Olabilir oyle bi tehliken varsa. Benm ilk kizimda yasak degldi. Smdide yok oyle bisy. Bazi drlar hamilelik boyu yasakliyor.Bende her şeyi yiyemez oldum. Eşim duymuş ben duymadım da doktorum ilişkiyi de yasaklamış erken doğum riskinden dolayı mi acaba
Yorgunluk hafeketsilik susuzluk bicok sey etken aslnda bu kasilmalarda. Herkesin farkli sebepleri olabiliyr. Kendimizi dinlememiz lazim arada:)) ama o kasilmalarda dogumu kolaylastiriyor:) hepsi ayri guzelBenim bu hamileliğimin başından beri kasılmalarım oluyor bazen bebek bir noktaya toplanıveriyor o kısım şişiyor. Sonra yavaş yavaş gevşiyoruz. Genelde çok ayakta kalmışsam oluyor ama böyle böyle 26yı gördük çok şükür. hakkımızda hayırlısı. Ben henüz hamile kalmadan önceki kilomun üzerine çıkmadım ama zaten ben hamilelikte değil emzirme dönemi kilo alanlardanım. Onu vermesi çok daha zor
Hasta bezi unutma cnmUnutmuşum :)
Anne için,
Göğüs pedi
Göğüs kremi
Ben dışarı çıkınca daha çok farkediyorum o kasılmayı.Mesela dün biraz yürüyüş yapayım dedim yolun ortasında kalakaldım kasılmaktan,durdum dinlendim öyle geçtiYorgunluk hafeketsilik susuzluk bicok sey etken aslnda bu kasilmalarda. Herkesin farkli sebepleri olabiliyr. Kendimizi dinlememiz lazim arada:)) ama o kasilmalarda dogumu kolaylastiriyor:) hepsi ayri guzel
Benim doktorum bu kilo konusunda çok rahat. 25.haftamda 10 kilo almıştım ben telaşla çok mu aldım acaba derken o kişiden kişiye değişiyor, kimi hiç almaz, kimi 20 kilo alır dedi. Vücut tipine göre değişir tabi sen sağlıklı beslenmene dikkat et, yürüyüş yap, yüzmeye git yeter dedi. Dokuz gündür yediklerime çok dikkat ediyorum basit karbonhidrat ve şekeri çıkardım dokuz günde 1 kilo inebilmişim. Fatsecret uygulaması çok yardımcı oluyor. Keşke en baştan kullansaydım bu uygulamayı.
Karın sertleşiyor birden benim öyle oluyor
Ben zerre bisy yemiyorm desem dogrudur. Ama kilo aliyrm cnku bebek artik agirlasiyor. Senn dr smdiden kiziyosa asil kilo alincak aylara girdik napcak snrasinda
Ben dışarı çıkınca daha çok farkediyorum o kasılmayı.Mesela dün biraz yürüyüş yapayım dedim yolun ortasında kalakaldım kasılmaktan,durdum dinlendim öyle geçti
Dün oldu ilk kez yaZdım bende hemen doktoruma devam edermiydi bilemiyorum..bi sebebim yok aslında erken doğum tehlikem falanda yok ama drum tedbirli bu konuda .. çalışmıyorum ev işide pek yapmıyorum dün ütü falan yaptım ondan da olmuş olabilir bilemiyorum bugün nasıl olacak bakalım ilaçlar fayda eder sanıyorumGecmis olsun canim ya. Durduk yere mi oluyor. Yoksa sebeplern var mi? Yada sik oldugu pozisyonlar. Hergun 7-8 defa belki problem olablr. Ama arada bende de oluyr normal (arada bir tabi)
Yok rahim ağzı kapalı tehlike yok dedi ama zaten biz başından beri uzak durduk ama yasakladı yineOlabilir oyle bi tehliken varsa. Benm ilk kizimda yasak degldi. Smdide yok oyle bisy. Bazi drlar hamilelik boyu yasakliyor.
Hatta ben dogumu kolaylastrmak icin bi onerini var mi diye sordugmda en cok iliskinin yardmci olcgni soylemisti.
