2018 Ekim Anneleri

Insan pskoljkmen bile alcam moduna girebilir. Ama herkesin bunye farkli. Ben hic almadim mesela :)) moral olsun diye soyluyrm. Saglikli seyler yedikten sonra hersy guzel olur ins
hep sağlıklı beslendim sayılır :)
galiba karpuzu çok mu abarttım ya sırf şeker o da.

Günaydınlar

10 kilo almış biri olarak şuan tek korkum emzirme dönemi iştahı ...
Günaydınn herkese .. bende geçen hafta doktora gittiğimde 9kg almıştım doktorum çok güzel gayet normal dedi kilo alımı :) bende seviniyorum şahsen 15 kg ile tamamlarım diye düşünüyoeum ..emzirmede veriliyor genelde kilo alınmıyor pek gebelik gibi olmuyor daha çok su içecek ihtiyacı oluyor insanın arada birde tatlı birşeyler :) ama genelde kadınlar kilo veriyor emzirme döneminde bende vermiştim

Bisey soracağım arkadaşlar
Kaynananız hic arıyor mu sizi hamilelik nasıl gidiyor bir ihtiyaç...vs var mı diye

ben de 15 le tamamlarım diyorum yani umarım :))))
iştahın çok açılıyor diyen o kadar çok ki...

Kaynananız hic arıyor mu sizi hamilelik nasıl gidiyor bir ihtiyaç...vs var mı diye
hayır :)
ben ararım o sırada sorar
ya benim ki ince fikirli değil. aklına gelmez
bir de üstüne kendi dertlerini anlatır
açıkcası hiiiç aldırış etmiyorum
kayın pederim arar ama

Gozunuzaydiinn hosgeldin :)
Allah saglikla tamamina erdirsin insallah :)

Gunaydinlar nasilsiniz kizlar

Yuvarlanip gidiyoruz :))))Seni sormali?

Günaydınlar

10 kilo almış biri olarak şuan tek korkum emzirme dönemi iştahı ...

O zamanda bi gidip bi duruyor kilo ama hareketlilik cok fazla yorgunluk uykusuzluk derken yine de hizli gidiyor

Yoo :)))
Kimse bizi aramak zorunda degil canim dusunme bile.Bu bizim hamileligimiz bizim hayatimizin bi donemi.Genel olarak gayet normal bi durum
Inan hicbirseyi kimsenin yapmamasi daha iyi.

evet canim farkli oluyor. Seker yuklemede 1.saat sekeri 199 cikti. Max 180 olmasi gerekiyormus. Sonra da hep aclik tokluk yaptirdi iyi cikti ama yine de diyetisyene gonderdi. 2 aydir diyetisyenin verdigine gore besleniyorum hic kilo almadim 12 kilo almistim hala 12 kiloda sabit. Ama arada kaciriyorum. Mesela biskuvi cikolata yasak arada yiyorum cok canim cekiyor. Ama cok su icmeye caliaiyorum dengelemek iicn. Karpuz kavun ve muz ozellikle yasak canim sekeri cok yukseltiyor ben ogrendigimden beri hic yemiyorum bunlari

Arkadaşlar, yeni doğum yapan arkadaşlarım göğüs yarası, kanamasından çok şikayetçiler.. silverette gümüş çok iyiymiş ama çok pahalı o da.. şimdiden bilgilenmek gerek. Ne yapmalı acaba?
fiyati ne kadar bu silverettenin hic bi yerde fiyati yazmiyor

Insan pskoljkmen bile alcam moduna girebilir. Ama herkesin bunye farkli. Ben hic almadim mesela :)) moral olsun diye soyluyrm. Saglikli seyler yedikten sonra hersy guzel olur ins
Ayy nasil almadin hala hamile kalmadan onceki kilonda misin?
benim arada arar sagligin sihhatin nasil demek icin canim

Kizlar bende de seker cikti. Ama bende arada yiyorum biskuvi cikolata falan. Cok abartmamak sartiyla. Basta cok kilo almistim. 12 kiloydu ve iki aydir ayni diyetisyene gidiyorum. Daha hafifim.
Sekeri cikanlar siz nasilsiniz? Arada kaciriyormusunuz?

Gayet güzel hemde uygun
Etiketleri kendiniz yapıştırmanız daha avantajlı hem
Burda bulunduğum ilde hacı şerif var
Bende kendi gözümle bakıp alacağım

Kizlar birde karninda sivilce cikan var mi?
Benim bi tane buyuk vardi patlattim sonrada acaba bebeklerime zarar vermis miyimdir duye dusunup duruyorum

Yarama tuz bastın cnm ne arıyor ne soruyo. Dr riskli dediği halde evi de yakın yemek bile göndermiyor. Millet şehir dışından geliyor gelini için. Oteki gelinine hep bakmisti yemeğini gönderiyordu evi uzak olduğu halde. Hastane sonrası ikramliklarini bile yapıp göndermişti gelinine. Ben de Eylül de biraz birşeyler yapıp dondurucuya koyacağım Annemin evi uzak olduğu halde iki gün geldi de evi temizledi Allahtan annelerimiz var günde defalarca arıyo. Sağlıkli uzun ömürlü olsunlar.

Merhaba hanimlar, bugun kontrolumuz vardi bebek cok sukur saglikli 1560gr olmus gelisimi guzel fakat doktorum beni biraz korkuttu..
Ultrasonda serviks uzunlugu olctu ve 26mm gordu acil radyolojiye gonderdi detayli icin orada da 33mm cikti ve radyolog gayet iyi oldugunu aciklik gormedigini soyledi. Nstye girdim herhangi bir sanci da cikmadi cok sukur fakat kendi doktorum elle muayenesinde cok az aciklik oldugunu paniklicek bir sey olmadigini soyleyip 1 hafta rapor verdi evde rutin yemegini falan yap marketine vs git ama cam kapi indirme dedi basina boyle bir sey gelen var mi? Ben biraz hareketli bir tipim simdiye kadar hic hamile gibi davranmadim yapim geregi biraz yavasla artik dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…