Yaaa çok tatlı. Evde iki bebek olacak. O kadar minik mi ilk çocuğunuz? BayıldımÇok şükür :)
Bende ki iştahsızlık fena ya. Yiyeceklerden bişey alamıyorum. Vitaminlere yüklencem bi süreliğine artık.
İlk gebelikte aman şmdi uyumazsam sonra uyurm diyosunda evde bitane daha olunca. Gece uyudum uyudum yoksa işim yaş modundayım bende:)
Ayy bide geçen sene doğurdum ama nasıl küçük bebek özlemi çekiyorm. Aynı heyecan aynı istek. Bide kız yaaaa:)) Allahıma şükürler olsun. Sağlıkla kavuşalım inş
Ne güzel beraber oynaya oynaya büyüyeceklerBenimki 2 yaşına girecek 15 gün sonra. Araları 26 ay olacak.
Bu ayrıntılı ultrasona girmek istediğimi doktora söylemiştim. Bana ben sana her baktığımda ayrıntılı bakıyorum zaten demişti. Bu konuda kafam karışık açıkçası. Tamam doktor uzun uzun bakıyor, cihazı da çok gelişmiş ama farklı bir doktor hatta perinatolog bakıyormuş galiba...Günaydın kızlar, ayrıntılı ultrason a giren veya girmeyi düşünen var mı
Günaydın herkese :)
Benim ilk zamanlardaki belirtilerim geri gelmeye başladı duygusallık, mide bulanması falan. Vitamin ve demir ilacını düzenli almayınca halsiz düştüm bu hafta. Sıcaklardan da uyuyamıyorum gece kalkıyorum artık mutlaka uykum kaçıyor.
Ağırlaşma ve sona yaklaşma kendini gösteriyor sanırım :) Çok şükür bugüne gelebildik.
Kızıma kapı süsüne karar verdim ismi ile anlamlı olsun diye bu şekilde yapacağım :) Ismini neresine nasıl yazsam karar veremedim doğaçlama olacak biraz.
Eki Görüntüle 2174128
Hayırlı olsunGünaydın herkese biz kontrole gidiyoruz bakalım minnakım ne kadar büyüdü heyecanlıyım özledim 1 ay oldu görmeyeli
Ayrıntılı ultrasona genelde 20-24. Haftalar arasında girdik canım hayırdır bir durum mu var?Günaydın kızlar, ayrıntılı ultrason a giren veya girmeyi düşünen var mı
Daha önce doğum yapmış ve çatlağı olmayan arkadaşlar bana hep vazelin kullan dediler. Bildiğimiz vazelin. Öyle pahalı kremler hiç işe yaramıyor eskiden beri annelerimiz hep bu güllü vazelinlerden kullanırmış dediler, ben de aldım sürüyorum bakalım. Bir de tatlı badem yağı ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Bir ondan bir öbüründenArkadaşlar bu donemlerde göğüs bakımına başlamak gerekiyormus, krem vs? Yorumlarınız neler?
Çok güzelmiş çok beğendimGünaydın herkese :)
Benim ilk zamanlardaki belirtilerim geri gelmeye başladı duygusallık, mide bulanması falan. Vitamin ve demir ilacını düzenli almayınca halsiz düştüm bu hafta. Sıcaklardan da uyuyamıyorum gece kalkıyorum artık mutlaka uykum kaçıyor.
Ağırlaşma ve sona yaklaşma kendini gösteriyor sanırım :) Çok şükür bugüne gelebildik.
Kızıma kapı süsüne karar verdim ismi ile anlamlı olsun diye bu şekilde yapacağım :) Ismini neresine nasıl yazsam karar veremedim doğaçlama olacak biraz.
Eki Görüntüle 2174128
MaşallahTuz kullanmıyorum. Suyu da günde 4-4.5 lt buluyor yine de şişkinlik var malesef
Canim teşekkür ederim. Hastanede yatiyorum. Elhamdülillah simdilik bebegim idare edecek kadar suyu var. Takip altindayiz. Bu arada 25 haftalikken suyum gelmişti. Simdi 27 haftayi bitirdik şükür. Illk hedefim 28 hafta. Ikinci hedefim 30. Sonra insallah zamaninda dogum.pembeseccade nasılsın?inşallah herşey yolundadır,bi arkadaşımız daha vardı galiba ama adını hatırlayamdım
Ayrıntılı ultrasona genelde 20-24. Haftalar arasında girdik canım hayırdır bir durum mu var?
Bu ayrıntılı ultrasona girmek istediğimi doktora söylemiştim. Bana ben sana her baktığımda ayrıntılı bakıyorum zaten demişti. Bu konuda kafam karışık açıkçası. Tamam doktor uzun uzun bakıyor, cihazı da çok gelişmiş ama farklı bir doktor hatta perinatolog bakıyormuş galiba...
Evet:)) geçen sene bu zamanlar lohusaydım. Araları 15 ay olcak inşYaaa çok tatlı. Evde iki bebek olacak. O kadar minik mi ilk çocuğunuz? Bayıldım
Onun zamanı geçmedi mi? 20.haftalardaydıGünaydın kızlar, ayrıntılı ultrason a giren veya girmeyi düşünen var mı
Ben başlamadm başlamayıda düşünmüyorum:) dönem dönem kuruluk ve kaşıntı hissetğm zamanlar kullanmıştım. Lansinoh elimin altında. Lazım oldukça kullanrm muhtemeln. Yani doğumdan sonraArkadaşlar bu donemlerde göğüs bakımına başlamak gerekiyormus, krem vs? Yorumlarınız neler?
Aslında kremlerin yağların hepsi aynı görevi yapıyor cildin nemli kalmasını sağlamak ama eğer çatlayacaksa engellemiyor bu kremler bana göre bende ilk gebelipimde sürmedim doğru düzgün birşey ve çok büyüdü karnım ama çatlamadı bu sefer hindşstan cevizi yağı sürüyorum ama 2-3 günde bir çatlamadı henüz umarım yine çatlamaz genelde genetik oluyorDaha önce doğum yapmış ve çatlağı olmayan arkadaşlar bana hep vazelin kullan dediler. Bildiğimiz vazelin. Öyle pahalı kremler hiç işe yaramıyor eskiden beri annelerimiz hep bu güllü vazelinlerden kullanırmış dediler, ben de aldım sürüyorum bakalım. Bir de tatlı badem yağı ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Bir ondan bir öbüründen
Bira zor olacaktır ama sonra da çok iyi olaxaklardır ben ozamanlar ikinciyi düşünemezdim bile heralde :) tebrik ederim sizi ..şuan rahatım kızım 5 yaşında beni anlıyor dinlenmeme müsade ediyor kendi işini kendi görebiliyor ve anaokuluna gidiyor oyüzden rahatça büyütebileceğim inşallah oğlanıda ama yaş farkı olacak malesef hepsi biarada olmuyor :))Evet:)) geçen sene bu zamanlar lohusaydım. Araları 15 ay olcak inş
İnternette de araştırdığımda kadın doğum uzmanı eğer yeterli birikime sahipse ve cihazı gelişmişse o da bakabiliyor diyordu. Kendisi de bana böyle diyince ayrı bir perinatologa ya da radyoloğa gitmedim açıkçası. Zaten dediğin gibi vakti de geçti.Benimde aynı şekilde kafa karıştı ama vakti de geçti 23. Haftaya kadar da biz geldik 29 a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?