Seker mevzuna giremiyrm:)))) ama dogumdan sonra en guzeli otgillerden yemek:)hep sağlıklı beslendim sayılır :)
galiba karpuzu çok mu abarttım ya sırf şeker o da.
Onun icin ayri aramasina gerk olmuyo biz zaten haftada 1 gorusuyrz telden. O zamn soruyo isteBisey soracağım arkadaşlar
Kaynananız hic arıyor mu sizi hamilelik nasıl gidiyor bir ihtiyaç...vs var mı diye
Canim bizde 27+5 de gittik hc ve ac yakın fl 28+4 dahası bpd 26+6 arkadaş yazmasa ben umursamamıştım doktorum da sorun yok demişti. Tam muayene olurken sekreteri girio biseyler sordu o arada kafası dağıldı da dikkat etmedi mi acaba canim sıkıldı ya
Kızlar benim kasılmalarım başladı bugün tekrar akşam daha fazla olmaua başladı ama toplamda 7-8kez olmuşur sabahtan beri normalmi sizdede oluyormu?
Benim doktorum bu kilo konusunda çok rahat. 25.haftamda 10 kilo almıştım ben telaşla çok mu aldım acaba derken o kişiden kişiye değişiyor, kimi hiç almaz, kimi 20 kilo alır dedi. Vücut tipine göre değişir tabi sen sağlıklı beslenmene dikkat et, yürüyüş yap, yüzmeye git yeter dedi. Dokuz gündür yediklerime çok dikkat ediyorum basit karbonhidrat ve şekeri çıkardım dokuz günde 1 kilo inebilmişim. Fatsecret uygulaması çok yardımcı oluyor. Keşke en baştan kullansaydım bu uygulamayı.13 kg almisim doktor payladi bugun beni..esimde sahit extra bir sey yemiyorum degerlerim hep normal cikiyor ama ödemim cok var ayaklarim hep davul gibi doktorada soyledim daha az ye o zaman dedi ne yapacagimi sasirdim
Doğru söylüyorsun canimYani bunun icin cani sıkacak bisy yok.
Doktor bunu unutmaz cunku kagida bakip degil o olcumu zaten yaparken goruyor.
Birebir mesela 30 haftalik bebekte butun olculer 30 haftalik cikmaz canim.Gayet normal.
Boy,kilo,yapı meselesi diyoruz ya hani iste tam da bu sonucta.
Yoksa her yenidogan ayni,her 30 haftalik bebek belli kiloda ve boyda olurdu.
Ben kullanıyorum hamileligimin başından beri günde 1 tane 100'lükDoktorumada yazdım oda progestan cap almamı söyledi vajinal yoldan varmı kullanan?
Karın sertleşiyor birden benim öyle oluyorKasilma nasil oluyor acaba oluyorsada ben hissetmiyorumdur tahminen
Ağrı falan hiç yok bende bugün başladı kasılmalar çok değil ama gğn içinde 7-8 sefer olmuştur heralde magnezyum kullanıyorum ztn 2 ye çıkardı günde progestanıda günde 2 sefer al dedi yaptım şimdi yattım hemen :)Ben kullanıyorum hamileligimin başından beri günde 1 tane 100'lük
Vajinaya yerleştir ittir canim biraz zor onu kullanması geri geliyor çünkü
Yatmadan önce kullan ayağa da kalkma
Bende doktoruma bıraksam mi diyecektim unutmusum bi ara bırak demişti ağrı ve baskı hissetmeye başladım devam et demişti o ağrıları da aliyor
Ben magnezyumu tek alıyorum efermag verdi bana günde 1 muz 2 soda içiyorum ama ağrılarım yine oluyorAğrı falan hiç yok bende bugün başladı kasılmalar çok değil ama gğn içinde 7-8 sefer olmuştur heralde magnezyum kullanıyorum ztn 2 ye çıkardı günde progestanıda günde 2 sefer al dedi yaptım şimdi yattım hemen :)
Geçen hafta baktım, ben de bunu beğenmiştim ama etiket yapıştırılacağını bilmiyordum..
Gecmis olsun canim ya. Durduk yere mi oluyor. Yoksa sebeplern var mi? Yada sik oldugu pozisyonlar. Hergun 7-8 defa belki problem olablr. Ama arada bende de oluyr normal (arada bir tabi)Kızlar benim kasılmalarım başladı bugün tekrar akşam daha fazla olmaua başladı ama toplamda 7-8kez olmuşur sabahtan beri normalmi sizdede oluyormu?
Ben zerre bisy yemiyorm desem dogrudur. Ama kilo aliyrm cnku bebek artik agirlasiyor. Senn dr smdiden kiziyosa asil kilo alincak aylara girdik napcak snrasinda13 kg almisim doktor payladi bugun beni..esimde sahit extra bir sey yemiyorum degerlerim hep normal cikiyor ama ödemim cok var ayaklarim hep davul gibi doktorada soyledim daha az ye o zaman dedi ne yapacagimi sasirdim
Son trimestr da oluyomus galiba bende gecenlerde okumustum. Hazimsizlik falan da olabilirmis. Zaten isthm yok bide midem rahatsiz olunca hiiic yiyemiyrmBende acayip gaz ağrısı oluyor akşamları çok rahatsız ediyor sizde de var mi
Bende her şeyi yiyemez oldum. Eşim duymuş ben duymadım da doktorum ilişkiyi de yasaklamış erken doğum riskinden dolayı mi acabaSon trimestr da oluyomus galiba bende gecenlerde okumustum. Hazimsizlik falan da olabilirmis. Zaten isthm yok bide midem rahatsiz olunca hiiic yiyemiyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?