2018 Ekim Anneleri

Dualar için teşekkürler kızlar. Bebeğimz vefat etti. Artık Rabbim hayrlı zamnda annesine babasına tekrar nasip etsin inşaAllah
Canım Allah rahmet eylesin onca zaman onu bekleyip böyle kaybetmek çok zor rabbim sabrını versin hayırlısıyla başka evlat nasip etsin inş çok üzüldüm

K kubra2553 canım çok üzüldüm Rabbim ailesine bol sabır versin bir daha kayıp yaşatmasın doğuma kadar bir sıkıntısı var mıydı ki senin de başın sağ olsun

MaşaAllah size ne güzel ya:) benm aksine hamileyken dışarı çıkasım bile gelmez. Bıraksınlar hep yatayım
Ben yaptiklarimi anlatsam heralde sasarsiniz o zaman 3gundur festivaldeyim cadir kurduk normalde günlük 10 bin adimin var konser cadir alani git gel dolas yuz ne kadar yurudum bilmiyorum

Ben yaptiklarimi anlatsam heralde sasarsiniz o zaman 3gundur festivaldeyim cadir kurduk normalde günlük 10 bin adimin var konser cadir alani git gel dolas yuz ne kadar yurudum bilmiyorum
MaşaAllah de kendine:))))
Valla maşaAllah. Cadır madır ohoo bana ortapedil yatak verirlerse belki düşünebilirim. Deniz güzel de. Orda burda hamileyken yatamıyrm hiç. Koltukta falan da yatamam ben mesela. İlla yatağım olcak. MaşaAllah diyim yinede

Sağol canım osteocare i ben 3.aydan itibaren günde iki kez aliyorum cnm kalsiyum için. Sigorta da karşılamiyo. Magnezyum için magnorm içiyorum ama ne fayda

Dualar için teşekkürler kızlar. Bebeğimz vefat etti. Artık Rabbim hayrlı zamnda annesine babasına tekrar nasip etsin inşaAllah
Çok üzüldum cnm Allah'ım annesine babasına sabır versin, yardım etsin. İlk bebekleri miydi? Dr lar niye öyle olduğu hakkında aciklama yaptılar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…