2018 Ekim Anneleri

Yasadigin hem.komik hem.de ilginç olmuş bebisleejni sağlıkla kucağına al.ins vakti saati geldiğinde

Yani ben kramplari soyledigm halde drm vermedi. Vermez de biliyrm. Bende artik genel okuduklarmdan ayrica aldim kullancam ins. Genel gebelik multivitamin icinde yok cnku.(multivitamin ve kalsiyum)
Bence kilolarimizda baya baya normal:))

Beth18 canjm bende heyecanla okudum ay düşündüm gerçekten önemli değşl kız erkek ama kendimizi hazırladık ona göre alışverişler yaptık bende bian yaşasam ne yapardım diye düşündüm :) ama neyseki değilmiş seninde

Kesinlikle soracağım bunu.

ben 2-3 gecede bir sabaha karşı o kramplarla ağlayarak uyanıyorum resmen.. Magnezyum iciyorum gene de oluyor, doktora sordum, sut-yoğurdu artir dedi..

Demek kalsiyumla da ilgisi var. Süt içemiyorum ama sabah 200 gr yoğurt, 70 gr sert peynir, arada 200 ml kefir, akşam da 200 gr yoğurt yiyorum. Bunlar az mı sizce?

Demek kalsiyumla da ilgisi var. Süt içemiyorum ama sabah 200 gr yoğurt, 70 gr sert peynir, arada 200 ml kefir, akşam da 200 gr yoğurt yiyorum. Bunlar az mı sizce?
Ben bunlari yesem arti ilac kullanmam herlde:)) masaAllah size. Hareket etmek de onemli tabi. Ister istemez bebisler vucudumuza baski yapacaktr

Ben bunlari yesem arti ilac kullanmam herlde:)) masaAllah size. Hareket etmek de onemli tabi. Ister istemez bebisler vucudumuza baski yapacaktr
Aman iyi rahatladım. Daha fazla yoğurt yiyebilir miyim bilemiyorum çünkü Kalorimin çoğunu süt ürünleri kaplıyor neredeyse.

Hareket etmek dediniz ya, aklıma geldi kendimi adeta maratona hazırlıyorum gibi, dün akşam 9 da çıktık evden 12 de döndük. Yürü yürü yürü... Eşim bir ara ben yoruldum artık sen yorulmadın mı daha diyor Sabah kalkar kalkmaz hemen tartıldım kendimi daha fit hissediyorum acayip zayıfım gibi geliyor, tartıldım aynı 77 kilo
Hamile kalmadan önce günlük sporum, yürüyüşüm, yüzmem vardı. Diyetisyene gidiyordum. 68 kiloya kadar inmiştim. Kilodan öte vücudum çok sıkılaşmıştı, herkes çok güzel oldun gençleştin falan derdi, daha da gaza gelirdim. Tam o süreçte hamile kaldım. Hoop yeniden 78 kiloya çıktım

gayet iyi, ben gunde 2 su bardağı sut ve 1 kase yoğurt. Kefiri sevmediğimden almadım hic. sizin tüketiminiz gayet iyi demek ki yine oluyor kramp.. valla ne yiyip içeceğimizi sasırdık...

Erken agirlastim ben sanırım. yarim saatten sonra dermanım kalmıyor. Diyetisyen gunde yarim saat 1 saat arası yuru dedi.

Arkadaslar biraz arastirdim
en iyi ürünler sunlar yazmışlar yorumlarda
Bez: Prima premium care 1
sampuan: unibaby. semabed, mustela
pisik kremi: Bepanthlon, mustela, sudokrem
`tabi birinin tavsiye ettigini digeri alerji yaptı da demis...bebege gore değişiyor gibi...

Hangi magnezyum ilacını içiyorsun cnm yazabilir misin? Ben magnorm içiyorum ama yine de gece 5kez falan feci kramp giriyo

benim icin saglikli olsunlar minnoslarim erkek kiz farketmez ama ilk aklima gelen pembe ve mavi kiyafetlerimizdi :)

Yasadigin hem.komik hem.de ilginç olmuş bebisleejni sağlıkla kucağına al.ins vakti saati geldiğinde
Evet ilgincti :) sagol canim Allah hepimize nasip etsin
Evet canim olsaydi da sorun olmazdi ne yapalim Allah oyle vermis derdim :) ama insan ilk basta resmen şok oliyor
Hangi magnezyum ilacını içiyorsun cnm yazabilir misin? Ben magnorm içiyorum ama yine de gece 5kez falan feci kramp giriyo
osteocare adi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…