Yasadigin hem.komik hem.de ilginç olmuş bebisleejni sağlıkla kucağına al.ins vakti saati geldiğindeCatlaklar icin dediginiz gibi yapacak bi sey bence de yok. Annemde ve bir ablamda var. Diger ablamda yok. Genetik faktorler ve şans ta etkili bence
ay sorma bende de oldu aynisi sabaha karsi agrimdan bagirdim. Sol alt bacagima girdi. Tuvaletle bi ilgisinin oldugunu zannetmiyorum. Dr.um bu haftalarda olabilecegini soylemisti. Kalsiyum ve magnezyum takviyesi vermisti bazen icmeyi ihmal ediyordum ama artik etmicem. Sende dr.una danis canim
ayy beni dusunmussun cok sevindim canim. Oncelikle seninde bebisinin saglikli olduguna cok sevindim. Kilo ve boy olarak bebisin iyi gozukuyor
Bugun olan olaylari size anlatayim
Gece cok kotu bir ruya gordum. Kiz bebisimi kaybetmisim. Evimizden farkli bir yerdeyiz ariyorum ariyorum bulamiyorum nasil korkuyorum uzuluyorum. Sonra bebegimi evin pimapenli bir tavan gibi bi yeri var orada sarmalanmis sekilde goruyorum dusecek diye korkuyorum hemen cekip aliyorum. Ama masallah nasil guzel bir bebek. Cok seviniyorum bulduguma. Sonra uyandim.
Kontrolumuzde sabahti gittik. Dr. Kontrol ederken erkek bebegimi olctu bicti cok sukur her seyi iyi cikti. Sonra kiz bebege gecti ikisi de erkekti di mi senin dedi. Hayir dedim ayrintili ultrasonda ve sizin her kontrolunuzde biri kiz biri erkek dediniz dedim. Hayir ikisi de erkek dedi. Ama biz şok olduk. Esim ve halasi da yanimdaydi. Her seyimizi mavi pembe aldik dedik. Ama dr.umuzda şok oldu. Ben olsun erkek olsjn saglikli olsun yeterki dedim. Sonra bana saka yapiyo gibi geldi saka yapiyosunuz dedim. Vallahi erkek diyorsonra ay camlari acin cok terledim dedi . Esimde gorumce de şok!!!!
Dr. Meslek hayatimda 28.haftasinda yanildigim ilk hastam sensin dedi
Inanamiyoruz vallahi diyor dr.um
Sonra bakti bakti ay diger bebege bakmisim kiz bebegi goremiyorum arkasini dönmus dedi
Allahim dr.da biz de şok olduk
Neyse bebislerim masallah iyiler. Erkek 1350 gr 35 cm. Kiz bebegim 1230 gr. Boyunu ölcmeyi unuttu dr.um
Ama sagliklari iyi Allah.a sukur.
Sonra gordugum ruyayi anlattim. Gorumcem bak kizi kaybettik sonra bulduk dedi. Hakkaten de oyle oldu
Ayy baya uzun oldu hakkinizi helal edin
Yani ben kramplari soyledigm halde drm vermedi. Vermez de biliyrm. Bende artik genel okuduklarmdan ayrica aldim kullancam ins. Genel gebelik multivitamin icinde yok cnku.(multivitamin ve kalsiyum)Ben sut icmiyorum onun yerine yogurt yemeye çalışıyorum. Ama o da yetersiz geliyor diye ve parmaklarimdaki gucsuzlukten oturu kalsiyum+magnezyuma basladim. Bunun dışında decavit vitamin ilacı da içiyorum. Ben de 8-9 kg aldim.
Benim kızım 5 yaşında2. Ye hamile kalan arkadaşlar 1. Bebek su an kac yaşında?
1 yasinda benm kizim:)2. Ye hamile kalan arkadaşlar 1. Bebek su an kac yaşında?
dr.un sormazsa sen soyle benimki sormustu evet kramplarim oluyor demistim hemen yazdi ilaci. Yani kanda cikabilecek bir deger degil demekki. Onu kullanica geciyor ben bi kac gundur ihmal ettim ondan artti bence
amin canim benim hepimizin insallah. Bebiste var ya simdi kiskanclikalr baslamistir
ben 2-3 gecede bir sabaha karşı o kramplarla ağlayarak uyanıyorum resmen.. Magnezyum iciyorum gene de oluyor, doktora sordum, sut-yoğurdu artir dedi..
Ben bunlari yesem arti ilac kullanmam herlde:)) masaAllah size. Hareket etmek de onemli tabi. Ister istemez bebisler vucudumuza baski yapacaktrKesinlikle soracağım bunu.
Demek kalsiyumla da ilgisi var. Süt içemiyorum ama sabah 200 gr yoğurt, 70 gr sert peynir, arada 200 ml kefir, akşam da 200 gr yoğurt yiyorum. Bunlar az mı sizce?
