2018 Ekim Anneleri

Prmm canım gözünaydın Allah yardımcınız olsun dualarımız seninle ilk meleklerimiz geldi çok şükür sağ salim büyüyüp gelişip çıkmayı nasip etsin rabbim bizide haberdar et darısı başımıza inşallah

Offf tam da yeni doktor arayışı içindeydim.. zaten cok kararsız ve pimpirikli biriyim. İnsallah normaldir bunlar..

Kendine korku gb aşılama canım hic
Alistirma cabalati gb dusun :)
Ne guzel butun vucut alisiyor.
Hayir olsun ruyalarin,tam zamaninda olsun insallah hersey❤

Kizlar pastorize gunluk sutu kaynatmadan iciyorsunuz degil mi?
Ben kaynatmadan direkt iciyorum soguk soguk
Ama icime kurt dustu

O gerekli ısıl islemden gectikleri icin gerek yok canim kaynatmana.

Bebekte genelde yapiyor ama kasılma biraz daha karninin tumune yansiyabilir.Rahimden baz almak gerek canim.

Prmm Nasıl tekrar tekrar okudummm!
Allah yardımcınız olsun canım.Sağlıkla atlatın inşallah herşeyi❤
Rabbim güc kuvvet versin sana da,bebislerede❤
Dualarımız sizinle

Benim daha çok karnimin orta kisminda oluyor. Dokundugum zaman sanki sirtina dokunuyormusum gibi hissediyorum hatta :) 10 saniye sonra geçiyor bakiyorum sırtı da yok orda :))ama nefesim de kesiliyor gibi garip birsey hissediyorum.

Masallah minişe :)))
Saglikli olsunda canim bunlara hic takilma zaten :)
Bende 1 aydir dun gittim simdi 2 hafta sonra rapor icin gidecem diye sevinctwn dort dönüyorum :)))))))

Doktor sıkıntı yok dedikçe hiç bişeyi takmamaya karar verdim. Çok şükür bugünlere geldik sağ salim alacağız kucağımıza Allah için verirse.

Insan nasıl ozluyor ya bi doğsa doya doya izlesem koklasam diyorum artık sabirsizlanmaya başladım :)

bilinc altı hazırlıyor demekki.En komiği daha iş devretmedim ben vaktim var diye bağırmamdı heralde iş yerinde ne olucak ne biticek en cok ona endişeleniyorum sanırım
Bende en çok onu düşünüyorum. Işleri nasıl devretsem ya bana ihtiyaç olursa diye. Hastayken 2 gün rapor aldım da ertesi gün düşünmeye başladı noldu acaba işler ilerliyor mu diye. Muhtemelen izinde bol bol rüya görürüm

Doğum yaklaştıkça neler neler çıkacak daha :)

Hem geçmiş olsun hem gözün aydın maşallah bebise :) Doktorun normal sıkıntı yok dedikten sonra hiç bişeye takmamaya çalış. Hayırlısı ile doğunca bi sıkıntı varsa bakılır zaten şimdi anne karnında annesi rahat olsun ki o da güzelce büyümeye devam etsin :)

Kizlar pastorize gunluk sutu kaynatmadan iciyorsunuz degil mi?
Ben kaynatmadan direkt iciyorum soguk soguk
Ama icime kurt dustu

Pastorize kutu sutlerde, günlük kapali sutlerde kaynatilmadan içiliyor için rahat olsun. Günlük kullanıyorum ben cam şişede daha sağlıklı geliyor bazen sıcak bazen soğuk tüketiyorum. Yoğurdu da ondan yapmaya çalışıyorum.

Bana hemşirenin anlattığı adet ağrısı ile birlikte kasıklarda batma veya toplanma olursa o sancı oluyor dedi ama ben dün gece cidden büyük bir ağrı yaşadım plojovic senin dediğin tarz ama mide ağrısı mi sancı mi anlamadım tüm karnimda ve sirtimda ağrı vardı. Özellikle sol tarafımda öyle olunca mide olabilir mi dedim lavaboya gittim geldim biraz sonra geçti yalnız bende anormal gaz sancısı da var belki o dur

Ben daha hiç süt içmedim. Çok kötü dokunuyor. Yoğurt ve peynir yiyorum bol bol. Her ara öğünde yoğurt... Pastörize günlük sütler bir daha kaynatılmıyorlar
kizlar size ve bana cevap veren herkese tesekkur ederim. Icim rahatladi

Anlattiginiz kasilmar bana da oluyor ama yururken sadece. Otururken yatarken hic olmuyor. Karnim semsert oluyor ve nefesim kesiliuor. Her aksam esimle yuruyuse cikiyoruz hep o sirada oluyor ama ben yururken oldugu icin hic kafaya takmiyorum

Benim ara ara bir sırt ağrımm oluyor, nefesim kesiliyo resmen.. yarım saatten fazla perişan oluyorum. sonra yavaş yavaş geçiyor. Sanki sırt kemiklerim yarılıyor..Göğsümde de kaburga kısımları aynı ağrı oluyo..

Benim daha çok karnimin orta kisminda oluyor. Dokundugum zaman sanki sirtina dokunuyormusum gibi hissediyorum hatta :) 10 saniye sonra geçiyor bakiyorum sırtı da yok orda :))ama nefesim de kesiliyor gibi garip birsey hissediyorum.

Evet bebiste yapinca o nefes bi kesiliyor :)
Benim artik karnimin eti aciyor hareketlerinden.

Sen tekmelerinde tadini cikar :)
Herkeste farklidir tabii ama ben cok ozlemistim.Simdi oynadikca ohh diyorum :) o da sagolsun hic durmuyor :)
Ama gormek,koklamak,dokunmak bambaska tabii❤

Gaz sancisida cok etkiler canim.
Bagirsaklar ortada kalmis gb dusun.Tum karina yayiliyor.Ustlerden vuruyor acisi.
Ama asagida baski aci tarzi seyler yine de kimde ne olacagi belli olmaz her zaman sormakta fayda var.
Gaz sancisida basit bisy degil bilirim,insanin etinin acisi gecmiyor bikac gun normalde oldugunda bile.

Bende de oluyor ama karnına vuruyorsa o sancı oluyormuş sanirim

Evler sıcak heryer açık birde vantilatörü açıyorum akşamları sanirim o da vuruyor çok fena bir sancı anlatamam
Bağırsaklar şimdi yukarı cıktı dimi?

Evler sıcak heryer açık birde vantilatörü açıyorum akşamları sanirim o da vuruyor çok fena bir sancı anlatamam
Bağırsaklar şimdi yukarı cıktı dimi?

Böyle düşün :) Normalde alt karnimizda hissettigimiz ağrı ya da gaz sancıları bayaa aralarda bi yerde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…