2018 Ekim Anneleri

Vaktinde doğar insallah

Araştırdım biraz. E vitamini sürülüyormuş artı lansinoh bi de Momsty natural diye bi krem iyi deniyo

Evet demir standart genelde.
Gerci benim hep sorunlu.Oncesinde 5 unite kan almama ragmen gebelikte yine hizla dusuyor bu kez.
Takviyeler yarasin o zaman insallah :)

Okadar dikkat ettim tuzlu yemedim ama sanirim şişkinlik var ayakkabılar olmuyor malesef
Sıcaklı etkiliyor bilmem de ben 1 kilo verdim bu sıcaklardan

Sicaktanda sisiyor canim vucut malesef.
sık sık uzatmak kaldirmak fln gerekiyor o da firsat varsa :)

Allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda geçer bulantinn ve nefes problemin. Allah'ım şifa versin. Dr a söyledin mi bunlari

Ilk baslarda da vardi canim.Sonra gecmisti.
Bugun nasipse gidecegim

Burnumdam degil aslinda yani nefes alabiliyorum ama tikaniyorum gb geliyor.Surekli derin nefes alma istegi yoruluyorumda.
Gercekten ikisi birbirinden cok farkli benimde.
Ilkinde boyle seyler hic olmamisti.

Arkadaşlar bu donemlerde göğüs bakımına başlamak gerekiyormus, krem vs? Yorumlarınız neler?

Cok uyarmamak gerekiyor gogus uclarini.
Ben yagi surerken gogus uclarina degdiriyorum.
Ama en onemlisi dogumdan sonra yine de.
Cunku cidden yapisi cok degisiyor.
Ama yine de o elastigi saglamak,nemlendirmek iyi.

Ben de oğluma bu tarz bişey düşünüyorum yine fikrim değişmezse, sahile gidip kabuk toplamam lazım bolca. İsmi şu şekilde düşünüyorum ben.
Bu da çok güzelmiş :) Minik bi tahta üstüne yazarım ya da deniz kabuklarının üstüne yapıştırırım muhtemelen bende.
Deniz kabuklarını bende düşünüyorum böyle düzgün beyaz bulsam ne güzel olacak.
Çok güzelmiş çok beğendim
Ben aşk yaşıyorum resmen odasının kapısına astığımızı düşünüp, gelse o günler bir an önce

Kızlar yenidoğan ıslak mendilde hangi marka tercih ettiniz. Ben bebek bezinde molfix alacağım ama ıslak mendilde kararsız kaldım

Yok canım benim ki 2 Ağustos tu tarihi geçti anlamadım zaten yaptırmayı da düşünmüyorum pek
Canım 20-24. Hafta yapılmasının sebebi o haftalarda cildi daha ince olduğu için değerlendirmelerin daha sağlıklı olmasıymış şimdi biraz gecikmiş ha gidilmez mi yine bakacakları şeyler vardır muhakkak ama sen bilirsin tabi

Hayırlısıyla biraz daha durur umarım canım hayırlısı olsun inş hakkınızda

Benim dr en az 3 lt dedi. Üstüne çıkıp 3.5 lt vs daha iyiymiş ama o kadar da nasıl icilecek
Canım suyu evet bu sıcak yaz günlerinde çok tüketmemiz elbette önemli ama her bünyenin ihtiyacı farklıdır boyumuz kilomuzla da orantılı. Sonuçta 3.5_4 lt daha iyidir 2 lt azdır diye bir şey söz konusu değil. 3 lt güzel rakam çok da abartmamak gerek her şeyin fazlası zarar suyun bile

Doğum öncesi başlayın deniyor sonra geç kalmamak adına
Erken de başlasak sonuçta çok bir değişiklik olmuyor ben ilk kızımda kullanmıştım doğumdan önce yine çatlama oldu Allahtan uzun sürmedi. Hamilelikte zorunluluklardan söz etmemiz mümkün olmuyor ben bu kez kullanmayacağım düzenli eğer ihtiyaç olursa zaten kaşıntıyla vs belli ediyor kendini o zaman kullanırım diye düşünüyorum

Burnumdam degil aslinda yani nefes alabiliyorum ama tikaniyorum gb geliyor.Surekli derin nefes alma istegi yoruluyorumda.
Gercekten ikisi birbirinden cok farkli benimde.
Ilkinde boyle seyler hic olmamisti.

Canım yaşadığın yerde hava kuru mu? Ben şunu farkettim ki havanın nemli olduğu yerlerde burnum hep açık ama şu an yaşadığım yer inanılmaz kuru havası olan bir yer ve burnumun gerisi sürekli tıkalı ve nefes alırken canım yanıyor geceleri iki yastıkla yatıyorum ölecek gibi oluyorum diğer türlü. Tabi şu da bir gerçek artık ciğerlerin alanı daraldı kapasitesi azaldı bebişler biraz aşağı inene kadar biraz böyle geçecek Allah yardımcımız olsun sağlıkla gelsinler de katlanacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…