2018 Ekim Anneleri

Ayy çok zor valla Allah yardımcımız olsun canım bebiş aşağı inince biraz rahatlarsın umarım

H hamis enucuzbebekmarket'ten sen emzirme yastığı almıştın değil mi? Boyutu nasıl ölçüp bilgi verebilir misin? Birde fermuarlı mı yıkanabiliyor mu?

Bir yerden aldım babynest ile set olarak iade ediyorum hiç bi parçası içime sinmedi emzirme minderi boyun yastığından halliceydi o kadar küçüktü ki bele oturmaz mümkün değil. İstediğim gibi bulamazsam kumaş alıp kendim dikeceğim en sonunda hepsini.

Nette görmüştüm babyjem diye bir marka.. tutumlu anne sitesinde de çok satılıyor 2. El

Kizlar bkm kitap diye bir site var
Hosgeldin bebegim kitabi var 9.90 tl
Benim bebeler 2 tane oldugu icin iki tane aldim
Internetteki diger sitelere gore cok uygun fiyati
Ve cok kaliteli bugun elime ulasti almak isteyenler alabilir
Icine bebegin fotolari neler hissettikleriniz her aeyi yazabilirsiniz cok guzel bir ani

Günaydın kızlar havalardan mı hamilelikden gece terler içinde kalıyorum ben sizde de öylemi
Bende öyleyim, her sabah terlemiş olarak uyanıyorum,havalarda sıcak sadece hamilelikten değil bence, bide ben kendi nefes alış verişimi duyuyorum zorlanmaya başlıyoruz sanırım artık

Baktım şimdi de. Anı defteri mi?

Hosgwldin bebegim yaziyor dış kabinda bir tane de bebek resmi var
Yani hamilelikten bebekler 4 yasina gelene kadar resim koyabiliyorsun duygularini yazabiliyorsun
E elaelif123

Ayy çok zor valla Allah yardımcımız olsun canım bebiş aşağı inince biraz rahatlarsın umarım

Isin ilginci benim bebede asagida :) Bi ayaklari uzatiyor bazen kaburgalara.
Kizimda da karnim hep asagidaydi.
Gece daha com oluyor bide gunduz daha sicak halbuki.Bi kontrolde fayda var ne diyelim.Normal denir yine gerci ama :)
Buna sukur.
Pıtık pıtık tekmelerle kandiriyor minnak :)

Ben lansinoh gogus kremi aldim kullanmaya ne zaman başlasam meme uçları çatlıyor benim

O aşağıda yukarıda olma durumunu bu sıralar ben de farkediyorum bazen taa kaburgalarda bazen daha aşağıda kızımda böyle değildi sanki hep yukarıda gibi hatırlıyordum hatta haftalarca kaburga ağrısı çekmiştim doğuma kadar kanala da tam inmemişti kızım öyle yukarıda takıldık bu hamilelik daha farklı gibi

Ben lansinoh gogus kremi aldim kullanmaya ne zaman başlasam meme uçları çatlıyor benim
Çatlıyorsa kullanmaya başlayabilirsin canım benim şimdilik hiçbir belirti kaşınma filan yok biraz daha bekleyeceğim ama sonuçta amaç nemli tutmak plojovic arkadaşın dediği gibi çok uyarmadan göğüs uçlarına sürebilirsin

Cok uyarmamak gerekiyor gogus uclarini.
Ben yagi surerken gogus uclarina degdiriyorum.
Ama en onemlisi dogumdan sonra yine de.
Cunku cidden yapisi cok degisiyor.
Ama yine de o elastigi saglamak,nemlendirmek iyi.

Çok uyarmak derken onu anlamadım

yanlış alıntılamışım
fermuarlı çıakrılıp yıkanabiliyor canım ölçüsüne akşam bakayım
bende babynest alacaktım ama vazgeçtim kullanışlı olmayacağına kanaat getirdim

Erkek miydi simdi senin?
Ilkide boyleydi benim,ebe vucut tipin bu demek ki dedi.

Çok uyarmak derken onu anlamadım

Serce parmaginin ucuyla hizlica yedirip birak canim,cok yedireyim masaj yapayim gb ugrasma yani

Erkek miydi simdi senin?
Ilkide boyleydi benim,ebe vucut tipin bu demek ki dedi.

Serce parmaginin ucuyla hizlica yedirip birak canim,cok yedireyim masaj yapayim gb ugrasma yani
Sürdüm sadece
Mecbur kaldım kabuk kabul olup dökülüyor
Masaj yapınca süt gelme durumunu var?

Bugün biraz arastirdim. Eczaneden E vitamini alıp sürenlerde varmış şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…