İnstagramda çok var aslında ben ordan seçtim ama kendim yapacağımKizlar kapı süsü için önerebileceğiniz birileri var mi?
Hersy cok ama cokk guzel olur ins. Benmki de fazla rahat. Rahat raht dogurmustum gecen sene:)) yine oyle olur ins. Seninde drun hemsireler ailen falan o esnada hepsi pozitif olup sanada huzur versinler insaAllahAslinda hem stres hemde rahat oluyor iste insan ama yinede memnunum asil dogumda gorecegiz bakalim
Hmm 2 dusuk onemli faktor tabi. Tedbiri elden birakmamak lazim. Zamninda saglikla kavusursunuz insaAllah.Şöyle aslında 20. Haftalarımda olmuştu ozmn doktora gitmiştim magnezyum vermişti açılma da yoktu ve geçti dün tekrarladı ilk kez oyüzden birde daha öncesinde 2 düşüğüm vad ne olur ne olma diye vermiştir sanıyorum..doktorum normalde çok rahattır ilk gebeliğimde vitamin demir harici ilaç kullanmadım..
Sağlıkla evinize çıkarsınız inşallah..Kızlar herkese tesekkürlr
Bebekler makinaya baglı cok küçükler hftalarından dolayı daha henğz anne sütünü tolere edemiyorlar . İnş allahım onları bana bagıslar
Ben almayacam ama size bir tavsiye vereyim. N11 ve gittigidiyorda satılıyor.Kizlar kapı süsü için önerebileceğiniz birileri var mi?
Duzenli degil ama oluyor gun icinde ara sira. Tam da doktor değiştirmeyi dusundugum donemdeyim..Agri olmayabilir. Duzensiz oldugu surece cok korkulacak bisy degil. Drumun soyledklerini yaziyrm:)) dogum habercisi oldugunda bunu gerckten anlarsinz. Gun boyu ve duzenli devam eder. Siz yinede baska risklerinz varsa drnuza gidince mutlaka soyleyin. Ama bunlar hep braxton hicks dedikleri Yalanci kasilmalar.
Ben siktiktan sonra 15 dk uzaniyordum. Sonra da 15 dk evin icinde yuruyordum. Yurumezsen tortulaniyor. Rahim kisaligi icin de kullaniliyor demek.
Hersy cok ama cokk guzel olur ins. Benmki de fazla rahat. Rahat raht dogurmustum gecen sene:)) yine oyle olur ins. Seninde drun hemsireler ailen falan o esnada hepsi pozitif olup sanada huzur versinler insaAllah
Beklenen doğum tarihlerimiz ayni seninle ama kilosu Maşallsh Bayağı farklı benimkinden.Benim tam bir hafta önce 1147 gr dı boy 35 cmEki Görüntüle 2173225 Eki Görüntüle 2173225
Bu da benim miniğim. 1650 gr olmuş, muhtemelen eylül sonunda gelecek bizim oğlan :)
Her bebek farklı, yeter ki sağlıklı olsunlar. Biraz genetik galiba kızım 38.haftada 3850 doğmuştu. Eşim de bende hem oldukça uzunuz, hem de biz de kilolu bebeklermişizBeklenen doğum tarihlerimiz ayni seninle ama kilosu Maşallsh Bayağı farklı benimkinden.Benim tam bir hafta önce 1147 gr dı boy 35 cm
Kızlar herkese tesekkürlr
Bebekler makinaya baglı cok küçükler hftalarından dolayı daha henğz anne sütünü tolere edemiyorlar . İnş allahım onları bana bagıslar
Bebekler dogdu su an küvözdeler herkesten dua istıyorum dualarınızı eksik etmeyin
Dogum zamanlarimiz baya yaklasti bian once halledin bence dr isini. Baya onemli bence:) benmde gecen haftalar cok sik oldu. Bu hafta yok cok sukur. Kasilmalari agrilara tercih ederim valla. Bel agrilari artti cnku kasilmalarimin gecmesiyle. Artik son aylar ya:)) bakalim doguma kadar neler tecrube edicezDuzenli degil ama oluyor gun icinde ara sira. Tam da doktor değiştirmeyi dusundugum donemdeyim..( İnsallah dediginiz gibi yalanci kasilmadir.
Benmde kullanmadgm halde henuz bisy yok. Ben kremlern engelleyecgne inanmyrm zaten:)) arada nemlendirmk falan olabilir tabi ama catlayan catliyo bence yinedeYarin kontrolumuz var miniklerimi gorecegim insallah
Prmm canim Allah sana sabir bebeklerine de dayanma gucu versin saglikla cikin insallah hastahaneden.
Kizlar karni catlayan var mi ben krem yag kullanmama fagmen catlaklarim oldu
Canımmmm gözün aydın Allah'ım yavrularına sağlıklı uzun ömürler versin inşallah hayırlı evlat olurlar. Sen nasılsın iyi misin? Evlatlarin iyi olur inşallah bak ben 1kg bile değilmisim eskiden kuvez de yokmuş drlar yaşamaz bu demişler anneme. Seninkiler de tutacak güçlü olacaklar annesi..Bebekler dogdu su an küvözdeler herkesten dua istıyorum dualarınızı eksik etmeyin
Cnn çok dikkat et bende rahim ağzı aniden acılan ve dikiş uygulanan biriyim ve evde yatmak zorundayım hamileliğinin başından beri. Kendini yorma ayakta çok kalma yürüme çok fazla ... dikkat etMerhaba hanimlar, bugun kontrolumuz vardi bebek cok sukur saglikli 1560gr olmus gelisimi guzel fakat doktorum beni biraz korkuttu..
Ultrasonda serviks uzunlugu olctu ve 26mm gordu acil radyolojiye gonderdi detayli icin orada da 33mm cikti ve radyolog gayet iyi oldugunu aciklik gormedigini soyledi. Nstye girdim herhangi bir sanci da cikmadi cok sukur fakat kendi doktorum elle muayenesinde cok az aciklik oldugunu paniklicek bir sey olmadigini soyleyip 1 hafta rapor verdi evde rutin yemegini falan yap marketine vs git ama cam kapi indirme dedi basina boyle bir sey gelen var mi? Ben biraz hareketli bir tipim simdiye kadar hic hamile gibi davranmadim yapim geregi biraz yavasla artik dedi
Cnn allahım izniyle hiçbirşey olmayacak dualarım seninle... durumdan haberdar et bizi.Bebekler dogdu su an küvözdeler herkesten dua istıyorum dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?