2018 Ekim Anneleri

Yok canım daha neler, her bunye farklı. Insanlar da korkutmaya ne meraklı. Siz rahat olun. Hareketler yavaşlar zorlanma olur. O da normal üstelik hava sıcak

Geceleri uyanırdım sabaha karşı da böyle yatıp uyuyamamazlik olmamıştı hiç. Deli gibi uykum var uyuyamıyorum :/

Birde kaburgalarim ağrıyor çok fazla bunu geçirmenin bi yolu yok mu
Uyku benim de öyle. Deliksiz uyku yok, parça parça uyuma, uyanıp 2 3 saat geri uyuyamama..kaburga ağrısı da beni en çok etkileyen.

Günaydın herkese :)

Ben anca ortopedik yatakta rahat ediyorum.
Yada yan yatıp yastık falan. Bilinen şeyler tabi hep. De deneyin isterseniz
Etrafımda bir sürü yastık varda bana misin demedi dün bugün uykusuzluktan sızarım erkenden herhalde
Uyku benim de öyle. Deliksiz uyku yok, parça parça uyuma, uyanıp 2 3 saat geri uyuyamama..kaburga ağrısı da beni en çok etkileyen.
Kaburgalarım otururken çok ağrıyor bilgisayar başında çalışıyorum sağ sol esneme hareket yapıyorum azcık rahatlatıyor ama yok o ağrı girdi mi bana mısın demiyor yatmadan geçmiyor.

Çalışmasam sorun etmicem uykuyu da akşama kadar nasıl dayanicam bilmiyorum böyle devam ederse :/ Bana mazeret oluyor gerçi gündüz araştırdığım yetmiyor gibi gece de bakıyorum bişeyler. Mevlüt hediyeliklerine karar verdim dün mesela :)

Olmalida bence.Cunku hic kolay bi durum degil.Ama baskalarinin gereksiz tepkilerinden ve konusmayip icine atmasindan cekiniyorum en cok.
O yuzden bol bol konusuyoruz.Artik kac kisiyiz bile deyince kardesinide sayiyor :) yeter ki konussunda.
Evet okul sahibide aynı şeyi söyledi içine atmasın sakin bir çocuk çünkü kızım ama sevecen arkadşlarına ve bize karşı .. bizde sürekli konuşuyoruz asla kardeş geldi diye ona karşı tavrımız değşmeyecek bakalım neler göreceğiz :)

Benmde aklima calisanlar geldi. Kuzum senin sebep belli zaten. Allah kolaylik versin. Ben iki dk oturamam sandalyede falan:) baya konforlu koltuk arkama yastik falan lazim. Ne zmn bitecek calisma fasli. Dikkat et kendine. Yastik falan mi kullansan acaba

Benim biraz daha rahat canım evde de calisabiliyorum bilgisayar başı diye ara ara böyle yapıyorum. O yüzden çokta zorlanmıyorum diğer çalışanlara göre. Ama yine de bütün gün ekran başındasın algıların açık olmak zorunda.

36. haftayı zorlamaya çalışacağım bebisle daha fazla zaman geçirebilmek için bakalım :)

Birşey soracağım
Dün bi yere gittik kadının çocuğu su çiçeği olmuş getirmemiş bulaşır diye
Annem de ya kadın mikrobu taşıyorsa sana da geçerse dedi aklıma takıldı
Ben çocukken geçirdim su çiçeği aşımda var
Bisey olmaz dimi

Günaydın. Nasıl gidiyor ? Biz azıcık start verip gene ara verdik alışverişe. İş yoruyor ve sanirim her ayrıntıyı düşünmek yoruyor. Eşim ben diyecem sonra katılacak. Hiç yapmayanlarda var ama işin üstüne ayrıntılarla ilgilenmek de yıprattı sanirim. En son dün dedim benden bu kadar. Hiçbirşey düşünmeyecem de almayacak da. Sen ne yaparsan artık. Üzülüyorum bir yandan bir yandan da artık o ilgilensin ben demeden diyorum. Bir yandan da düğün var abimin ve elbise yok bulamıyorum.

Bence geçirdiğin için ve de aşın olduğu için sorun olmaz. Ama bu konularda yeterli kadar bilgim de yok tabi.

Valla şu başkaları en büyük dert bazen!
Ama işte hangi yaşta olurlarsa olsun olcak bişeyler. En kolay şekilde atlatalım inş.
Ya bunun için dinledğnz okudğnz bişeyler varsa tavsiye alabilirim

Yani bisy yapmasini isteseler yapmasa 'o zaman kardesin' cumlesiyle baslayacaklar en basiti.Bizimkileri alistiriyorum simdiden :)
Yaşa gore okursan daha iyi olur canim
Ama genel olarak en cok etkileyecek sey anne baba durumu tabii severken,ilgilenirken.Dogduktan sonra da baba yardimciysa buyukle annenin ilgisinin elden geldigince devam etmesi.

Geceleri uyanırdım sabaha karşı da böyle yatıp uyuyamamazlik olmamıştı hiç. Deli gibi uykum var uyuyamıyorum :/

Birde kaburgalarim ağrıyor çok fazla bunu geçirmenin bi yolu yok mu

Oturus seklin olabilir canim ancak.Daha da sıkısacaklar hatta.Uyku bazen dinlendirir bazende boyle olur artik.Bi nevi vucudun kendini alistirma sekli :)

Onlar icin iyisini yapabilmek nasip olsun ne diyelim :) bizler icinde yeni bi durum,ogrenecegiz.

Insan istiyor ama bi yandan soyle de dusunmek gerek.Anneligin huyu bu :)
Doguncada her detayi dusunmek,buyurkende dusunmek belki de kadin olmanin anne olmanin gerekliligi.
Kizmadan mesela bi konuda onun arastirma yapmasini iste,alacaginiz bisylede ilgili olabilir.

Cok ihtimaller ihtimaller mevzusu canim :)
Disari ciktigimiz andan itibaren boyle seyler gecerli.
Muhtemelen annesine bile gecmez.

Hala uyumaya çalışanlar :)))) gece yok gündüz yok pertim çıktı uykusuzluktan uykusu olup uyuyamaz mı bir insan yav (

bu kadar endişe etmeyin. dolmuşsa biniyoruz hastanede sira bekliyoruz, herkesi test mi edecez.. rahat ol. Allaha Emanetiz her konuda..

Doğru haklisin ama ne bileyim insan bekliyor işte. Sanirim bu ara bende kafayı dinleyecem. Sonra herhal dayanamam almaya başlarım

:))aynen kucugu emzirip babaya satmayi planliyrm bende evde oldugu zamanlarda. Hele kardesin bak cumleleri benm bile smdiden kendme soylme dedgm seyler. Yasa gore de olsa ben bisyler bulamadm ya. Yurtdsnda olunca bizim kitaplarada ulasamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…