2018 Ekim Anneleri

Yani bunun icin cani sıkacak bisy yok.
Doktor bunu unutmaz cunku kagida bakip degil o olcumu zaten yaparken goruyor.
Birebir mesela 30 haftalik bebekte butun olculer 30 haftalik cikmaz canim.Gayet normal.
Boy,kilo,yapı meselesi diyoruz ya hani iste tam da bu sonucta.
Yoksa her yenidogan ayni,her 30 haftalik bebek belli kiloda ve boyda olurdu.

Kızlar benim kasılmalarım başladı bugün tekrar akşam daha fazla olmaua başladı ama toplamda 7-8kez olmuşur sabahtan beri normalmi sizdede oluyormu?

13 kg almisim doktor payladi bugun beni..esimde sahit extra bir sey yemiyorum degerlerim hep normal cikiyor ama ödemim cok var ayaklarim hep davul gibi doktorada soyledim daha az ye o zaman dedi ne yapacagimi sasirdim

13 kg almisim doktor payladi bugun beni..esimde sahit extra bir sey yemiyorum degerlerim hep normal cikiyor ama ödemim cok var ayaklarim hep davul gibi doktorada soyledim daha az ye o zaman dedi ne yapacagimi sasirdim
Benim doktorum bu kilo konusunda çok rahat. 25.haftamda 10 kilo almıştım ben telaşla çok mu aldım acaba derken o kişiden kişiye değişiyor, kimi hiç almaz, kimi 20 kilo alır dedi. Vücut tipine göre değişir tabi sen sağlıklı beslenmene dikkat et, yürüyüş yap, yüzmeye git yeter dedi. Dokuz gündür yediklerime çok dikkat ediyorum basit karbonhidrat ve şekeri çıkardım dokuz günde 1 kilo inebilmişim. Fatsecret uygulaması çok yardımcı oluyor. Keşke en baştan kullansaydım bu uygulamayı.

Doğru söylüyorsun canim
Eşimle ben kısa boyluyuz ama bu bastan beri uzun gidiyor haftasına göre masaallah
Bi arada kilosuna takmıştım şimdi iyi kilosu da doktorum takma dedi zaten

Doktorumada yazdım oda progestan cap almamı söyledi vajinal yoldan varmı kullanan?
Ben kullanıyorum hamileligimin başından beri günde 1 tane 100'lük
Vajinaya yerleştir ittir canim biraz zor onu kullanması geri geliyor çünkü
Yatmadan önce kullan ayağa da kalkma
Bende doktoruma bıraksam mi diyecektim unutmusum bi ara bırak demişti ağrı ve baskı hissetmeye başladım devam et demişti o ağrıları da aliyor

Bende acayip gaz ağrısı oluyor akşamları çok rahatsız ediyor sizde de var mi

Ağrı falan hiç yok bende bugün başladı kasılmalar çok değil ama gğn içinde 7-8 sefer olmuştur heralde magnezyum kullanıyorum ztn 2 ye çıkardı günde progestanıda günde 2 sefer al dedi yaptım şimdi yattım hemen :)

Ben magnezyumu tek alıyorum efermag verdi bana günde 1 muz 2 soda içiyorum ama ağrılarım yine oluyor
Progestan rahatlatır ama

Kızlar benim kasılmalarım başladı bugün tekrar akşam daha fazla olmaua başladı ama toplamda 7-8kez olmuşur sabahtan beri normalmi sizdede oluyormu?
Gecmis olsun canim ya. Durduk yere mi oluyor. Yoksa sebeplern var mi? Yada sik oldugu pozisyonlar. Hergun 7-8 defa belki problem olablr. Ama arada bende de oluyr normal (arada bir tabi)

Ben zerre bisy yemiyorm desem dogrudur. Ama kilo aliyrm cnku bebek artik agirlasiyor. Senn dr smdiden kiziyosa asil kilo alincak aylara girdik napcak snrasinda

Benim bu hamileliğimin başından beri kasılmalarım oluyor bazen bebek bir noktaya toplanıveriyor o kısım şişiyor. Sonra yavaş yavaş gevşiyoruz. Genelde çok ayakta kalmışsam oluyor ama böyle böyle 26yı gördük çok şükür. hakkımızda hayırlısı. Ben henüz hamile kalmadan önceki kilomun üzerine çıkmadım ama zaten ben hamilelikte değil emzirme dönemi kilo alanlardanım. Onu vermesi çok daha zor

Son trimestr da oluyomus galiba bende gecenlerde okumustum. Hazimsizlik falan da olabilirmis. Zaten isthm yok bide midem rahatsiz olunca hiiic yiyemiyrm
Bende her şeyi yiyemez oldum. Eşim duymuş ben duymadım da doktorum ilişkiyi de yasaklamış erken doğum riskinden dolayı mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…