Rabbim saglikla eve goturmeyi nasip etsinBebekler dogdu su an küvözdeler herkesten dua istıyorum dualarınızı eksik etmeyin
Offf tam da yeni doktor arayışı içindeydim.. zaten cok kararsız ve pimpirikli biriyim. İnsallah normaldir bunlar..Evet hissediyorum bir yerde toplanıyor serleşiyor 10saniye içinde düzeliyor tekrar ..evet doktorunuza söyleyin yinede siz bence.. normal evet ama erken doğumada sebep olabiliyor kasılmalar oyüzden ayırt edemiyoruz biz doğuma hazırlıkmı yoksa erken doğum kasılmasımı olduğunu ..
günaydın hanımlar
Rüyammda üstüme önlük gibi bisey ler giydirip bi suru kadının oldugu bi yere alıyolardı beni sonra bana b i iğne yaptılar cok canımın yandığını hissettim resmen.Hemsireye doğuma mi alıyosunuz beni daha cok var iş devredicektim ben daha diye bagıra bagıra götürdüler beni uyandımBaşladı benim korkular sanırım
Kizlar pastorize gunluk sutu kaynatmadan iciyorsunuz degil mi?
Ben kaynatmadan direkt iciyorum soguk soguk
Ama icime kurt dustu
Merhaba hanımlar. Ben de cok okuyup pek yazmayanlardanim. Ama bugun iki konuya kayitsiz kalamadım. İlki bir arkadas dogum yapmis sanirim. Allah yardımcıları olsun. Saglikla buyusunler inşallah.
İkinci konu ise şu kasilmalar. Bir arkadas yazmis karinda sertleşme oluyorsa o kasilmadir diye. Ben de hemen hemen hergun oluyor bu. Sanki bebek karnimin ortasinda toplaniyor gibi hatta nefesim kesiliyor gibi.. en fazla 15-20sn icerisinde geciyor bu durum. Ama benim bildigim daha doğrusu ogrendigim kasilma vajinya baskı , kasıklarda agri seklinde olduğu...
Arkadasin biri yazinca korktum simdi bu karnimin ortasindaki bebegin toplanmasi gibi hissettigim sertleşme kasilma mi?
Benim daha çok karnimin orta kisminda oluyor. Dokundugum zaman sanki sirtina dokunuyormusum gibi hissediyorum hatta :) 10 saniye sonra geçiyor bakiyorum sırtı da yok orda :))ama nefesim de kesiliyor gibi garip birsey hissediyorum.Kendine korku gb aşılama canım hic
Alistirma cabalati gb dusun :)
Ne guzel butun vucut alisiyor.
Hayir olsun ruyalarin,tam zamaninda olsun insallah hersey❤
O gerekli ısıl islemden gectikleri icin gerek yok canim kaynatmana.
Bebekte genelde yapiyor ama kasılma biraz daha karninin tumune yansiyabilir.Rahimden baz almak gerek canim.
Masallah minişe :)))
Saglikli olsunda canim bunlara hic takilma zaten :)
Bende 1 aydir dun gittim simdi 2 hafta sonra rapor icin gidecem diye sevinctwn dort dönüyorum :)))))))
Bende en çok onu düşünüyorum. Işleri nasıl devretsem ya bana ihtiyaç olursa diye. Hastayken 2 gün rapor aldım da ertesi gün düşünmeye başladı noldu acaba işler ilerliyor mu diye. Muhtemelen izinde bol bol rüya görürümbilinc altı hazırlıyor demekki.En komiği daha iş devretmedim ben vaktim var diye bağırmamdı heralde iş yerinde ne olucak ne biticek en cok ona endişeleniyorum sanırım
Hem geçmiş olsun hem gözün aydın maşallah bebise :) Doktorun normal sıkıntı yok dedikten sonra hiç bişeye takmamaya çalış. Hayırlısı ile doğunca bi sıkıntı varsa bakılır zaten şimdi anne karnında annesi rahat olsun ki o da güzelce büyümeye devam etsin :)Günaydın kızlar .. bende muayenemi oldum kızımda böbrek büyümesi var demişti geçen ay bu ay da varmış ama doğduktan sonra takip edeceğiz kafana takma şimdi dedi .. 40 cm 1450 gr olmuş :) 29+1 de .. şimdilik normal görünüyor her şey kafası aşağıdaymış dönmüş ama son ana kadar daha çok dönermiş hayırlısı artık ..
Kizlar pastorize gunluk sutu kaynatmadan iciyorsunuz degil mi?
Ama icime kurt dustu
Allah yardımcınız olsun en kısa sürede cıkarlar insallah mutlu mesut evinize dönersinizBebekler dogdu su an küvözdeler herkesten dua istıyorum dualarınızı eksik etmeyin
Nasıl sağlık durumları? İnşallah herşey yolundadır. Allah yardımcınız olsunBebekler dogdu su an küvözdeler herkesten dua istıyorum dualarınızı eksik etmeyin
Bebekler dogdu su an küvözdeler herkesten dua istıyorum dualarınızı eksik etmeyin
İç canım gönül rahatlığıyla onlar kaynatılmıyor ki öyle olsa üzerinde kaynatılmadan içilmez ibaresi falan olmaz mıydı? Gittikçe hassaslaştığımız dönemler başladı sanırım. Senin için rahat olsun işlemi zaten pastörizasyonla yapılıyor onun
kizlar size ve bana cevap veren herkese tesekkur ederim. Icim rahatladiBen daha hiç süt içmedim. Çok kötü dokunuyor. Yoğurt ve peynir yiyorum bol bol. Her ara öğünde yoğurt... Pastörize günlük sütler bir daha kaynatılmıyorlar
ben soğuk içiyorum. kaynatmaya gerek yok zaten.Kizlar pastorize gunluk sutu kaynatmadan iciyorsunuz degil mi?
