- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Sürdüm sadece
Mecbur kaldım kabuk kabul olup dökülüyor
Masaj yapınca süt gelme durumunu var?
plojovic bisey daha var zeynep garip garip hareketler yapmaya başladı böyle takla atar gibi :) karnım meksika dalgası gibi oluyor :) yer mi değiştiriyor acaba
Sütten ziyade fazla uyarılmasının doğumu tetikleme durumu olabiliyor canım tabi bunun ne boyutlarda uyarılmayla olacağını bilmiyorum ama dikkatli olmak gerek. Sen sür canım kremini kötü olmuş baksana.Sürdüm sadece
Mecbur kaldım kabuk kabul olup dökülüyor
Masaj yapınca süt gelme durumunu var?
Ne güzel beraber oynaya oynaya büyüyecekler
Oyy masallah :)
Evet canım erkek benim bebiş. Kızım hep çok yukarıdaydı bu ara sıra daha aşağıda ara sıra yukarıda hissediliyor muhakkak duruşuyla alakalı da kızımdan farklı olduğunu hissediyorum. Bazen öyle hareket ediyor ki canım acıyor çok daha güçlü hissediyorum hareketleriniErkek miydi simdi senin?
Ilkide boyleydi benim,ebe vucut tipin bu demek ki dedi.
Serce parmaginin ucuyla hizlica yedirip birak canim,cok yedireyim masaj yapayim gb ugrasma yani
Zor ya geçmiş olsun sanada:) ilaçla aram iyi olmadğndan benm için büyük bişy oluyo. Nasıl içicm diye düşünyrm. Ama tabi Allah başka dert vermesinEvet demir standart genelde.
Gerci benim hep sorunlu.Oncesinde 5 unite kan almama ragmen gebelikte yine hizla dusuyor bu kez.
Takviyeler yarasin o zaman insallah :)
Aynen çoğu kişi öyle yapıyor. Ama ben ilknde yapmadm. Şmdi zaten ilk gebeliğim kadar kurumadı. Ya çatlak için bile zor sürerim ben:))) üşengeçlik işte. Bide gerek kalmadı tabiDoğum öncesi başlayın deniyor sonra geç kalmamak adına
Evet bende 3.yu öyle planlyrm.:)) ikisini okul kreş zamanına kadar büyütüp:)) 2 tanede kalcak olsam öyle yapablrdm bende. Ama bekleyemem ben ya:)))) baksana bebk özledim resmenBira zor olacaktır ama sonra da çok iyi olaxaklardır ben ozamanlar ikinciyi düşünemezdim bile heralde :) tebrik ederim sizi ..şuan rahatım kızım 5 yaşında beni anlıyor dinlenmeme müsade ediyor kendi işini kendi görebiliyor ve anaokuluna gidiyor oyüzden rahatça büyütebileceğim inşallah oğlanıda ama yaş farkı olacak malesef hepsi biarada olmuyor :))
Unibaby:)Kızlar yenidoğan ıslak mendilde hangi marka tercih ettiniz. Ben bebek bezinde molfix alacağım ama ıslak mendilde kararsız kaldım
Benim kızımla oğlumun arası tam 3 yaş olacak bu sıra daha fazla bahsediyorum sanırım kardeşle şunları yapacaksınız böyle olacak fslan bazen ilgi gösteriyor bazen oralı olmuyor bazen gelip karnımı öpüyor kardeşimi öptüm diyor. Dikkatimi çeken şey ne zaman geleceğini sormuyor hiç. Bu arada dışarıda nerde olursa olsun bebek gördüğünde dayanamayıp gidiyor bebeğin yanına zarar vereceği korkusuyla narince dokunuyor. İlk zamanlarda da kendinden küçük kimi görse benim de kardeşim olacak biliyor musun diyordu. Kitap da çok güzel bizde de var zaten hikaye bizim hikayemiz gibi kızım çok seviyor onunla da özdeşim kuruyor sanırım. Bu annem.bu kardeşim bu ben falan diyor. Umarım kardeş geldiğinde de bunlara devam eder. Ben kızıma hastane çıkışında vermek üzere hediye almayı düşünüyorum bak kardeş sana almış diye bilmiyorum işe yarar mıSağolun kızlar. Aslında bu sorum tüm kardeş annelerine. Çocuklarınızın arası ne kadar olacak? Abiler ablalar için yeni bebekle ilgili ne yapıyorsunuz? Ya da Doğum ve sonrası için planlarınız var mı?
Ben bir ara kardeş vs dedim ama sanki çok hoşlanmadı. Uzun zamandır kardeş gelecek gibi şeyler söylemiyorum.
Bakıcısı öğretmiş. Kardeşin sana ne diyecek deyince abiii diyor. Ama ne olduğunun çok bilincinde değil sanki.
