2018 Ekim Anneleri

Maşallah iyi olmanıza sevindim,hep yatıyorsun hiç kalkmıyorsun dimi?inşallah 30 ları geçmek nasip olsun hepimize Allah'ın izniyle

Gunaydin
Kizalr benimde kiz bebegimin bobregi buyuk cikti ve erkek bebegimin suyu normalden baya fazla cikti bir cok hastalik saydi perinatolog bize bunalr olabilir dediler. Ama ben 1 2 gun uzuldum sonra kendimi bebeklerimi dusunmeye onlarin kiyafetlerini hazirlamaya verdim. Sizde kafaniza takmayin. Allah dermansiz dert vermesin uzmeyin kendinizi

Amin canım. Düşünmemeye çalışıyorum ben de. Ne güzel yapmışsın. Benim de kargolarım geliyor. Oda yapmadım bebeğe kendi odamızda olacak. Bugün odamızı düzenlemeye bebeğe yer açmaya başladım. Çok mutlu oluyor insan. Kıyafetleri eşyaları o kadar minik ki

Kızlar yenidoğan ıslak mendilde hangi marka tercih ettiniz. Ben bebek bezinde molfix alacağım ama ıslak mendilde kararsız kaldım

Kizimda bezde mendilde prima kullanmistim hatta beyaz paketinden.
Ama uzun zaman 6 ay kadar pamuk su seklinde ve yikama ile temizlemistim.Mecbur kaldigimda da mendilide yikayip kullanmistim.
Bunlarin disinda islak mendil kullanmadimda mesela evimde bile yoktur.
Yine ayni yaparim sanirim canim.Ama yikayacam diye farkli markalarda deneyebilirim belki.
Kokulari belli ediyor cokca.Kokmayanlardan secebilirsin onlar biraz cirkin gb kokuyor hatta :)

Degil canim aksine cok nemli.
Burn kurulugu fln degilde icten gelen bi derin nefes istegi bu.Daha cok yoruyor.Sanki tık diye gidecen gb tovbe tovbe :)))))
Sicaktan diye dusunuyorum bayaa yagmurlar vardi bu kadar ardarda sicak olmamisti ondan sanirim.
Cunku gebeligin basinda da vardi.

Ben ayağımı aşağıda tuttugumda anneannem uzat diyor şişkinlik olmasın diye mi

Evet asagida tuttukca daha cok siser

Kızlar yenidoğan ıslak mendilde hangi marka tercih ettiniz. Ben bebek bezinde molfix alacağım ama ıslak mendilde kararsız kaldım

Sleppy merhaba bebek setini aldım ben. Icınde bezi de ıslak mendili de vardı. Birde unibaby ıslak mendilinden alıp deneyeceğim hangisi hoşuma giderse toplu olarak alırım sonrasında diye düşündüm. Küçük paketlerden alıp bi bak öyle al topluca istersen.

Ya bu sıvı kiminde artma kiminde azalma şeklinde.. bende de su azalmış bol su iç dedi..

ya sorma. Nasil bu kadar minik olabilir diyor insan. Bosver dusunme. Sen bu bebegi her ne olursa olsun dogurmayacak misin? Ben kiyamam oldurmeye taaa 20.haftadayken soylenmisti bana. Bide erkege mudahale edilirken kiza bir sey olma ihtimali vardi. Kafamdan attim. Sende at. Bebisin esyalariyla ilgilen :)

Ya bu sıvı kiminde artma kiminde azalma şeklinde.. bende de su azalmış bol su iç dedi..
aynen canim sende icmeye calis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…