Allah rahmet eylesin cnm. Rabbim sabir versin anne babasına.Dualar için teşekkürler kızlar. Bebeğimz vefat etti. Artık Rabbim hayrlı zamnda annesine babasına tekrar nasip etsin inşaAllah
Canım Allah rahmet eylesin onca zaman onu bekleyip böyle kaybetmek çok zor rabbim sabrını versin hayırlısıyla başka evlat nasip etsin inş çok üzüldümDualar için teşekkürler kızlar. Bebeğimz vefat etti. Artık Rabbim hayrlı zamnda annesine babasına tekrar nasip etsin inşaAllah
Dualar için teşekkürler kızlar. Bebeğimz vefat etti. Artık Rabbim hayrlı zamnda annesine babasına tekrar nasip etsin inşaAllah
Canım benim ya Allah yerini doldursunHep vardı bişeyler. Başlarda kanama vardı sonradan da detaylı ultrosanda bişeyleri görememişlerdi falan
Aminn amin. En çok da annesine.. Rabbm sabır versin inşCanım benim ya Allah yerini doldursunçok zor
Ben yaptiklarimi anlatsam heralde sasarsiniz o zaman 3gundur festivaldeyim cadir kurduk normalde günlük 10 bin adimin var konser cadir alani git gel dolas yuz ne kadar yurudum bilmiyorumMaşaAllah size ne güzel ya:) benm aksine hamileyken dışarı çıkasım bile gelmez. Bıraksınlar hep yatayım
MaşaAllah de kendine:))))Ben yaptiklarimi anlatsam heralde sasarsiniz o zaman 3gundur festivaldeyim cadir kurduk normalde günlük 10 bin adimin var konser cadir alani git gel dolas yuz ne kadar yurudum bilmiyorum
Yeni gordum canin ya okuya okuya gidiyordum hafta sonu yazilanlari basiniz saolsun Allahin sabir versin size ve ailesineDualar için teşekkürler kızlar. Bebeğimz vefat etti. Artık Rabbim hayrlı zamnda annesine babasına tekrar nasip etsin inşaAllah
Çok üzüldüm.. öncelikle annesine sabir diliyorum..başınız sağolsun. Çok kötü oldum inanın...Dualar için teşekkürler kızlar. Bebeğimz vefat etti. Artık Rabbim hayrlı zamnda annesine babasına tekrar nasip etsin inşaAllah
Dualar için teşekkürler kızlar. Bebeğimz vefat etti. Artık Rabbim hayrlı zamnda annesine babasına tekrar nasip etsin inşaAllah
Sağol canım osteocare i ben 3.aydan itibaren günde iki kez aliyorum cnm kalsiyum için. Sigorta da karşılamiyo. Magnezyum için magnorm içiyorum ama ne faydabenim icin saglikli olsunlar minnoslarim erkek kiz farketmez ama ilk aklima gelen pembe ve mavi kiyafetlerimizdi :)
Evet ilgincti :) sagol canim Allah hepimize nasip etsin
Evet canim olsaydi da sorun olmazdi ne yapalim Allah oyle vermis derdim :) ama insan ilk basta resmen şok oliyor
osteocare adi
Canım başınız sağolsun çok ğzüldümAminn amin. En çok da annesine.. Rabbm sabır versin inş
Walla düşünmesi bile zorrrbide sen beni dusun
Çok üzüldum cnm Allah'ım annesine babasına sabır versin, yardım etsin. İlk bebekleri miydi? Dr lar niye öyle olduğu hakkında aciklama yaptılar mı?Dualar için teşekkürler kızlar. Bebeğimz vefat etti. Artık Rabbim hayrlı zamnda annesine babasına tekrar nasip etsin inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?