2018 Ekim Anneleri

Aslinda hem stres hemde rahat oluyor iste insan ama yinede memnunum asil dogumda gorecegiz bakalim
Hersy cok ama cokk guzel olur ins. Benmki de fazla rahat. Rahat raht dogurmustum gecen sene:)) yine oyle olur ins. Seninde drun hemsireler ailen falan o esnada hepsi pozitif olup sanada huzur versinler insaAllah

Hmm 2 dusuk onemli faktor tabi. Tedbiri elden birakmamak lazim. Zamninda saglikla kavusursunuz insaAllah.

Duzenli degil ama oluyor gun icinde ara sira. Tam da doktor değiştirmeyi dusundugum donemdeyim.. ( İnsallah dediginiz gibi yalanci kasilmadir.

Hersy cok ama cokk guzel olur ins. Benmki de fazla rahat. Rahat raht dogurmustum gecen sene:)) yine oyle olur ins. Seninde drun hemsireler ailen falan o esnada hepsi pozitif olup sanada huzur versinler insaAllah

Amin hepimiz icin insallah. Ne guzel doktorun ve etrafindakiler rahat olunca bizlerde rahat oluyoruz . Tesekkur ederim insallah hepimizinkiler

Yarin kontrolumuz var miniklerimi gorecegim insallah
Prmm canim Allah sana sabir bebeklerine de dayanma gucu versin saglikla cikin insallah hastahaneden.

Kizlar karni catlayan var mi ben krem yag kullanmama fagmen catlaklarim oldu

Beklenen doğum tarihlerimiz ayni seninle ama kilosu Maşallsh Bayağı farklı benimkinden.Benim tam bir hafta önce 1147 gr dı boy 35 cm
Her bebek farklı, yeter ki sağlıklı olsunlar. Biraz genetik galiba kızım 38.haftada 3850 doğmuştu. Eşim de bende hem oldukça uzunuz, hem de biz de kilolu bebeklermişiz

Kızlar herkese tesekkürlr
Bebekler makinaya baglı cok küçükler hftalarından dolayı daha henğz anne sütünü tolere edemiyorlar . İnş allahım onları bana bagıslar

İnşallah❤
Çok güclüler onlar,insallah gonlune gore olacaktir hayirlisiyla,saglikla canim❤

Bebekler dogdu su an küvözdeler herkesten dua istıyorum dualarınızı eksik etmeyin

Canim yaradan Allah ol deyince olduruyor öncelikle yavrularini dunyaya getirdigin icin gozun aydin her ne kadar erk3n olursa olsun her şerde hayri gizleyen Allah bunada bir hayir gizlemistir insallah...

Şifalari Allah bol bol versin yavrularina her biri saglicalla tek t3k kucagina gelsinler 8nsallah canim ... Allah hem seni hem yavrularini mutlu huzurlu o hastaneden cikarsin evine d9nmeyi nasip eylesin.. dualarimiz s3ninle kuzum.sende guclu inancli ol kuzum.

Duzenli degil ama oluyor gun icinde ara sira. Tam da doktor değiştirmeyi dusundugum donemdeyim.. ( İnsallah dediginiz gibi yalanci kasilmadir.
Dogum zamanlarimiz baya yaklasti bian once halledin bence dr isini. Baya onemli bence:) benmde gecen haftalar cok sik oldu. Bu hafta yok cok sukur. Kasilmalari agrilara tercih ederim valla. Bel agrilari artti cnku kasilmalarimin gecmesiyle. Artik son aylar ya:)) bakalim doguma kadar neler tecrube edicez

Yarin kontrolumuz var miniklerimi gorecegim insallah
Prmm canim Allah sana sabir bebeklerine de dayanma gucu versin saglikla cikin insallah hastahaneden.

Kizlar karni catlayan var mi ben krem yag kullanmama fagmen catlaklarim oldu
Benmde kullanmadgm halde henuz bisy yok. Ben kremlern engelleyecgne inanmyrm zaten:)) arada nemlendirmk falan olabilir tabi ama catlayan catliyo bence yinede

Bebekler dogdu su an küvözdeler herkesten dua istıyorum dualarınızı eksik etmeyin
Canımmmm gözün aydın Allah'ım yavrularına sağlıklı uzun ömürler versin inşallah hayırlı evlat olurlar. Sen nasılsın iyi misin? Evlatlarin iyi olur inşallah bak ben 1kg bile değilmisim eskiden kuvez de yokmuş drlar yaşamaz bu demişler anneme. Seninkiler de tutacak güçlü olacaklar annesi..

Cnn çok dikkat et bende rahim ağzı aniden acılan ve dikiş uygulanan biriyim ve evde yatmak zorundayım hamileliğinin başından beri. Kendini yorma ayakta çok kalma yürüme çok fazla ... dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…