- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
2 mini valiz gerek. 1 i bebeğe biri anneye. Eksikleri almalı önce. Sonra yıkayıp ütüleyip vakumlu poşete..Az çok eksikleri tamamladım gibi ne zaman başlamak lazım acaba hastane çantasını düzeltmeye
Ben aldım unibaby yenidoğan 30 lu aldımKızlar yenidoğan ıslak mendilde hangi marka tercih ettiniz. Ben bebek bezinde molfix alacağım ama ıslak mendilde kararsız kaldım
Ayy çok zor valla Allah yardımcımız olsun canım bebiş aşağı inince biraz rahatlarsın umarımKizimda bezde mendilde prima kullanmistim hatta beyaz paketinden.
Ama uzun zaman 6 ay kadar pamuk su seklinde ve yikama ile temizlemistim.Mecbur kaldigimda da mendilide yikayip kullanmistim.
Bunlarin disinda islak mendil kullanmadimda mesela evimde bile yoktur.
Yine ayni yaparim sanirim canim.Ama yikayacam diye farkli markalarda deneyebilirim belki.
Kokulari belli ediyor cokca.Kokmayanlardan secebilirsin onlar biraz cirkin gb kokuyor hatta :)
Degil canim aksine cok nemli.
Burn kurulugu fln degilde icten gelen bi derin nefes istegi bu.Daha cok yoruyor.Sanki tık diye gidecen gb tovbe tovbe :)))))
Sicaktan diye dusunuyorum bayaa yagmurlar vardi bu kadar ardarda sicak olmamisti ondan sanirim.
Cunku gebeligin basinda da vardi.
Evet asagida tuttukca daha cok siser
Nette görmüştüm babyjem diye bir marka.. tutumlu anne sitesinde de çok satılıyor 2. ElH hamis enucuzbebekmarket'ten sen emzirme yastığı almıştın değil mi? Boyutu nasıl ölçüp bilgi verebilir misin? Birde fermuarlı mı yıkanabiliyor mu?
Bir yerden aldım babynest ile set olarak iade ediyorum hiç bi parçası içime sinmedi emzirme minderi boyun yastığından halliceydi o kadar küçüktü ki bele oturmaz mümkün değil. İstediğim gibi bulamazsam kumaş alıp kendim dikeceğim en sonunda hepsini.
Bende öyleyim, her sabah terlemiş olarak uyanıyorum,havalarda sıcak sadece hamilelikten değil bence, bide ben kendi nefes alış verişimi duyuyorum zorlanmaya başlıyoruz sanırım artıkGünaydın kızlar havalardan mı hamilelikden gece terler içinde kalıyorum ben sizde de öylemi
Ağırlaşmaya başlama dönemi bir de sıcak eklenince..Bende öyleyim, her sabah terlemiş olarak uyanıyorum,havalarda sıcak sadece hamilelikten değil bence, bide ben kendi nefes alış verişimi duyuyorum zorlanmaya başlıyoruz sanırım artık
Baktım şimdi de. Anı defteri mi?Kizlar bkm kitap diye bir site var
Hosgeldin bebegim kitabi var 9.90 tl
Benim bebeler 2 tane oldugu icin iki tane aldim
Internetteki diger sitelere gore cok uygun fiyati
Ve cok kaliteli bugun elime ulasti almak isteyenler alabilir
Icine bebegin fotolari neler hissettikleriniz her aeyi yazabilirsiniz cok guzel bir ani
Ayy çok zor valla Allah yardımcımız olsun canım bebiş aşağı inince biraz rahatlarsın umarım
O aşağıda yukarıda olma durumunu bu sıralar ben de farkediyorum bazen taa kaburgalarda bazen daha aşağıda kızımda böyle değildi sanki hep yukarıda gibi hatırlıyordum hatta haftalarca kaburga ağrısı çekmiştim doğuma kadar kanala da tam inmemişti kızım öyle yukarıda takıldık bu hamilelik daha farklı gibiIsin ilginci benim bebede asagida :) Bi ayaklari uzatiyor bazen kaburgalara.
Kizimda da karnim hep asagidaydi.
Gece daha com oluyor bide gunduz daha sicak halbuki.Bi kontrolde fayda var ne diyelim.Normal denir yine gerci ama :)
Buna sukur.
Pıtık pıtık tekmelerle kandiriyor minnak :)
Çatlıyorsa kullanmaya başlayabilirsin canım benim şimdilik hiçbir belirti kaşınma filan yok biraz daha bekleyeceğim ama sonuçta amaç nemli tutmakBen lansinoh gogus kremi aldim kullanmaya ne zaman başlasam meme uçları çatlıyor benim
Çatlıyorsa kullanmaya başlayabilirsin canım benim şimdilik hiçbir belirti kaşınma filan yok biraz daha bekleyeceğim ama sonuçta amaç nemli tutmakplojovic arkadaşın dediği gibi çok uyarmadan göğüs uçlarına sürebilirsin
Cok uyarmamak gerekiyor gogus uclarini.
Ben yagi surerken gogus uclarina degdiriyorum.
Ama en onemlisi dogumdan sonra yine de.
Cunku cidden yapisi cok degisiyor.
Ama yine de o elastigi saglamak,nemlendirmek iyi.
Nette görmüştüm babyjem diye bir marka.. tutumlu anne sitesinde de çok satılıyor 2. El
H hamis enucuzbebekmarket'ten sen emzirme yastığı almıştın değil mi? Boyutu nasıl ölçüp bilgi verebilir misin? Birde fermuarlı mı yıkanabiliyor mu?
Bir yerden aldım babynest ile set olarak iade ediyorum hiç bi parçası içime sinmedi emzirme minderi boyun yastığından halliceydi o kadar küçüktü ki bele oturmaz mümkün değil. İstediğim gibi bulamazsam kumaş alıp kendim dikeceğim en sonunda hepsini.
O aşağıda yukarıda olma durumunu bu sıralar ben de farkediyorum bazen taa kaburgalarda bazen daha aşağıda kızımda böyle değildi sanki hep yukarıda gibi hatırlıyordum hatta haftalarca kaburga ağrısı çekmiştim doğuma kadar kanala da tam inmemişti kızım öyle yukarıda takıldık bu hamilelik daha farklı gibi
Çok uyarmak derken onu anlamadım
Sürdüm sadeceErkek miydi simdi senin?
Ilkide boyleydi benim,ebe vucut tipin bu demek ki dedi.
Serce parmaginin ucuyla hizlica yedirip birak canim,cok yedireyim masaj yapayim gb ugrasma yani
Bugün biraz arastirdim. Eczaneden E vitamini alıp sürenlerde varmış şimdidenÇatlıyorsa kullanmaya başlayabilirsin canım benim şimdilik hiçbir belirti kaşınma filan yok biraz daha bekleyeceğim ama sonuçta amaç nemli tutmakplojovic arkadaşın dediği gibi çok uyarmadan göğüs uçlarına sürebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?