2018 Ekim Anneleri

plojovic bisey daha var zeynep garip garip hareketler yapmaya başladı böyle takla atar gibi :) karnım meksika dalgası gibi oluyor :) yer mi değiştiriyor acaba

Sürdüm sadece
Mecbur kaldım kabuk kabul olup dökülüyor
Masaj yapınca süt gelme durumunu var?

Meme ucu uyarılması rahim kasılmalarına sebep olabilir canım.Krem surerken cok etkilenmez belki ama aklinda olsun :)

plojovic bisey daha var zeynep garip garip hareketler yapmaya başladı böyle takla atar gibi :) karnım meksika dalgası gibi oluyor :) yer mi değiştiriyor acaba

Onu bariz degisirse anlarsin,hickirigindan fln anlasilabilir ya da.Onun disinda normal canim artik :) biyerlerini sever durursun :)

Sürdüm sadece
Mecbur kaldım kabuk kabul olup dökülüyor
Masaj yapınca süt gelme durumunu var?
Sütten ziyade fazla uyarılmasının doğumu tetikleme durumu olabiliyor canım tabi bunun ne boyutlarda uyarılmayla olacağını bilmiyorum ama dikkatli olmak gerek. Sen sür canım kremini kötü olmuş baksana.

Ne güzel beraber oynaya oynaya büyüyecekler

Sağolun kızlar. Aslında bu sorum tüm kardeş annelerine. Çocuklarınızın arası ne kadar olacak? Abiler ablalar için yeni bebekle ilgili ne yapıyorsunuz? Ya da Doğum ve sonrası için planlarınız var mı?

Ben bir ara kardeş vs dedim ama sanki çok hoşlanmadı. Uzun zamandır kardeş gelecek gibi şeyler söylemiyorum.

Bakıcısı öğretmiş. Kardeşin sana ne diyecek deyince abiii diyor. Ama ne olduğunun çok bilincinde değil sanki.

Onun için bir kaç hikaye kitabı aldım ama onları da çok sevmedi. Normalde çok seviyor kitapları. Annemin çantası diye bir kitap var. Ana konusu kardeş değil ama kitapta 2 kardeş ve annelerinin macerasından bahşediyor. O kitabı çok seviyor. Ben de alttan alta o kitabı okurken kardeş mesajı veriyorum :)

Erkek miydi simdi senin?
Ilkide boyleydi benim,ebe vucut tipin bu demek ki dedi.

Serce parmaginin ucuyla hizlica yedirip birak canim,cok yedireyim masaj yapayim gb ugrasma yani
Evet canım erkek benim bebiş. Kızım hep çok yukarıdaydı bu ara sıra daha aşağıda ara sıra yukarıda hissediliyor muhakkak duruşuyla alakalı da kızımdan farklı olduğunu hissediyorum. Bazen öyle hareket ediyor ki canım acıyor çok daha güçlü hissediyorum hareketlerini

Evet demir standart genelde.
Gerci benim hep sorunlu.Oncesinde 5 unite kan almama ragmen gebelikte yine hizla dusuyor bu kez.
Takviyeler yarasin o zaman insallah :)
Zor ya geçmiş olsun sanada:) ilaçla aram iyi olmadğndan benm için büyük bişy oluyo. Nasıl içicm diye düşünyrm. Ama tabi Allah başka dert vermesin

Kızlar bugün kontrolüm vardı şeker yüklemeside yapıldı malesef yüksek çıktı( bide hgb yüksek ve tsh yüksek çıktı çok moralim bozuk doktorum dahiliyeye yönlendirdi yarın gitcem bakalım ne diycek

Evet bende 3.yu öyle planlyrm.:)) ikisini okul kreş zamanına kadar büyütüp:)) 2 tanede kalcak olsam öyle yapablrdm bende. Ama bekleyemem ben ya:)))) baksana bebk özledim resmen

