Ah yavrum benim. Basiniz sagolsun cok zor. Insallah Allah bu acilarini unuttiracak bir bebis daha verir onlaraKardeşimin eşi 32 haftalık doğum yaptı. Kızlar dua bekliyorum. Kaka deliği ve cinsel organda şmdilk sıkıntı var. 24 saat içinde de kaka yapması lazımmış.
Evet sigorta karsilamiyo. 40 lira kutusu. Bana bu ay baslatti. Ben bide red kril oil kullaniyorum oda en son aldigimda 79 liraydiSağol canım osteocare i ben 3.aydan itibaren günde iki kez aliyorum cnm kalsiyum için. Sigorta da karşılamiyo. Magnezyum için magnorm içiyorum ama ne fayda
evet canim :)Walla düşünmesi bile zorrr
İlk bebekleri. Üni hastanesi olunca işler baya karışık oluyomuş. Şuanlık net bişey yok maalesf. Ama mosmor olmuş annesi de en son öyle gördü. Muhtemeln nefesle alakalıÇok üzüldum cnm Allah'ım annesine babasına sabır versin, yardım etsin. İlk bebekleri miydi? Dr lar niye öyle olduğu hakkında aciklama yaptılar mı?
İştahını etkiledi mi osteocare? Ben bekarken iştahım açılsın diye kullanıyodum:)))Sağol canım osteocare i ben 3.aydan itibaren günde iki kez aliyorum cnm kalsiyum için. Sigorta da karşılamiyo. Magnezyum için magnorm içiyorum ama ne fayda
Normal doğum muyduİlk bebekleri. Üni hastanesi olunca işler baya karışık oluyomuş. Şuanlık net bişey yok maalesf. Ama mosmor olmuş annesi de en son öyle gördü. Muhtemeln nefesle alakalı
Evet. Baya sancılı olmuş. Kendi başına doğurmuş. Orasıda ayrı bi üzücü de neyse burdaki arkadaşların moralini bozmyalım şmdi. Rabbm herkese güzel hayrlı sağlıklı doğumlar nasip etsin. Şmdide oda yok diye yeni doğum yapmış biriyle bi gece aynı oda da yatacak. Allhm kolay atlatmayı nasp etsin. Onların ilklerine tanıklık edecek ki o da ayrı bi zordur.Normal doğum muydu
Aaa evet hamile kalma kilomuz ve şimdiki kilolarımız benziyor. Ben de sabah çok enerjik oluyorum. Çoğu işimi öğleye kadar halledip öğlen bayılıyorum. Sıcak çok bayıyor. Üzerime öküz oturuyor. Taa akşama kadar yatışcanim bende senin gibiyim. Tup bebekle hamile kaldigim icin 2 tedavi sonrasi 60 kilodan 67 kiloya kadar ciktim oyle hamile kaldim. Simdide 79um. Sabah cok biseyyapasim gelmiyo cok sicak diye ama aksam esim gelince yuruyuse cikiyoruz yurumek cok hosuma gidiyo. Esim bana da diyor ben yoruldum artik eve gidelim diye
Ben ilk üç ay öyleydim. Devamlı yattım hep uyudum gündüz gece. İkinci tremesterda enerji geldi. Şimdi üçüncüye girdik ya dediklerine göre gebelik ilerledikçe yine ağırlaşacakmışız, bakalım...MaşaAllah size ne güzel ya:) benm aksine hamileyken dışarı çıkasım bile gelmez. Bıraksınlar hep yatayım
Evet. Baya sancılı olmuş. Kendi başına doğurmuş. Orasıda ayrı bi üzücü de neyse burdaki arkadaşların moralini bozmyalım şmdi. Rabbm herkese güzel hayrlı sağlıklı doğumlar nasip etsin. Şmdide oda yok diye yeni doğum yapmış biriyle bi gece aynı oda da yatacak. Allhm kolay atlatmayı nasp etsin. Onların ilklerine tanıklık edecek ki o da ayrı bi zordur.
Çok üzüldümDualar için teşekkürler kızlar. Bebeğimz vefat etti. Artık Rabbim hayrlı zamnda annesine babasına tekrar nasip etsin inşaAllah
Allah'ım yardimcilari olsun cnm. Çok zor bı daha yasatmasin Rabbim evlat acısını. Çok üzgünüm.İlk bebekleri. Üni hastanesi olunca işler baya karışık oluyomuş. Şuanlık net bişey yok maalesf. Ama mosmor olmuş annesi de en son öyle gördü. Muhtemeln nefesle alakalı
Yok cnm hiç istahim yok malesef. Sadece 4.5kilo aldım. Kendimi zorluyorum yemek için. Ama gebelikten önce istahim çok açıktı. Kalsiyum için verdi Dr um bu ilacı çünkü clexan iğne kemik erimesi yapabiliyomus. Ailemde de kemik erimesi var ileri düzeyde. Günde iki tane iciyorum aylardır.İştahını etkiledi mi osteocare? Ben bekarken iştahım açılsın diye kullanıyodum:)))
Ayy ne kadar zor. OffffEvet. Baya sancılı olmuş. Kendi başına doğurmuş. Orasıda ayrı bi üzücü de neyse burdaki arkadaşların moralini bozmyalım şmdi. Rabbm herkese güzel hayrlı sağlıklı doğumlar nasip etsin. Şmdide oda yok diye yeni doğum yapmış biriyle bi gece aynı oda da yatacak. Allhm kolay atlatmayı nasp etsin. Onların ilklerine tanıklık edecek ki o da ayrı bi zordur.
Kaburga ağrısı ne kadardır var siz de? Ben de 1 aydır oluyor ve nefes alamıyorum sırtım yarılıyor resmenGünaydın. Bir gün girmesem merak ediyorum hepinizi nasılsınız napiyosunuz diye. Aramizda baya bi bag olustu sanirim:) Ben yine aylardır olduğu gibi kaburga ağrıları ve kramplarla kitlenen bacak agrilarimla uyandım erkenden.
Başınız sağ olsun, amin inşallah annesine babasına sabır versin , tez vakitte tekrar nasip etsin sağlıkla kucaklarına almak nasip etsinDualar için teşekkürler kızlar. Bebeğimz vefat etti. Artık Rabbim hayrlı zamnda annesine babasına tekrar nasip etsin inşaAllah
Anladımm... evladın da sende sağlıklı olursunuz o zman inşaAllah. Muhtemelen doğumdan sonra da devam edeblrsn o zmn. Çnkü emzirmede daha çok sömürüyolar bizi:)).Yok cnm hiç istahim yok malesef. Sadece 4.5kilo aldım. Kendimi zorluyorum yemek için. Ama gebelikten önce istahim çok açıktı. Kalsiyum için verdi Dr um bu ilacı çünkü clexan iğne kemik erimesi yapabiliyomus. Ailemde de kemik erimesi var ileri düzeyde. Günde iki tane iciyorum aylardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?