- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Bence geçirdiğin için ve de aşın olduğu için sorun olmaz. Ama bu konularda yeterli kadar bilgim de yok tabi.
Cok ihtimaller ihtimaller mevzusu canim :)
Disari ciktigimiz andan itibaren boyle seyler gecerli.
Muhtemelen annesine bile gecmez.
bu kadar endişe etmeyin. dolmuşsa biniyoruz hastanede sira bekliyoruz, herkesi test mi edecez.. rahat ol. Allaha Emanetiz her konuda..
aynen, cok fena sicakkkkkkiçim rahatladı:)
Annem soktu aklıma bana söyleme böyle şeyler dedim
Bu arada çok çok sıcak ve ben artık dayanamiyorum
Sizinkilerin arası kaç yaş olcak?
Benmki şmdi 1 yaşında oldğu için bişey yapamam pek:)) sadece kardeş nerde yada zeynep duru nerde diyince karnımı açıp dokunuyo vuruyo yasa ağzını getiriyo falan. Bide sürekli söylüyorum sana arkadaş gelcek beraber oynayacksınz diye.
Doğum zamanınmz sıkıntı bizim de tek başına bi yere bırakamyız eşimde benm yanımda olmak zorunda. O yüzden hastanede birlkte olcaz. İşte doğum anında ayrılırz ama bakalm nasıl olcak
Ben 1 atletli 1 normal almayı düşünüyorum .. ebebekte baktım güzeldi ..Merhabalar, sicaklar hepimize bastirdi oturdugumuz yerde terliyoruz son aylarin vermis oldugu siskinlikte 2 kat sicak yapiyor zaten gece uykulari benimde cok havada ve defalarca uyaniyorum..cantayi hazirlamaya basladim bugun henuz eksiklerim var ufak ufak tamamlariz artik. Su emzirme sutyenleri icin atletli olanlardan mi almak lazim acaba hangisi daha kullanisli? Hastanede geceligin icin atlet giymeye gerek var mi o kadar soguk olur mu acaba
Ben 1 atletli 1 normal almayı düşünüyorum .. ebebekte baktım güzeldi ..
:))aynen kucugu emzirip babaya satmayi planliyrm bende evde oldugu zamanlarda. Hele kardesin bak cumleleri benm bile smdiden kendme soylme dedgm seyler. Yasa gore de olsa ben bisyler bulamadm ya. Yurtdsnda olunca bizim kitaplarada ulasamadim.
Demi her turlu insan bisuru sey dusunuyo:) ben zaten kimseyi istemedgmden de biraz burdayken yapmak istedim:) kafayi yerim yoksa ben.Her işte vardır bir hayır. İnsanlar gurbette yaşayıp 2.leri yapıyorlar. Bir de Allah dağına göre kar veriyor hakikaten. Sanki etrafta dört dönen bir sürü insan olunca problemler bitmiyor. Çocuk huysuz oluyor. Annenin durumu çok iyi olmuyor. Kendi başına oluncaysa herşey daha kolay oluyor sanki. Allah kolaylıklar versin hepimize.
Bizimkilerin arası 26 ay olacak. İkisi de erkek. Bizde yanımda olacaklar olur ama sanki ben kocam da çocuğum da yanımda olsun istiyorum. Birlikte olalım. Biraz araştırmam lazım ama. Beni sedyede görmek filan çocuğu korkutur mu? Muhtemelen sezeryan olacak. Yanımda kim kalacak filan. Hep soru işareti
Bebek yukardaysa belki ondandir canim. Sekil degistirip bi bak istersenArkadaslar karnimin alt kismi yumusak ust kismi sert normalmi bu
Hastaneye gore de degisir belki. Isiticilar calisrsa sicak olabilir. Yada siz kendinize gore ayarlayablrsnz. Yinede tedbirli olun derim. Kis icin atletli olanlari oneriyolar. Evdeyken usutmeyelim falan diye. Disarda falan da ben atleti tavsye ederim evde 1 tanede olsa guzel olur bence. En azndan disarda yolculukta falan kullanabilirsnz kis mevsimindeMerhabalar, sicaklar hepimize bastirdi oturdugumuz yerde terliyoruz son aylarin vermis oldugu siskinlikte 2 kat sicak yapiyor zaten gece uykulari benimde cok havada ve defalarca uyaniyorum..cantayi hazirlamaya basladim bugun henuz eksiklerim var ufak ufak tamamlariz artik. Su emzirme sutyenleri icin atletli olanlardan mi almak lazim acaba hangisi daha kullanisli? Hastanede geceligin icin atlet giymeye gerek var mi o kadar soguk olur mu acaba
Hastaneye gore de degisir belki. Isiticilar calisrsa sicak olabilir. Yada siz kendinize gore ayarlayablrsnz. Yinede tedbirli olun derim. Kis icin atletli olanlari oneriyolar. Evdeyken usutmeyelim falan diye. Disarda falan da ben atleti tavsye ederim evde 1 tanede olsa guzel olur bence. En azndan disarda yolculukta falan kullanabilirsnz kis mevsiminde
Ben pentinin emzirme sudyenini kullaniyorum:) gecen sene almistim malum:)) hatta smdi bile kullaniyrm. Tavsye ederm guzeldi. Atletde soguklarda iyi tabi ama ben norml atlet kullanicam ustten rahatca aciliyor sikinti olmuyor:)
Ben emzirme sudyeni ustune de termal atlet giydim. Yaka kismi genis atletimin o yuzden hiiic zorlanmadim. Emzirme Atleti ben cok sevemedim. Iyicene sarkar gibi oluyo diye:)))Pentide de mi var? Hic bakmamistim bir bakayim orayada. Ama hem acilmayan atlet ile zor olmaz mi?
Gogus pedini ben 2 ay civari sadece disari cikarken kullanmstm. Cok gitmedi mesela. Evde zaten ilk zamanlar acik gezmek isteyebiliriz baklim nasil olcak:))) her ne kadar sicak olsada gaz icin dikkat etmek lazimİzmirdeyim Eylul Ekim aylarinda cok soguk olmuyor burasi ama onumuz kis dediginiz gibi atletli alip gogus pedi ile kullanabiliriz sanirim siyah almistim birde beyaz atletli alayim
Merhabalar, sicaklar hepimize bastirdi oturdugumuz yerde terliyoruz son aylarin vermis oldugu siskinlikte 2 kat sicak yapiyor zaten gece uykulari benimde cok havada ve defalarca uyaniyorum..cantayi hazirlamaya basladim bugun henuz eksiklerim var ufak ufak tamamlariz artik. Su emzirme sutyenleri icin atletli olanlardan mi almak lazim acaba hangisi daha kullanisli? Hastanede geceligin icin atlet giymeye gerek var mi o kadar soguk olur mu acaba
Pamuk eger kullancaksaniz bide ates olcer geldi aklima. Tam gibi duruyo zaten:)Kizlar size bugun olusturdugum ilk zamanlar lazim olucak veya hastanede lazim olucak listemi aticam. Bana tavsiyelerde bulunur musunuz ekleme cikarma yapmam icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?