Korku değildir de canım doğum yaklaştıkça hatta doğumdan sonra bile insan böyle döngülere giriyor merak etme sanırım farketmiyoruz ama beynimiz bu olaya bir şekilde hazırlık yapıyorgünaydın hanımlar
Rüyammda üstüme önlük gibi bisey ler giydirip bi suru kadının oldugu bi yere alıyolardı beni sonra bana b i iğne yaptılar cok canımın yandığını hissettim resmen.Hemsireye doğuma mi alıyosunuz beni daha cok var iş devredicektim ben daha diye bagıra bagıra götürdüler beni uyandımBaşladı benim korkular sanırım
benimde yarin minik kuzularimi gorecegim insallahGünaydınlar hanımlar mutlu bir gün diliyorum hepimize. Yarın dr kontrolüm var sabırsızlanıyorum bebişimi göreceğim diye umarım her şey yolundadır çok özledim onu görmeyi
bilinc altı hazırlıyor demekki.En komiği daha iş devretmedim ben vaktim var diye bağırmamdı heralde iş yerinde ne olucak ne biticek en cok ona endişeleniyorum sanırımKorku değildir de canım doğum yaklaştıkça hatta doğumdan sonra bile insan böyle döngülere giriyor merak etme sanırım farketmiyoruz ama beynimiz bu olaya bir şekilde hazırlık yapıyor
Bebekler dogdu su an küvözdeler herkesten dua istıyorum dualarınızı eksik etmeyinPrmm canim nasilsin? Hastahaneye yatisin yapildi mi?
Oyy grubumuzun en erkencileri Allah yardımcınız olsun inş canım onlar hayata bir yerden tutunacaklar inş bu telaşlar gelip geçecek inş hakkınızda hayırlısı olsunBebekler dogdu su an küvözdeler herkesten dua istıyorum dualarınızı eksik etmeyin
ah canim benim Allah saglik versin. Insallah en kisa zamanda kuvezden cikip evinize gidersiniz. Sen nasilsin? Bebisler nasil sagliklari iyi mi?Bebekler dogdu su an küvözdeler herkesten dua istıyorum dualarınızı eksik etmeyin
Ayyy hayırlı olsun canım tez zamanda toparlanıp büyüsünler çıksınlar inşallahBebekler dogdu su an küvözdeler herkesten dua istıyorum dualarınızı eksik etmeyin
Kesinlikle hazırlanıyor türlü senaryolarla muhtemelen görmeye devam edeceksin ben doğumdan sonra da görmeye devam etmiştim. Kendimde şunu farkediyorum benim için önemli büyük olaylarda ben bunu yaşıyorum mesela üniversite sınavı beni çok etkilemişti sınavdan bir süre sonra neredeyse her gün türlü bahanelerle sınava yetişemediğimi görüyordum uyandığımda ya ben sınava girmiştim ama gerçekten girdim mi giremedim mi diye soruyordum psikopata bağlamıştım. Doğumda da sezeryan olmasına rağmen normal doğurduğumu görüyordum:)bilinc altı hazırlıyor demekki.En komiği daha iş devretmedim ben vaktim var diye bağırmamdı heralde iş yerinde ne olucak ne biticek en cok ona endişeleniyorum sanırım
Canım hayırlı olsun Allah sağlık sıhhat versin kuzucuklarına ve sana. Sağlıkla biraz daha büyüyüp toparlanırlar kuvözde inşallahBebekler dogdu su an küvözdeler herkesten dua istıyorum dualarınızı eksik etmeyin
İlk oğlumda da 20'li haftalarda başladı ve günde 8-10 kere yaşıyodum. Şimdi de benzer durum var: özellikle çok ayakta kalınca yorulunca oluyor ve artık daha rahatsızlık hissi verir hale geldi. Ama doktorunla durumu paylaştıysan, rahim ağzında açılma falan yoksa sorun olmaz sanırım. Benim bazı günler hiç olmuyo, bazen de çok oluyo. Halbu ki muzu her gün yemeye çalışıyorum, magnezyum hapı desen hergün alıyorum ama demek ki yorgunluğa gelmiyorKızlar benim kasılmalarım başladı bugün tekrar akşam daha fazla olmaua başladı ama toplamda 7-8kez olmuşur sabahtan beri normalmi sizdede oluyormu?
Aynen, ben de bu hamileliğimde erken yaşamaya başladım kasılmalarıBenim bu hamileliğimin başından beri kasılmalarım oluyor bazen bebek bir noktaya toplanıveriyor o kısım şişiyor. Sonra yavaş yavaş gevşiyoruz. Genelde çok ayakta kalmışsam oluyor ama böyle böyle 26yı gördük çok şükür. hakkımızda hayırlısı. Ben henüz hamile kalmadan önceki kilomun üzerine çıkmadım ama zaten ben hamilelikte değil emzirme dönemi kilo alanlardanım. Onu vermesi çok daha zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?