2018 Ekim Anneleri

Çok şükür :)
Bende ki iştahsızlık fena ya. Yiyeceklerden bişey alamıyorum. Vitaminlere yüklencem bi süreliğine artık.
İlk gebelikte aman şmdi uyumazsam sonra uyurm diyosunda evde bitane daha olunca. Gece uyudum uyudum yoksa işim yaş modundayım bende:)
Ayy bide geçen sene doğurdum ama nasıl küçük bebek özlemi çekiyorm. Aynı heyecan aynı istek. Bide kız yaaaa:)) Allahıma şükürler olsun. Sağlıkla kavuşalım inş

Acaba bulantiyida mi sicak etkiliyor diyecemde iki lokma yedigim midemi kaldiriyor.Zaten sicak ekstra bi yemek yemekte mumkun olmuyor sahsen.
Ayaklarin ayakta kalinca oluyorsa siskinlikten olabilir diye dusundum.

Ahh o ilk gebelik :)))) cok özel...
Bizde de gunduz uykusuda yok kizim cok erken birakmisti.Kitap okuyoruz biara ancak o zaman uzaniyoruz biraz birlikte sohbet muhabbet derken :)

Bende cok ozledim minik minik sevecez insallah❤Her halleri bambaska ama kucucuk bebek halleride bambaska.Ve cok cabuk geciyor.

Vitamin ne alacaksin?Yazinda bisy yenmiyor.Meyve desen dikkat edecen,ancak zeytinyaglilar soguk soguk.Cevizini,peynirini yiyorsundur?

Cevizi normalde de ağzıma süremem maalesef. Ya yemek olsa da yenmiyo ki. Sıcakta ancak soğuk bişeyler belki. Genel vitaminm vardı zaten. Ayrıca magnzym ve kalsym bir aldım. Bide bugn dr aradı demir için:) düşmüş. Dr sadece demiri verdi kan değerlerine göre. Yani bu gebeliğimde kendime sıfır baktm desem doğrudur:) bakalım sonumuz nolcak. Eşim de diyo eğer bebek daha kilolu doğarsa bakmamak daha çok işe yarıyomuş dicem:))) demirin düşmesi normal. İlk gebelğmde de sınırdaydı 28.haftada.
Zaten beslenme sıkıntım olduğu için değerlerim çok çok güzelse hamilelik düşünürüm. Malum sömürülüyoruz

Acaba bulantiyida mi sicak etkiliyor diyecemde iki lokma yedigim midemi kaldiriyor.Zaten sicak ekstra bi yemek yemekte mumkun olmuyor sahsen.
Okadar dikkat ettim tuzlu yemedim ama sanirim şişkinlik var ayakkabılar olmuyor malesef
Sıcaklı etkiliyor bilmem de ben 1 kilo verdim bu sıcaklardan

Allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda geçer bulantinn ve nefes problemin. Allah'ım şifa versin. Dr a söyledin mi bunlari

K kubra2553 basiniz sagolsun simdi gördüm sayfalar ilerlemisti yorumlari okuyamamistim
Cok üzüldüm Allah insallah tez zamanda yine bebis nasip eder kardesinize sabirlar versin rabbim

Bulntı mide yanması zaten 7.aydan sonra tekrar başlayabiliyor benimde kızıma hamileyken mide yanması başlamıştı tekrar 7-8aylarımda ..şuan bende başlamadı umarım olmaz sıcaklara gelince bende aynındurumdayım vantilatör aldık onunla geziyorum tüm odalarda gece yatarkende onunla uyuyorum :) nefes darlığıda kızıma hamileyken oluyordu breat right almıştım faydası olmuştu ama şimdi oda ılmuyor tabi hafif var ama Zorlamıyor kesinlikle 2 hamilelik bir olmuyormuş bunu anladım

Günaydın herkese :)

Benim ilk zamanlardaki belirtilerim geri gelmeye başladı duygusallık, mide bulanması falan. Vitamin ve demir ilacını düzenli almayınca halsiz düştüm bu hafta. Sıcaklardan da uyuyamıyorum gece kalkıyorum artık mutlaka uykum kaçıyor.

Ağırlaşma ve sona yaklaşma kendini gösteriyor sanırım :) Çok şükür bugüne gelebildik.

Kızıma kapı süsüne karar verdim ismi ile anlamlı olsun diye bu şekilde yapacağım :) Ismini neresine nasıl yazsam karar veremedim doğaçlama olacak biraz.

Arkadaşlar bu donemlerde göğüs bakımına başlamak gerekiyormus, krem vs? Yorumlarınız neler?
Ben sürekli göbek ve göğüslerimi zeytinyağ ve bebek yağı ile nemlendiriyorum. Göğüs uçlarına da haftada bi kaç kere lansinoh göğüs kremini sürüyorum.
Biraz yapmayayım kaşınıyor pul pul oluyor.

Ufak tefek şeylerini almaya başladım. O bile nasıl mutlu ediyor.

Çok geçmiş olsun. Evde bir ufaklıkla daha da zor oluyordur.

Çok geçmiş olsun :) İlk tremester hep uyudum gündüz gece, ikincide acayip enerjiktim. Şimdi üçünceye girdim ve yine uyuyorum. Tüm gün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…