Ben unibaby alacağım ama beze karar veremedimKızlar yenidoğan ıslak mendilde hangi marka tercih ettiniz. Ben bebek bezinde molfix alacağım ama ıslak mendilde kararsız kaldım
Maşallah iyi olmanıza sevindim,hep yatıyorsun hiç kalkmıyorsun dimi?inşallah 30 ları geçmek nasip olsun hepimize Allah'ın izniyleCanim teşekkür ederim. Hastanede yatiyorum. Elhamdülillah simdilik bebegim idare edecek kadar suyu var. Takip altindayiz. Bu arada 25 haftalikken suyum gelmişti. Simdi 27 haftayi bitirdik şükür. Illk hedefim 28 hafta. Ikinci hedefim 30. Sonra insallah zamaninda dogum.
Normali 3 lt ama benim geçiyor sadece kahvaltı yaparken 1.5 lt içiyorum benMaşallah3 lt zor içiyorum. 3 lt den fazla mı içmek gerek acaba ?
Ben ayağımı aşağıda tuttugumda anneannem uzat diyor şişkinlik olmasın diye miSicaktanda sisiyor canim vucut malesef.
sık sık uzatmak kaldirmak fln gerekiyor o da firsat varsa :)
Amin canım. Düşünmemeye çalışıyorum ben de. Ne güzel yapmışsın. Benim de kargolarım geliyor. Oda yapmadım bebeğe kendi odamızda olacak. Bugün odamızı düzenlemeye bebeğe yer açmaya başladım. Çok mutlu oluyor insan. Kıyafetleri eşyaları o kadar minik kiGunaydin
Kizalr benimde kiz bebegimin bobregi buyuk cikti ve erkek bebegimin suyu normalden baya fazla cikti bir cok hastalik saydi perinatolog bize bunalr olabilir dediler. Ama ben 1 2 gun uzuldum sonra kendimi bebeklerimi dusunmeye onlarin kiyafetlerini hazirlamaya verdim. Sizde kafaniza takmayin. Allah dermansiz dert vermesin uzmeyin kendinizi
Kızlar yenidoğan ıslak mendilde hangi marka tercih ettiniz. Ben bebek bezinde molfix alacağım ama ıslak mendilde kararsız kaldım
Canım yaşadığın yerde hava kuru mu? Ben şunu farkettim ki havanın nemli olduğu yerlerde burnum hep açık ama şu an yaşadığım yer inanılmaz kuru havası olan bir yer ve burnumun gerisi sürekli tıkalı ve nefes alırken canım yanıyor geceleri iki yastıkla yatıyorum ölecek gibi oluyorum diğer türlü. Tabi şu da bir gerçek artık ciğerlerin alanı daraldı kapasitesi azaldı bebişler biraz aşağı inene kadar biraz böyle geçecek Allah yardımcımız olsun sağlıkla gelsinler de katlanacağız
Ben ayağımı aşağıda tuttugumda anneannem uzat diyor şişkinlik olmasın diye mi
Araştırdım geçen hafta, en iyi unibaby nin yenidoğanlardla özel olanı varmış.Kızlar yenidoğan ıslak mendilde hangi marka tercih ettiniz. Ben bebek bezinde molfix alacağım ama ıslak mendilde kararsız kaldım
Primanin yenidoğan paketinde premium care yazanı tavsiye ediyorlarBen unibaby alacağım ama beze karar veremedim
Hay maşallahNormali 3 lt ama benim geçiyor sadece kahvaltı yaparken 1.5 lt içiyorum ben
Aynen su içinde uyanıyorum, ve 2 saat oturma sonra tekrar dalma sonra 1 2 saat dahaGünaydın kızlar havalardan mı hamilelikden gece terler içinde kalıyorum ben sizde de öylemi
Bende premium care aldım 1 ve 2 beden toplamda 250 bez kampanya vardı yeter herhalde başlangıç içinPrimanin yenidoğan paketinde premium care yazanı tavsiye ediyorlar
Kızlar yenidoğan ıslak mendilde hangi marka tercih ettiniz. Ben bebek bezinde molfix alacağım ama ıslak mendilde kararsız kaldım
Oda oda geziyorum bende saçlarım yaş göğüslerimden aşağı sular inmiş bir şekildeAynen su içinde uyanıyorum, ve 2 saat oturma sonra tekrar dalma sonra 1 2 saat daha
Ya bu sıvı kiminde artma kiminde azalma şeklinde.. bende de su azalmış bol su iç dedi..Gunaydin
Kizalr benimde kiz bebegimin bobregi buyuk cikti ve erkek bebegimin suyu normalden baya fazla cikti bir cok hastalik saydi perinatolog bize bunalr olabilir dediler. Ama ben 1 2 gun uzuldum sonra kendimi bebeklerimi dusunmeye onlarin kiyafetlerini hazirlamaya verdim. Sizde kafaniza takmayin. Allah dermansiz dert vermesin uzmeyin kendinizi
Aynen..sanki duştan çıkmış gibiOda oda geziyorum bende saçlarım yaş göğüslerimden aşağı sular inmiş bir şekilde
Yeterli gibi. Bittikçe eksikler alınır bazen de o paket bitmeden bebek kilo aldiginda 1. Paket elde kalıyormuş. Çok stok da yapmayın diyorlarBende premium care aldım 1 ve 2 beden toplamda 250 bez kampanya vardı yeter herhalde başlangıç için
Az çok eksikleri tamamladım gibi ne zaman başlamak lazım acaba hastane çantasını düzeltmeyeYeterli gibi. Bittikçe eksikler alınır bazen de o paket bitmeden bebek kilo aldiginda 1. Paket elde kalıyormuş. Çok stok da yapmayın diyorlar
ya sorma. Nasil bu kadar minik olabilir diyor insan. Bosver dusunme. Sen bu bebegi her ne olursa olsun dogurmayacak misin? Ben kiyamam oldurmeye taaa 20.haftadayken soylenmisti bana. Bide erkege mudahale edilirken kiza bir sey olma ihtimali vardi. Kafamdan attim. Sende at. Bebisin esyalariyla ilgilen :)Amin canım. Düşünmemeye çalışıyorum ben de. Ne güzel yapmışsın. Benim de kargolarım geliyor. Oda yapmadım bebeğe kendi odamızda olacak. Bugün odamızı düzenlemeye bebeğe yer açmaya başladım. Çok mutlu oluyor insan. Kıyafetleri eşyaları o kadar minik ki
aynen canim sende icmeye calisYa bu sıvı kiminde artma kiminde azalma şeklinde.. bende de su azalmış bol su iç dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?