Dün Yaptrıdım 1.saat 213 çıktı, dr diyetisyene yönlendirdi ama henüz gitmedim, karpuz ve meyve çok yiyordum şimdi yememeye başladım ama daha çok Yen'i başladım inşalalh dayanırımKizlar bende de seker cikti. Ama bende arada yiyorum biskuvi cikolata falan. Cok abartmamak sartiyla. Basta cok kilo almistim. 12 kiloydu ve iki aydir ayni diyetisyene gidiyorum. Daha hafifim.
Sekeri cikanlar siz nasilsiniz? Arada kaciriyormusunuz?
Bende de çıktı şekerKizlar bende de seker cikti. Ama bende arada yiyorum biskuvi cikolata falan. Cok abartmamak sartiyla. Basta cok kilo almistim. 12 kiloydu ve iki aydir ayni diyetisyene gidiyorum. Daha hafifim.
Sekeri cikanlar siz nasilsiniz? Arada kaciriyormusunuz?
Kizlar birde karninda sivilce cikan var mi?
Benim bi tane buyuk vardi patlattim sonrada acaba bebeklerime zarar vermis miyimdir duye dusunup duruyorum
Bebekleriniz korunaklı yerde, zarar vermemişsinizdir, endişe yapmayın..Kizlar birde karninda sivilce cikan var mi?
Benim bi tane buyuk vardi patlattim sonrada acaba bebeklerime zarar vermis miyimdir duye dusunup duruyorum
Hoşbuldum canım benimHoşgeldin canım özlettin kendini çok geçmiş olsun bu ara ben de sık sık yaşıyor gibiyim o kasılma halini biraz sürüyor geçiyor bu dr a gittiğimde sorarım normal diyecektir ama olsun yine de. Bu arada benim de çantam hazır değil kendime daha hiçbir şey almadım bebişe de daha geçtiğimiz hafta içinde birkaç şey aldım ama tamamlamadım daha ablasının eşyalarını gözden geçirip kullanabileceğim bir şeyler var mı bakacağım hazırlanır daha inş baya erken daha. İnş hayırlı zamanda gelir bebişler
Canım benim zıbın olayında haklı olabilirler. Genelde yenidoğan setlerinde çıkanlar da yandan komple çıtçıtlı oluyo. Onlardan koyarsan daha rahat olabilirCanım benim kasılmalar yorulunca ve çok ayakta kalınca oluyo dün Temixlik yaptım mesela ve resmen kaskatı kesildi karnım.Belli bir düzeni yok bu kasılma bana bağlı,o Yüzden takmıyorum.
Bu arada benim minnağı günde bikaç defa hıçkırık tutuyo sonra sinirleniyor sanırım uzun sürünce başlıyo o yana bu yana tur atmayasende de sık hıçkırık tutuyor mu ?
Bu arada ben de Çanta hazırladım 3 hafta olmuştur.Çantadakileri iki anneye gösterdim ikili Takımları büyük buldular dalyan doğurmayı düşünüyorsun galiba dedilerbirinin gözden geçirmedi laxım çantayı :) ya bi de hastane çıkışındaki zıbını uygun bulmadılar kısa kollu zıbın alttan çit çıtlı.Kafasını kolunu geçiremezsin kolu çıkar dediler Göbek kordonuna takacakları o koca toka bu zıbını sığmaz dediler.Sağdan ya da soldan çıt çıtlı al dediler sığmaz mi cidden
Amiin canım en güzel dua... Dediğin gibi sağlıkları sıhhatleri yerinde olsun ve vaktinde doğsunlar da varsın minikkuş olsunlarMerhaba, çanta hazır değil daha benim de. Aklımda ama.
Bebek benim de biraz ufak dedi dr. Sağlıkla vaktinde dogsunlar da..
Kasılmada rahmin içinde bir rahatsızlık hissi oluyo canım. Karnım semsert oluyo ve sanki tuvalete aşırı sıkışmışım gibi bi his oluyo. Ben de sendenim daha alışverişe dahi başlamadımÇok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin.
Kasılma nasıl bişey oluyor? Hiç hissetmedim sanırım bugüne kadar. Hissettiysem de az olduysa farketmedim. Değil hastane çantası alışverişe bile başlamadım ben
Ben de cosakondrin diye bir magnezyum/kalsiyum takviyesi alıyorum 12. haftadan bu yana. Ama hoca günde 2 ye çıkaralım dedi. Hakikaten faydası oldu. Ama ayakta çok kalınca yine de oluyorBenimde 20 li haftaların başında kasılmalarım oluyordu ara ara doktora gittim oda magnezyum kullanmamı önerdi ve hemen geçti ilk 10gün 2 şer tane almıştım sonrasında günde 1 tane hala devam ediyorum hiç olmuyor isterseniz sorun doktorujuza magnezyumu içiniz rahat etsin.. bende henüz hazırlamadım çanta ama herşeyimiz hazır hemen hemen ağustos ayında yıkayıp bayrama kadar ğütülerim yavaş yavaş havalarda sıcak zor oluyor ütüçantayı eylülde hzırlarım daha erken şuan benim için acil durumda zaten herşeyin yeri belli :)
Amin canım Allah razı olsunCok gecmis olsun.Allah acil sifalar versin insallah❤
Benimde kasilmalar fazlaca var.Bazi gun daha fazla.
