MaşaAllah size ne güzel ya:) benm aksine hamileyken dışarı çıkasım bile gelmez. Bıraksınlar hep yatayımHareket etmek dediniz ya, aklıma geldi kendimi adeta maratona hazırlıyorum gibi, dün akşam 9 da çıktık evden 12 de döndük. Yürü yürü yürü... Eşim bir ara ben yoruldum artık sen yorulmadın mı daha diyorSabah kalkar kalkmaz hemen tartıldım kendimi daha fit hissediyorum acayip zayıfım gibi geliyor, tartıldım aynı 77 kilo
Hamile kalmadan önce günlük sporum, yürüyüşüm, yüzmem vardı. Diyetisyene gidiyordum. 68 kiloya kadar inmiştim. Kilodan öte vücudum çok sıkılaşmıştı, herkes çok güzel oldun gençleştin falan derdi, daha da gaza gelirdim. Tam o süreçte hamile kaldım. Hoop yeniden 78 kiloya çıktım
Benm listede pek bişey yok:)) ikinci amaTecrübeli anneler bi liste yapabilir mi bebek bakım ürünleri neler almamız lazım ?
bide sen beni dusunBeth18 Canım şok içerisinde okudum cinsiyet hikayenizi..Elbette her cinsiyet kabulümüz ama 28e kadar çoğu hazırlığı yapıyoruz ister istemez ,yazının sonunu okuyunca rahatladım
bebek-bebek Canım benim ilk çocuğum 7 yaşındaydı hamile kaldığımda..
Tecrübeli anneler bi liste yapabilir mi bebek bakım ürünleri neler almamız lazım ?
bide sen beni dusun
canim bende senin gibiyim. Tup bebekle hamile kaldigim icin 2 tedavi sonrasi 60 kilodan 67 kiloya kadar ciktim oyle hamile kaldim. Simdide 79um. Sabah cok biseyyapasim gelmiyo cok sicak diye ama aksam esim gelince yuruyuse cikiyoruz yurumek cok hosuma gidiyo. Esim bana da diyor ben yoruldum artik eve gidelim diyeHareket etmek dediniz ya, aklıma geldi kendimi adeta maratona hazırlıyorum gibi, dün akşam 9 da çıktık evden 12 de döndük. Yürü yürü yürü... Eşim bir ara ben yoruldum artık sen yorulmadın mı daha diyorSabah kalkar kalkmaz hemen tartıldım kendimi daha fit hissediyorum acayip zayıfım gibi geliyor, tartıldım aynı 77 kilo
Hamile kalmadan önce günlük sporum, yürüyüşüm, yüzmem vardı. Diyetisyene gidiyordum. 68 kiloya kadar inmiştim. Kilodan öte vücudum çok sıkılaşmıştı, herkes çok güzel oldun gençleştin falan derdi, daha da gaza gelirdim. Tam o süreçte hamile kaldım. Hoop yeniden 78 kiloya çıktım
ya hemde nasil. Birde benim ilk bebeklerim olacak kismetse. 5 senedir evliyim ve bebek hasreti cekiyoruz. Her ultrasona gittihimde buyuk bir heyecan ve merakla gidiyoruz. Esimle acaba bana mi sana mi benziyorlar diye muhakeme yapiyoruz. Cok guzel anlar insanin hayatinda. Allah herkese nasip etsin diye dua ediyorum surekliGercekten ne aksiyon olmus ama :) Agzim acik kaldi ilk okurken benimde seni dusunemedim :))))))
Neyse ki haberler iyi,bebisler saglikli❤
Biz bile esimle ya ne ilginc bizden biri daha minik minik olacak nasipse diye hayal kuruyoruz,kizimiza benzer mi yoksa cok mu farkli olur diye dusunup bebekliginide gozden geciriyoruz :)))
Sizde kimbilir hayaller nasildir❤
Allah guc kuvvet versin.
Insallah kisa zamanda duzelir bebisin sikintilariKardeşimin eşi 32 haftalık doğum yaptı. Kızlar dua bekliyorum. Kaka deliği ve cinsel organda şmdilk sıkıntı var. 24 saat içinde de kaka yapması lazımmış.
Inşaallah sağlıkla herşeyi iyi olsun.Kardeşimin eşi 32 haftalık doğum yaptı. Kızlar dua bekliyorum. Kaka deliği ve cinsel organda şmdilk sıkıntı var. 24 saat içinde de kaka yapması lazımmış.
Kişiye göre değişir aslında ama ben kızımda kullanıp memnun kaldığım ürünleri aldım ve alacağımTecrübeli anneler bi liste yapabilir mi bebek bakım ürünleri neler almamız lazım ?
çok geçmiş olsun umarım iyileşirKardeşimin eşi 32 haftalık doğum yaptı. Kızlar dua bekliyorum. Kaka deliği ve cinsel organda şmdilk sıkıntı var. 24 saat içinde de kaka yapması lazımmış.
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin bebişe inşallahKardeşimin eşi 32 haftalık doğum yaptı. Kızlar dua bekliyorum. Kaka deliği ve cinsel organda şmdilk sıkıntı var. 24 saat içinde de kaka yapması lazımmış.
Göğüs ucunu ilk defa duydum benim göğüs ucum yok alayım bari :) teşekkürler arkadaşlarKişiye göre değişir aslında ama ben kızımda kullanıp memnun kaldığım ürünleri aldım ve alacağım
Mustela şampuan
Mustela masaj yağı
Mustela pişik kremi
Sudokrem
Göğüs pedi çok fazla almaya gerek yok bir süre sonra çok akmıyor çünkü
Göğüs kalkanı
Göğüs ucu kremi (pek kullanmama gerek kalmamıştı )
Unibaby yenidoğan ıslak mendil
Burun aspratörü yedek uçlar
Müslin örtü
Müslin ağız mendilleri
Göğüs uçları hastahanese istemişlerdi eczaneden almıştı eşim bayada iş görmüştü göğüs ucunuz çıkmazsa bebek tutamazsa diye
Biberon küçük
Emzik
Biberın deterjanı ve fırçası
Tırnak makası nuk markadan memnun kalmıştık 5 yaşında hala aynı makası kullanıyoruz
Ymuşak tarak chicco marka aldık
Yenidoğn kıyafette olabildiğince az aldım çabuk büyüyorlar :) akılma gelenler bunlar şimdilik
Allah şafi ismiyle şifa versin inşallah düzelir canımKardeşimin eşi 32 haftalık doğum yaptı. Kızlar dua bekliyorum. Kaka deliği ve cinsel organda şmdilk sıkıntı var. 24 saat içinde de kaka yapması lazımmış.
26 aylık kızım var2. Ye hamile kalan arkadaşlar 1. Bebek su an kac yaşında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?