2018 Ekim Anneleri

Merhaba kızlar nasılsınız? Bayadır yazmadım ama sık sık okuyorum. Prmm hayırlı olsun,umarım en kısa zamanda da kucağına alırsın bebeklerini. Sağlık durumları konusunda bizi de habersiz bırakma lütfen.
Kızlar 1 aya yakındır memleketteyim. Ayağımdan çorabı sırtımdan hırkayı çıkaramayacağım kadar soğuk :) Çok rahat ettim burada ama yakında İstanbul' a döneceğim..
2 gündür nefes almakta güçlük çekmeye başladım. Inşallah kalan zaman da hızlıca geçer.

:)) oyle doktrla ben daha cok strest olurum:) ama bi yandan da ayri guzel aslnda

Ilk kez oldu ve hemen ilac. Pek benlik degil. Ara ara yasanablr bu durum. Tabi senin drun oyle dedyse yapcak bisy yok. Benmki asla vermez. Hani hersyin normalmis ya ondan dedim canim. Utu tetiklemis olablr. Bide hic is yapmaynca birden yapinca da olabiliyor. Her zamn az oz olcak falan filan

Hayrolsun insaAllah. Evet baslamis hakketen. Istersen guzel dogum hikayelerini okuyup izleyeblrsn.

O sertleşmeler bende de oluyor ama çok uuzn sürmüyor dr a da hiç sormadım fazla değil şuan için

Agri olmayabilir. Duzensiz oldugu surece cok korkulacak bisy degil. Drumun soyledklerini yaziyrm:)) dogum habercisi oldugunda bunu gerckten anlarsinz. Gun boyu ve duzenli devam eder. Siz yinede baska risklerinz varsa drnuza gidince mutlaka soyleyin. Ama bunlar hep braxton hicks dedikleri Yalanci kasilmalar.

Şöyle aslında 20. Haftalarımda olmuştu ozmn doktora gitmiştim magnezyum vermişti açılma da yoktu ve geçti dün tekrarladı ilk kez oyüzden birde daha öncesinde 2 düşüğüm vad ne olur ne olma diye vermiştir sanıyorum..doktorum normalde çok rahattır ilk gebeliğimde vitamin demir harici ilaç kullanmadım..

Kızlar herkese tesekkürlr
Bebekler makinaya baglı cok küçükler hftalarından dolayı daha henğz anne sütünü tolere edemiyorlar . İnş allahım onları bana bagıslar
Amin canim insallah. Sen merak etme en kısa zamanda toparlanirlar, yalnızca bu süreçte çok sabırlı olman gerekecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…