Buarada benimde hastane cantasi namina bisey yok :)))) Bikac parca aldim sadece o kadar.Yavas yavas devam ediyorum.
Geçen hafta baktım, ben de bunu beğenmiştim ama etiket yapıştırılacağını bilmiyordum..kızlar hacı şerifin sitesini kurcaladım biraz yorumlar çok olumlu ben şunu almaya karar verdim
https://www.haciserif.com.tr/erkek-...n-yap.html?page=2&selected_section=discussion
etiketlerini biz yapıştıracakmışız sadece uygun geldi bana denemek için ufak bişeyler sipariş edeyim diyorum ne dersiniz
hayır :)
ben ararım o sırada sorar
ya benim ki ince fikirli değil. aklına gelmez
bir de üstüne kendi dertlerini anlatır
açıkcası hiiiç aldırış etmiyorum
kayın pederim arar ama
Gozunuzaydiinn hosgeldin :)
Allah saglikla tamamina erdirsin insallah :)
Yuvarlanip gidiyoruz :))))Seni sormali?
O zamanda bi gidip bi duruyor kilo ama hareketlilik cok fazla yorgunluk uykusuzluk derken yine de hizli gidiyor
Yoo :)))
Kimse bizi aramak zorunda degil canim dusunme bile.Bu bizim hamileligimiz bizim hayatimizin bi donemi.Genel olarak gayet normal bi durum
Inan hicbirseyi kimsenin yapmamasi daha iyi.
Benimki aramıyor :))
evet canim farkli oluyor. Seker yuklemede 1.saat sekeri 199 cikti. Max 180 olmasi gerekiyormus. Sonra da hep aclik tokluk yaptirdi iyi cikti ama yine de diyetisyene gonderdi. 2 aydir diyetisyenin verdigine gore besleniyorum hic kilo almadim 12 kilo almistim hala 12 kiloda sabit. Ama arada kaciriyorum. Mesela biskuvi cikolata yasak arada yiyorum cok canim cekiyor. Ama cok su icmeye caliaiyorum dengelemek iicn. Karpuz kavun ve muz ozellikle yasak canim sekeri cok yukseltiyor ben ogrendigimden beri hic yemiyorum bunlari
fiyati ne kadar bu silverettenin hic bi yerde fiyati yazmiyor
Ayy nasil almadin hala hamile kalmadan onceki kilonda misin?
benim arada arar sagligin sihhatin nasil demek icin canim
Yarama tuz bastın cnm ne arıyor ne soruyo. Dr riskli dediği halde evi de yakın yemek bile göndermiyor. Millet şehir dışından geliyor gelini için. Oteki gelinine hep bakmisti yemeğini gönderiyordu evi uzak olduğu halde. Hastane sonrası ikramliklarini bile yapıp göndermişti gelinine. Ben de Eylül de biraz birşeyler yapıp dondurucuya koyacağım Annemin evi uzak olduğu halde iki gün geldi de evi temizledi Allahtan annelerimiz var günde defalarca arıyo. Sağlıkli uzun ömürlü olsunlar.
Arayıp aramaması çok umrumda değil de sonradan kendinde birçok şeyin hakkını bulacak ya halbuki zerre kadar umrumda değiliz
hangi kategoride canim tekstilde indirim var yaziyor orasi miKızlar almayı dusunen varsa hala,ebebek'te yine indirime girmis gecelik sabahlık.Takim yapabilirsiniz pembe ya da mavi var sanirim.Kuzenim almisti gordum hoş modeli kumasi fln
hangi kategoride canim tekstilde indirim var yaziyor orasi mi
Çok teşekkür ederim. Amin hepimizin bebişleri sağlıkla dünyaya gelsin. Bu güne kadar çok rahattım. Ama son bir haftadır hormonlardan mı nedir devamlı sağlığını düşünüyorum. Bağırsaklarında hafif parlaklık çıktı geçen hafta. Bir hafta sonra yeniden kontrol edecek. Endişem had safhadaGozunuzaydiinn hosgeldin :)
Allah saglikla tamamina erdirsin insallah :)
Çok teşekkür ederim. Amin hepimizin bebişleri sağlıkla dünyaya gelsin. Bu güne kadar çok rahattım. Ama son bir haftadır hormonlardan mı nedir devamlı sağlığını düşünüyorum. Bağırsaklarında hafif parlaklık çıktı geçen hafta. Bir hafta sonra yeniden kontrol edecek. Endişem had safhada
Selamlar,
Kontrolumuz vardı bugün yaklaşık 35 cm ve 950 gr olmuşuz biraz minik olacak sanırım bizim kız anne baba minyon olunca :) Şeker yüklemesi yaptırdım temiz çıktı çok şükür rahatça yiyebilirim aynı şekilde en çok buna sevindim.
Kurban bayramından sonraki pazartesi çalışabilir raporu alacağım ardından 2 hafta sonra gideceğim artık ve Eylül gibi nst çektirmeye baslayacakmisiz.
