2018 Ekim Anneleri

Bende her şeyi yiyemez oldum. Eşim duymuş ben duymadım da doktorum ilişkiyi de yasaklamış erken doğum riskinden dolayı mi acaba
Olabilir oyle bi tehliken varsa. Benm ilk kizimda yasak degldi. Smdide yok oyle bisy. Bazi drlar hamilelik boyu yasakliyor.
Hatta ben dogumu kolaylastrmak icin bi onerini var mi diye sordugmda en cok iliskinin yardmci olcgni soylemisti.

Yorgunluk hafeketsilik susuzluk bicok sey etken aslnda bu kasilmalarda. Herkesin farkli sebepleri olabiliyr. Kendimizi dinlememiz lazim arada:)) ama o kasilmalarda dogumu kolaylastiriyor:) hepsi ayri guzel

Yorgunluk hafeketsilik susuzluk bicok sey etken aslnda bu kasilmalarda. Herkesin farkli sebepleri olabiliyr. Kendimizi dinlememiz lazim arada:)) ama o kasilmalarda dogumu kolaylastiriyor:) hepsi ayri guzel
Ben dışarı çıkınca daha çok farkediyorum o kasılmayı.Mesela dün biraz yürüyüş yapayım dedim yolun ortasında kalakaldım kasılmaktan,durdum dinlendim öyle geçti

Karın sertleşiyor birden benim öyle oluyor

Ben zerre bisy yemiyorm desem dogrudur. Ama kilo aliyrm cnku bebek artik agirlasiyor. Senn dr smdiden kiziyosa asil kilo alincak aylara girdik napcak snrasinda

Bende anlamadim benim doktor fazlasiyla tedbirli en ufak bir seyde bile hemen tahliller yaptiriyor yukarida yazmistim servikal uzunlugum kendi olcumunde 2,6 cikiyor detayli ultrasinda 3,3 cikiyor buna ragmen 1 hafta rapor verdi onu yeme bunu yeme ne yiyecegim peki dedim porsiyonlari kucult o zaman dedi

Kasilma o ise ben yoruldugumda cok oluyor bende dikkat edeyim

Ben dışarı çıkınca daha çok farkediyorum o kasılmayı.Mesela dün biraz yürüyüş yapayım dedim yolun ortasında kalakaldım kasılmaktan,durdum dinlendim öyle geçti

Kendini serbest birak ozellikle karin ve alt bölgeni,derin nefes al burnundan gogus nefesi ve yavasca ver nefesini,daha etkili olabiliyor :)

Gecmis olsun canim ya. Durduk yere mi oluyor. Yoksa sebeplern var mi? Yada sik oldugu pozisyonlar. Hergun 7-8 defa belki problem olablr. Ama arada bende de oluyr normal (arada bir tabi)
Dün oldu ilk kez yaZdım bende hemen doktoruma devam edermiydi bilemiyorum..bi sebebim yok aslında erken doğum tehlikem falanda yok ama drum tedbirli bu konuda .. çalışmıyorum ev işide pek yapmıyorum dün ütü falan yaptım ondan da olmuş olabilir bilemiyorum bugün nasıl olacak bakalım ilaçlar fayda eder sanıyorum

günaydın hanımlar
Rüyammda üstüme önlük gibi bisey ler giydirip bi suru kadının oldugu bi yere alıyolardı beni sonra bana b i iğne yaptılar cok canımın yandığını hissettim resmen.Hemsireye doğuma mi alıyosunuz beni daha cok var iş devredicektim ben daha diye bagıra bagıra götürdüler beni uyandım Başladı benim korkular sanırım

Olabilir oyle bi tehliken varsa. Benm ilk kizimda yasak degldi. Smdide yok oyle bisy. Bazi drlar hamilelik boyu yasakliyor.
Hatta ben dogumu kolaylastrmak icin bi onerini var mi diye sordugmda en cok iliskinin yardmci olcgni soylemisti.
Yok rahim ağzı kapalı tehlike yok dedi ama zaten biz başından beri uzak durduk ama yasakladı yine

Korku değildir de canım doğum yaklaştıkça hatta doğumdan sonra bile insan böyle döngülere giriyor merak etme sanırım farketmiyoruz ama beynimiz bu olaya bir şekilde hazırlık yapıyor

Korku değildir de canım doğum yaklaştıkça hatta doğumdan sonra bile insan böyle döngülere giriyor merak etme sanırım farketmiyoruz ama beynimiz bu olaya bir şekilde hazırlık yapıyor
bilinc altı hazırlıyor demekki.En komiği daha iş devretmedim ben vaktim var diye bağırmamdı heralde iş yerinde ne olucak ne biticek en cok ona endişeleniyorum sanırım

Günaydın kızlar .. bende muayenemi oldum kızımda böbrek büyümesi var demişti geçen ay bu ay da varmış ama doğduktan sonra takip edeceğiz kafana takma şimdi dedi .. 40 cm 1450 gr olmuş :) 29+1 de .. şimdilik normal görünüyor her şey kafası aşağıdaymış dönmüş ama son ana kadar daha çok dönermiş hayırlısı artık ..

Bebekler dogdu su an küvözdeler herkesten dua istıyorum dualarınızı eksik etmeyin
Oyy grubumuzun en erkencileri Allah yardımcınız olsun inş canım onlar hayata bir yerden tutunacaklar inş bu telaşlar gelip geçecek inş hakkınızda hayırlısı olsun

Bebekler dogdu su an küvözdeler herkesten dua istıyorum dualarınızı eksik etmeyin
ah canim benim Allah saglik versin. Insallah en kisa zamanda kuvezden cikip evinize gidersiniz. Sen nasilsin? Bebisler nasil sagliklari iyi mi?

bilinc altı hazırlıyor demekki.En komiği daha iş devretmedim ben vaktim var diye bağırmamdı heralde iş yerinde ne olucak ne biticek en cok ona endişeleniyorum sanırım
Kesinlikle hazırlanıyor türlü senaryolarla muhtemelen görmeye devam edeceksin ben doğumdan sonra da görmeye devam etmiştim. Kendimde şunu farkediyorum benim için önemli büyük olaylarda ben bunu yaşıyorum mesela üniversite sınavı beni çok etkilemişti sınavdan bir süre sonra neredeyse her gün türlü bahanelerle sınava yetişemediğimi görüyordum uyandığımda ya ben sınava girmiştim ama gerçekten girdim mi giremedim mi diye soruyordum psikopata bağlamıştım. Doğumda da sezeryan olmasına rağmen normal doğurduğumu görüyordum:)

Canım hayırlı olsun Allah sağlık sıhhat versin kuzucuklarına ve sana. Sağlıkla biraz daha büyüyüp toparlanırlar kuvözde inşallah dualarımız seninle...

Kızlar benim kasılmalarım başladı bugün tekrar akşam daha fazla olmaua başladı ama toplamda 7-8kez olmuşur sabahtan beri normalmi sizdede oluyormu?
İlk oğlumda da 20'li haftalarda başladı ve günde 8-10 kere yaşıyodum. Şimdi de benzer durum var: özellikle çok ayakta kalınca yorulunca oluyor ve artık daha rahatsızlık hissi verir hale geldi. Ama doktorunla durumu paylaştıysan, rahim ağzında açılma falan yoksa sorun olmaz sanırım. Benim bazı günler hiç olmuyo, bazen de çok oluyo. Halbu ki muzu her gün yemeye çalışıyorum, magnezyum hapı desen hergün alıyorum ama demek ki yorgunluğa gelmiyor

Aynen, ben de bu hamileliğimde erken yaşamaya başladım kasılmaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…