2018 Ekim Anneleri

Tek bir olcuyle hafta soylenmez aslinda.
Ortalama duser kagida
Ama o da elinde degilmis.
Bu kontrolun daha iyi gecer bence anlatir doktorunda.

Evet ya kaldım böyle elimde bir şey de yok. Artık devlete gitmeyeceğim sanırım. Daha çok kafam allak bullak oluyor. Umarım çarşamba kontrolüm güzel geçer.

Çok teşekkür ederim. Çok irdelememek lazım aslında ama işte, bir de bu iki doktora gitme işi insanın daha çok kafasını karıştırıyor. Kendisi de söyledi benim ultrason cihazım çok kötü, sen asıl o doktorun ne diyecek ona bak dedi. Artık sadece özele gideceğim sanırım. Önceden bu kağıtlardaki sayılara hiç bakmazdım bile. Ama ısrarla AC si neden böyle AC AC diye diye beni telaşlandırdı.

Çok sağ ol. Daha dün bebişe ciciler aldık nasıl mutlu oluyor insan. Aslında tüm bunları kafamdan silip bebeğin kıyafetleri eşyaları safhasında kaybolmak istiyorum. Her muayene sonrası stres geriyor. Sadece yediklerime suyuma dikkat edip bebeğin alınacaklarıyla ilgilenmem gerek. O sırada insan her şeyi unutuyor.

Kizlar bebegin kiyafetlerini yikayacagim bugun dolu dolu 1 makine cikacak, roxy camasir deterjaniyla yikayacagim ne kadar koymaliyim? Birde sulandirip eritmelimiyim?

Çok teşekkür ederim. Demek bu ölçümler her seferinde farklı farklı olabiliyorlar. Çok kafama takmamam lazım.

Kizlar bebegin kiyafetlerini yikayacagim bugun dolu dolu 1 makine cikacak, roxy camasir deterjaniyla yikayacagim ne kadar koymaliyim? Birde sulandirip eritmelimiyim?

Hepsini bi kerede atma daha iyi durulansin derim canim.Ekstra durulamada yaptir.
Sulandirmana gerek yok deterjani.Yumusaticiya flnda hic gerek yok

Kaburga ağrısı ne kadardır var siz de? Ben de 1 aydır oluyor ve nefes alamıyorum sırtım yarılıyor resmen
Benim 5.ayda başladı cnm ya Ramazan'a girmeden ya da yeni girdiğinde. Çok fena ağrılarla uyanıyorum skolyoz var bı de bende. Bazen gündüzleri de çok agriyo.

Anladımm... evladın da sende sağlıklı olursunuz o zman inşaAllah. Muhtemelen doğumdan sonra da devam edeblrsn o zmn. Çnkü emzirmede daha çok sömürüyolar bizi:)).
Amin cnm hepimiz sağlıklı olalım inşallah en önemlisi sağlık bu hayatta. Çok teşekkür ederim

Geçer inşaAllah en kısa sürede. Acaba kasların zayıflığından mı çok oluyo canım senin?
Bide bebişler gitgide ağırlaşıyor malum. Rabbm kolaylık versin. Benmde kalçama baskı yapıyor mesela.
Bilmiyorum ki cnm bayadir egzersizlere gebelik yogasina da katılıyorum. Benim ağrılar evlendigimden beri 8yildir var bunyeyle alakalı galiba. Ben de bilmiyorum ama çok rahatsızlanıp çok ağrı yaşıyorum genelde. Ve bir sürü ilaç kullanıyorum en başından. Çok garip.

Olcumle ve cihazla ilgilidir muhtemelen hiç canını boş yere sıkma cnm iki gün daha bekle. Kendi Dr un doğru bilgiyi verir

Hepsini bi kerede atma daha iyi durulansin derim canim.Ekstra durulamada yaptir.
Sulandirmana gerek yok deterjani.Yumusaticiya flnda hic gerek yok

Attim attim tika basa olmasada 1 makine oldu, 3 tatli kasigi kadar roxy koyup sulandirdim ve hassas programda yikadim kuruyuncada utuleyecegim :)

Anladımm çok geçmiş olsun o zmn canım.

Ac ne oluyor

Attim attim tika basa olmasada 1 makine oldu, 3 tatli kasigi kadar roxy koyup sulandirdim ve hassas programda yikadim kuruyuncada utuleyecegim :)

En guzel kısım mini mini cabuk utuleniyor :)
Bende daha yikamadim.Once evi halledip besigi kurmayi bekliyorum.Bidaha esyalarla ugrasirim insallah :)

Olcumle ve cihazla ilgilidir muhtemelen hiç canını boş yere sıkma cnm iki gün daha bekle. Kendi Dr un doğru bilgiyi verir
Evet canımı sıkmamam lazım. Artık oraya da gitmeyeceğim. Kendi doktorumun cihazı çok iyi hem de çok rahat birisi.

En guzel kısım mini mini cabuk utuleniyor :)
Bende daha yikamadim.Once evi halledip besigi kurmayi bekliyorum.Bidaha esyalarla ugrasirim insallah :)

Ben baya aldım sanırm ama 6 aya kadar aldım ben birde nevresim ve battaniyeler falan var :)

Saglikla giyinsinler insallah :) roxy ile yikadim ilk yikadigimda mis gibi kokuyordu ama kurumaya baslayinca o baskin koku gitti herhalde bebek deterjanlarinin ozelligide bu, bebegi rahatsiz etmemesi acisindan ucup gitmesi.. biberon emzikleride kaynattim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…