Insan pskoljkmen bile alcam moduna girebilir. Ama herkesin bunye farkli. Ben hic almadim mesela :)) moral olsun diye soyluyrm. Saglikli seyler yedikten sonra hersy guzel olur insGünaydınlar
10 kilo almış biri olarak şuan tek korkum emzirme dönemi iştahı ...
hep sağlıklı beslendim sayılır :)Insan pskoljkmen bile alcam moduna girebilir. Ama herkesin bunye farkli. Ben hic almadim mesela :)) moral olsun diye soyluyrm. Saglikli seyler yedikten sonra hersy guzel olur ins
Günaydınn herkese .. bende geçen hafta doktora gittiğimde 9kg almıştım doktorum çok güzel gayet normal dedi kilo alımı :) bende seviniyorum şahsen 15 kg ile tamamlarım diye düşünüyoeum ..emzirmede veriliyor genelde kilo alınmıyor pek gebelik gibi olmuyor daha çok su içecek ihtiyacı oluyor insanın arada birde tatlı birşeyler :) ama genelde kadınlar kilo veriyor emzirme döneminde bende vermiştimGünaydınlar
ben de 15 le tamamlarım diyorum yani umarım :))))Günaydınn herkese .. bende geçen hafta doktora gittiğimde 9kg almıştım doktorum çok güzel gayet normal dedi kilo alımı :) bende seviniyorum şahsen 15 kg ile tamamlarım diye düşünüyoeum ..emzirmede veriliyor genelde kilo alınmıyor pek gebelik gibi olmuyor daha çok su içecek ihtiyacı oluyor insanın arada birde tatlı birşeyler :) ama genelde kadınlar kilo veriyor emzirme döneminde bende vermiştim
hayır :)Bisey soracağım arkadaşlar
Kaynananız hic arıyor mu sizi hamilelik nasıl gidiyor bir ihtiyaç...vs var mı diye
İyi geceler hanımlar. Ben de ekim annesi olacağım inşallah. Beni de aranıza alınGerçi doktor en geç 1 Kasım dedi ama ekimde olur muhtemelen dedi. Meşhur anne takvimine göre 29 ekim hani şu 7 gün eklenip 3 ay çıkartılan. Kızım olacak Allah nasip ederse
Gunaydinlar nasilsiniz kizlar
Günaydınlar
Bisey soracağım arkadaşlar
Kaynananız hic arıyor mu sizi hamilelik nasıl gidiyor bir ihtiyaç...vs var mı diye
Benimki aramıyor :))Bisey soracağım arkadaşlar
İştah açılıyor ama gebelikte olduğu kadar değil ben hiç etrafımda görmedim duymadım emzirmede kilo alanı genelde hep verilir ..ben de 15 le tamamlarım diyorum yani umarım :))))
iştahın çok açılıyor diyen o kadar çok ki...
evet canim farkli oluyor. Seker yuklemede 1.saat sekeri 199 cikti. Max 180 olmasi gerekiyormus. Sonra da hep aclik tokluk yaptirdi iyi cikti ama yine de diyetisyene gonderdi. 2 aydir diyetisyenin verdigine gore besleniyorum hic kilo almadim 12 kilo almistim hala 12 kiloda sabit. Ama arada kaciriyorum. Mesela biskuvi cikolata yasak arada yiyorum cok canim cekiyor. Ama cok su icmeye caliaiyorum dengelemek iicn. Karpuz kavun ve muz ozellikle yasak canim sekeri cok yukseltiyor ben ogrendigimden beri hic yemiyorum bunlari:) ) açlık toklukla yükleme farklı ya onun için sordum. Glikozlu suyla yapılanı mı yaptırdın. Benim 135cıktu sinirda dedi dr diyet yapcan ama hiç yapamıyorum yaaa hep canım tatlı istiyor. Çikolatayı falan bıraktım da karpuzu kavunu muzu sırf tatlı diye cok cok tüketiyorum
fiyati ne kadar bu silverettenin hic bi yerde fiyati yazmiyorArkadaşlar, yeni doğum yapan arkadaşlarım göğüs yarası, kanamasından çok şikayetçiler.. silverette gümüş çok iyiymiş ama çok pahalı o da.. şimdiden bilgilenmek gerek. Ne yapmalı acaba?
Ayy nasil almadin hala hamile kalmadan onceki kilonda misin?Insan pskoljkmen bile alcam moduna girebilir. Ama herkesin bunye farkli. Ben hic almadim mesela :)) moral olsun diye soyluyrm. Saglikli seyler yedikten sonra hersy guzel olur ins
benim arada arar sagligin sihhatin nasil demek icin canimBisey soracağım arkadaşlar
Gayet güzel hemde uygunkızlar hacı şerifin sitesini kurcaladım biraz yorumlar çok olumlu ben şunu almaya karar verdim
https://www.haciserif.com.tr/erkek-...n-yap.html?page=2&selected_section=discussion
etiketlerini biz yapıştıracakmışız sadece uygun geldi bana denemek için ufak bişeyler sipariş edeyim diyorum ne dersiniz
Yarama tuz bastın cnm ne arıyor ne soruyo. Dr riskli dediği halde evi de yakın yemek bile göndermiyor. Millet şehir dışından geliyor gelini için. Oteki gelinine hep bakmisti yemeğini gönderiyordu evi uzak olduğu halde. Hastane sonrası ikramliklarini bile yapıp göndermişti gelinine. Ben de Eylül de biraz birşeyler yapıp dondurucuya koyacağım Annemin evi uzak olduğu halde iki gün geldi de evi temizledi Allahtan annelerimiz var günde defalarca arıyo. Sağlıkli uzun ömürlü olsunlar.Bisey soracağım arkadaşlar
aa öylemi çok şanslısınızGayet güzel hemde uygun
Etiketleri kendiniz yapıştırmanız daha avantajlı hem
Burda bulunduğum ilde hacı şerif var
Bende kendi gözümle bakıp alacağım
Çok hoş ve Fiyatı uygun bencekızlar hacı şerifin sitesini kurcaladım biraz yorumlar çok olumlu ben şunu almaya karar verdim
https://www.haciserif.com.tr/erkek-...n-yap.html?page=2&selected_section=discussion
etiketlerini biz yapıştıracakmışız sadece uygun geldi bana denemek için ufak bişeyler sipariş edeyim diyorum ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?