Ama icime kurt dustu
Sağlıkla evinize çıkın, güle güle büyütün inşallah :))Bebekler dogdu su an küvözdeler herkesten dua istıyorum dualarınızı eksik etmeyin
Allah tez vakitte kucağına almak nasip olsun, gözünüzaydın,dualarımızdasınBebekler dogdu su an küvözdeler herkesten dua istıyorum dualarınızı eksik etmeyin
Benim ara ara bir sırt ağrımm oluyor, nefesim kesiliyo resmen.. yarım saatten fazla perişan oluyorum. sonra yavaş yavaş geçiyor. Sanki sırt kemiklerim yarılıyor..Göğsümde de kaburga kısımları aynı ağrı oluyo..Bana hemşirenin anlattığı adet ağrısı ile birlikte kasıklarda batma veya toplanma olursa o sancı oluyor dedi ama ben dün gece cidden büyük bir ağrı yaşadımplojovic senin dediğin tarz ama mide ağrısı mi sancı mi anlamadım tüm karnimda ve sirtimda ağrı vardı. Özellikle sol tarafımda öyle olunca mide olabilir mi dedim lavaboya gittim geldim biraz sonra geçti yalnız bende anormal gaz sancısı da var belki o dur
Benim daha çok karnimin orta kisminda oluyor. Dokundugum zaman sanki sirtina dokunuyormusum gibi hissediyorum hatta :) 10 saniye sonra geçiyor bakiyorum sırtı da yok orda :))ama nefesim de kesiliyor gibi garip birsey hissediyorum.
Doktor sıkıntı yok dedikçe hiç bişeyi takmamaya karar verdim. Çok şükür bugünlere geldik sağ salim alacağız kucağımıza Allah için verirse.
Insan nasıl ozluyor ya bi doğsa doya doya izlesem koklasam diyorum artık sabirsizlanmaya başladım :)
Bende en çok onu düşünüyorum. Işleri nasıl devretsem ya bana ihtiyaç olursa diye. Hastayken 2 gün rapor aldım da ertesi gün düşünmeye başladı noldu acaba işler ilerliyor mu diye. Muhtemelen izinde bol bol rüya görürüm
Doğum yaklaştıkça neler neler çıkacak daha :)
Hem geçmiş olsun hem gözün aydın maşallah bebise :) Doktorun normal sıkıntı yok dedikten sonra hiç bişeye takmamaya çalış. Hayırlısı ile doğunca bi sıkıntı varsa bakılır zaten şimdi anne karnında annesi rahat olsun ki o da güzelce büyümeye devam etsin :)
Pastorize kutu sutlerde, günlük kapali sutlerde kaynatilmadan içiliyor için rahat olsun. Günlük kullanıyorum ben cam şişede daha sağlıklı geliyor bazen sıcak bazen soğuk tüketiyorum. Yoğurdu da ondan yapmaya çalışıyorum.
Bana hemşirenin anlattığı adet ağrısı ile birlikte kasıklarda batma veya toplanma olursa o sancı oluyor dedi ama ben dün gece cidden büyük bir ağrı yaşadımplojovic senin dediğin tarz ama mide ağrısı mi sancı mi anlamadım tüm karnimda ve sirtimda ağrı vardı. Özellikle sol tarafımda öyle olunca mide olabilir mi dedim lavaboya gittim geldim biraz sonra geçti yalnız bende anormal gaz sancısı da var belki o dur
Bende de oluyor ama karnına vuruyorsa o sancı oluyormuş sanirimBenim ara ara bir sırt ağrımm oluyor, nefesim kesiliyo resmen.. yarım saatten fazla perişan oluyorum. sonra yavaş yavaş geçiyor. Sanki sırt kemiklerim yarılıyor..Göğsümde de kaburga kısımları aynı ağrı oluyo..
Evler sıcak heryer açık birde vantilatörü açıyorum akşamları sanirim o da vuruyor çok fena bir sancı anlatamamEvet bebiste yapinca o nefes bi kesiliyor :)
Benim artik karnimin eti aciyor hareketlerinden.
Sen tekmelerinde tadini cikar :)
Herkeste farklidir tabii ama ben cok ozlemistim.Simdi oynadikca ohh diyorum :) o da sagolsun hic durmuyor :)
Ama gormek,koklamak,dokunmak bambaska tabii❤
Gaz sancisida cok etkiler canim.
Bagirsaklar ortada kalmis gb dusun.Tum karina yayiliyor.Ustlerden vuruyor acisi.
Ama asagida baski aci tarzi seyler yine de kimde ne olacagi belli olmaz her zaman sormakta fayda var.
Gaz sancisida basit bisy degil bilirim,insanin etinin acisi gecmiyor bikac gun normalde oldugunda bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?