Aman iyi rahatladım. Daha fazla yoğurt yiyebilir miyim bilemiyorum çünküBen bunlari yesem arti ilac kullanmam herlde:)) masaAllah size. Hareket etmek de onemli tabi. Ister istemez bebisler vucudumuza baski yapacaktr
MasaAllah en guzeli valla. Hele su haftalardan sonra artik bize baya lazim:)Aman iyi rahatladım. Daha fazla yoğurt yiyebilir miyim bilemiyorum çünküKalorimin çoğunu süt ürünleri kaplıyor neredeyse.
Hareket etmek dediniz ya, aklıma geldi kendimi adeta maratona hazırlıyorum gibi, dün akşam 9 da çıktık evden 12 de döndük. Yürü yürü yürü... Eşim bir ara ben yoruldum artık sen yorulmadın mı daha diyorBen bunlari yesem arti ilac kullanmam herlde:)) masaAllah size. Hareket etmek de onemli tabi. Ister istemez bebisler vucudumuza baski yapacaktr
gayet iyi, ben gunde 2 su bardağı sut ve 1 kase yoğurt. Kefiri sevmediğimden almadım hic. sizin tüketiminiz gayet iyi demek ki yine oluyor kramp.. valla ne yiyip içeceğimizi sasırdık...Kesinlikle soracağım bunu.
Demek kalsiyumla da ilgisi var. Süt içemiyorum ama sabah 200 gr yoğurt, 70 gr sert peynir, arada 200 ml kefir, akşam da 200 gr yoğurt yiyorum. Bunlar az mı sizce?
aynen öyle...gayet iyi, ben gunde 2 su bardağı sut ve 1 kase yoğurt. Kefiri sevmediğimden almadım hic. sizin tüketiminiz gayet iyi demek ki yine oluyor kramp.. valla ne yiyip içeceğimizi sasırdık...
Erken agirlastim ben sanırım. yarim saatten sonra dermanım kalmıyor. Diyetisyen gunde yarim saat 1 saat arası yuru dedi.Hareket etmek dediniz ya, aklıma geldi kendimi adeta maratona hazırlıyorum gibi, dün akşam 9 da çıktık evden 12 de döndük. Yürü yürü yürü... Eşim bir ara ben yoruldum artık sen yorulmadın mı daha diyorSabah kalkar kalkmaz hemen tartıldım kendimi daha fit hissediyorum acayip zayıfım gibi geliyor, tartıldım aynı 77 kilo
Hamile kalmadan önce günlük sporum, yürüyüşüm, yüzmem vardı. Diyetisyene gidiyordum. 68 kiloya kadar inmiştim. Kilodan öte vücudum çok sıkılaşmıştı, herkes çok güzel oldun gençleştin falan derdi, daha da gaza gelirdim. Tam o süreçte hamile kaldım. Hoop yeniden 78 kiloya çıktım
Hangi magnezyum ilacını içiyorsun cnm yazabilir misin? Ben magnorm içiyorum ama yine de gece 5kez falan feci kramp giriyodr.un sormazsa sen soyle benimki sormustu evet kramplarim oluyor demistim hemen yazdi ilaci. Yani kanda cikabilecek bir deger degil demekki. Onu kullanica geciyor ben bi kac gundur ihmal ettim ondan artti bence
amin canim benim hepimizin insallah. Bebiste var ya simdi kiskanclikalr baslamistir
31 haftaya gireceğim 30 bitiyor
33 aylık şu an benim kızım2. Ye hamile kalan arkadaşlar 1. Bebek su an kac yaşında?
okurken valla ben de heyecanlandım, sizi orda dusunemiyorum, sizin 1 kiz 1 erkekti cunku.
su sozunuz de cok hosuma gitti, gülümsedim, -Her seyimizi mavi pembe aldik dedik.-
Allah saglikli ve hayirlisini nasip etsin, cinsiyet farketmez tabi, ama tüm hazırlıklar vs ona gore yapılınca sonlara doğru farklı cinsiyet insani tabi ki saskina çevirir :))) gecmis olsun diyeyim :)))
Evet ilgincti :) sagol canim Allah hepimize nasip etsinYasadigin hem.komik hem.de ilginç olmuş bebisleejni sağlıkla kucağına al.ins vakti saati geldiğinde
Evet canim olsaydi da sorun olmazdi ne yapalim Allah oyle vermis derdim :) ama insan ilk basta resmen şok oliyorBeth18 canjm bende heyecanla okudum ay düşündüm gerçekten önemli değşl kız erkek ama kendimizi hazırladık ona göre alışverişler yaptık bende bian yaşasam ne yapardım diye düşündüm :) ama neyseki değilmiş seninde
osteocare adiHangi magnezyum ilacını içiyorsun cnm yazabilir misin? Ben magnorm içiyorum ama yine de gece 5kez falan feci kramp giriyo
2. Ye hamile kalan arkadaşlar 1. Bebek su an kac yaşında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?