Evet o açıdan güzel oluyor ard arda olunca ,ikisinede yetebilirseniz harika..tabiki biraz yorucu olur ama sonrası güzel olur ..bizimde ablamla aramız 2 yaş mesela hep birlikte oynardık ama anneme sorarsan çok zorlanmış ve ablam biraz daha hassastır ben doğunca biraz geri planda kalmış büyükleri kesinlikle her konuda suçlamamak gerekir ,sen büyüksün yapma kardeşin o senin sen suçlusun vs gibi söylemler yapmamak gerekir..ama bazen mecbyr kalıyor sanırom anneler zorlanıyor ..sabırlı olmak gerek inşallah güzel olur hepimiz için herşeyBizimki hediyelerle çok mutlu olmuyor çok anlamıyor ama belki bir pasta üfletebiliriz ona. Oğlum abi oldu pastası.
Ben de açıkçası iş durumlarını vs de düşününce 2. De hemen olsun istedim. Hem yaşları da yakın olsun arkadaş gibi olsunlar istedim. Bakalım evdeki hesap çarşıya uyacak mı.
Allah hepimize kolaylıklar versin.
Nette görmüştüm babyjem diye bir marka.. tutumlu anne sitesinde de çok satılıyor 2. El
Ne iyi olur çok sağol :) Babynest bende almayacaktim ama uygundu fiyati sonuç hüsran tabi.yanlış alıntılamışım
fermuarlı çıakrılıp yıkanabiliyor canım ölçüsüne akşam bakayım
bende babynest alacaktım ama vazgeçtim kullanışlı olmayacağına kanaat getirdim
Tutumluanneye baktım bugün ama güvenemedim nasıldır ki? En azından oyun halısı vs gibi şeyleri öyle alabilirim.
Ne iyi olur çok sağol :) Babynest bende almayacaktim ama uygundu fiyati sonuç hüsran tabi.
Icınde astar falan var mı elyaf dolgulu sanırım. Kumaşı nasıl birde? Kumaş alıp döksem mi diye düşünmeye başladım ama üşeniyorum güzelse sipariş verir çıkartırım aradan
Tutumluanneye baktım bugün ama güvenemedim nasıldır ki? En azından oyun halısı vs gibi şeyleri öyle alabilirim.
Ne iyi olur çok sağol :) Babynest bende almayacaktim ama uygundu fiyati sonuç hüsran tabi.
Icınde astar falan var mı elyaf dolgulu sanırım. Kumaşı nasıl birde? Kumaş alıp döksem mi diye düşünmeye başladım ama üşeniyorum güzelse sipariş verir çıkartırım aradan
Dosya yükle kısmından olmuyor mu? Olmazsa bilgi versen o da yeter.canım çektiğim resimleri yükleyemi.yorum
Çok geçmiş olsun. Doktorun verdiği diyeti yaparak, dediklerine uyarak rahat geçirirsin umarım bu süreci. Bozma hiç moralini.Kızlar bugün kontrolüm vardı şeker yüklemeside yapıldı malesef yüksek çıktı( bide hgb yüksek ve tsh yüksek çıktı çok moralim bozuk doktorum dahiliyeye yönlendirdi yarın gitcem bakalım ne diycek
Dosya yükle kısmından olmuyor mu? Olmazsa bilgi versen o da yeter.
Maşallah ne güzel. Ben başından beri gündüz hiç uyku yok. Geceleri de en fazla 5saat. Ve surekli uyanıyorumÇok geçmiş olsun :) İlk tremester hep uyudum gündüz gece, ikincide acayip enerjiktim. Şimdi üçünceye girdim ve yine uyuyorum. Tüm gün...
Bünyem kaldırmıyor sanırım devamlı yorgun haldeyim üç gündür. Sıcaklar daha da bir mayıştırıyor. Ama üç gün öncesine kadar çok enerjiktim. Yürüyüşüm yüzmem devamlı hareket halindeydim. Psikolojik de olabilir. Çevrede herkes üçüncü tremester yatarak geçecek deyip durdu. Onlardan mı etkilendim neMaşallah ne güzel. Ben başından beri gündüz hiç uyku yok. Geceleri de en fazla 5saat. Ve surekli uyanıyorum
Sizinkilerin arası kaç yaş olcak?Bizimki hediyelerle çok mutlu olmuyor çok anlamıyor ama belki bir pasta üfletebiliriz ona. Oğlum abi oldu pastası.
Ben de açıkçası iş durumlarını vs de düşününce 2. De hemen olsun istedim. Hem yaşları da yakın olsun arkadaş gibi olsunlar istedim. Bakalım evdeki hesap çarşıya uyacak mı.
Allah hepimize kolaylıklar versin.
Benim toplamda 7 kilo olmuş 500 gr.az çıktım bu sabah 6.5 kilo ile 7 arasıEvet ay ay kendi yaptığım kilo takibi:)) geçen muhabbeti olmuştu. Ay sonunu bekledim yüklemek için:))
Bu ay hiç yemememe rağmen 3kg almışım. Yani kesinlikle yemekle alakası olmadı benm bu ay:))))
Evet benim kızımda sevinçle bekliyor kardeşini şuan yaştan dolayı tabi anlıyor kıskanmıyor henüz ama yaş farkı kaç olursa olsun mutlaka olur diyorlar :) ama şuan beni anlıyor en azından yormuyor beni doğduğu zamanda pamuk prenses kostümü giyip geleceğim diyor hastaneye kardeşimi karşılamaya :)) umarım herşey güzeö olur çok sever kardeşini
Aslında tam da uyumamız gereken zamanlar. Her fırsatta uyumak lazım:) benide bıraksalar uyucam da:)))Benim toplamda 7 kilo olmuş 500 gr.az çıktım bu sabah 6.5 kilo ile 7 arası
Benim derdim kilo değil de uyuyamiyorum geceleri
Valla şu başkaları en büyük dert bazen!Olmalida bence.Cunku hic kolay bi durum degil.Ama baskalarinin gereksiz tepkilerinden ve konusmayip icine atmasindan cekiniyorum en cok.
O yuzden bol bol konusuyoruz.Artik kac kisiyiz bile deyince kardesinide sayiyor :) yeter ki konussunda.
Sağol canım ebebekte bakma fırsatım olmadı ama bana gelenden büyüktür kesin :)dosya boyutu desteklenmiyor diye hata veriyor
boyutu e bebekteki yastıklarla aynı
Ben anca ortopedik yatakta rahat ediyorum.Geceleri uyanırdım sabaha karşı da böyle yatıp uyuyamamazlik olmamıştı hiç. Deli gibi uykum var uyuyamıyorum :/
Birde kaburgalarim ağrıyor çok fazla bunu geçirmenin bi yolu yok mu
Cildiracagim burnum da tıkalı çok fena uykum var uyuyamiyorumAslında tam da uyumamız gereken zamanlar. Her fırsatta uyumak lazım:) benide bıraksalar uyucam da:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?