naısl olsa veririm yeterki sigarayı bırakayım derken kilo vermeden hamile kaldım ve suan 81 kg oldum ((( ve sıfır irade. Eskiden zayıfken hiç cips yemezdim hele yaz günü asla yağlı yemezdim ağır gelirdi simdi bana msıın demiyor (

Ya iyi de hamileliğimin çalışmama engel olmadığını gösteriyor o rapor. O sırada grip olamam mı mesela hamileler grip olamaz mıymış o başka o başka :)) ama muhtemelen senin dediğin doğrudur. Benim 4ocak işte ve bir gün fazla gösteriyor dr a gore aslında 11inde. Amaaan zaten kimin bebeği günü gününe doğuyorki... Kim bilir kaç gün farklı olcak.. Sağlıkla gelsinler inşallah..

Sen
Senin doğru tarihin benim bir gün fazla gösteriyor :) keske alabilseydik seminer doneminde ikinci hafta bizde yoğun oluyor

İyi geceler hanımlar. Ben de ekim annesi olacağım inşallah. Beni de aranıza alın Gerçi doktor en geç 1 Kasım dedi ama ekimde olur muhtemelen dedi. Meşhur anne takvimine göre 29 ekim hani şu 7 gün eklenip 3 ay çıkartılan. Kızım olacak Allah nasip ederse

İnşallah doğumdan sonra eski iradene geri dönersin diyelim o zaman, hamilelik sıkıntılı bir dönem psikolojik olarak da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…