2018 Ekim Anneleri

Bence geçirdiğin için ve de aşın olduğu için sorun olmaz. Ama bu konularda yeterli kadar bilgim de yok tabi.

Cok ihtimaller ihtimaller mevzusu canim :)
Disari ciktigimiz andan itibaren boyle seyler gecerli.
Muhtemelen annesine bile gecmez.

bu kadar endişe etmeyin. dolmuşsa biniyoruz hastanede sira bekliyoruz, herkesi test mi edecez.. rahat ol. Allaha Emanetiz her konuda..

içim rahatladı:)
Annem soktu aklıma bana söyleme böyle şeyler dedim

Bu arada çok çok sıcak ve ben artık dayanamiyorum

Her işte vardır bir hayır. İnsanlar gurbette yaşayıp 2.leri yapıyorlar. Bir de Allah dağına göre kar veriyor hakikaten. Sanki etrafta dört dönen bir sürü insan olunca problemler bitmiyor. Çocuk huysuz oluyor. Annenin durumu çok iyi olmuyor. Kendi başına oluncaysa herşey daha kolay oluyor sanki. Allah kolaylıklar versin hepimize.

Bizimkilerin arası 26 ay olacak. İkisi de erkek. Bizde yanımda olacaklar olur ama sanki ben kocam da çocuğum da yanımda olsun istiyorum. Birlikte olalım. Biraz araştırmam lazım ama. Beni sedyede görmek filan çocuğu korkutur mu? Muhtemelen sezeryan olacak. Yanımda kim kalacak filan. Hep soru işareti

Merhabalar, sicaklar hepimize bastirdi oturdugumuz yerde terliyoruz son aylarin vermis oldugu siskinlikte 2 kat sicak yapiyor zaten gece uykulari benimde cok havada ve defalarca uyaniyorum..cantayi hazirlamaya basladim bugun henuz eksiklerim var ufak ufak tamamlariz artik. Su emzirme sutyenleri icin atletli olanlardan mi almak lazim acaba hangisi daha kullanisli? Hastanede geceligin icin atlet giymeye gerek var mi o kadar soguk olur mu acaba

Ben 1 atletli 1 normal almayı düşünüyorum .. ebebekte baktım güzeldi ..

:))aynen kucugu emzirip babaya satmayi planliyrm bende evde oldugu zamanlarda. Hele kardesin bak cumleleri benm bile smdiden kendme soylme dedgm seyler. Yasa gore de olsa ben bisyler bulamadm ya. Yurtdsnda olunca bizim kitaplarada ulasamadim.

Cogu yerde 3 yas oncesi diye ayiriyorlar o yuzden dedim canim.Kucuklerde farkindalik icin daha cok gorsel seyler oneriyorlar.Iste alisveris,esyalar vb.Gorsel algi daha fazla oldugundan.Anne kalbi dengeler yine :) can ikiside

Demi her turlu insan bisuru sey dusunuyo:) ben zaten kimseyi istemedgmden de biraz burdayken yapmak istedim:) kafayi yerim yoksa ben.
Allah kolaylik versin hepimize

Hastaneye gore de degisir belki. Isiticilar calisrsa sicak olabilir. Yada siz kendinize gore ayarlayablrsnz. Yinede tedbirli olun derim. Kis icin atletli olanlari oneriyolar. Evdeyken usutmeyelim falan diye. Disarda falan da ben atleti tavsye ederim evde 1 tanede olsa guzel olur bence. En azndan disarda yolculukta falan kullanabilirsnz kis mevsiminde

Ben pentinin emzirme sudyenini kullaniyorum:) gecen sene almistim malum:)) hatta smdi bile kullaniyrm. Tavsye ederm guzeldi. Atletde soguklarda iyi tabi ama ben norml atlet kullanicam ustten rahatca aciliyor sikinti olmuyor:)

İzmirdeyim Eylul Ekim aylarinda cok soguk olmuyor burasi ama onumuz kis dediginiz gibi atletli alip gogus pedi ile kullanabiliriz sanirim siyah almistim birde beyaz atletli alayim

Ben pentinin emzirme sudyenini kullaniyorum:) gecen sene almistim malum:)) hatta smdi bile kullaniyrm. Tavsye ederm guzeldi. Atletde soguklarda iyi tabi ama ben norml atlet kullanicam ustten rahatca aciliyor sikinti olmuyor:)

Pentide de mi var? Hic bakmamistim bir bakayim orayada. Ama hem acilmayan atlet ile zor olmaz mi?

Pentide de mi var? Hic bakmamistim bir bakayim orayada. Ama hem acilmayan atlet ile zor olmaz mi?
Ben emzirme sudyeni ustune de termal atlet giydim. Yaka kismi genis atletimin o yuzden hiiic zorlanmadim. Emzirme Atleti ben cok sevemedim. Iyicene sarkar gibi oluyo diye:)))
Ama kisin dikkat etmek lazim. Heleki 3-4 ay gaz icin cok onemli. Emzirirken sirti acmamak lazim. Ben norml atletle rahat etmistim deneye deneye sizde fikir sahibi olursunuz eminim:)

İzmirdeyim Eylul Ekim aylarinda cok soguk olmuyor burasi ama onumuz kis dediginiz gibi atletli alip gogus pedi ile kullanabiliriz sanirim siyah almistim birde beyaz atletli alayim
Gogus pedini ben 2 ay civari sadece disari cikarken kullanmstm. Cok gitmedi mesela. Evde zaten ilk zamanlar acik gezmek isteyebiliriz baklim nasil olcak:))) her ne kadar sicak olsada gaz icin dikkat etmek lazim

Olmaz diye dusunuyorum hem hastane hemde lohusa sicakligi var :)
Bana sutyen olani daha kullanisli gelmisti.
Kisa sure sonra bustiyer tarzi kullanmistim zaten ekstra bi etkeni kalmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…