Cnn hamileliğin başından beri kullanıyorum sadece dikiş atıldıktan sonra ağızdan almaya başladım günde 3 kere 200 lik kullanıyorum. Vajinaya yerleştir ittir biraz sonra en az bir saat yat. Ne kadar çok yatarsan o kadar iyi aslında. Wc ye girdiğimde beyaz beyaz akıyor merak etme normalBana yeni basladi, rahim agzi kisaligindan dolayi. İcine bosalttiktan sonra ne kadar yatmamiz gerek
Cnn çok dikkat et bende rahim ağzı aniden acılan ve dikiş uygulanan biriyim ve evde yatmak zorundayım hamileliğinin başından beri. Kendini yorma ayakta çok kalma yürüme çok fazla ... dikkat et
Cnn hamileliğin başından beri kullanıyorum sadece dikiş atıldıktan sonra ağızdan almaya başladım günde 3 kere 200 lik kullanıyorum. Vajinaya yerleştir ittir biraz sonra en az bir saat yat. Ne kadar çok yatarsan o kadar iyi aslında. Wc ye girdiğimde beyaz beyaz akıyor merak etme normal
Amin canım inşallah, tez vakitte kavuşaksınız Allah'ın izniyle , sen nasılsın ?Kızlar herkese tesekkürlr
Bebekler makinaya baglı cok küçükler hftalarından dolayı daha henğz anne sütünü tolere edemiyorlar . İnş allahım onları bana bagıslar
Amin canım inşallah, tez vakitte kavuşaksınız Allah'ın izniyle , sen nasılsın ?Kızlar herkese tesekkürlr
Bebekler makinaya baglı cok küçükler hftalarından dolayı daha henğz anne sütünü tolere edemiyorlar . İnş allahım onları bana bagıslar
Allahım korusun inşallah dualarımız sizinle allahın izniyle evlerine giderler annesiBebekler dogdu su an küvözdeler herkesten dua istıyorum dualarınızı eksik etmeyin
Kremler+ bol su. Ama genetik bunlar birazda. Bende de var. Yapacak birşey yok. Sağlıkla doğsunlar da bize hediyeleri bu olsunYarin kontrolumuz var miniklerimi gorecegim insallah
Prmm canim Allah sana sabir bebeklerine de dayanma gucu versin saglikla cikin insallah hastahaneden.
Kizlar karni catlayan var mi ben krem yag kullanmama fagmen catlaklarim oldu
Vaktinde sağlıkla doğsun :))Eki Görüntüle 2173225 Eki Görüntüle 2173225
Bu da benim miniğim. 1650 gr olmuş, muhtemelen eylül sonunda gelecek bizim oğlan :)
Sizinle hemen hemen ayni haftalardayiz. Kac kg aldiniz? Ben de bel ağrısı falan yok cok sukur su an. Ama el ve ayak parmaklarimda gucsuzluk hissediyorum. Kalsiyum ilavina basladim bu yuzden. Var mi sizde de bu tarz gucsuzlukler?Dogum zamanlarimiz baya yaklasti bian once halledin bence dr isini. Baya onemli bence:) benmde gecen haftalar cok sik oldu. Bu hafta yok cok sukur. Kasilmalari agrilara tercih ederim valla. Bel agrilari artti cnku kasilmalarimin gecmesiyle. Artik son aylar ya:)) bakalim doguma kadar neler tecrube edicez
Dr un bebeğin iri olmasına birşey demiyor mu iki hafta once benimkinin boyu kilosu biraz fazla diye bana dikkat etmen lazım falan diye kızdı sanki bebek dısarda da ben zorla yediriyorum :)Eki Görüntüle 2173225 Eki Görüntüle 2173225
Bu da benim miniğim. 1650 gr olmuş, muhtemelen eylül sonunda gelecek bizim oğlan :)
Dr un bebeğin iri olmasına birşey demiyor mu iki hafta once benimkinin boyu kilosu biraz fazla diye bana dikkat etmen lazım falan diye kızdı sanki bebek dısarda da ben zorla yediriyorum :)
Dr un bebeğin iri olmasına birşey demiyor mu iki hafta once benimkinin boyu kilosu biraz fazla diye bana dikkat etmen lazım falan diye kızdı sanki bebek dısarda da ben zorla yediriyorum :)
Ben de 13kg aldim daha yeni tartildim uzun zamandan sonra vallahi moralim bozuldu daha 29. Hafta kizimda toplam da 12 kg almistim en korktugum sey de catlaklar :/ genel olarak kac kilo aliniyor bu aylarda acabaMerhaba, doktorum bana da az ye gibi konustu zaten hamileyim diye extra bir istah acilmasi olmadi sona yaklasiyoruz artik bundan sonra olurmu bilmem ama daha ne yiyebilirim sasirmis durumdayim meyveyi azalt dedi sekerli hepsi yaz meyvesi oldugu icin porsiyonlari azalt dedi ben 13 kg aldim totalde
Ben de 14kg aldımMerhaba, doktorum bana da az ye gibi konustu zaten hamileyim diye extra bir istah acilmasi olmadi sona yaklasiyoruz artik bundan sonra olurmu bilmem ama daha ne yiyebilirim sasirmis durumdayim meyveyi azalt dedi sekerli hepsi yaz meyvesi oldugu icin porsiyonlari azalt dedi ben 13 kg aldim totalde
Ben de 13kg aldim daha yeni tartildim uzun zamandan sonra vallahi moralim bozuldu daha 29. Hafta kizimda toplam da 12 kg almistim en korktugum sey de catlaklar :/ genel olarak kac kilo aliniyor bu aylarda acaba
Ben de 13kg aldim daha yeni tartildim uzun zamandan sonra vallahi moralim bozuldu daha 29. Hafta kizimda toplam da 12 kg almistim en korktugum sey de catlaklar :/ genel olarak kac kilo aliniyor bu aylarda acaba
7 kg civari aldim galiba. Ay sonlari bakiyrm genelde. Uyusma tarzi seyler yok. Dr da herhangi bi vitamn vermedi. Ama ben artik bu haftalarda bebegn daha cok kalsiyuma ihtyci var diye kalsiyum+magnesyum siparis ettim ona baslicam. Aslnda gidalardan alinabilir ama ben bisy yemek istemyrm. Agrilarda baslaynca korkudan vitamine baslamis olcam biraz:))Sizinle hemen hemen ayni haftalardayiz. Kac kg aldiniz? Ben de bel ağrısı falan yok cok sukur su an. Ama el ve ayak parmaklarimda gucsuzluk hissediyorum. Kalsiyum ilavina basladim bu yuzden. Var mi sizde de bu tarz gucsuzlukler?
:)) Eşim 1.90, Ben 1.80'im. İlk bebeğim de de doktorum aynı doktordu. Kızım da iri bi bebekti, biraz da genetik sanırımDr un bebeğin iri olmasına birşey demiyor mu iki hafta once benimkinin boyu kilosu biraz fazla diye bana dikkat etmen lazım falan diye kızdı sanki bebek dısarda da ben zorla yediriyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?