2018 Ekim Anneleri

Evet o açıdan güzel oluyor ard arda olunca ,ikisinede yetebilirseniz harika..tabiki biraz yorucu olur ama sonrası güzel olur ..bizimde ablamla aramız 2 yaş mesela hep birlikte oynardık ama anneme sorarsan çok zorlanmış ve ablam biraz daha hassastır ben doğunca biraz geri planda kalmış büyükleri kesinlikle her konuda suçlamamak gerekir ,sen büyüksün yapma kardeşin o senin sen suçlusun vs gibi söylemler yapmamak gerekir..ama bazen mecbyr kalıyor sanırom anneler zorlanıyor ..sabırlı olmak gerek inşallah güzel olur hepimiz için herşey

Nette görmüştüm babyjem diye bir marka.. tutumlu anne sitesinde de çok satılıyor 2. El

Tutumluanneye baktım bugün ama güvenemedim nasıldır ki? En azından oyun halısı vs gibi şeyleri öyle alabilirim.

yanlış alıntılamışım
fermuarlı çıakrılıp yıkanabiliyor canım ölçüsüne akşam bakayım
bende babynest alacaktım ama vazgeçtim kullanışlı olmayacağına kanaat getirdim
Ne iyi olur çok sağol :) Babynest bende almayacaktim ama uygundu fiyati sonuç hüsran tabi.

Icınde astar falan var mı elyaf dolgulu sanırım. Kumaşı nasıl birde? Kumaş alıp döksem mi diye düşünmeye başladım ama üşeniyorum güzelse sipariş verir çıkartırım aradan

canım çektiğim resimleri yükleyemi.yorum

canım çektiğim resimleri yükleyemi.yorum

Çok geçmiş olsun. Doktorun verdiği diyeti yaparak, dediklerine uyarak rahat geçirirsin umarım bu süreci. Bozma hiç moralini.

Maşallah ne güzel. Ben başından beri gündüz hiç uyku yok. Geceleri de en fazla 5saat. Ve surekli uyanıyorum
Bünyem kaldırmıyor sanırım devamlı yorgun haldeyim üç gündür. Sıcaklar daha da bir mayıştırıyor. Ama üç gün öncesine kadar çok enerjiktim. Yürüyüşüm yüzmem devamlı hareket halindeydim. Psikolojik de olabilir. Çevrede herkes üçüncü tremester yatarak geçecek deyip durdu. Onlardan mı etkilendim ne

Sizinkilerin arası kaç yaş olcak?
Benmki şmdi 1 yaşında oldğu için bişey yapamam pek:)) sadece kardeş nerde yada zeynep duru nerde diyince karnımı açıp dokunuyo vuruyo yasa ağzını getiriyo falan. Bide sürekli söylüyorum sana arkadaş gelcek beraber oynayacksınz diye.
Doğum zamanınmz sıkıntı bizim de tek başına bi yere bırakamyız eşimde benm yanımda olmak zorunda. O yüzden hastanede birlkte olcaz. İşte doğum anında ayrılırz ama bakalm nasıl olcak

Evet ay ay kendi yaptığım kilo takibi:)) geçen muhabbeti olmuştu. Ay sonunu bekledim yüklemek için:))
Bu ay hiç yemememe rağmen 3kg almışım. Yani kesinlikle yemekle alakası olmadı benm bu ay:))))

Eklentiler

• 1F5C43A3-2F1F-47D8-9026-C0469C6E226A.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 67
Evet ay ay kendi yaptığım kilo takibi:)) geçen muhabbeti olmuştu. Ay sonunu bekledim yüklemek için:))
Bu ay hiç yemememe rağmen 3kg almışım. Yani kesinlikle yemekle alakası olmadı benm bu ay:))))
Benim toplamda 7 kilo olmuş 500 gr.az çıktım bu sabah 6.5 kilo ile 7 arası
Benim derdim kilo değil de uyuyamiyorum geceleri

Olmalida bence.Cunku hic kolay bi durum degil.Ama baskalarinin gereksiz tepkilerinden ve konusmayip icine atmasindan cekiniyorum en cok.
O yuzden bol bol konusuyoruz.Artik kac kisiyiz bile deyince kardesinide sayiyor :) yeter ki konussunda.

Olmalida bence.Cunku hic kolay bi durum degil.Ama baskalarinin gereksiz tepkilerinden ve konusmayip icine atmasindan cekiniyorum en cok.
O yuzden bol bol konusuyoruz.Artik kac kisiyiz bile deyince kardesinide sayiyor :) yeter ki konussunda.
Valla şu başkaları en büyük dert bazen!
Ama işte hangi yaşta olurlarsa olsun olcak bişeyler. En kolay şekilde atlatalım inş.
Ya bunun için dinledğnz okudğnz bişeyler varsa tavsiye alabilirim

Geceleri uyanırdım sabaha karşı da böyle yatıp uyuyamamazlik olmamıştı hiç. Deli gibi uykum var uyuyamıyorum :/

Birde kaburgalarim ağrıyor çok fazla bunu geçirmenin bi yolu yok mu

Geceleri uyanırdım sabaha karşı da böyle yatıp uyuyamamazlik olmamıştı hiç. Deli gibi uykum var uyuyamıyorum :/

Birde kaburgalarim ağrıyor çok fazla bunu geçirmenin bi yolu yok mu
Ben anca ortopedik yatakta rahat ediyorum.
Yada yan yatıp yastık falan. Bilinen şeyler tabi hep. De deneyin isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…