2018 Ekim Anneleri

Bana yeni basladi, rahim agzi kisaligindan dolayi. İcine bosalttiktan sonra ne kadar yatmamiz gerek
Cnn hamileliğin başından beri kullanıyorum sadece dikiş atıldıktan sonra ağızdan almaya başladım günde 3 kere 200 lik kullanıyorum. Vajinaya yerleştir ittir biraz sonra en az bir saat yat. Ne kadar çok yatarsan o kadar iyi aslında. Wc ye girdiğimde beyaz beyaz akıyor merak etme normal

Cnn çok dikkat et bende rahim ağzı aniden acılan ve dikiş uygulanan biriyim ve evde yatmak zorundayım hamileliğinin başından beri. Kendini yorma ayakta çok kalma yürüme çok fazla ... dikkat et

Evet sizi hatirliyorum ama gebeligin ilk haftalriydi sanirim sizin basiniza geldiginde benim suan 31.haftam bugun yani peyderpey artik acilmasi ve kisalmasi normal degil mi doguma hazirlik icin? Acaba doktorumun evhamimi diye tereddut ediyorum. Cunku evde yemegini yapabilirsin marketine gidebilirsin ama cam kapi indiremezsin daha sakin bir hayat istiyorum senin icin dedi yani yalnizca wcye kalk gibi bir sey demedi

Suan kacinca haftandasin peki?

Kızlar herkese tesekkürlr
Bebekler makinaya baglı cok küçükler hftalarından dolayı daha henğz anne sütünü tolere edemiyorlar . İnş allahım onları bana bagıslar
Amin canım inşallah, tez vakitte kavuşaksınız Allah'ın izniyle , sen nasılsın ?

Kızlar herkese tesekkürlr
Bebekler makinaya baglı cok küçükler hftalarından dolayı daha henğz anne sütünü tolere edemiyorlar . İnş allahım onları bana bagıslar
Amin canım inşallah, tez vakitte kavuşaksınız Allah'ın izniyle , sen nasılsın ?

Yarin kontrolumuz var miniklerimi gorecegim insallah
Prmm canim Allah sana sabir bebeklerine de dayanma gucu versin saglikla cikin insallah hastahaneden.

Kizlar karni catlayan var mi ben krem yag kullanmama fagmen catlaklarim oldu
Kremler+ bol su. Ama genetik bunlar birazda. Bende de var. Yapacak birşey yok. Sağlıkla doğsunlar da bize hediyeleri bu olsun

Sizinle hemen hemen ayni haftalardayiz. Kac kg aldiniz? Ben de bel ağrısı falan yok cok sukur su an. Ama el ve ayak parmaklarimda gucsuzluk hissediyorum. Kalsiyum ilavina basladim bu yuzden. Var mi sizde de bu tarz gucsuzlukler?

Dr un bebeğin iri olmasına birşey demiyor mu iki hafta once benimkinin boyu kilosu biraz fazla diye bana dikkat etmen lazım falan diye kızdı sanki bebek dısarda da ben zorla yediriyorum :)

Merhaba, doktorum bana da az ye gibi konustu zaten hamileyim diye extra bir istah acilmasi olmadi sona yaklasiyoruz artik bundan sonra olurmu bilmem ama daha ne yiyebilirim sasirmis durumdayim meyveyi azalt dedi sekerli hepsi yaz meyvesi oldugu icin porsiyonlari azalt dedi ben 13 kg aldim totalde

Ben de 13kg aldim daha yeni tartildim uzun zamandan sonra vallahi moralim bozuldu daha 29. Hafta kizimda toplam da 12 kg almistim en korktugum sey de catlaklar :/ genel olarak kac kilo aliniyor bu aylarda acaba

Ben de 14kg aldım

Ben de 13kg aldim daha yeni tartildim uzun zamandan sonra vallahi moralim bozuldu daha 29. Hafta kizimda toplam da 12 kg almistim en korktugum sey de catlaklar :/ genel olarak kac kilo aliniyor bu aylarda acaba

Ilk kizimda son 2 ay 3er kilo almistim.Oncesinde 2-2-2-2 diye duzenli gitmisti ilk 3 ay hic almamistim:)
Simdide ilk 3 ay hic almadim 1-1-2-2 diye devam etti aylik.Bakalim bu 2 haftada da 1 daha almisim toplamda 7 suan.Korkuyorum son aylardan.Alti ustu kilo ama sonrasi daha zor bosuna agirlik.
Dikkat edilince alinmaz ama en azindan bunu biliyoruz.

Cevremde hamileyken cok kilo alanda var bu kilolarda kalanda..benim doktorum totalde 15-16 kg almam gerektigini fazlasini gorurse diyetisyene gonderecegini soyledi

Sizinle hemen hemen ayni haftalardayiz. Kac kg aldiniz? Ben de bel ağrısı falan yok cok sukur su an. Ama el ve ayak parmaklarimda gucsuzluk hissediyorum. Kalsiyum ilavina basladim bu yuzden. Var mi sizde de bu tarz gucsuzlukler?
7 kg civari aldim galiba. Ay sonlari bakiyrm genelde. Uyusma tarzi seyler yok. Dr da herhangi bi vitamn vermedi. Ama ben artik bu haftalarda bebegn daha cok kalsiyuma ihtyci var diye kalsiyum+magnesyum siparis ettim ona baslicam. Aslnda gidalardan alinabilir ama ben bisy yemek istemyrm. Agrilarda baslaynca korkudan vitamine baslamis olcam biraz:))

Dr un bebeğin iri olmasına birşey demiyor mu iki hafta once benimkinin boyu kilosu biraz fazla diye bana dikkat etmen lazım falan diye kızdı sanki bebek dısarda da ben zorla yediriyorum :)
:)) Eşim 1.90, Ben 1.80'im. İlk bebeğim de de doktorum aynı doktordu. Kızım da iri bi bebekti, biraz da genetik sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…