2018 Ekim Anneleri

Kan uyuşmazliği tahlili devlette kaç günde çıkıyor acaba bilen yaptıran varmı?

Beth18 Canım şok içerisinde okudum cinsiyet hikayenizi..Elbette her cinsiyet kabulümüz ama 28e kadar çoğu hazırlığı yapıyoruz ister istemez ,yazının sonunu okuyunca rahatladım

bebek-bebek Canım benim ilk çocuğum 7 yaşındaydı hamile kaldığımda..

MaşaAllah size ne güzel ya:) benm aksine hamileyken dışarı çıkasım bile gelmez. Bıraksınlar hep yatayım

Tecrübeli anneler bi liste yapabilir mi bebek bakım ürünleri neler almamız lazım ?

Aslinda buna illa ki ihtiyac var diyecek bisy yok hemen.
Sampuan biraz zaman gectikten sonra kullanilir onun elinin altinda olmasi iyi.
Vucudu icin bisy kullanacaksan onunda acelesi yok ilk zamanlar istege gore uygun sabun ya da dus losyonu kullanilabilir.
Ama tenleri oyle guzel ki sadece yikayinca bile harikalar goreceksin insallah.
Yag ya da losyon olabilir soyuluyor bebekler 1-2 haftaya daha da kurumasin diye ara ara azcik surulebilir.
Zamanla bi sikayetiniz olursa ki olmaz insallah ona gore urunler almak daha iyi olur canim.
Onun disinda iste taragi,tirnak makasi,otribebe vb.
Kulak cubugu fln zaten kullanmamani tavsiye ederim.
Alt acma örtüsü fln cok iş görür :)
Bunlar geldi aklima simdilik :)
Aslinda cogu sey bizim aldiklarimiz.
Ben kizim buyudukce sarisin ve beyaz tenli,birde yaz bebegiydi,cildinde yer yer kuruluklar olunca Babe'nin bi kremini aldim mesela gercekten cok iyi geldi.

bide sen beni dusun

Gercekten ne aksiyon olmus ama :) Agzim acik kaldi ilk okurken benimde seni dusunemedim :))))))
Neyse ki haberler iyi,bebisler saglikli❤
Biz bile esimle ya ne ilginc bizden biri daha minik minik olacak nasipse diye hayal kuruyoruz,kizimiza benzer mi yoksa cok mu farkli olur diye dusunup bebekliginide gozden geciriyoruz :)))
Sizde kimbilir hayaller nasildir❤
Allah guc kuvvet versin.

canim bende senin gibiyim. Tup bebekle hamile kaldigim icin 2 tedavi sonrasi 60 kilodan 67 kiloya kadar ciktim oyle hamile kaldim. Simdide 79um. Sabah cok biseyyapasim gelmiyo cok sicak diye ama aksam esim gelince yuruyuse cikiyoruz yurumek cok hosuma gidiyo. Esim bana da diyor ben yoruldum artik eve gidelim diye

ya hemde nasil. Birde benim ilk bebeklerim olacak kismetse. 5 senedir evliyim ve bebek hasreti cekiyoruz. Her ultrasona gittihimde buyuk bir heyecan ve merakla gidiyoruz. Esimle acaba bana mi sana mi benziyorlar diye muhakeme yapiyoruz. Cok guzel anlar insanin hayatinda. Allah herkese nasip etsin diye dua ediyorum surekli

Kardeşimin eşi 32 haftalık doğum yaptı. Kızlar dua bekliyorum. Kaka deliği ve cinsel organda şmdilk sıkıntı var. 24 saat içinde de kaka yapması lazımmış.

Tecrübeli anneler bi liste yapabilir mi bebek bakım ürünleri neler almamız lazım ?
Kişiye göre değişir aslında ama ben kızımda kullanıp memnun kaldığım ürünleri aldım ve alacağım
Mustela şampuan
Mustela masaj yağı
Mustela pişik kremi
Sudokrem
Göğüs pedi çok fazla almaya gerek yok bir süre sonra çok akmıyor çünkü
Göğüs kalkanı
Göğüs ucu kremi (pek kullanmama gerek kalmamıştı )
Unibaby yenidoğan ıslak mendil
Burun aspratörü yedek uçlar
Müslin örtü
Müslin ağız mendilleri
Göğüs uçları hastahanese istemişlerdi eczaneden almıştı eşim bayada iş görmüştü göğüs ucunuz çıkmazsa bebek tutamazsa diye
Biberon küçük
Emzik
Biberın deterjanı ve fırçası
Tırnak makası nuk markadan memnun kalmıştık 5 yaşında hala aynı makası kullanıyoruz
Ymuşak tarak chicco marka aldık

Yenidoğn kıyafette olabildiğince az aldım çabuk büyüyorlar :) akılma gelenler bunlar şimdilik

Göğüs ucunu ilk defa duydum benim göğüs ucum yok alayım bari :) teşekkürler arkadaşlar

Dualar için teşekkürler kızlar. Bebeğimz vefat etti. Artık Rabbim hayrlı zamnda annesine babasına tekrar nasip etsin inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…