2018 Ekim Anneleri

Yaaa çok tatlı. Evde iki bebek olacak. O kadar minik mi ilk çocuğunuz? Bayıldım

Günaydın kızlar, ayrıntılı ultrason a giren veya girmeyi düşünen var mı
Bu ayrıntılı ultrasona girmek istediğimi doktora söylemiştim. Bana ben sana her baktığımda ayrıntılı bakıyorum zaten demişti. Bu konuda kafam karışık açıkçası. Tamam doktor uzun uzun bakıyor, cihazı da çok gelişmiş ama farklı bir doktor hatta perinatolog bakıyormuş galiba...

Günaydınlar kızlar mutlu günlerkontrole giden arkadaşlar güzel haberlerle gelin inş. Bu arada bende bir gariplik var herhalde hamileliğin başına döndüm diyordum meğer yalnız değilmişim. Bir şeyler yemeden de yedikten sonra da oluyor o bulantı.alıngan ve gerginim her şey beni ağlatabiliyor. Demek ki bu zamanlar da böyle geçecek

Ben de oğluma bu tarz bişey düşünüyorum yine fikrim değişmezse, sahile gidip kabuk toplamam lazım bolca. İsmi şu şekilde düşünüyorum ben.

Eklentiler

• E91351EF-3CF4-4074-9C22-80B758D107DE.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 70
Arkadaşlar bu donemlerde göğüs bakımına başlamak gerekiyormus, krem vs? Yorumlarınız neler?
Daha önce doğum yapmış ve çatlağı olmayan arkadaşlar bana hep vazelin kullan dediler. Bildiğimiz vazelin. Öyle pahalı kremler hiç işe yaramıyor eskiden beri annelerimiz hep bu güllü vazelinlerden kullanırmış dediler, ben de aldım sürüyorum bakalım. Bir de tatlı badem yağı ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Bir ondan bir öbüründen

Çok güzelmiş çok beğendim

pembeseccade nasılsın?inşallah herşey yolundadır,bi arkadaşımız daha vardı galiba ama adını hatırlayamdım
Canim teşekkür ederim. Hastanede yatiyorum. Elhamdülillah simdilik bebegim idare edecek kadar suyu var. Takip altindayiz. Bu arada 25 haftalikken suyum gelmişti. Simdi 27 haftayi bitirdik şükür. Illk hedefim 28 hafta. Ikinci hedefim 30. Sonra insallah zamaninda dogum.

Benimde aynı şekilde kafa karıştı ama vakti de geçti 23. Haftaya kadar da biz geldik 29 a

Arkadaşlar bu donemlerde göğüs bakımına başlamak gerekiyormus, krem vs? Yorumlarınız neler?
Ben başlamadm başlamayıda düşünmüyorum:) dönem dönem kuruluk ve kaşıntı hissetğm zamanlar kullanmıştım. Lansinoh elimin altında. Lazım oldukça kullanrm muhtemeln. Yani doğumdan sonra

Aslında kremlerin yağların hepsi aynı görevi yapıyor cildin nemli kalmasını sağlamak ama eğer çatlayacaksa engellemiyor bu kremler bana göre bende ilk gebelipimde sürmedim doğru düzgün birşey ve çok büyüdü karnım ama çatlamadı bu sefer hindşstan cevizi yağı sürüyorum ama 2-3 günde bir çatlamadı henüz umarım yine çatlamaz genelde genetik oluyor

Evet:)) geçen sene bu zamanlar lohusaydım. Araları 15 ay olcak inş
Bira zor olacaktır ama sonra da çok iyi olaxaklardır ben ozamanlar ikinciyi düşünemezdim bile heralde :) tebrik ederim sizi ..şuan rahatım kızım 5 yaşında beni anlıyor dinlenmeme müsade ediyor kendi işini kendi görebiliyor ve anaokuluna gidiyor oyüzden rahatça büyütebileceğim inşallah oğlanıda ama yaş farkı olacak malesef hepsi biarada olmuyor :))

Benimde aynı şekilde kafa karıştı ama vakti de geçti 23. Haftaya kadar da biz geldik 29 a
İnternette de araştırdığımda kadın doğum uzmanı eğer yeterli birikime sahipse ve cihazı gelişmişse o da bakabiliyor diyordu. Kendisi de bana böyle diyince ayrı bir perinatologa ya da radyoloğa gitmedim açıkçası. Zaten dediğin gibi vakti de geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…