- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Benim dr en az 3 lt dedi. Üstüne çıkıp 3.5 lt vs daha iyiymiş ama o kadar da nasıl icilecekMaşallah3 lt zor içiyorum. 3 lt den fazla mı içmek gerek acaba ?
Vaktinde doğar insallahCanim teşekkür ederim. Hastanede yatiyorum. Elhamdülillah simdilik bebegim idare edecek kadar suyu var. Takip altindayiz. Bu arada 25 haftalikken suyum gelmişti. Simdi 27 haftayi bitirdik şükür. Illk hedefim 28 hafta. Ikinci hedefim 30. Sonra insallah zamaninda dogum.
Araştırdım biraz. E vitamini sürülüyormuş artı lansinoh bi de Momsty natural diye bi krem iyi deniyoDaha önce doğum yapmış ve çatlağı olmayan arkadaşlar bana hep vazelin kullan dediler. Bildiğimiz vazelin. Öyle pahalı kremler hiç işe yaramıyor eskiden beri annelerimiz hep bu güllü vazelinlerden kullanırmış dediler, ben de aldım sürüyorum bakalım. Bir de tatlı badem yağı ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Bir ondan bir öbüründen
Doğum öncesi başlayın deniyor sonra geç kalmamak adınaBen başlamadm başlamayıda düşünmüyorum:) dönem dönem kuruluk ve kaşıntı hissetğm zamanlar kullanmıştım. Lansinoh elimin altında. Lazım oldukça kullanrm muhtemeln. Yani doğumdan sonra
Cevizi normalde de ağzıma süremem maalesef. Ya yemek olsa da yenmiyo ki. Sıcakta ancak soğuk bişeyler belki. Genel vitaminm vardı zaten. Ayrıca magnzym ve kalsym bir aldım. Bide bugn dr aradı demir için:) düşmüş. Dr sadece demiri verdi kan değerlerine göre. Yani bu gebeliğimde kendime sıfır baktm desem doğrudur:) bakalım sonumuz nolcak. Eşim de diyo eğer bebek daha kilolu doğarsa bakmamak daha çok işe yarıyomuş dicem:))) demirin düşmesi normal. İlk gebelğmde de sınırdaydı 28.haftada.
Zaten beslenme sıkıntım olduğu için değerlerim çok çok güzelse hamilelik düşünürüm. Malum sömürülüyoruz
Okadar dikkat ettim tuzlu yemedim ama sanirim şişkinlik var ayakkabılar olmuyor malesef
Sıcaklı etkiliyor bilmem de ben 1 kilo verdim bu sıcaklardan
Teşekkür ederim cnm herşey iyi dedi nst ye bağladılar 1561gram 40 cm olmuşHayırlı olsunUmarım sağlıklı haberler alırsın. Bebişin çok iyidir
Allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda geçer bulantinn ve nefes problemin. Allah'ım şifa versin. Dr a söyledin mi bunlari
Benimki 2 yaşına girecek 15 gün sonra. Araları 26 ay olacak.
Bulntı mide yanması zaten 7.aydan sonra tekrar başlayabiliyor benimde kızıma hamileyken mide yanması başlamıştı tekrar 7-8aylarımda ..şuan bende başlamadı umarım olmazsıcaklara gelince bende aynındurumdayım vantilatör aldık onunla geziyorum tüm odalarda gece yatarkende onunla uyuyorum :) nefes darlığıda kızıma hamileyken oluyordu breat right almıştım faydası olmuştu ama şimdi oda ılmuyor tabi hafif var ama Zorlamıyor kesinlikle 2 hamilelik bir olmuyormuş bunu anladım
Arkadaşlar bu donemlerde göğüs bakımına başlamak gerekiyormus, krem vs? Yorumlarınız neler?
Bu da çok güzelmiş :) Minik bi tahta üstüne yazarım ya da deniz kabuklarının üstüne yapıştırırım muhtemelen bende.Ben de oğluma bu tarz bişey düşünüyorum yine fikrim değişmezse, sahile gidip kabuk toplamam lazım bolca. İsmi şu şekilde düşünüyorum ben.
Ben aşk yaşıyorum resmen odasının kapısına astığımızı düşünüp, gelse o günler bir an önceÇok güzelmiş çok beğendim
29 hafta canımnaz yavuz ayrıntılı ultrason belli haftalar arasında bakılıyor zaten tekrar neden girelim ?doktorumuz zaten her ay rutin kontorlleri yapıyor aylık gelişimlerine göre siz kaç haftalıksınız?
Canım 20-24. Hafta yapılmasının sebebi o haftalarda cildi daha ince olduğu için değerlendirmelerin daha sağlıklı olmasıymış şimdi biraz gecikmiş ha gidilmez mi yine bakacakları şeyler vardır muhakkak ama sen bilirsin tabiYok canım benim ki 2 Ağustos tu tarihi geçti anlamadım zaten yaptırmayı da düşünmüyorum pek
Hayırlısıyla biraz daha durur umarım canım hayırlısı olsun inş hakkınızdaCanim teşekkür ederim. Hastanede yatiyorum. Elhamdülillah simdilik bebegim idare edecek kadar suyu var. Takip altindayiz. Bu arada 25 haftalikken suyum gelmişti. Simdi 27 haftayi bitirdik şükür. Illk hedefim 28 hafta. Ikinci hedefim 30. Sonra insallah zamaninda dogum.
Unibaby islak mendil alacagim. Ona iyi diyorlar.Kızlar yenidoğan ıslak mendilde hangi marka tercih ettiniz. Ben bebek bezinde molfix alacağım ama ıslak mendilde kararsız kaldım
Canım suyu evet bu sıcak yaz günlerinde çok tüketmemiz elbette önemli ama her bünyenin ihtiyacı farklıdır boyumuz kilomuzla da orantılı. Sonuçta 3.5_4 lt daha iyidir 2 lt azdır diye bir şey söz konusu değil. 3 lt güzel rakam çok da abartmamak gerek her şeyin fazlası zarar suyun bileBenim dr en az 3 lt dedi. Üstüne çıkıp 3.5 lt vs daha iyiymiş ama o kadar da nasıl icilecek
Erken de başlasak sonuçta çok bir değişiklik olmuyor ben ilk kızımda kullanmıştım doğumdan önce yine çatlama oldu Allahtan uzun sürmedi. Hamilelikte zorunluluklardan söz etmemiz mümkün olmuyor ben bu kez kullanmayacağım düzenli eğer ihtiyaç olursa zaten kaşıntıyla vs belli ediyor kendini o zaman kullanırım diye düşünüyorumDoğum öncesi başlayın deniyor sonra geç kalmamak adına
Burnumdam degil aslinda yani nefes alabiliyorum ama tikaniyorum gb geliyor.Surekli derin nefes alma istegi yoruluyorumda.
Gercekten ikisi birbirinden cok farkli benimde.
Ilkinde boyle seyler hic olmamisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?