Onun için bir kaç hikaye kitabı aldım ama onları da çok sevmedi. Normalde çok seviyor kitapları. Annemin çantası diye bir kitap var. Ana konusu kardeş değil ama kitapta 2 kardeş ve annelerinin macerasından bahşediyor. O kitabı çok seviyor. Ben de alttan alta o kitabı okurken kardeş mesajı veriyorum :)
Çatlıyorsa ara ara nemlendirmek lazım.Ben lansinoh gogus kremi aldim kullanmaya ne zaman başlasam meme uçları çatlıyor benim
Geçmiş olsun. Şeker için diyet veriyorlar. Dikkat ederseniz hicbir şey olmaz. Diğerleri için de doktor kontrolü ile atlatırsınız...Kızlar bugün kontrolüm vardı şeker yüklemeside yapıldı malesef yüksek çıktı( bide hgb yüksek ve tsh yüksek çıktı çok moralim bozuk doktorum dahiliyeye yönlendirdi yarın gitcem bakalım ne diycek
Hediye diyinca hatrladım:))) zamnında 4.kardeşim doğarken 2.3. Numaralara almıştık bizde:))) büyÜnce inanmadık deselerde o zamn kanmışlardı:))Benim kızımla oğlumun arası tam 3 yaş olacak bu sıra daha fazla bahsediyorum sanırım kardeşle şunları yapacaksınız böyle olacak fslan bazen ilgi gösteriyor bazen oralı olmuyor bazen gelip karnımı öpüyor kardeşimi öptüm diyor. Dikkatimi çeken şey ne zaman geleceğini sormuyor hiç. Bu arada dışarıda nerde olursa olsun bebek gördüğünde dayanamayıp gidiyor bebeğin yanına zarar vereceği korkusuyla narince dokunuyor. İlk zamanlarda da kendinden küçük kimi görse benim de kardeşim olacak biliyor musun diyordu. Kitap da çok güzel bizde de var zaten hikaye bizim hikayemiz gibi kızım çok seviyor onunla da özdeşim kuruyor sanırım. Bu annem.bu kardeşim bu ben falan diyor. Umarım kardeş geldiğinde de bunlara devam eder. Ben kızıma hastane çıkışında vermek üzere hediye almayı düşünüyorum bak kardeş sana almış diye bilmiyorum işe yarar mı
Bende çok özledim ama araya zaman girdiği için :) evet 3. Şimdilik düşünmüyorum sanırım ama kısmet tabi ama yine yaş farkı koyardım sanırom en az 3 yaş ama sanmıyorum tekrar :)Evet bende 3.yu öyle planlyrm.:)) ikisini okul kreş zamanına kadar büyütüp:)) 2 tanede kalcak olsam öyle yapablrdm bende. Ama bekleyemem ben ya:)))) baksana bebk özledim resmen
Sağolun kızlar. Aslında bu sorum tüm kardeş annelerine. Çocuklarınızın arası ne kadar olacak? Abiler ablalar için yeni bebekle ilgili ne yapıyorsunuz? Ya da Doğum ve sonrası için planlarınız var mı?
Ben bir ara kardeş vs dedim ama sanki çok hoşlanmadı. Uzun zamandır kardeş gelecek gibi şeyler söylemiyorum.
Bakıcısı öğretmiş. Kardeşin sana ne diyecek deyince abiii diyor. Ama ne olduğunun çok bilincinde değil sanki.
Onun için bir kaç hikaye kitabı aldım ama onları da çok sevmedi. Normalde çok seviyor kitapları. Annemin çantası diye bir kitap var. Ana konusu kardeş değil ama kitapta 2 kardeş ve annelerinin macerasından bahşediyor. O kitabı çok seviyor. Ben de alttan alta o kitabı okurken kardeş mesajı veriyorum :)
Evet canım erkek benim bebiş. Kızım hep çok yukarıdaydı bu ara sıra daha aşağıda ara sıra yukarıda hissediliyor muhakkak duruşuyla alakalı da kızımdan farklı olduğunu hissediyorum. Bazen öyle hareket ediyor ki canım acıyor çok daha güçlü hissediyorum hareketlerini
Evet benim kızımda sevinçle bekliyor kardeşini şuan yaştan dolayı tabi anlıyor kıskanmıyor henüz ama yaş farkı kaç olursa olsun mutlaka olur diyorlar :) ama şuan beni anlıyor en azından yormuyor beni doğduğu zamanda pamuk prenses kostümü giyip geleceğim diyor hastaneye kardeşimi karşılamaya :)) umarım herşey güzeö olur çok sever kardeşiniBizde tabii yasinda etkisi olarak gayet bilincli.
Tabii hayalinde,kendi dusuncelerinde bambaskadir cocuk akliyla.
Kucucuk bi bebisimiz olacak diye seviniyor :)
Onun fikrinide herseyde soruyoruz,kontrollerede geliyor.
Dogum icin bebis olduktan sonra esimin getirmesini planladik.Balonlar alacaklar birlikte nasipse.Kizim icinde hediye dusunuyoruz hastane odasina,kardesinden.Kimse olmadan sakin bi zamanda karsilasma saglayacaz insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?