Benim kızımla oğlumun arası tam 3 yaş olacak bu sıra daha fazla bahsediyorum sanırım kardeşle şunları yapacaksınız böyle olacak fslan bazen ilgi gösteriyor bazen oralı olmuyor bazen gelip karnımı öpüyor kardeşimi öptüm diyor. Dikkatimi çeken şey ne zaman geleceğini sormuyor hiç. Bu arada dışarıda nerde olursa olsun bebek gördüğünde dayanamayıp gidiyor bebeğin yanına zarar vereceği korkusuyla narince dokunuyor. İlk zamanlarda da kendinden küçük kimi görse benim de kardeşim olacak biliyor musun diyordu. Kitap da çok güzel bizde de var zaten hikaye bizim hikayemiz gibi kızım çok seviyor onunla da özdeşim kuruyor sanırım. Bu annem.bu kardeşim bu ben falan diyor. Umarım kardeş geldiğinde de bunlara devam eder. Ben kızıma hastane çıkışında vermek üzere hediye almayı düşünüyorum bak kardeş sana almış diye bilmiyorum işe yarar mı

Geçmiş olsun. Şeker için diyet veriyorlar. Dikkat ederseniz hicbir şey olmaz. Diğerleri için de doktor kontrolü ile atlatırsınız...

Hediye diyinca hatrladım:))) zamnında 4.kardeşim doğarken 2.3. Numaralara almıştık bizde:))) büyÜnce inanmadık deselerde o zamn kanmışlardı:))

Evet bende 3.yu öyle planlyrm.:)) ikisini okul kreş zamanına kadar büyütüp:)) 2 tanede kalcak olsam öyle yapablrdm bende. Ama bekleyemem ben ya:)))) baksana bebk özledim resmen
Bende çok özledim ama araya zaman girdiği için :) evet 3. Şimdilik düşünmüyorum sanırım ama kısmet tabi ama yine yaş farkı koyardım sanırom en az 3 yaş ama sanmıyorum tekrar :)

Bizde tabii yasinda etkisi olarak gayet bilincli.
Tabii hayalinde,kendi dusuncelerinde bambaskadir cocuk akliyla.
Kucucuk bi bebisimiz olacak diye seviniyor :)
Onun fikrinide herseyde soruyoruz,kontrollerede geliyor.
Dogum icin bebis olduktan sonra esimin getirmesini planladik.Balonlar alacaklar birlikte nasipse.Kizim icinde hediye dusunuyoruz hastane odasina,kardesinden.Kimse olmadan sakin bi zamanda karsilasma saglayacaz insallah :)

Saglikla gelsin insallahh❤
Benimde ilk kizimda cok hareketliydi ama bunda hem daha erken hissettim hem daha fazla.Bide cok ozlemistim tekmeleri :) Esime diyorum doyuruyor :))))

Evet benim kızımda sevinçle bekliyor kardeşini şuan yaştan dolayı tabi anlıyor kıskanmıyor henüz ama yaş farkı kaç olursa olsun mutlaka olur diyorlar :) ama şuan beni anlıyor en azından yormuyor beni doğduğu zamanda pamuk prenses kostümü giyip geleceğim diyor hastaneye kardeşimi karşılamaya :)) umarım herşey güzeö olur çok sever kardeşini

Kubrah bizim 5 yaş araları olacak yaştan sanıyorum zaten 2 yıldır istiyordu kardeş hatta şimdiden 3. Kardeşi bile istiyor aldığımız hiçrbirşeyise kıskanmıyor şuan plan derken sadece kıızm okuldayken daha çok bebekle vakit geçirmeyi düşünüyoeum kızım okuldan gelince ikisni birlikte severim öperim kıskançlık olmaması için zaten kendisi istiyor ve heyecanla bekliyor .. ama yaş farkı azsa durumlar değişir sizin için çocuğun durumuna göre de değişir ..ben birazda buyüzden istemedim aslında ard arda doya doya yaşamak istedim kızımın her anını zaten 3 yaştan sonra kendileri istiyorlar kardeş:) gelince neler olacak bakalım göreceğiz

Bizimki hediyelerle çok mutlu olmuyor çok anlamıyor ama belki bir pasta üfletebiliriz ona. Oğlum abi oldu pastası.

Ben de açıkçası iş durumlarını vs de düşününce 2. De hemen olsun istedim. Hem yaşları da yakın olsun arkadaş gibi olsunlar istedim. Bakalım evdeki hesap çarşıya uyacak mı.

Allah hepimize kolaylıklar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…