Sona yaklaşıyoruz çok şükür :)
Merhaba kızlar bugün 27+5 olduk kontrolümüz vardı bebek 1250 gr, 35 cm olmuş. BPD: 30+1, AC:28+6, FL:27+0, HC :29+4 çıktı. Hepsi birbirinden farklı doktorumda bişey demedi eve gelince usg kağıdında gördüm bu değerleri çok tedirgin oldum
Insallah gecicidir❤ icin rahatlar bir an önce.
Sağol canım benim inşallah gelişimi normaldir eğitim araştırmaya gidiyorum çok kalabalıktı doktorum çok fazla bişey söylemedi sadece önden gidiyor biraz iri olacak sanırım dedi şeker yüklemesi de iyi çıkmıştı eve gelince bu değerleri görünce gerçekten çok tedirgin oldum. İlk ve tecrübesiz olunca insan herşeyi kafaya takıyor. Allahım hepimizin bebişlerini korusun inşallah hepsi vaktinde sağlıcakla gelsin çok sağol canım benim
Masallah minişe :)))
Saglikli olsunda canim bunlara hic takilma zaten :)
Bende 1 aydir dun gittim simdi 2 hafta sonra rapor icin gidecem diye sevinctwn dort dönüyorum :)))))))
En basta cok yazmistik bilmem hatirlar misin :)
O ilk haftalarin olcumlerinin cogu arkadasi tedirgin etmesinden dolayi.
Artik bunlarda boyle oluyor canim.Doktorun bisy demediyse bi sikinti degil.Zaten hepsi birbirine yakin.
Yani hepsinin ayni olmasini beklemek dort dortluk bisy beklemek olur zaten.Bide olcumler biliyorsun doktorun yapabildigi kadar buyudukce bazi olcumleri almak daha zor olacak.Olumsuz bisy gb dusunme.
Haftasina gore asagi yukari gelisimini gostermesi onemli.
Bizim Aramız da görünürde birşey yok gibi ama aslında çok şey varKimin ne dusundugu ne yaptigi degil inan senin mesafen belirler iliskileri.Saygidizlikta olmadan uyararak dur demeyi bilmek gerek.
Aradi diye de bicok seyin hakki ona gecmeyecek nasilsa
Hic kafana takma,insanlara seni uzebilme lüksünı verme canim
Canim bizde 27+5 de gittik hc ve ac yakın fl 28+4 dahası bpd 26+6 arkadaş yazmasa ben umursamamıştım doktorum da sorun yok demişti. Tam muayene olurken sekreteri girio biseyler sordu o arada kafası dağıldı da dikkat etmedi mi acaba canim sıkıldı yaInsallah gecicidir❤ icin rahatlar bir an önce.
Masallah minişe :)))
Saglikli olsunda canim bunlara hic takilma zaten :)
Bende 1 aydir dun gittim simdi 2 hafta sonra rapor icin gidecem diye sevinctwn dort dönüyorum :)))))))
En basta cok yazmistik bilmem hatirlar misin :)
O ilk haftalarin olcumlerinin cogu arkadasi tedirgin etmesinden dolayi.
Artik bunlarda boyle oluyor canim.Doktorun bisy demediyse bi sikinti degil.Zaten hepsi birbirine yakin.
Yani hepsinin ayni olmasini beklemek dort dortluk bisy beklemek olur zaten.Bide olcumler biliyorsun doktorun yapabildigi kadar buyudukce bazi olcumleri almak daha zor olacak.Olumsuz bisy gb dusunme.
Haftasina gore asagi yukari gelisimini gostermesi onemli.
Canım 295 ₺ fiyatı kendi sitesinde. Herkes fiyatını karşıladığını söylüyor ama sırf denemek için bu kadar para vermek birebir tecrübe eden biriyle konuşmadıktan sonra bana saçma geliyor. Aslında gümüş etkisine inandığım ve faydalı olabileceğini düşündüğüm bir ürün benim.fiyati ne kadar bu silverettenin hic bi yerde fiyati yazmiyor
Ayy yok:)))) emzirirken almadim demek istedim. Bazilari dogumdan sonrada almaya devam ediyr ya. Ben almayip veren kisimdayimevet canim farkli oluyor. Seker yuklemede 1.saat sekeri 199 cikti. Max 180 olmasi gerekiyormus. Sonra da hep aclik tokluk yaptirdi iyi cikti ama yine de diyetisyene gonderdi. 2 aydir diyetisyenin verdigine gore besleniyorum hic kilo almadim 12 kilo almistim hala 12 kiloda sabit. Ama arada kaciriyorum. Mesela biskuvi cikolata yasak arada yiyorum cok canim cekiyor. Ama cok su icmeye caliaiyorum dengelemek iicn. Karpuz kavun ve muz ozellikle yasak canim sekeri cok yukseltiyor ben ogrendigimden beri hic yemiyorum bunlari
fiyati ne kadar bu silverettenin hic bi yerde fiyati yazmiyor
Ayy nasil almadin hala hamile kalmadan onceki kilonda misin?
benim arada arar sagligin sihhatin nasil demek icin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?