Çok şükür :)Cok nefes darlığı cekiyorum..
29.hafta zor gecmisti cok yorgun ve agirdim.
30.hafta cok enerjik gecmisti :)
Bu 31.haftada bi zor geciyor.(30+5)Nefes darligi basladi bide mide bulantisi en bastaki gb yemek yedikce gelmeye basladi.Sonumuz hayrolsun.Daha sicaklar ve asıl zor zamanlar var onumuzde
Bugunumuze sukur tabii saglik olsunda❤
Yine de zor evde bi ufaklikla,yapilacaklarla.
Allah yardımcımız olsun canim
Bende ilk zamanlar hic bulanti olmadi bu son 1 haftadır sabah bulantıları var kahvaltıdan sonra artıyor malesef
Birde ayaklarım uyuşuyor bacağımin ust kismindan itibaren
Sıcağı hic saymıyorum gece uykum yok çok kötü
Çok şükür :)
Bende ki iştahsızlık fena ya. Yiyeceklerden bişey alamıyorum. Vitaminlere yüklencem bi süreliğine artık.
İlk gebelikte aman şmdi uyumazsam sonra uyurm diyosunda evde bitane daha olunca. Gece uyudum uyudum yoksa işim yaş modundayım bende:)
Ayy bide geçen sene doğurdum ama nasıl küçük bebek özlemi çekiyorm. Aynı heyecan aynı istek. Bide kız yaaaa:)) Allahıma şükürler olsun. Sağlıkla kavuşalım inş
Cevizi normalde de ağzıma süremem maalesef. Ya yemek olsa da yenmiyo ki. Sıcakta ancak soğuk bişeyler belki. Genel vitaminm vardı zaten. Ayrıca magnzym ve kalsym bir aldım. Bide bugn dr aradı demir için:) düşmüş. Dr sadece demiri verdi kan değerlerine göre. Yani bu gebeliğimde kendime sıfır baktm desem doğrudur:) bakalım sonumuz nolcak. Eşim de diyo eğer bebek daha kilolu doğarsa bakmamak daha çok işe yarıyomuş dicem:))) demirin düşmesi normal. İlk gebelğmde de sınırdaydı 28.haftada.Ahh o ilk gebelik :)))) cok özel...
Bizde de gunduz uykusuda yok kizim cok erken birakmisti.Kitap okuyoruz biara ancak o zaman uzaniyoruz biraz birlikte sohbet muhabbet derken :)
Bende cok ozledim minik minik sevecez insallah❤Her halleri bambaska ama kucucuk bebek halleride bambaska.Ve cok cabuk geciyor.
Vitamin ne alacaksin?Yazinda bisy yenmiyor.Meyve desen dikkat edecen,ancak zeytinyaglilar soguk soguk.Cevizini,peynirini yiyorsundur?
Okadar dikkat ettim tuzlu yemedim ama sanirim şişkinlik var ayakkabılar olmuyor malesefAcaba bulantiyida mi sicak etkiliyor diyecemde iki lokma yedigim midemi kaldiriyor.Zaten sicak ekstra bi yemek yemekte mumkun olmuyor sahsen.
Ayaklarin ayakta kalinca oluyorsa siskinlikten olabilir diye dusundum.
Mide bulantısı içerde büyüyen karnın mideye yaptığı baskıdan. Şişlik azalsın diye tuz azaltilacak ve bol su tüketimiOkadar dikkat ettim tuzlu yemedim ama sanirim şişkinlik var ayakkabılar olmuyor malesef
Sıcaklı etkiliyor bilmem de ben 1 kilo verdim bu sıcaklardan
Allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda geçer bulantinn ve nefes problemin. Allah'ım şifa versin. Dr a söyledin mi bunlariCok nefes darlığı cekiyorum..
Bu 31.haftada bi zor geciyor.(30+5)Nefes darligi basladi bide mide bulantisi en bastaki gb yemek yedikce gelmeye basladi.Sonumuz hayrolsun.Daha sicaklar ve asıl zor zamanlar var onumuzde
4 yaşında ilk kızım :)
Bulntı mide yanması zaten 7.aydan sonra tekrar başlayabiliyor benimde kızıma hamileyken mide yanması başlamıştı tekrar 7-8aylarımda ..şuan bende başlamadı umarım olmazAcaba bulantiyida mi sicak etkiliyor diyecemde iki lokma yedigim midemi kaldiriyor.Zaten sicak ekstra bi yemek yemekte mumkun olmuyor sahsen.
Ayaklarin ayakta kalinca oluyorsa siskinlikten olabilir diye dusundum.
Ben sürekli göbek ve göğüslerimi zeytinyağ ve bebek yağı ile nemlendiriyorum. Göğüs uçlarına da haftada bi kaç kere lansinoh göğüs kremini sürüyorum.Arkadaşlar bu donemlerde göğüs bakımına başlamak gerekiyormus, krem vs? Yorumlarınız neler?
Tuz kullanmıyorum. Suyu da günde 4-4.5 lt buluyor yine de şişkinlik var malesefMide bulantısı içerde büyüyen karnın mideye yaptığı baskıdan. Şişlik azalsın diye tuz azaltilacak ve bol su tüketimi
Ufak tefek şeylerini almaya başladım. O bile nasıl mutlu ediyor.Gerçekten zor oluyor olumlu düsünmek ama diğer türlü de bosuna yıpratmış oluyoruz kendimizi. Günlerimiz oyle düsünerek araştırarak geçiyor malesef. Bebeğin kıyafetini ıvırını zıvırını yapmaya başla o zaman ilgi başka yere kayınca unutuyorsun. Ben oyle yaptım da rahatladım attım kotu düsünceleri
Çok geçmiş olsun. Evde bir ufaklıkla daha da zor oluyordur.Cok nefes darlığı cekiyorum..
Çok geçmiş olsun :) İlk tremester hep uyudum gündüz gece, ikincide acayip enerjiktim. Şimdi üçünceye girdim ve yine uyuyorum. Tüm gün...Allah yardımcımız olsun canim
Bende ilk zamanlar hic bulanti olmadi bu son 1 haftadır sabah bulantıları var kahvaltıdan sonra artıyor malesef
Birde ayaklarım uyuşuyor bacağımin ust kismindan itibaren
Sıcağı hic saymıyorum gece uykum yok çok kötü
Şiskinlik cidden çok rahatsız ediciTuz kullanmıyorum. Suyu da günde 4-4.5 lt buluyor yine de şişkinlik var malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?