- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Bir anda giriyo ağrı, sırt ve göğüs bölgesinde. 1 saat rahat nefes alamıyorum...sonra hafifliyor ama o arada ben perişan oluyorumBenim 5.ayda başladı cnm ya Ramazan'a girmeden ya da yeni girdiğinde. Çok fena ağrılarla uyanıyorum skolyoz var bı de bende. Bazen gündüzleri de çok agriyo.
Olabilir ben omo baby aldım birde yumoş yumuşatıcı kokuyor baya :) niberonları en son temizlerim çünkü nerede muhafaza edeceğim tozlanmasın kalkanlar göğüs uçları fln var hepsini birlikte yıkayacağım eylül ayında yaparım onlarıda kısmetseSaglikla giyinsinler insallah :) roxy ile yikadim ilk yikadigimda mis gibi kokuyordu ama kurumaya baslayinca o baskin koku gitti herhalde bebek deterjanlarinin ozelligide bu, bebegi rahatsiz etmemesi acisindan ucup gitmesi.. biberon emzikleride kaynattim
Canım cok farklı seyler ama bana da 18. haftada bebeğinin beyninde kist var dediler sonra 21 de de bobreğinde buyume baslamıs down olma ihtimalini güçlendiriyor bu da falan dediler dayanamadım en sonunda PrenaTest yaptırdım kan verip yurtdısına gonderdik dnalarına bakıldı bebek sağlıklı diye geldi raporu. Ben bosu bosuna 6hafta kendimi üzdüm üzüntüden 6haftada 7-8kg aldım falan boşa çıktı. Kisti geçti. Böbreği de normalden azcık büyük. Yani diyeceğim o ki cok da takılmamak lazım. Boşa üzüyoruz kendimizi. Zaten doğurcağız. Rabbim bilir en doğrusunu. İçini ferah tut bence. Bu laf bana o zamanlar dendiğinde hiç anlamlı gelmiyordu ama aslında gerçekten çok anlamlıymış...AC gövde gelişimi oluyormuş.
Allah annesine ve babasına sabırlar versin...Solunum ve böbrekler canım. Aslında doğduğu ilk anlar olumluydu ama sonradan kötüleşmiş. Öğlen defnedildi
Ben iyiyim bebeklr küvezdeler hala aynılar . Yavas yavas toparlarlR inşallah .Prmm nasıl oldunuz canım?
İnşallah günler çabucak geçsin bebeişleirn büyüsün tez vakitte kavuşun inşallahBen iyiyim bebeklr küvezdeler hala aynılar . Yavas yavas toparlarlR inşallah .
İçin rahatlamış senin ne güzel. Bu kontroller evet şart ama cidden büyük strese de sokuyorlar insanı. Ama bugün zaman geçtikçe ben de bunu düşünmeye başladım. Yediğime içtiğime o kadar çok dikkat ediyorum. Yok ona dikkat yok buna dikkat. Millet hiç umursamıyor ve kafa rahatlığı cidden çok önemli. Bugün doktor sen biraz obsesifsin dedi. Haklı valla. Rahat rahat günlerimi geçirmek varken devamlı kafayı bunlarla meşgul etmek çok saçma. Olumlu düşünmek, Allaha emanet etmek gerekiyor. Çok haklısın.Canım cok farklı seyler ama bana da 18. haftada bebeğinin beyninde kist var dediler sonra 21 de de bobreğinde buyume baslamıs down olma ihtimalini güçlendiriyor bu da falan dediler dayanamadım en sonunda PrenaTest yaptırdım kan verip yurtdısına gonderdik dnalarına bakıldı bebek sağlıklı diye geldi raporu. Ben bosu bosuna 6hafta kendimi üzdüm üzüntüden 6haftada 7-8kg aldım falan boşa çıktı. Kisti geçti. Böbreği de normalden azcık büyük. Yani diyeceğim o ki cok da takılmamak lazım. Boşa üzüyoruz kendimizi. Zaten doğurcağız. Rabbim bilir en doğrusunu. İçini ferah tut bence. Bu laf bana o zamanlar dendiğinde hiç anlamlı gelmiyordu ama aslında gerçekten çok anlamlıymış...
İnşallah tez zamanda toparlanacaklarBen iyiyim bebeklr küvezdeler hala aynılar . Yavas yavas toparlarlR inşallah .
Ben aç değil de kahvaltı yaparak gitmiştim. 101 çıktı. Doktor çok iyi şeker yok demişti. 135-140 çıkanlarda yüklemeye devam ederiz dedi.Kızlar şeker sonucum çıkmış Dr aradı.Açlık şekerim 110 çıkmış.Epey yüksekmiş sanırım.Yarın sabah açken dahiliyeye yönlendirdi Dr yine görüşeceğiz dedi.Dahiliye neye bakacak ki?Diyetisyen dese anlayacağım??
Farklı oluyor muhtemelen çünkü benim flikozdan sonraki saatlerdeki sonuçlarım daha da yüksek..Ben aç değil de kahvaltı yaparak gitmiştim. 101 çıktı. Doktor çok iyi şeker yok demişti. 135-140 çıkanlarda yüklemeye devam ederiz dedi.
101 ile 110 arasında pek fark yok ki... Acaba açlık ile tokluk şekeri değeri farklı mı oluyor bilemedim şimdi.
Evet canım açlık ve tokluk kan değerinin aralıkları birbirinden farklı genelde yüksek çıktığında öncelikle dahiliyeye yönlendiriyorlar bazı gebelerin diyetle devam etmesi yeterli olmuyor orada tetkiklerine devam edeceklerdir hayırlısı olsun inşFarklı oluyor muhtemelen çünkü benim flikozdan sonraki saatlerdeki sonuçlarım daha da yüksek..
Gerçekten zor oluyor olumlu düsünmek ama diğer türlü de bosuna yıpratmış oluyoruz kendimizi. Günlerimiz oyle düsünerek araştırarak geçiyor malesef. Bebeğin kıyafetini ıvırını zıvırını yapmaya başla o zaman ilgi başka yere kayınca unutuyorsun. Ben oyle yaptım da rahatladım attım kotu düsünceleriİçin rahatlamış senin ne güzel. Bu kontroller evet şart ama cidden büyük strese de sokuyorlar insanı. Ama bugün zaman geçtikçe ben de bunu düşünmeye başladım. Yediğime içtiğime o kadar çok dikkat ediyorum. Yok ona dikkat yok buna dikkat. Millet hiç umursamıyor ve kafa rahatlığı cidden çok önemli. Bugün doktor sen biraz obsesifsin dedi. Haklı valla. Rahat rahat günlerimi geçirmek varken devamlı kafayı bunlarla meşgul etmek çok saçma. Olumlu düşünmek, Allaha emanet etmek gerekiyor. Çok haklısın.
İnşallah en kısa zamanda toparlanır bebeklerinizBen iyiyim bebeklr küvezdeler hala aynılar . Yavas yavas toparlarlR inşallah .
Allah yardımcımız olsun canimCok nefes darlığı cekiyorum..
29.hafta zor gecmisti cok yorgun ve agirdim.
30.hafta cok enerjik gecmisti :)
Bu 31.haftada bi zor geciyor.(30+5)Nefes darligi basladi bide mide bulantisi en bastaki gb yemek yedikce gelmeye basladi.Sonumuz hayrolsun.Daha sicaklar ve asıl zor zamanlar var onumuzde
Bugunumuze sukur tabii saglik olsunda❤
Yine de zor evde bi ufaklikla,yapilacaklarla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?