Yaklasik 3. aya kadar kullanmistimKizlar aranizda crinone jel kullanan var mi?
Yuruyus aslnda guzel bisy ama demekki baski yapiyor:))Ben dışarı çıkınca daha çok farkediyorum o kasılmayı.Mesela dün biraz yürüyüş yapayım dedim yolun ortasında kalakaldım kasılmaktan,durdum dinlendim öyle geçti
:)) oyle doktrla ben daha cok strest olurum:) ama bi yandan da ayri guzel aslndaBende anlamadim benim doktor fazlasiyla tedbirli en ufak bir seyde bile hemen tahliller yaptiriyor yukarida yazmistim servikal uzunlugum kendi olcumunde 2,6 cikiyor detayli ultrasinda 3,3 cikiyor buna ragmen 1 hafta rapor verdi onu yeme bunu yeme ne yiyecegim peki dedim porsiyonlari kucult o zaman dedi
Kasilma o ise ben yoruldugumda cok oluyor bende dikkat edeyim
Ilk kez oldu ve hemen ilac. Pek benlik degil. Ara ara yasanablr bu durum. Tabi senin drun oyle dedyse yapcak bisy yok. Benmki asla vermez. Hani hersyin normalmis ya ondan dedim canim. Utu tetiklemis olablr. Bide hic is yapmaynca birden yapinca da olabiliyor. Her zamn az oz olcak falan filanDün oldu ilk kez yaZdım bende hemen doktoruma devam edermiydi bilemiyorum..bi sebebim yok aslında erken doğum tehlikem falanda yok ama drum tedbirli bu konuda .. çalışmıyorum ev işide pek yapmıyorum dün ütü falan yaptım ondan da olmuş olabilir bilemiyorum bugün nasıl olacak bakalım ilaçlar fayda eder sanıyorum
Her dr farkli demekki:)Yok rahim ağzı kapalı tehlike yok dedi ama zaten biz başından beri uzak durduk ama yasakladı yine
Hayrolsun insaAllah. Evet baslamis hakketen. Istersen guzel dogum hikayelerini okuyup izleyeblrsn.günaydın hanımlar
Rüyammda üstüme önlük gibi bisey ler giydirip bi suru kadının oldugu bi yere alıyolardı beni sonra bana b i iğne yaptılar cok canımın yandığını hissettim resmen.Hemsireye doğuma mi alıyosunuz beni daha cok var iş devredicektim ben daha diye bagıra bagıra götürdüler beni uyandımBaşladı benim korkular sanırım
Hayrli ugurlu olsun insaAllah canim. Musait oldukca yaz buraya da merak ederiz hepimiz. Hersy cok guzl olur ins. Saglikla kavusunBebekler dogdu su an küvözdeler herkesten dua istıyorum dualarınızı eksik etmeyin
Ben iciyorum direk :)Kizlar pastorize gunluk sutu kaynatmadan iciyorsunuz degil mi?
Ben kaynatmadan direkt iciyorum soguk soguk
Ama icime kurt dustu
Agri olmayabilir. Duzensiz oldugu surece cok korkulacak bisy degil. Drumun soyledklerini yaziyrm:)) dogum habercisi oldugunda bunu gerckten anlarsinz. Gun boyu ve duzenli devam eder. Siz yinede baska risklerinz varsa drnuza gidince mutlaka soyleyin. Ama bunlar hep braxton hicks dedikleri Yalanci kasilmalar.Merhaba hanımlar. Ben de cok okuyup pek yazmayanlardanim. Ama bugun iki konuya kayitsiz kalamadım. İlki bir arkadas dogum yapmis sanirim. Allah yardımcıları olsun. Saglikla buyusunler inşallah.
İkinci konu ise şu kasilmalar. Bir arkadas yazmis karinda sertleşme oluyorsa o kasilmadir diye. Ben de hemen hemen hergun oluyor bu. Sanki bebek karnimin ortasinda toplaniyor gibi hatta nefesim kesiliyor gibi.. en fazla 15-20sn icerisinde geciyor bu durum. Ama benim bildigim daha doğrusu ogrendigim kasilma vajinya baskı , kasıklarda agri seklinde olduğu...
Arkadasin biri yazinca korktum simdi bu karnimin ortasindaki bebegin toplanmasi gibi hissettigim sertleşme kasilma mi?
Şöyle aslında 20. Haftalarımda olmuştu ozmn doktora gitmiştim magnezyum vermişti açılma da yoktu ve geçti dün tekrarladı ilk kez oyüzden birde daha öncesinde 2 düşüğüm vad ne olur ne olma diye vermiştir sanıyorum..doktorum normalde çok rahattır ilk gebeliğimde vitamin demir harici ilaç kullanmadım..Ilk kez oldu ve hemen ilac. Pek benlik degil. Ara ara yasanablr bu durum. Tabi senin drun oyle dedyse yapcak bisy yok. Benmki asla vermez. Hani hersyin normalmis ya ondan dedim canim. Utu tetiklemis olablr. Bide hic is yapmaynca birden yapinca da olabiliyor. Her zamn az oz olcak falan filan
Amin canim insallah. Sen merak etme en kısa zamanda toparlanirlar, yalnızca bu süreçte çok sabırlı olman gerekecek..Kızlar herkese tesekkürlr
Bebekler makinaya baglı cok küçükler hftalarından dolayı daha henğz anne sütünü tolere edemiyorlar . İnş allahım onları bana bagıslar
:)) oyle doktrla ben daha cok strest olurum:) ama bi yandan da ayri guzel aslnda
Yaklasik 3. aya kadar kullanmistim
Sonra biraktirdi dr
Ben siktiktan sonra 15 dk uzaniyordum. Sonra da 15 dk evin icinde yuruyordum. Yurumezsen tortulaniyor. Rahim kisaligi icin de kullaniliyor demek.Bana yeni basladi, rahim agzi kisaligindan dolayi. İcine bosalttiktan sonra ne kadar yatmamiz gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?