- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Yok canım daha neler, her bunye farklı. Insanlar da korkutmaya ne meraklı. Siz rahat olun. Hareketler yavaşlar zorlanma olur. O da normal üstelik hava sıcakBünyem kaldırmıyor sanırım devamlı yorgun haldeyim üç gündür. Sıcaklar daha da bir mayıştırıyor. Ama üç gün öncesine kadar çok enerjiktim. Yürüyüşüm yüzmem devamlı hareket halindeydim. Psikolojik de olabilir. Çevrede herkes üçüncü tremester yatarak geçecek deyip durdu. Onlardan mı etkilendim ne
Uyku benim de öyle. Deliksiz uyku yok, parça parça uyuma, uyanıp 2 3 saat geri uyuyamama..kaburga ağrısı da beni en çok etkileyen.Geceleri uyanırdım sabaha karşı da böyle yatıp uyuyamamazlik olmamıştı hiç. Deli gibi uykum var uyuyamıyorum :/
Birde kaburgalarim ağrıyor çok fazla bunu geçirmenin bi yolu yok mu
Etrafımda bir sürü yastık varda bana misin demedi dün bugün uykusuzluktan sızarım erkenden herhaldeBen anca ortopedik yatakta rahat ediyorum.
Yada yan yatıp yastık falan. Bilinen şeyler tabi hep. De deneyin isterseniz
Kaburgalarım otururken çok ağrıyor bilgisayar başında çalışıyorum sağ sol esneme hareket yapıyorum azcık rahatlatıyor ama yok o ağrı girdi mi bana mısın demiyor yatmadan geçmiyor.Uyku benim de öyle. Deliksiz uyku yok, parça parça uyuma, uyanıp 2 3 saat geri uyuyamama..kaburga ağrısı da beni en çok etkileyen.
Evet okul sahibide aynı şeyi söyledi içine atmasın sakin bir çocuk çünkü kızım ama sevecen arkadşlarına ve bize karşı .. bizde sürekli konuşuyoruz asla kardeş geldi diye ona karşı tavrımız değşmeyecek bakalım neler göreceğiz :)Olmalida bence.Cunku hic kolay bi durum degil.Ama baskalarinin gereksiz tepkilerinden ve konusmayip icine atmasindan cekiniyorum en cok.
O yuzden bol bol konusuyoruz.Artik kac kisiyiz bile deyince kardesinide sayiyor :) yeter ki konussunda.
Benmde aklima calisanlar geldi. Kuzum senin sebep belli zaten. Allah kolaylik versin. Ben iki dk oturamam sandalyede falan:) baya konforlu koltuk arkama yastik falan lazim. Ne zmn bitecek calisma fasli. Dikkat et kendine. Yastik falan mi kullansan acabaGünaydın herkese :)
Etrafımda bir sürü yastık varda bana misin demedi dün bugün uykusuzluktan sızarım erkenden herhalde
Kaburgalarım otururken çok ağrıyor bilgisayar başında çalışıyorum sağ sol esneme hareket yapıyorum azcık rahatlatıyor ama yok o ağrı girdi mi bana mısın demiyor yatmadan geçmiyor.
Çalışmasam sorun etmicem uykuyu da akşama kadar nasıl dayanicam bilmiyorum böyle devam ederse :/ Bana mazeret oluyor gerçi gündüz araştırdığım yetmiyor gibi gece de bakıyorum bişeyler. Mevlüt hediyeliklerine karar verdim dün mesela :)
Benmde aklima calisanlar geldi. Kuzum senin sebep belli zaten. Allah kolaylik versin. Ben iki dk oturamam sandalyede falan:) baya konforlu koltuk arkama yastik falan lazim. Ne zmn bitecek calisma fasli. Dikkat et kendine. Yastik falan mi kullansan acaba
Birşey soracağım
Dün bi yere gittik kadının çocuğu su çiçeği olmuş getirmemiş bulaşır diye
Annem de ya kadın mikrobu taşıyorsa sana da geçerse dedi aklıma takıldı
Ben çocukken geçirdim su çiçeği aşımda var
Bisey olmaz dimi
Valla şu başkaları en büyük dert bazen!
Ama işte hangi yaşta olurlarsa olsun olcak bişeyler. En kolay şekilde atlatalım inş.
Ya bunun için dinledğnz okudğnz bişeyler varsa tavsiye alabilirim
Geceleri uyanırdım sabaha karşı da böyle yatıp uyuyamamazlik olmamıştı hiç. Deli gibi uykum var uyuyamıyorum :/
Birde kaburgalarim ağrıyor çok fazla bunu geçirmenin bi yolu yok mu
Evet okul sahibide aynı şeyi söyledi içine atmasın sakin bir çocuk çünkü kızım ama sevecen arkadşlarına ve bize karşı .. bizde sürekli konuşuyoruz asla kardeş geldi diye ona karşı tavrımız değşmeyecek bakalım neler göreceğiz :)
Günaydın. Nasıl gidiyor ? Biz azıcık start verip gene ara verdik alışverişe. İş yoruyor ve sanirim her ayrıntıyı düşünmek yoruyor. Eşim ben diyecem sonra katılacak. Hiç yapmayanlarda var ama işin üstüne ayrıntılarla ilgilenmek de yıprattı sanirim. En son dün dedim benden bu kadar. Hiçbirşey düşünmeyecem de almayacak da. Sen ne yaparsan artık. Üzülüyorum bir yandan bir yandan da artık o ilgilensin ben demeden diyorum. Bir yandan da düğün var abimin ve elbise yok bulamıyorum.
Birşey soracağım
Bisey olmaz dimi
Sağol canım ebebekte bakma fırsatım olmadı ama bana gelenden büyüktür kesin :)
bu kadar endişe etmeyin. dolmuşsa biniyoruz hastanede sira bekliyoruz, herkesi test mi edecez.. rahat ol. Allaha Emanetiz her konuda..Birşey soracağım
Bisey olmaz dimi
:))aynen kucugu emzirip babaya satmayi planliyrm bende evde oldugu zamanlarda. Hele kardesin bak cumleleri benm bile smdiden kendme soylme dedgm seyler. Yasa gore de olsa ben bisyler bulamadm ya. Yurtdsnda olunca bizim kitaplarada ulasamadim.Yani bisy yapmasini isteseler yapmasa 'o zaman kardesin' cumlesiyle baslayacaklar en basiti.Bizimkileri alistiriyorum simdiden :)
Yaşa gore okursan daha iyi olur canim
Ama genel olarak en cok etkileyecek sey anne baba durumu tabii severken,ilgilenirken.Dogduktan sonra da baba yardimciysa buyukle annenin ilgisinin elden geldigince devam etmesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?